Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Σπάτα, Άρτεμις: Οι Κυρίες με το Σωματείο τους Θα μας τρελάνουν!!


Άκου εκεί να γράφουν αυθαίρετα στα έγγραφά τους (εν προκειμένω στο υπ’ αριθ. πρωτ: 203/11.11.2017 που έστειλαν προχθές στους δημοτικούς συμβούλους Σπάτων – Αρτέμιδος), ότι «Το Πανελλήνιο Σωματείο τους που εκπροσωπεί τους κατοίκους της Αρτέμιδας ....»
Αγωνίζεται. ΚΛΠ, ΚΛΠ !! τάδε έφη, οι κ.κ. Ειρήνη Πιτσιγαυδάκη, Ελ. Εμφιετζή, Άννα Σερδάρη, κ.ά.
Και από που κι ως που κυρίες μας εσείς έχετε το δικαίωμα να μας εκπροσωπείτε χωρίς να μας ρωτήσετε, λένε οι σκεπτόμενοι πολίτες;
Με βάση ποιο νόμο μας εκπροσωπείτε ή μήπως έχετε τις υπογραφές μας;

Αυτά στέλνετε στα Υπουργεία και εκθέτετε τους πολίτες ως άσχετες που είστε;

Κυρίες μου εκπροσωπείτε μόνο τους εαυτούς σας και τα μέλη του σωματείου σας, αν και έχουμε την εντύπωση, αν λάβουμε υπόψη αυτά που γράφετε, ότι ούτε αυτά.

Συμμορφωθείτε λοιπόν μην έχουμε ...... παρατράγουδα, γιατί αρκετά εκμεταλλεύεστε τα προβλήματά μας που είναι βέβαια πραγματικά.
Μόνο που εσείς δεν είστε εκπρόσωποί μας.

Κα Πιτσιγαυδάκη και κα Εμφιετζή, που είχατε (η πρώτη) και έχει η δεύτερη μόνιμη σχέση υπαλλήλου με το δημόσιο, όταν ζητάτε νομιμότητα από το κράτος και από το αεροδρόμιο πρέπει πρώτα εσείς να είστε τυπικές και στις διαδικασίες και σε όσα ζητάτε να κάνουν ή να αποφασίσουν οι άλλοι για τα αιτήματά σας.

Καθαρές κουβέντες γιατί εμείς ως εφημερίδα, «Η Αλήθεια»,  δεν έχουμε ανάγκη και δεν υποκύπτουμε ως οι εκάστοτε δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, παρατάξεις, που χρόνια τώρα ταλαντεύονται για τους ψήφους και δεν θέλουν να τα χαλάσουν με κανένα.

4 σχόλια:

  1. ΡΕ ΕΣΎ "ΑΛΉΘΕΙΑ "ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΑΒΉΞΩ ΑΎΡΙΟ ΜΙΑ ΜΥΝΗΣΗ ..ΓΙΑ ΤΟ ΌΤΙ ΛΕΣ ΌΤΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΎΜΒΟΥΛΟΙ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΝ. ..ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΡΈ ΑΛΗΤΗ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΜΕ???ΣΕ ΣΕΝΑΝΕ Η ΣΕ ΠΑΡΌΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΔΕΣ???ΑΛΗΤΗ Ε ΑΛΗΤΗ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗ!!!ΠΡΌΣΕΞΕ ΓΙΑΤΊ ΑΝ ΦΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΓΩΓΉ ΔΕΝ ΘΑ ΈΧΕΙΣ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙΣ ΤΑ ΆΛΟΓΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΌΝΟ!!!ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ ΓΚΟΤΖΟ. ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΤΟΥΝΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ? ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΛΑΙΣΙΩΣΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΗ ΑΥΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΜΕ ΔΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΕΙΔΑΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΑΜΕ. ΝΑΙ Ο ΓΚΟΤΖΟΣ Ο ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΛΟΓΑΤΑ ΜΕ ΑΡΠΑΧΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ Ο ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ Ο ΓΚΟΤΖΟΣ ΤΑ ΧΩΝΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΑΙΤΕΡΟ ΑΥΤΟ ΣΥΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΣ ΑΡΠΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΞΣ ΠΑΡΑΔΟΥΛΕΥΤΡΕΣ ΝΑ ΡΘΗ ΤΟ ΣΔΟΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΝΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΦΑΖΗ?
      ΤΟΝ ΓΚΟΤΖΟ ΤΟΝ ΞΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟΤΟΘΥΜΠΑ ΣΥΡΙΖΑ ΤΣΑΝΤΙΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΑ ΞΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΗ Ο ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ ΣΕ ΠΝΡΑΞΕ Η ΠΟΣΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ? ΤΡΑΒΑ ΚΑΝΤΟΥ ΟΤΙ ΘΕΣ ΤΟΥ ΓΚΟΝΤΖΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΜΟΥΣΤΟ ΤΑ ΚΡΑΣΑ ΠΟ ΠΙΝΗΣ.

      Διαγραφή
    2. ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΘΑ ΑΡΠΑΞΑΝ ΚΑΝΑ ΤΣΕΚ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥΓΙΑ Ν ΤΑΙΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΑΛΟΓΑΚΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΟΣΜΟ

      Διαγραφή
    3. Το χαμοτυπειο Ι.Τ. χρησιμοποιει τον νεο κωδικα επικοινωνιας του χαμοτυπειου. Μαλ..., κωλ.....ο. Προσπερναει ομως το γεγονός οτι με τον αναφερόμενο κυριο, προεκλογικα, τα επιναν μεχρι πατου.
      Οσο για τις συγκεκριμενες, δεν εκπροσωπουν ούτε τον εαυτόν τους αφού το Σωματειο τους ουτε εκλογες κανει, Γ.Σ. δεν εχουν κανει ποτε, αλλα και τα υποτιθεμενα μελη του ειναι η οικογενεια της προεδρου και καποιοι κολλητοι τους. Προς επιβεβαίωση αυτών αρκει ένας έλεγχος στα μελη του για να πεσει ο ουρανος να τους πλακωσει.
      Μια καταγγελεια στο Ειρηνοδικείο θα τους κλείσει μεσα για πλαστογραφια και παραποιηση εγγραφων.
      Οσο για την εκπροσωπηση μας, αρκει μια επιστολή προς το Ειρηνοδικειο υπογεγραμμενη απο εικοσι ατομα με την οποία θα ενημερωνουν το Ειρηνοδικείο πως ουδεποτε υπεγραψαν την εκπροσωπιση τους απο τις συγκεκριμενες κυριες και δεν θα ξανατολμήσουν να ισχυριστουν πως εκπροσωπουν τον λαο του δημου μας διχως υπογραφη τουλαχιστον των δύο τριτων του πληθυσνου. Έτσι για να γνωριζουμε και τον νομο.
      Ας βάλουμε ένα τελος στην παραπληροφορηση, στην καπηλευση του λαού, στην αρπαχτη και την λοβητούρα.
      Υ.Γ. Ας μας πει ο κύριος της κυρίας ποτε και πως αγορασε τα οικοπεδα στο Αγ. Ιωαννη.

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου