Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Επεισοδιακή μεταγωγή των ληστών που έδειραν γυναίκα στην Αρτέμιδα

Εγκληματίες ιδιαίτερα σκληροί που δεν διστάζουν να επιτεθούν ακόμη και σε αστυνομικούς και μάλιστα μέσα στον χώρο των δικαστηρίων θεωρούνται πλέον οι δύο συλληφθέντες στην Αρτέμιδα για επίθεση, πρόκληση σωματικών βλαβών και ληστεία σε βάρος γυναίκας!
Οι δύο κακοποιοί, ένας 36χρονος από το Κερατσίνι κι ένας 30χρονος κάτοικος Πράσινου Λόφου Αρτέμιδας, είχαν συλληφθεί από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. όταν επιτέθηκαν, στο ύψος της 9ης στάσης επί της λεωφόρου Βραυρώνας, σε νεαρή γυναίκα προκειμένου να της αρπάξουν την τσάντα.




Τότε μάλιστα δεν είχαν διστάσει να χτυπήσουν άγρια τη γυναίκα προκειμένου να της αποσπάσουν την τσάντα με αποτέλεσμα αυτή να τραυματιστεί στο πόδι και στο χέρι για να μεταφερθεί αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σπάτων και στη συνέχεια στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Την επόμενη ημέρα με περιπολικό του Τμήματος Ασφαλείας Σπάτων – Αρτέμιδας οι δύο συλληφθέντες μετήχθησαν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων προκειμένου να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Κάποια στιγμή λοιπόν και ενώ κινούνταν στον προαύλιο χώρο των δικαστηρίων ο 30χρονος επιτέθηκε κατά του αστυνομικού που τους συνόδευε, τον χτύπησε με μπουνιά στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να γεμίσει αίματα.

Την ίδια στιγμή ο συνεργός του (ο 36χρονος), προσπάθησε να επιτεθεί και αυτός στους υπόλοιπους αστυνομικούς της συνοδείας οι οποίοι όπως ήταν φυσικό αντέδρασαν και ακινητοποίησαν και τους δύο.

Οι κακοποιοί φέρεται να εξεμάνησαν όταν κατάλαβαν ότι οδηγούνταν στο γραφείο του εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης όπου θα τους ασκούνταν ποινική δίωξη για κακούργημα.

Όπως είναι φυσικό οι δύο άνδρες επιβάρυναν και άλλο την ήδη βεβαρημένη θέση τους αφού πλέον κατηγορούνται εκτός από την επίθεση, τον τραυματισμό και τη ληστεία της γυναίκας στην Αρτέμιδα και για τα αδικήματα της στάσης κρατουμένων με βιαιοπραγία σε βάρος υπαλλήλων στους οποίους έχει ανατεθεί η επίβλεψη ή φύλαξη κρατουμένων – μεταγόμενων, της επιβαρυντικής περίπτωσης επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικού από άτομα ιδιαίτερα επικίνδυνα κατά συναυτουργία, της απειλής και της εξύβρισης!

http://www.rpn.gr

3 σχόλια:

  1. για τέτοια καγκουροκουμάσια θα έπρεπε να προβλέπεται δημόσια εκτέλεση,οπως και στην Κίνα.Ανθρωποι δεν θα γίνουν ποτέ,ποιος ο λόγος να ζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΓΕΣ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ. ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ.
      ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΕΜΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΤΗΝΗ. ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΤΗΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ.

      Διαγραφή
  2. Ο απατεωνασ δημαρχοσ με την συμορια του παρακατω ανοιξαν παρανομο λυκειο,εδωσαν αδεια σε μαγαζι ποταδικο 20 μετρα παρακατω αφου ο ιποκαμπος ειναι λιγο παρακατω και δεν τον πιανει ο νομος για την αποσταση απο σχοειο
    λαμογια μαρκου νομικος λαμπρου ζηση,μωραιτη γιανατος τουντας ολοι μια σπειρα απατεωνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου