Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ «Καταγγέλλουν» τον ΣτΔ οτι ξεσκεπασε την ΑΠΑΤΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ..ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αλλα ΑΛΗΘΗΝΟ:

Αυτά γίνονται ΜΟΝΟ στην ΛΟΥΤΣΑ/«Καταγγέλλουν» τον Συμπαραστάτη του Δημότη  Χ.ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ γιατί λεει την πραγματική αλήθεια και η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ομάδα ατόμων Βιομήχανοι κατοχής και ελέγχου, ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ-ΣΥΛΛΟΓΩΝ τώρα προσπαθουν να «ανακαλέσουν» την καταγγελία τους, επειδή ο ΣτΔ δρώντας Νόμιμα  εγκάλεσε το αρμόδιο Υπουργείο και ζήτησε επίσημα «τις απόψεις του Σωματείου τους»   (ως όφειλε) στο πλαίσιο της κατά νόμο διαδικασίας διαμεσολάβησης !!!Αυτη η πράξη τπυ όμως καταστρέφει την κομπίνα τους και πιθανόν θα τους οδηγήσει σε Νομικές Διώξεις και ποινές.
Γιατί αντιδρούν έτσι;
  • Γιατί το σωματείο με τις εξειδικευμένες γνώσεις περί αεροπορικού θορύβου (όπως λέει το ίδιο), αρνείται να αντικρούσει – απαντήσει με απόψεις (σημείο προς σημείο) επί του από 19.10.2017 εγγράφου του Υπουργείου Περιβάλλοντος, που προκλήθηκε από την καταγγελία του;




Εύλογα τα ερωτήματα.
Τι συμβαίνει τελικά και ποιοι/ες παίζουν εδώ και χρόνια με τα προβλήματα των πολιτών της Αρτέμιδος;

Η Διοίκηση του συλλόγου Περιβαλλοντική Αρμονία Αρτέμιδος (με υπογραφή της κας Πιτσιγαυδάκη) «καταγγέλλει» τώρα και τον Συμπαραστάτη του Δημότη κ. Χ. Ποθουλάκη (παρά το γεγονός ότι από 25.8.2016 ο ΣτΔΕ έχει ταχθεί δημόσια και εγγράφως κατά των αυθαιρεσιών του αεροδρομίου και του κράτους και στο θέμα του θορύβου, ζητώντας μάλιστα έλεγχο), επειδή αυτός τηρώντας τον κώδικα του ΣτΔΕ, τη δημοκρατική διαδικασία και τις αρχές της διαφάνειας και της νομιμότητας, σεβόμενος τα μέλη του συλλόγου και τους κατοίκους Αρτέμιδος, ζήτησε στις 10.11.2017 (δηλαδή πριν ολοκληρώσει το φάκελο διαμεσολάβησης, που βρίσκεται σε εξέλιξη), τις απόψεις των από 28.9.2017 καταγγελλόντων (κ.κ. Ειρήνης Πιτσιγαυδάκη και Ελ. Εμφιετζή), επί της από 19.10.2017 απαντήσεως που έλαβε ως Συμπαραστάτης (διαμεσολαβώντας από 29.9.2017 ως όφειλε, για την υπόθεσή τους), εκ μέρους της αρμόδιας υπηρεσίας θορύβου του Υπουργείου Περιβάλλοντος η οποία (απάντηση) αναφέρεται στις διαδικασίες, τις ενέργειες του κράτους και στα ζητήματα του αεροπορικού θορύβου από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», δηλαδή πάνω στα θέματα που εκείνες κατήγγειλαν, ενώπιον του ΣτΔΕ, αλλά και πρόσφατα 238 ακόμα ανεξάρτητοι πολίτες.

Τελικά κα Πιτσιγαυδάκη είστε μαζί τους;
Το έγγραφο αυτό επιχείρημά σας, πιστό αλλά αποτυχημένο αντίγραφο των αντιπάλων στο έργο του ΣτΔΕ (εν προκειμένω στην παρούσα υπόθεση του αεροδρομίου, κλπ), επιβάλλεται πλέον να προβληματίσει σοβαρά κάθε δημότη, χιλιάδες δημότες που έχουν εμπιστευθεί τον ΣτΔΕ στα καθημερινά τους τοπικά προβλήματα. Πιο ξεκάθαρα, σας καλούμε να αναλογισθείτε πόσο εξυπηρετούν τα επιχειρήματά σας αυτά (περί αποδυνάμωσης των παρεμβάσεων του ΣτΔΕ) και πόσο χαροποιούν την πλευρά του αεροδρομίου και όσων δημόσιων λειτουργών δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους επιβαρύνοντας έτσι τη ζωή των δημοτών και ιδίως της Αρτέμιδος.
(Απόσπασμα από την Δήλωση του ΣτΔΕ που παραθέτουμε πιο κάτω)

Παραθέτουμε (7 συνημμένα) κατά σειρά, έγγραφα που έχουμε δημοσιεύσει κατά καιρούς και αποδεικνύουν τα παραπάνω και στη συνέχεια το από 29.11.2017 έγγραφο του αναφερόμενου συλλόγου (που στρέφεται απαξιωτικά και εχθρικά κατά του Συμπαραστάτη και υπογράφεται από τις κες Πιτσιγαυδάκη και Παϊζη) και στο τέλος την επ’ αυτού από 30.11.2017 αποκαλυπτική απάντηση – αντίκρουση του Συμπαραστάτη, κ. Χ. Ποθουλάκη.

Συνημμένα :
1. ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ διαμεσολάβησης του ΣτΔΕ (αριθ. πρωτ: 19342,25265/25.8.2016 σε υποθέσεις – καταγγελίες δημοτών και τοπικών φορέων, κατά του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και παρουσίαση στοιχείων, εν όψει :
α) του περιβαλλοντικού ελέγχου στο ΔΑΑ που ζήτησε ο Συμπαραστάτης και ήδη δόθηκε η σχετική εντολή διενέργειάς του από το Υπουργείο Περιβάλλοντος (αριθ. πρωτ: 860/17.6.2016 ΣΕΠ) και
β) της συζήτησης για την τροποποίηση της νέας σύμβασης παραχώρησης του αεροδρομίου, που αποτελεί «τοπική υπόθεση» Στρατηγικού χαρακτήρα για τον Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος.


2. Καταγγελία συλλόγου ΑΡΜΟΝΙΑ για τον αεροπορικό θόρυβο, κλπ (υποβολή στον Συμπαραστάτη στις 28.9.2017)


3. Έγγραφη παρέμβαση – διαμεσολάβηση (αριθ. 31668/29.9.2017) του Συμπαραστάτη στο Υπ. Περιβάλλοντος για λογαριασμό των καταγγελλόντων.


4. Από 19.10.2017 έγγραφη απάντηση του Υπ. Περιβάλλοντος στον Συμπαραστάτη για την καταγγελία που τους διαβίβασε ενεργώντας για λογαριασμό του συλλόγου Περιβαλλοντική Αρμονία


5. Έγγραφο του Συμπαραστάτη (αριθ. 35637/10.11.2017) προς το σύλλογο Περιβαλλοντική Αρμονία, με το οποίο ζητά τις απόψεις του επί της από 19.10.2017 εγγράφου απαντήσεως του Υπ. Περιβάλλοντος στην καταγγελία τους.


6. Από 29.11.2017 έγγραφο του συλλόγου Περιβαλλοντική Αρμονία κατά του Συμπαραστάτη (άρνηση παροχής απόψεων και ανάκληση της καταγγελίας του προς τον ΣτΔΕ) και


7. Από 30.11.2017 απάντηση του Συμπαραστάτη του δημότη στο έγγραφο του συλλόγου Περιβαλλοντικής Αρμονίας.


Συμπληρωματικές πληροφορίες σε προηγούμενο άρθρο μας:
«Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ»

20 σχόλια:

  1. ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε συ Ποθουλακη άρχισα να σε διαβάζω!!!Αλλά δεν μου λες? Πιστεύεις ότι έχουμε όλοι την όρεξη σου????ΣΥΧΑΘΙΚΑ ΒΑΡΈΘΗΚΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΣΟΥ!!!Και είπα να στα "χωσω"Αμαν βρε Αδερφέ μου !!Ηρεμησε και πες ότι θες με "δύο "λέξεις -κουβέντες!!!ΑΡΚΕΤΆ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιάννη μου καλημέρα. Η ενημέρωση που γίνεται παραπάνω δεν πρόσεξες ίσως ότι καλύπτει νομίζω, αντικειμενικά, όλες τις προϋποθέσεις.
    Στην αρχή γίνεται όπως βλέπεις μια συνοπτική θεματική παρουσίαση ενεργειών του ΣτΔΕ και φορέων (καταγγέλλοντος συλλόγου και αρμόδιου Υπουργείου Περιβάλλοντος), με ταυτόχρονη χρονική αποτύπωση των ενεργειών καθενός.
    Όπως βλέπεις επί της συγκεκριμένης εξέλιξης, τηρούνται οι ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ, αφού εκτός των άλλων παρατίθενται όχι μόνο οι απόψεις του Συμπαραστάτη (εν προκειμένω Διαμεσολαβητή), αλλά και του καταγγέλλοντος (σωματείου) και του αρμόδιου Τμήματος του Υπουργείου Περιβάλλοντος
    Από εκεί και πέρα παρατίθενται συνημμένα και τα επιμέρους έγγραφα που δείχνουν την εξέλιξη και τις απόψεις κατά την πορεία της διαμεσολάβησής μου (όπως αυτή επιβάλλεται και γίνεται κατά νόμο), οπότε όποιος συμπολίτης – δημότης επιθυμεί μπορεί ελεύθερα να εμβαθύνει διαβάζοντας τα ειδικά αυτά κείμενα της κάθε πλευράς και άποψης
    Με τον τρόπο αυτό γίνεται ο πολιτισμένος διάλογος, χωρίς ύβρεις, χωρίς κρυφά χαρτιά, χωρίς αιφνιδιασμούς.
    Με την ευκαιρία η υπόθεση του αεροδρομίου σε αφορά (όπως και άλλους συμπολίτες που έχετε προσφύγει στον ΣτΔΕ), σύμφωνα με καταγγελία σου σε ατομική περιουσιακή σου υπόθεση (ως θιγόμενος) οπότε και η συνεδρίαση στο Τοπικό Συμβούλιο Αρτέμιδος στις 4.12.2017, ώρα 20:00, ίσως είναι χρήσιμη και για εσένα
    Σε ευχαριστώ για την παρέμβασή σου. Αυτά είχα να σου διευκρινίσω. Η ανάρτηση πάντως περιλαμβάνει και περίληψη και ετικέτες ανά έγγραφο (βλέπε όπου «θέμα»), αλλά και αναλυτική παράθεση όλων των σχετικών εγγράφων για όσους αναζητούν λεπτομέρειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΉΣΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΞΈΡΕΙΣ ΌΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΏ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΤΙΜΏ! ΌΝΤΩΣ ΣΤΑ ΕΧΩΣΑ. ΌΧΙ ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ. ΓΙΑΤΊ ΠΙΣΤΕΎΩ ΌΤΙ ΜΟΥ ΈΧΕΙΣ ΔΏΣΕΙ ΤΟ ΘΆΡΡΟΣ..ΟΠΩΣ ΠΟΛΎ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΠΙΣΤΕΎΩ ΌΤΙ ΈΧΕΙΣ ΠΟΛΛΈΣ ΑΞΊΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΠΡΟΣΌΝΤΑ!!!ΑΛΛΆ ΒΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ΜΟΥ! ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΌ ΌΛΩΝ ΜΑΣ ΑΝ ΘΈΛΕΙΣ ΠΕΡΙΈΓΡΑΨΕ ΣΕ ΈΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΌΓΟ ΌΛΟΙ ΤΗΝ ΟΥΣΊΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΉ ΚΑΙ ΑΠΌ ΈΝΑΝ 5 ΧΡΌΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΑΝΈΛΥΣΕ ΌΣΟ ΘΕΣ ΤΟ ΘΈΜΑ ΣΟΥ!!!ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΌΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΆΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ....ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΚΑΙ ΕΝΜΒΑΘΥΝΗ ΣΤΑ ΤΌΣΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΈΡΕΙΣ!!!ΚΑΙ ΕΊΜΑΙ ΣΊΓΟΥΡΟΣ ΌΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ ΤΟ ΠΝΕΎΜΑ ΜΟΥ!!ΔΕΝ ΓΡΆΦΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ ..ΌΧΙ. .ΑΛΛΆ ΓΙΑ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΌΛΟΙ ΠΟΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΙ!!!!ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ......
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

      Διαγραφή
    2. Το καλύτερο θα ήταν λόγω χρόνου, να περάσεις από το γραφείο και να σου παραθέσω "ζωντανά" στοιχεία και κατανοώ οτι εσύ με το λαϊκό σου τρόπο θα μπορούσες να τα μεταφέρεις. Πραγματικά έχω πρόβλημα πολλές φορές να απλοποιήσω τα δημοσιονομικά θέματα από ένα σημείο και κάτω, ίσως δεν έχεις άδικο σ' αυτό. Με την ευκαιρία πάντως θα ήθελα επίσης να διευκρινίσω τα παρακάτω φίλε Γιάννη.
      Ο Συμπαραστάτης δεν είχε καμία διάθεση να δημοσιοποιήσει απόψεις του ούτε να απαντάει δημόσια επί της σε διαδικασία διαμεσολάβησης ευρισκόμενης υπόθεσης του αεροπορικού θορύβου, από τη στιγμή όμως που το συγκεκριμένο σωματείο εξέδωσε και δημοσιοποίησε στην ιστοσελίδα του, κλπ, το υπ’ αριθ. πρωτ: 210/29.11.2017 έγγραφό του προς (και ενάντια) στον Συμπαραστάτη (βλέπε δημόσια ανάρτηση 30.11.2017 https://www.facebook.com/groups/1756380264601638/permalink/1959755844264078/), επεμβαίνοντας στο έργο του, όφειλα να απαντήσω και εγώ δημόσια, γιατί εκτός των άλλων δέχθηκα δημοσίως και σχόλια και ερωτήματα και μέσω της σελίδας του σωματείου αυτού στο Facebook, από συγκεκριμένους φίλους του (και φίλους μου), όπως οι κ.κ. Κατ. Χασιώτη, Γ. Μπαλτάς και Aggeliki Niti. Διευκρινίζω δε ότι σεβόμενος τους αναγνώστες και για λόγους αντικειμενικής ενημέρωσής σας απέστειλα (και αυτό φαίνεται παραπάνω από τα αναρτημένα) επτά (7) σχετικά με την υπόθεση έγγραφα στοιχεία προερχόμενα από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές (Συμπαραστάτη, σωματείο, Υπουργείο Περιβάλλοντος) διευκρινίζοντας ρητά ότι τον Συμπαραστάτη δεσμεύουν και δίνει λόγο μόνο για τα δικά του έγγραφα όπως είναι αναρτημένα ή για ότι αποτελεί πιστό αντίγραφό τους ή ορθή – ακριβής ερμηνεία τους και τίποτα άλλο πλην αυτών, οπότε τον ίδιο σεβασμό επιζητώ και από κάθε άλλη πλευρά.

      Διαγραφή
  4. Θεοδοσης Κωστακης ΤΕΟ με ξερουν ολοι3 Δεκεμβρίου 2017 στις 6:20 π.μ.

    Μην κολονης πουθενα ρε ΣΤΔ αν την παρουν πισω τα λαμογια απατεωνες οπος την εχης ετημη θαρθω εγω σαν δημοτης να τους την καρφωσω και θα τουσ ζηταω ολα τα λεφτα που εφαγαν τα λαμογια και εχτισαν παλαταια. Ολοι ειν αι οι ιδιοι και ιδιοι με εγραψαν σε ενα σορο σοματεια σιλογους και μολις ιδα οτι ειναι τα ιδια ατομα παντου διαγραφτηκα.Μια γρια ενας γερος μια χοντρη και μια παραλιγο αναπηρη κανουν κουμαντο παντου.
    Αν χρειατης πες μου που να ρθο να βαλο υπογραφη και προζωρα στηλτους φυλακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε κανουν τρελη κονομα τα λαμογια ηρθαν σε σενανε βλακα ποθουλακη να στριμοζουν το αερεδρομιο να αρπαξουν παραπανο αλλα εσι σαν βλεκας ψεν καταλαβες το κολπο να πης θελο κεγω 200χιλιαρικα για να το κανο αυτο το εκανες νομιμα καυτο χαλασε την αρπαχτη τους ειναι τομαρια θα σε βρουν [πεταμενο σε κανα χαντακι μην τους βλεπης γερους κ ανπηρους εχουν μπραβους να κανονιζουν φιλαξου ρμπλεξες με μεγαλη κομπινα απτεωνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΡΩΤΗΣΗ που μου υπεβλήθη από την αξιότιμη συμπολίτισσα, κα Aggeliki Niti (προφανώς είναι μέλος του Σωματείου Περιβαλλοντική Αρμονία) :
    «Κύριε Ποθουλάκη επειδή το θέμα της ηχορύπανσης που προκαλεί η ανεξέλεγκτη λειτουργία του αεροδρομίου και όχι μόνο, είναι μείζονος σημασίας, .Ως άμεσα λοιπόν θιγόμενος πολίτης της Αρτέμιδος, θα σας απευθύνω ένα ερώτημα.....έχοντας υπόψη και το θεσμικό σας ρόλο ως ΣτΔΕ..."Διαθέτετε τις εξειδικευμένες γνώσεις που απαιτούνται για τη σωστή διαχείριση του θέματος" ???»

    Η απάντηση που δόθηκε στην κα Aggeliki Niti από τον Συμπαραστάτη, εκτός των άλλων, την παρέπεμψε να διαβάσει ποιος έκαμε τη μελέτη για την έγκαιρη λήψη μέτρων αντιμετώπισης των επιπτώσεων που αφορούν στο έργο του νέου Διεθνούς Αεροδρομίου Ηρακλείου Κρήτης, από την ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.heraklion.gr/municipality/press-releases-2009/10-08-09c.html
    Της πρότεινε λοιπόν ο Συμπαραστάτης να διαβάσει το όνομα του μελετητή που παραδίνει τη μελέτη, σύμφωνα με το Γ’ Θέμα της ημερήσιας διάταξης στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΕΔΚ Νομού Ηρακλείου Κρήτης στις 10.8.2009 και την κάλεσε να αναρωτηθεί για την έως τώρα παραπληροφόρηση και τις επιθέσεις εναντίον του Συμπαραστάτη
    Διαβάστε και τη συνολική απάντηση που δόθηκε στην κα Aggeliki Niti από τον Συμπαραστάτη στην ηλεκτρονική διεύθυνση :
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1609051105784642&id=100000393031716

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΟΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΚΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΟΚ. ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ,ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ,ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΑΣΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΑΠΛΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΕ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΕΧΒΙΚΑ ΑΡΤΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΖΟΥΜΕΡΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΑΡΕΤΕΙ ΣΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΑΔΕ ΘΕΜΑ ΤΑΔΕ..
    ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΟ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΚΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΕΓΩ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΉ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΨ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΜΟΝΟ Κ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΣΟ ΛΑΜΟΓΙΑ Κ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΠΕΙΡΕΣ.
    ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ,ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΧΑΖΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΕΡΙΠΛΟΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑ ΜΑΣ ΑΠΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΕ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΡΕΘΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ
    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΕ ΦΙΜΩΣΟΥΝ.
    ΒΑΡΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΗΣΣΗ Κ ΑΓΩΓΗ ΣΑΝ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΟΧΙ ΣΑΝ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΔ Κ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ Κ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΤΕΙΛΕΙΣ Κ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΥΣ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ Κ ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΤΖΑΜΠΑ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΑΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ. ΚΑΛΟ Σ.Κ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ Κ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΟΛΙΚΗ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ Κ ΥΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε χρηστο όταν κατήγγειλαν ότι ο δήμαρχος δίνει μεγάλα ποσά σε συλλόγους με εικονικά τιμολόγια που στέλνει στον επίτροπο έκανες το θέμα γαργάρα γιατί? Είπες ότι η καταγγελία είναι ανώνυμη γιατί τι και οι ανώνυμες καταγγελίες ελέγονται. Με τι παραστατικά έδωσε στον Αητητου το μεγάλο ποσό .τα τιμολόγια ήταν γνήσια η εικονικα? Τόσο δύσκολο ειναι? Δικά μου χρήματα δεν είναι .δημότης είμαι. Δεν είναι κακό διοίκηση ΆΣΕ ΡΕ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δώσε μου έστω και ανώνυμα άνθρωπέ μου ένα στοιχείο για να μπορώ να ξεκινήσω διαμεσολαβητικό έλεγχο. Ποιος αρμόδιος θα με λάβει υπόψη του με μια γενικόλογη καταγγελία. Ή πάρε με τηλέφωνο να μου πεις κάτι συγκεκριμένο (τηλ. 6977609220). Τι να κάνω και εγώ ; Μήπως παρεξηγήσατε ; Δεν είμαι εισαγγελέας να μπορώ να ανοίγω συρτάρια και υπηρεσίες. Κατάλαβέ το φίλε μου. Δεν βλέπεις εδώ τι γίνεται μετά το Δ.Σ. Ραφήνας - Πικερμίου και το Σωματείο Περιβ. Αρμονία με καταγγέλλει για υπέρβαση αρμοδιοτήτων επειδή έκαμα ερώτημα στο Υπουργείο για το θέμα τους. Για το θέμα των πολιτών. Κατάλαβέ με λοιπόν

      Διαγραφή
    2. Ο ΑΗΤΤΗΤΕ ΠΑΡΕ ΔΏΣΕ ΟΊΚΟΝ ΙΚΑ ΤΙΜΟΛΌΓΙΑ ΣΤΟΝ ΔΉΜΟ ΌΤΙ ΈΚΑΝΕ ΈΝΑ ΤΟΥΡΝΟΥΆ ΤΟ ΊΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΑΙ ΠΉΡΕ ΛΕΦΤΆ ΑΠΌ ΤΟ ΔΉΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΆ ΔΗΛΑΔΉ ΛΕΦΤΆ ΔΙΚΆ ΜΟΥ.Ο ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΞΈΡΕΙ ΑΝ ΈΓΙΝΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΆ. ΑΥΤΌ ΛΈΝΕ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΖΗΤΉΣΕΙ ΤΑ ΤΙΜΟΛΌΓΙΑ Η ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΊΤΡΟΠΟ ΤΌΣΟ ΔΎΣΚΟΛΟ ΕΊΝΑΙ ? ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌ ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗ?ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΆΛΗΨΗ ΣΟΥ ΑΝ ΤΟ ΑΓΝΟΗΣΕΙΣ?

      Διαγραφή
    3. ΟΚ θα κινηθώ με βάση αυτά που μου δίνεις και αφού δεν έχω στοιχεία σου θα δημοσιεύω γενικώς τις ενέργειές μου. Σε ευχαριστώ

      Διαγραφή
    4. Περιμένω να ενημερωθεί η επίτροπος για τα εικονικά τιμολόγια όπως λένε. Μια είναι η εταιρία που τα εκδίδει. Αν είναι εικονικά να επιστραφούν τα λεφτα

      Διαγραφή
  9. ΝΑ ΠΙΕΣΤΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΘΟΡΥΒΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΕΙ Η κα ΠΙΤΣΙΤΑΔΕ ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΑΝΑ ...... ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΑΣΆΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΟΥΛΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΛΛΑ 15.000. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ. ΕΓΩ ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΩΡΑ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΑΛΤΙΠΑΡΜΑΚΗ. ΓΙΑΤΙ Η ΠΙΤΣΙΤΑΔΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΧΟΛΗ ΤΗ ΜΑΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΑ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΑ.
    ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΕΙΧΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ.ΚΑΘΕ ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Κ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΔΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ Κ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ? ΚΑΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Κ ΣΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΟΧΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ-ΣΦΡΑΓΙΔΩΝ? ΤΟ ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΕΛΕΓΧΟ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ? ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ γοατι ο γοριλας των μαιμουδων ειναι η ομοσπονδια μια τελιος εικονικη και παρανομη συμορια της καμπουρας. Εδω εκραξαν τοβ Ποθουλακα που ειναι η δουλια του σε εμας θα στηλουν μπραβους.Δημοσ δημαρχοσ δεν υπαρχη γιατι ο Μητσουλης χροσταη παντου στην καμπουρα την δημαρχια. Οπου πας μια συμορια γαμ..τα σκετη μαφια παντου ολοι τους.

      Διαγραφή
  12. Νομίζω πως πρέπει να δεις το θέμα της Ομοσπονδίας. Είναι οι σύλλογοι Εντάξει. Κάνω επίσημα ανώνυμη καταγγελισ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε τι μαλακιες ειναι αυτες επισημα ανωνυμη καταγγελια? εδω καταγειλαμε επωνυμα κραζουν και απειλουν τον ΣΤΔ εμας τα ανθρωπακια θα φοβηθουν? 30χιλιαρικα της εδωσε ο δημαρχος φανερα τα μαυρα? Δεν υπαρχη τιποτα να δη κανενας σε αυτην την μαιμου ομοσπονδια.Δεν εχει τιποτα νομιμο ολα μαιμου με μαιμοδες γριες και γερους που ζουν αρχοντες με τετοιες κομπινες σωματια συλογους. Ο εισαγγελεας θα μπει σε δεκα λεφτα θα εχει διαταξη συληψη προφυλακιση και τα υπολιπα δεν θα ξερη ποσους να στηλη ισοβια ολοι ειναι γεροαπατεωνες μονο ο δημαρχος αντεχει ισοβια οι αλλοι θα πεθανουν πριν την δικη

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου