Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

H Περιφ.Αττικής στηρίζει με 5 εκατ. ευρώ τους οικονομικά αδύναμους καταναλωτές της ΔΕΗ

email
Η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει τη στήριξη προς τους οικονομικά αδύναμους καταναλωτές της ΔΕΗ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση, η Περιφέρεια διπλασιάζει τον προϋπολογισμό της για το πρόγραμμα οικονομικής στήριξης των ευάλωτων ομάδων καταναλωτών ηλεκτρισμού.Με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου εγκρίθηκαν η σύναψη και οι όροι της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της «Περιφέρειας Αττικής» και της «ΔΕΗ ΑΕ» για την παροχή επιδότησης στους οικιακούς καταναλωτές, δικαιούχους του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ) εντός της Περιφέρειας Αττικής, συνολικού προϋπολογισμού 5.000.000 ευρώ. Συνεχίζεται, έτσι, με διπλασιασμό του προϋπολογισμού της, η πρωτοβουλία που ξεκίνησε η διοίκηση της Περιφέρειας στις 22 Δεκεμβρίου 2015.

Αναλυτικά, στο πλαίσιο της αποτελεσματικότερης εξυπηρέτησης των πολιτών, η Περιφέρεια Αττικής θεσπίζει δύο κατηγορίες ποσών:

– Εκατό ευρώ για τις οικογένειες με τρία προστατευόμενα τέκνα.

– Εκατόν πενήντα ευρώ για τις υποκατηγορίες: «Άτομα με χαμηλό εισόδημα», «μακροχρόνια άνεργοι», «άτομα με αναπηρία», «άτομα που χρήζουν μηχανικής υποστήριξης».

Η διάρκεια του προγράμματος θα είναι μέχρι τις 30 Ιουνίου 2018 και οι ωφελούμενοι αναμένεται να ανέλθουν σε περίπου 30.000 οικογένειες. Στην πρώτη φάση ωφελήθηκαν γύρω στις 20.000 οικογένειες.

Δικαιούχος της επιδότησης είναι κάθε οικιακός καταναλωτής στην Περιφέρεια Αττικής, ο οποίος:

– Είναι δικαιούχος Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου.

– Έχει παλαιότερες οφειλές και έχει υπογράψει με τη ΔΕΗ συμφωνία διακανονισμού έως 31.08.2017.

– Είναι ενήμερος ως προς τις οφειλές του από τις 31.08.2017 έως τις 31.10.2017.

Τέλος, οι καταναλωτές δεν χρειάζεται να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια και το ποσό της επιδότησης, εφόσον είναι δικαιούχοι, θα πιστωθεί μέχρι το τέλος του έτους στον λογαριασμό της ΔΕΗ με την επισήμανση «Περιφέρεια Αττικής».

40 σχόλια :

 1. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ4 Αυγούστου 2017 - 10:42 μ.μ.

  Η κυρία ΔΟΥΡΟΥ ΠΌΣΑ χρωστάει στην ΔΕΗ? ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η κυρία ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΥΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ απλά θέλει να κάνει την φιγούρα της, μοιράζει ψίχουλα την ίδια ώρα που τους τα παίρνει απο την άλλη πόρτα εκατό φορές περισσότερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ6 Αυγούστου 2017 - 12:07 π.μ.

  ΑΠΟΨΗ......ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΚΑΜΙΑ Κ.Ο.Κ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ"ΣΩΣΕΙ"ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ!!!ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ ΚΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΘΤΩΠΟΥΣ!!!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΛΕΠΕΠΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΔΕΞΙΑ, ΚΕΝΤΡΟ, ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ??ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΙΣΧΥΕΙ!!!ΒΛΕΠΕ Α.Ν.Ε.Λ [ΑΚΡΟ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΑ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ] ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΑ....ΜΠΛΕ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΑΓΓΑΛΙΑ Ν.Δ. ΜΕ Π.Α.ΣΟ.Κ.ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Κ.Ο.Κ.ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΙΣΧΥΕΙ !!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!! ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ!!ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ!!ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ!!ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΟΙΧΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!!ΚΑΛΙΟ ΝΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΑ ΕΝΑΣ "ΤΡΕΛΟΣ"ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΟΣ ΕΝΑΣ"ΑΡΧΙΔΑΤΟΣ"!!!! ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΓΕΛΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Το πρόβλημα είναι καθαρά οικονομικό και δημιουργήθηκε απο την ημέρα που μπήκαμε στην ευρωζώνη. Τα υπόλοιπα κοινωνικά, θρησκευτικά είναι στάνταρ δεν αλλάζει τίποτα όποια κυβέρνηση και αν έρθει απο την άκρα δεξιά μέχρι την άκρα αριστερά. Το οικονομικό όμως επηρεάζει σε μέγιστο βαθμό όλα τα υπόλοιπα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ Η ΣΥΡΙΑ Κ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΜΟΙΑΖΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ,ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
  ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΟΤΑΝ Η ΚΑΘΕ ΔΟΥΡΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ? ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΚΡΥΝΕΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ,ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ=ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΛΑΜΟΓΙΟ.
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΚΟΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΨΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ Κ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΤΕΜΠΕΛΗ ΑΦΕΝΤΙΚΟ=ΚΡΑΤΟΣ.
  Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ [ΙΑΝΕΙ ΤΑΒΑΝΙ ΣΤΑ 3000€ Κ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ 1300€.
  ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Κ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΩ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ.
  ΑΤΠΑΖΕΙ 24% ΦΠΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Κ ΕΝΑ 20% ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ Κ ΤΕ΄ΠΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΦΕΡΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΩΣΕ,ΞΑΦΝΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ Κ ΑΜΕΣΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΣΕ 30 ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.
  ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΩ ΕΓΩ Ο ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ ΝΑ ΡΙΞΩ ΛΕΦΤΑ Κ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Κ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ?
  ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΓΩ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΘΑΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ Δ.ΑΡΓΟΜΙΣΘΟ?
  ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑ Κ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΩΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗ Κ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΘ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ.
  ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΡΕΝΑΡΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΤΗΝ ΒΟΛΗ ΤΟΥΣ.
  ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΙΚΑΝΟ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΡΗΜΑΞΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
  Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΟΚ ΘΑΤΣΕΡ ΡΗΜΑΞΕ Κ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΜΕ ΤΟ BREXIT
  ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΗ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ Μ.
  ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ,ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΙΣΑ ΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ
  ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ 1850.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Άσχετος παραλληλισμός η Τουρκία και η Συρία έχουν άλλα προβλήματα δεν έχουν με τα νομίσματα τους, η Τουρκία μάλιστα έλεγαν οτι είχε καλή οικονομία μέχρι πριν απο λίγα χρόνια.
  Συμφωνώ γι'αυτά που λες για το δημόσιο αλλά ποιος θα τα κάνει? Δέκα πρωθυπουργοί πέρασαν απο την ημέρα που μπήκαμε στο ευρώ όλοι τους μηδενός εξαιρουμένου ευρωλάτρες μέχρι τα άκρα των άκρων, και η Δούρου το ίδιο ευρωλάτρισσα είναι.
  Έκανε κανένας απο όλους αυτούς το παραμικρό?
  Δεύτερον γιατί μας έβαλαν οι Ευρωπαίοι το 2002 στην ευρωζώνη αφού ήξεραν οτι δεν είχαμε κανένα προσόν, με απάτες και ψεύτικα στοιχεία, απο μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα? Μην πεις οτι δεν τα γνώριζαν, δεν νομίζω να είναι τόσο ηλιθιοι παρόλα αυτά μας δέχτηκαν με μεγάλη άνεση χωρίς καμιά διαμαρτυρία και τώρα οι περισσότεροι απο αυτούς σήμερα κλαίγονται οτι κακώς δέχτηκαν την Ελλάδα το 2002 στην ευρωζώνη.
  Την δέχτηκαν όμως, απο αγάπη δεν νομίζω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ.
  Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο ΚΟΥΦΟΣ ΜΑΣ ΕΧΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ ΠΛΗΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ.
  Ο ΣΗΜΙΥΗΣ Κ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΕΧΩΣΑΝ ΣΤΗΝ Ε.Ε.ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΠ ΕΞΩ.
  ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ Κ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΗΝ Ε.Ε. Κ ΕΔΕΙΞΑΝ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Κ ΤΟΥ ΚΛΕΒΟΥΜΕ.
  ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 70 ΧΡΟΝΙΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΧΕ ΦΠΑ 15% Κ ΤΟΝ ΠΗΓΕ 19% ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΜΑΘΑΝ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΑΜΕ ΠΩΣ ΚΛΕΒΟΥΜΕ Κ ΤΑ ΧΕΙΑ Κ ΤΑ ΠΟΔΙΑ Κ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΣ ΣΣΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΙΝΙΜΑΣ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ.
  ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΠΑ,ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΒΙΛΕΣ,ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ,ΤΖΙΠΑΡΕΣ,ΣΚΑΦΑΡΕΣ,ΑΡΑΧΩΒΑ,ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ,ΜΥΚΟΝΟ,ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ,ΑΚΟΜΑ Κ Ο ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.ΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΑΝΤΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΠΟΥ ΜΕ 3500-5000€ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ,ΝΕΟΚΤΙΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ,ΚΟΜΠΈ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΠΙΠΛΑ,[ΑΙΔΙΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ,ΔΥΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΖΙΠ.ΓΑΜΟΙ ΤΟΥ ΞΕΒΡΑΚΑΩΤΟΥ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ €. ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ,ΚΛΑΡΙΝΑ ΚΛΠ ΤΙΓΚΑ Κ Η ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΝΑ ΠΟΤΙΣΕΙΣ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ.
  ΑΥΤΟ ΤΕΛΟΣ
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.
  ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ 10ΦΑΤΣΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΕΣ,ΜΙΑ ΤΣΟ ΔΑ ΜΙΚΡΗ ΜΛΚΙΑ Κ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
  ΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΟΡΑΤΟ ΠΟΛΕΜΟ,ΧΩΡΙΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΕΣ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΠΟΓΝΩΣΗ.ΠΩΣ ΘΑ ΠΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΚΑΡΑ,ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΦΑΩ Κ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ. ΕΜΕΙΣ Κ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ,ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΤΑ ΤΡΩΜΕ ΣΕ ΛΟΥΣΑ ΑΚΟΜΑ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ.
  ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ,ΑΚΟΜΑ Κ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΠΑΡΕΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ,Η ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.
  ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΛΗΣΤΗΣ,ΑΠΑΥΕΩΝΑΣ,ΨΕΥΤΗΣ,Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ?
  ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΗΣΤΗ,ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
  ΔΕΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΚΥΚΛΟ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ Κ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Θέλεις να πεις δηλαδή οτι ο μπουχέσας κλασομπανιέρας ξύπνησε τους Ευρωπαίους για αυτά που γινόντουσαν στην Ελλάδα, δεν θα διαφωνήσω αλλά θα ήθελα και γνώμες άλλων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. δεν τουσ ξυπνησε καρφωσαν το κολπο της απατης,γιατι ηθελε πολυ γατονια κ εργατικους ανθρωπους αλογοσκουφησ ονομα που τα λεει ολα

   Διαγραφή
 9. ΘΥΜΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ?
  ΕΚΑΝΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ Κ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΕΦΥΓΕ.
  ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΚΟΜΑ,ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ,ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Τώρα μάλιστα συμφωνούμε απόλυτα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΟΥ ΕΡΤΟΓΑΝ Κ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ.
  ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΚΛΕΦΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΙΧΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ.
  Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟ 1965.
  ΛΕΗΛΑΤΟΥΜΑΙ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Κ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΠΩΣ Κ ΕΓΙΝΑΝ.
  ΟΛΟΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ Γ.Α.Π.ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΒΛΕΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ Κ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΑΡΠΑΞΑΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑ.
  Ο Γ.Α.Π ΑΡΠΑΞΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΗΣ ΤΟΥ,ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΤΙ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ Κ ΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ?
  ΑΥΤΟΣ ΣΑΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΠΩΣ ΝΑ ΒΥΘΙΣΕΤΕ ΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΙΑ"
  ΠΕΡΙΠΟΥ 2-3ΕΚΤ.€ ΜΗ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ,ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ,ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ.
  ΑΚΟΜΑ Κ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ,ΤΟ ΚΚΕ.ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΛΠ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ,ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ9 Αυγούστου 2017 - 9:22 μ.μ.

  Δεν υπήρξε ποτέ!!όπως όμως για το ίδιο διάστημα δεν υπηρχαμε και εμείς!!τι ο Κώστας τι ο Γιώργος τι και εμείς??!!ήρθε όμως η ώρα που όλοι εμείς πλέον υπάρχουμε!!αυτοί δεν νομίζω να έχουν καταλάβει καμία αλλαγή. ..απλά γιατί για αυτούς δεν άλλαξε ποτέ τίποτα!!ενώ για εμάς τα τελευταία 7 χρόνια άλλαξαν πολλά πάρα πολλα!!!!!αλίμονο άλλωστε!!!!!Το μόνο που δεν πρέπει να μας πιάνει είναι ηττοπαθεια!!!!!άλλωστε σαν έθνος δεν την αξιζουμε. ..ούτε μας ταίριαζει!!!!Η μήπως έχετε την εντύπωση ότι οι άλλοι λαοί είναι ανώτεροι μας!!!!ψάξτε στα λεξιλογια τους λέξεις όπως φιλότιμο, αλτρουισμος,συμπονια,δικαιοσυνη,αρετή,τεχνες,επιστήμες. .....γιαυτό κοιτάτε ψιλά!!!!!!μόνο ψιλά!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ,ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΔΥΤΙΚΟΙ Κ ΟΧΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ,ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ,ΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ.
  "ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΙΑΣΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ"
  ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΙΝΑΙ Κ ΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ.ΤΟ ΞΥΠΟΛΥΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ,ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΣ? ΚΟΥΒΑΛΩΝΤΑΣ ΣΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ? Η ΣΑΚΙΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ? ΤΟ 99% ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΑΝ ΕΛΕΕΓΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΔΟΕ ΘΑ ΦΑΕΙ ΙΣΟΒΙΑ,ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ.ΤΟ 98% ΤΩΝ ΠΟΛΛΗ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΗ,ΤΗΝ ΑΜΥΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ Δ.Υ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ Δ.ΧΡΗΜΑΤΟΣ,ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ.
  ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΛΑΚΕΔΕΣ Κ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΕΜΑΣ.
  ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΛΗΡΩΤΗ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΧΡΥΣΑΦΙ.
  ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΦΑΚΟ
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ,ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΥΑΛΑ.ΔΟΥΛΕΙΑ,ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΖΑΜΠΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟ.
  ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ
  ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΖΩ ΔΕΝ ΖΩ
  ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ Δ.Υ ΚΑΤΑ 70-90% ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ Η ΧΩΡΑ.
  ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ,ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΜΗ ΚΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ 10-20€,ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ,ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ,ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΚΛΠ ΚΛΠ,ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΑΝ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
  ΑΠΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΗ Η ΔΥΣΗ.
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ 100.000€/ΧΡΟΝΟ Κ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ 1500ΤΜ ΑΞΙΑΣ 2-3ΕΚΤ.€ Κ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΑ,ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ,ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ,ΑΝΕΡΓΟΣ,
  ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΕ Δ.ΥΠΗΡΕΣΙΑ Κ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΕΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Υστερούμε σαν άνθρωποι δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς αυτό όσο και αν δεν του αρέσει αλλά δεν υστερούμε καθόλου σαν περιβάλλον ορυκτός πλούτος, φυσικός πλούτος, γεωργία, κτηνοτροφία, θάλασσες, κλίμα. Σε αυτά υπερτερούμε απο όλες τις υπόλοιπες χώρες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ. ΑΓΡΟΤΗΣ,
  ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ,ΨΑΡΑΣ,ΕΜΜΕΣΑ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΝΟΜΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ.
  ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΧΩΡΙΟ,ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
  ΕΟΥΜΕ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ.ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ,ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.ΕΧΟΥΝ ΧΤΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ,ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ.
  Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ,ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΑΡΓΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΠΡΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ 100ΔΕΣ ΟΙ Δ.Υ. ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΠΑΞΙΣΙ.ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ,ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΥΠΟΓΟΝΟΣ Κ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΟΡΜΑ.
  Ο ΑΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛ.ΒΕΛ.ΠΕΤΑΕΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ,ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΟ,ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΑ 6 Κ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ 28,ΔΛΔ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΕΙ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΗ Κ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΓΚΟΥ Κ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΡΥΠΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Το ευρώ χειροτέρεψε υπερβολικά την κατάσταση, πριν απο αυτό ήταν το 70% του πληθυσμού στην Αθήνα μετά την είσοδο στην ευρωζώνη έφτασε στο 90%! Δεν σημαίνει αυτό βέβαια οτι φταίει το νόμισμα, σε καμιά άλλη χώρα της Ευρώπης δεν βλέπεις πάνω απο το 20% στην πρωτεύουσα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Η ΑΣΤΥΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΤΙΚΟΣΜΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.
  ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΑ Κ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΓΕΙ,ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ Κ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Κ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΜΙΑΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ.
  ΟΛΑ Κ ΟΛΟΙ ΖΟΥ Κ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΣΕ 100 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΓΗΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΟΗΤΗ ΧΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ Κ ΒΙΖΑ.
  ΑΚΟΜΑ Κ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η Ανατολική Αττική είναι πραγματικά παραμεθόριος αν εξαιρέσουμε την Ραφήνα του Καραμανλή.

   Διαγραφή
  2. Η ΡΑΦΗΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΑ Α.ΑΤΤΙΚΗΣ,ΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ. ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ,
   ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΔΟΜΗ,ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ Κ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΛΙΜΑΝΙ,ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΕΡΔΗ,ΦΕΡΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΧΛΗΣΗ,ΡΥΠΑΝΣΗ Κ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.ΟΛΗ Η Α.ΑΤΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΥΠΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΓΚΕΤΟ

   Διαγραφή
  3. Η Ραφήνα είναι ο χειρότερος αχταρμάς την έχει κάνει ο κλασομπανιέρας σαν τα μούτρα του, ούτε για λιμάνι κάνει ούτε για μπάνιο και είναι ο μόνος δήμος που απαγορεύεται παντού το παρκάρισμα.

   Διαγραφή
 18. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ10 Αυγούστου 2017 - 4:40 μ.μ.

  Κατ'αρχήν το ότι αυτοκρινομεθα και μάλιστα τόσο αυστηρά δείχνει υπευθυνοτητα!!!εντάξει λαμογια έχουμε πολλά...αλλά δεν είναι η πλειοψηφία!!!είναι το 20/100 υπολογίζω εγώ...έχετε δει το άλλο 80/100 τι ΑΝΘΡΩΠΟΙ είναι??έχετε δει νέους με δύο πτυχία και όχι μόνο ,να δουλεύουν γκαρσονια στα νησιά???έχετε δει πατεραδες και μανάδες να λιωνουν στην δουλειά για να μπορέσουν τα παιδιά τους να έχουν το φροντιστήριο τους????Γιατί πιστεύετε αυτοί οι "φουκαραδες"λιώνουν?για να βγάλουν τεμπέληδες με πτυχία. ..Όπως λέει ένας ανοητος πιο πάνω??Άκου πτυχιούχος και τεμπέλης!!Ε!!ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΤΟ ΕΊΧΑ ΑΚΟΎΣΕΙ!!!!ΣΙΓΆ ΣΙΓΆ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΑΓΡΑΜΑΤΟΣ ΌΤΙ ΑΝ ΚΥΝΗΓΑΣ ΤΗΝ ΜΌΡΦΩΣΗ ΕΊΣΑΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΉΣ!!!Τι δηλαδή έχετε σαν πρότυπα τόν κάθε μεθυσο βορειοευρωπαιο που την ημέρα τραβά όλο και όλο έναν μοχλο και το βράδυ παραπεει λιωμα στο ποτό. ...αυτούς εσείς έχετε για πρότυπα ταχαμου δουλεφταραδες???Η τα αρχήλαμογια αγγλοσαξονικά αφεντικά τους που βυθιζουν χώρες σε πολέμους και εμφυλιους. .για να τις εκμεταλλευθουν και να τις διαλυσουν-απομυζήσουν...... Ο.Κ. είναι "έξυπνα"λαμογια έχουν ισχυρές πολεμικές μηχανές και όχι μόνο!! Από φιλότιμο πως πάνε.....Ρε ας σιχτιρ τους....Απλά εμείς δεν έχουμε βρει τον βηματισμο μας. ..Και ναι είναι δύσκολο να τον βρούμε!!!Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι εναν χρειάζομαστε!!Έναν ηγέτη να βάλει την σπιθα και να μας συντονισει να μας μονιασει!!Ναι έχουμε ΑΞΊΕΣ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΠΆΡΑ ΠΟΛΛΈΣ Απλά μας έχουν υποταξη μας εχουν κατακτήσει ...έντεχνα ναι και μας πίνουν το αίμα!!!Το αίμα του απλού κόσμους και όχι του 10/100 των ελληνικών λαμογιων... αλλά αυτό είναι πολύ δύσκολο. ..όχι όμως ακατόρθωτο! !!Ας αρχίσουμε να συντονιζομαστε λοιπόν....αρκετά η αυτοκριτική μας και το αυτομαστιγωμα μας!!!!!έχουμε και εμείς αξίες!!!!απλα ας κοιτάξουμε τους νέους δίπλα μας πόσο υπερηφανοι τιμιοι και εργατικοι είναι!!!!!!Αρκετά!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ,ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΣΑΝ ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΟ.
  ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΕΙ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ,ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ.ΓΙΑ 300-400€.ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΤΥΧΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
  ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ Η ΕΚΑΤΟ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΠΟΥΔΩΝ,ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΤΟ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΔΕΡΒΙΤΟΡΟΣ,ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ,ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
  ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ,
  ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΛΑ ΔΙΒΑΣΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ ΣΠΟΥΔΩΝ,ΜΣ ΒΑΘΜΟ 3-4,Η ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΙ,ΙΕΚ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΣΠΟΥΔΕΣ.
  ΤΟ 91% ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΑΕΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΜΙΑ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΠΤΑΙΣΤΑ,ΛΙΓΑ ΑΓΓΛΙΚΑ,ΣΑΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.
  ΟΤΑΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΑΕΙ.ΤΕΙ.ΙΕΚ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Κ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ,ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ,ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΠΟΥΔΩΝ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΠΟΜΣΝΑ 20ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ,ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ,ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ,
  ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ,ΔΙΝΟΜΕΑΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΟΦΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΣΑΝ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ?
  ΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ 20$ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΤΑΝΕ ΚΑΤΩ ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Η ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ,
  Η ΝΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ Κ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥ 20%.
  Η ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ 2000 ΑΤΟΜΑ ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ ΤΩΝ ΧΡΟΝΟ Κ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ Κ ΠΑΡΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΣ,Η ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Η ΑΓΓΛΙΑ Κ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΞΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
  ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΙΚΑΡΩΝ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ Κ ΠΗΓΕΣ ΣΕ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΟ,ΤΟ 70-80% ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΓΕΝΙΚΑ,ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΑΚΡΙΒΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ.
  ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΑΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΡΥ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΝΕΙ ΝΕΑΡΑ ΑΤΟΜΑ,ΠΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ Κ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗ Κ ΑΠΟΚΤΑΣ ΑΤΥΠΟΥΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΜΡΙΚΑΝΟΙ,ΒΡΕΤΑΝΟΙ.
  ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ Κ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΑ ΑΚΟΜΑ.
  ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΟΧΩΡΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΧΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ11 Αυγούστου 2017 - 3:12 π.μ.

   ΜΟΡΦΩΣΗ=ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ!!! ΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΠΟΥΔΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΜΕ!!ΣΤΑΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΝΕΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙΣ ΝΑ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΘΟΥΜΕ!!ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ!!ΚΑΙ Η ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΤΙΜΩΡΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ.. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΛΑΨΕΣ...ΨΙΛΑ ΤΟ ΚΑΦΑΛΙ!!ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ!!!ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΙΗΣΟΥΜΕ!!ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ????ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΧΤΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ!!!ΑΝΩ ΘΡΩΣΚΟ!!!! ΠΑΝΩ ΚΟΙΤΩ!!!ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ!! ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΠΑΤΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΜΟΥ.... ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕ ΣΕ 9 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΤΕ ΟΠΩΣ Ο "ΠΡΟΠΑΠΟΣ ΜΟΥ".... ΣΤΟ ΔΕ ΑΥΡΙΑΝΟ ΓΑΛΑΞΙΑ... ΟΣΟΝΟΥΠΩ!!!!!ΟΣΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΡΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΤΥΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΣΑΠΑ Η ΤΗΝ ΑΞΙΝΑ!!!!!!ΣIΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΑΛΑΖΩΝEIΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤHΤΑ ΚΑΙ Ο 4 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΣΦΕΝΤΟΝΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ.... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ OYTE TA MAΘΗΜΑΤΙΚΑ OYTE TA COMPUTER!!Ε!!TΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ?ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ??ΗΜΑΡΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΛΑΨΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ!!!!ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΠΟΙ ΔΕΝ ΕΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ!!!!ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΝΟΧΕΣ????ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.......

   Διαγραφή
  2. ΕΓΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
   ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ 75 ΧΡΟΝΩΝ,
   ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΚΟΜΑ 15-17 ΩΡΕΣ,ΟΧΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ,ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΩ ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΙΚΑ Κ ΤΩΡΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑ.
   ΝΑ ΓΙΝΩ ΓΕΛΟΙΟ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΤΟ,ΙΩΑΚΕΙΜ ΚΛΠ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Α ΘΕΣΗ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ Κ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΝΕΟΙ Κ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ?
   ΕΕΕΕ ΟΧΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΓΗΡΟΣ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΜΟΥ Κ ΠΡΑΞΕΙΣ.
   ΧΟΡΤΑΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ Κ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
   ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ Κ ΕΖΗΣΑ ΕΓΩ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΖΗΣΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ Κ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ.ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΧΙΟΝΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ,ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΑ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΙ.ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ Κ ΟΙ ΝΟΤΙΟΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΡΑΣΙ 750ΜΛ
   2000$ Κ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕ 2000$ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ 20 ΤΟΝΟΥΣ.ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΤΥΧΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑΣ ΑΞΙΑΣ ΠΡΟΙΝΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ.
   ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ,ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
   ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ,
   ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΝΕ ΜΕ ΠΕΤΟΝΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΣΕΙ ΓΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ.
   ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ Κ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.
   ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΙΣΙΩΜΑ,ΤΑ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡ ΤΟ ΚΑΙΣΑΡ.........

   Διαγραφή
  3. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ13 Αυγούστου 2017 - 10:59 μ.μ.

   "ΑΚΟΥΣΕ" ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ..ΜΠΑΒΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ!!ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΕΧΕΙΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣΔΙΔΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΑΡΙΝΟΥΣΑ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΙ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΘΩ... ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΝΑΙ ΘΕΛΩ!!ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ.. ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΥΤΗΧΥΜΕΝΩΣ!!!ΠΟΥ? ΘΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΧΩΡΙΣΩ??ΣΤΟ ΚΟΜΑ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ? ΣΤΟ ΚΟΜΑ ΤΟΥ ΛΙΑΠΗ? ΣΤΟ ΚΟΜΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΑΠΑΤΙΜΕΝΩΝ? ΣΤΟ ΑΚΡΑΙΟ ΣΥΝΟΘΗΛΕΥΜΑ ΜΠΡΑΒΩΝ?{ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ}?ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΣΙΑ? ΣΤΟ Κ.Κ.Ε.?ΣΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΛΕΒΕΝΤΗ?ΣΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ?ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ"ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΟ"?....ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ??ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο "ΤΕΛΕΙΟΣ"ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ!!!ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ...ΑΛΛΑ ΣΑΛΙΑΡΗΣ ΔΕΝ ΔΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ!!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΠΛΗΡΩΝΕΙ..ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΓΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ!!ΤΣΙΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟΥ ΣΥΣΤΙΜΙΚΟΥΣ???ΑΝ ΝΑΙ.. ΚΡΙΜΑ ΤΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΣΟΥ!!!ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΠΡΟΣΧΩΡΙΣΑ!!!ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΞΕΡΩ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΕΣ!!!ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΩ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΑΝ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ"ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ" ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕ ΕΓΛΙΦΑΝ ΠΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΕΞΕΧΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ!ΑΥΤΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΥΠΟΣΧΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ!!ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ "ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ"ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ...ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΕ ΓΛΥΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΩΣ ΝΑ ΓΛΥΦΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ!!!ΤΩΡΑ ΤΗ ΤΥΧΗ ΘΑ ΕΧΩ??ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...Ε !!ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΩ!!!ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙΣΕ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΗΛΙΣΕΣ ΣΑΝ ΑΝΙΔΕΩΣ ΜΕΣΟΣ ΑΣΤΟΣ ΕΝΩ ΚΟΜΠΟΡΙΜΩΝΗΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΠΟΥΔΕΩΣ!!!ΒΕΒΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΘΟΡΙΑ...ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΟΥ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.. ΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΝΩ!!ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΛΑΘΗ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ!!ΣΥΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΠΟΥ ΣΚΟΠΤΙΚΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΤΕΚΜΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ???ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΧΑΡΙΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"ΣΥΣΑΧΘΙΑ"....ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ??ΚΡΙΜΑ ΣΟΥ!! ΠΙΠΙΛΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΟΤΟΙ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ!!!{ΒΛΕΠΕ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ}ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!Υ.Γ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΟΡΘΩΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ..ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ!!ΣΥΓΝΩΜΗ,,,ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΗΜΑ....

   Διαγραφή
  4. ΤΟ,ΤΙ Κ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΜΑ Κ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ.
   ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ,ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΜΟΝΗ ΣΩΣΤΗ.
   ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ.Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΕΜΟΙΑΖΕ ΣΕ ΕΕΣΕΝΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Κ ΧΩΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΤΟΥ ΟΚ ΔΕΚΤΟΝ.
   ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ,ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΦΥΡΕΡ,ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝΕ ΤΟ 7% ΤΩΝ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΠΕΝ,ΕΡΕ,ΝΔ Κ ΕΚΚΟΛΑΠΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ Χ.Α.
   Ο ΚΑΡΑΦΥΡΕΡ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ,ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΤΗΣ ΝΔ,ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΟΙΞΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΜΑΚΕΤ,ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟ.ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ,
   ΑΚΡΟΘΡΗΔΚΟΛΗΠΤΟΥΣ Κ ΜΟΝΟΝ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ.
   ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ ΤΟΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ Κ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΤΑΓΜΕΝΟ ΣΠΥΡΑΝΤΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ,ΠΟΥ ΤΟ ΑΛΑΞΕ ΕΛΕΦΡΑ ΣΕ ΑΔΩΝΗΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΝΤΩΝΗΣ,ΤΟΤΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΜΠΟΜΠΗ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ.
   ΕΣΥ ΤΩΡΑ! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ,ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΛΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΔΥΝΟΤΗΤΑ,ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ,ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟ.
   ΕΙΧΕΣ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Κ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΒΑΘΡΑ Κ ΕΜΕΙΝΕΣ ΕΚΕΙ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ Κ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΑΓΟΝΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΤΡΕΝΟΥ.
   Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΗΤΑΝΕ ΜΙΑ Κ ΜΟΝΑΔΙΚΗ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ Δ.ΜΑΡΚΟΥ. Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ Δ.ΜΑΡΚΟΥ,ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ,ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΡΕΣΕΙΣ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ Κ ΦΥΛΑΚΗ Κ ΕΣΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΠΙΣΩ.Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ Κ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ,ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ,Η ΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ,ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
   ΤΩΡΑ ΜΕΣΑΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΕΡΑΣΕ 100 ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ.ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ? ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΕΝΑ ΚΟΥΝΕΛΆΚΙ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ?

   Διαγραφή
  5. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ17 Αυγούστου 2017 - 10:32 π.μ.

   ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑ ΑΓΑΠΗΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ..ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ {ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ} ΝΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΞΑΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ!! "ΦΙΛΕ"ΔΙΧΝΕΙΣ ΑΝΟΡΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΝΟΣ!!!ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ!! ΠΡΩΤΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!! ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΚΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ!! ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΩΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ,ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ!!ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ..ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΑΝΑ ΩΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΕΝΕΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΦΥΛΑΚΗ..ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙ ΕΜΠΑΘΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ..ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΧΕΝΟΜΑΙ!! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΖΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΙΓΟ Ε!!ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ??Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΨΙΛΟΒΑΡΙΕΜΑΙ!! ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ!!ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ!!ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ!!ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΘΑ ΤΑ "ΠΑΡΩ" ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΩ-
   ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΘΩ!!ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΕΠΙΧΗΡΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΟΘΕΙΣ ΣΤΟ ΜΙΑΛΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ!!ΕΠΙΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΔΥΝΟΤΗΤΑ!! ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΕΧΩ ΑΠ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΝΟΜΙΖΩ!!!ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΥΡΑ ΓΙΑΛΕΙΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ!!! ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ....ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΑΙΝΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΟΛΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ!!!ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ {ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ} ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ!!ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΕΞ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΙΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΟΥ!!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΤΙΚΗ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΜΕΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΙΒΟ....ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΕΥΛΟΓΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΣ..Ο.Κ. ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΝΤΑΡΕΙΣ ΤΟΤΕ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ..ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.... ΚΡΑΤΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΠΙΦΙΛΑΞΗ!!!!!ΕΛΠΙΖΩ ΑΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΑΛΗΡΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΘΡΕΣ "ΚΡΑΥΓΕΣ" ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ????

   Διαγραφή
  6. ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΗΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ Η Χ.Α. ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΦΥΡΕΡ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΛΩ.
   Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΠΕΔΕΧΘΕΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ,ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ,Η ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,ΑΝΙΚΑΝΟΣ Κ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ.
   ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΚΡΑΙΑ ΜΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΑΠΟΨΗ ,ΗΡΘΕ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Γ.Γ. Π.ΙΩΚΕΙΜ Κ ΤΗΝ ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΣΕ,ΜΕ ΕΚΝΕ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΛΙΓΟΣ Κ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΟΗΤΟ,ΑΝΙΚΑΝΟ,ΑΠΑΤΕΩΝΑ Δ,ΜΑΡΚΟΥ.
   Ο Γ.Γ. ΞΕΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Κ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Λ.ΤΙΠΟΤΑ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ.
   ΕΓΩ ΔΙΑΜΟΡΦΏΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ,ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
   ΤΟΝ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗ ΕΚΛΕΓΕΒΤΕΣ Δ.Σ. Η Τ.Σ. Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ.
   ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ,ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΩΟ,ΑΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΚΑΡΙΕΡΑ Κ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΤΙΚΗ,ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΟΛΙΓΩΡΙΕΣ.
   ΜΕ ΤΟΝ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΣΕ ΤΣΑΚΙΣΕ,ΕΝΩ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΕΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ,ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΚΗ ΣΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ? ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΡΓΟΣΤΡΟΦΟΣ? ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ,ΑΥΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΨΥΧΡΑ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Κ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΖΩΗ,ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ ΠΑΡΤΙΔΑ.
   Π ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΙΒΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΕΝΑ,ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ,ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ.ΑΝ ΧΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Κ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ
   Ο ΝΕΚΡΟΣ ΔΕΝ ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ ΕΣΤΩ Κ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΥΠΟΥΛΑ Κ ΜΕ ΔΟΛΙΑ ΜΕΣΑ,Η ΑΡΕΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΤΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥ Κ ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.

   Διαγραφή
  7. Σωστά κε Τούντα ρωτάει γιατί όλοι οι οπαδοί του Καρατζαφέρη πήγαν στην Χρυσή Αυγή και δεν έμειναν στον Καρατζαφέρη για να είναι ο Καρατζαφέρης το τρίτο κόμμα σήμερα? Λένε οτι το έκαναν επειδή ψήφισε το πρώτο μνημόνιο, αυτό δεν είναι δικαιολογία αυτά που ψήφισε ο Καρατζαφέρης και έχουν σχέση με μνημόνιο είναι μηδέν σε σχέση με αυτά που ψήφισαν όλοι οι άλλοι.
   Το ίδιο ισχύει με τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ που πήγαν απο τον ΓΑΠ στον Τσίπρα νομίζοντας οτι είναι καλύτερος, τώρα που αποδείχτηκε οτι έκαναν λάθος δεν επιστρέφουν στο παλιό τους αφεντικό, γενικά οτι φεύγει πολύ δύσκολα επιστρέφει.

   Διαγραφή
  8. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ17 Αυγούστου 2017 - 9:53 μ.μ.

   Εγώ 8.53μ.μ.Απλά θα σου πω ότι το ΠΑΣΟΚ από 40 και τις εκατό έφτασε στο 4/100 ο ΣΥΡΙΖΑ από 4/100 πήγε 37/100 Η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ από 0,4/100 έφτασε στο 7/100 και ο Καρατζαφερης από 6 /100 έπεσε στο 0.9/100 αυτά συμβαίνουν στην πολιτική!!!Να σου θυμίσω ότι ο ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ όταν έχασε τις εθνικές εκλογές τότε θέλησε να κατέβει για πρόεδρος στο χωριό του! Και δεν εξελέγη????Το ότι είναι δύσκολες οι μεγάλες ανατροπές η μάλλον εξαιρετικα δύσκολες δεν διαφωνώ. ....αλλά στην πολιτική πρέπει να παντρευεις τον ρεαλισμό με την προσωπική σου αξιοπρέπεια τουλάχιστον!!!!ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ τον Γιώργο. ΚΑΡΑΤΖΑΦΈΡΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΈΡΩ ΚΑΛΆ Η ΜΆΛΛΟΝ ΚΑΘΌΛΟΥ Λίγο πριν προσχωρήσω απλά τον παρακολουθησα από την τηλεόραση .. .και όχι μόνο δεν με ενοχλησαι αλλά τον είδα να ξέρει τι του γίνεται και που πατάει! Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι γίναμε και κολιτοι! !!γιατί η πολιτική παράγει από ότι λένε πορνες! Σίγουρα δεν ισχύει για όλους! Ας κρατώ όμως και την επιφύλαξη μου. ....και τέλος επειδή δεν μου κάνει κανείς από τους δοκιμασμένους για να μην αυτοεξευτελισθω τουλάχιστον στον εαυτό μου..Ανεξάρτητα αν πιθανόν ειμουν και ένα βουλευτικο καραγκιοζακη προτιμησα την "ουτοπια"για κάποιους άλλωστε ποτέ δεν είχα δει την πολιτική ως οικονομική εξασφαλίσει! !είχα φροντίσει για αυτό πριν ασχοληθώ με αυτήν! Όσο για τα αποτελέσματα ποτέ μην είσαι σίγουρος. ...απλά άστο και θα δείξει! !!!σε ευχαριστώ πάντως για τον τρόπο που εκφραζεσαι! !!!!

   Διαγραφή
  9. Το οτι ο Καρατζαφέρης, ο άνθρωπος που κατά την γνώμη σου είναι ο καλύτερος αλλά έχει τόσο μικρό ποσοστό και προτιμά άλλους που κατά την γνώμη σου πάλι είναι χειρότεροι δεν σε προβληματίζει σχετικά με τον χαρακτήρα του μέσου Έλληνα σαν ψηφοφόρου πρώτα απο όλα και σαν ανθρώπου γενικά;
   Σε άλλα μυνήματα γράφεις για ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΜΑΤΑ ορίστε λοιπόν που απο ανάγκη είμαστε υποχρεωμένοι να καταλήξουμε σε αυτό.

   Διαγραφή
  10. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ18 Αυγούστου 2017 - 12:54 π.μ.

   ΣΤΑ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΩ!!!ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ!! ΤΟ ΟΤΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ ΠΛΕΟΝ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΩ ΕΙΝΑΙ!!ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΡΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΜΕ!!!ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!!ΕΣΥ.. ΟΜΩΣ.. ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΕΣ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Κ.Λ.Π.ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ!!!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΟΧΙ!!!ΤΙ ΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΦΤΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ? ΟΙ ΤΑ ΔΙΕΘΝΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ!!ΣΥΝ ΠΟΛΥ ΠΑΡΙΣΟΤΕΡΩ ΤΑ ΕΝΧΩΡΙΑ!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΜΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΑΛΛΑΓΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ!ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΘΑΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΕΜΨΗΜΙΡΟΥΜΕ!!!ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΩΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΡΟΔΙΝΑ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Η ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΣ??Η ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ??!!ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΧΙΟΝΟΣΤΗΒΑΔΑ !!ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΨΙΛΑ ΔΕΝΔΡΑ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ!!ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΙΚΤΟΣ...ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ..{ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΗΜΑΙΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ!!} ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΙΩΔΟΞΙΑ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ....ΕΙΔΟΜΕΝ!!

   Διαγραφή
  11. Κατανοώ οτι σαν επώνυμος πολιτευτής είτε σε Αυτοδιοικητικό επίπεδο είτε σε πολιτικό δεν είναι δυνατό να είστε επιθετικός απέναντι στους Έλληνες σαν λαό, θεωρείται πολιτική αυτοκτονία επειδή είναι σαν να βρίζετε τους ίδιους τους ψηφοφόρους σας. Εμείς οι Ανώνυμοι είμαστε άλλη περίπτωση και μπορούμε να πούμε ελεύθερα την πραγματικότητα όπως την βλέπουμε.
   Οι Έλληνες πραγματικά δεν τα λένε καθόλου καλά, ανήκω και εγώ στον ευρύτερο εθνικιστικό χώρο, θαυμάζω την Ελλάδα σαν ιστορία αλλά όχι τον σημερινό Έλληνα.
   Την διαφορά μπορείς να την παρατηρήσεις γενικά σε τουρίστες σε διάφορα σημεία της Αττικής Αγγλόφωνους κυρίως προφανός απο χώρες της δυτικής Ευρώπης πόσο υπερτερούν απο τους Έλληνες σε όλα, στην συμπεριφορά στα πάντα.
   Οι ηγεσίες τους καταπιέζουν πραγματικά την Ελλάδα και τους Έλληνες στον χειρότερο βαθμό ειδικά στον οικονομικό τομέα αλλά μιλάμε για τον λαό, οι ηγεσίες είναι άλλη περίπτωση αυτές εκτελούν εντολές της Μεγάλης Στοάς.

   Διαγραφή
  12. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ18 Αυγούστου 2017 - 4:06 μ.μ.

   ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΕΛΚΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΕΩΣΥΝΗ!!! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΧΩ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΧΡΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΡΕΤΕΣ!!ΑΣ ΑΡΚΕΣΤΩ ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ..ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΣΤΟ 50% ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΝΤΟΜΠΡΟΙ..ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ..ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΜΩΣ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ, ΤΡΑΒΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΟΥΝ!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΠΑΡΑΔΗΓΜΑ ΑΝΕΦΕΡΕΣ{ΥΠΕΔΕΙΞΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ} ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΧΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ!!ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ..ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΚΡΑΝ...ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΚΑΚΩΗΘΕΙΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ {ΕΦΕΒΡΗΜΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ}ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ-ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ???ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΧΙ!!!!ΕΙΜΑΙ 100% ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!! ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗ ΤΟΥΣ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΣΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ!!ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ {ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΝΑ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ} ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΠΗΡΟΘΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!!ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΠΟΥ ΟΔΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ..ΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ!!!ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ!!ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΩΡΟΔΟΚΕΙΤΑΙ ΑΠΛΑ ΑΣ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ!!ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟ ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΒΕΣ..ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΜΙΛΙΚΤΟΣ...ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ "ΠΑΝΕ"ΤΖΑΜΠΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ!!ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ??ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Κ.Λ.Π.ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΩΣ ΠΗΣΤΕΥΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ??ΜΗΠΩΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ??ΑΝ ΑΝ ΛΕΩ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΚΩΣΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΣ ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ..ΜΕΣ ΣΤΙΣ "30" ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝ ΛΕΩ ΕΜΠΑΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ..ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΓΕΛΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε.ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΖΑ ΑΡΙΒΗΣΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΑΙΝΟ ΤΟΜΑΡΙ!!!ΑΝ ΑΝ ΛΕΩ ΕΜΠΕΝΑ ΣΤΟ ΚΟΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΣΙΠΡΑ ΦΩΦΗΣ Κ.Ο.Κ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑ ΕΤΣΙ.. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΓΡΑΦΙΚΟΣ.. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.. ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕ ΕΒΓΑΖΑΝ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΟ ΨΥΧΟΠΑΘΗ!!ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΤΑΠΗΔΗΣΕΙ ΣΕ 2-3 ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΣΕ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ?? ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΔΙΧΝΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΥΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΑ!!!ΓΕΙΑ...ΣΟΒΑΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ!!!

   Διαγραφή
 20. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ11 Αυγούστου 2017 - 3:20 π.μ.

  ΑΝ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΑ "ΜΠΟΣΙΚΑ"Ε! ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!! ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ, ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ!!!!!ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ11 Αυγούστου 2017 - 3:31 π.μ.

  ΑΝ ΔΕ ΛΕΣ ΧΩΡΑ, ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΣΟΡΕΥΣΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ,Ε!ΤΟΤΕ ΜΗ ΠΑΙΔΕΥΕΣΑΙ 9 ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ...ΟΛΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ...ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΙΦΑΝΗ ΨΟΡΟΚΩΣΤΕΝΑ!!!1

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Το ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΟΝΩΜΑΣΤΕ δεν το κατανοώ, ο καθένας μας εκπροσωπεί τον εαυτό το οτι μαστιγώνουμε τους Έλληνες σαν σύνολο σίγουρα δεν σημαίνει απαραίτητα οτι μαστιγώνουμε τον εαυτό μας που ίσως να διαφέρει σε πολλά απο το γενικό σύνολο. Τον γείτονα που σου δείχνει μόνιμα εχθρική συμπεριφορά ακόμα και αν ειναι Έλληνας σίγουρα δεν μπορείς να τον πεις εαυτό σου.
  Έχει δίκιο στα περισσότερα ο Ανώνυμος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ.
  ΣΥΝ ΑΘΗΚΑ Κ ΧΕΙΡΑ.....
  ΔΕΝ ΜΑΣΤΙΓΩΝΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ,ΓΙΑΤΙ Κ ΕΓΩ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΜΑΙ,ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ,ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ,ΤΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΗΝ ΥΦΗΛΙΟ,ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΕΙΔΑ Κ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΑ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ,ΚΟΣΜΑΚΗ,ΖΑΠΛΟΥΤΟΥΣ,ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ,
  ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ,ΜΟΝΑΡΧΕΣ,ΑΠΌΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ 15-18 ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ 20$/ΜΗΝΑ.ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΩ ΦΑΕΙ,ΕΧΩ ΠΙΕΙ,ΕΧΩ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΣΕ ΠΑΛΑΤΙΑ,ΛΑΣΠΕΣ,ΠΑΓΚΑΚΙΑ,ΟΠΟΥ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ Κ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ,ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ.ΕΧΩ ΠΑΛΙΟΥΣ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΥΣΙΚΑ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
  Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
  ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Κ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΧΟΛΙΣΤΗΣ,Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΕΧΘΡΙΚΗ ΤΑΣΗ,ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΠΑΝΙΟ ΟΣΟ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ,ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΙΑ,ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ Κ ΑΠΟ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΩΝΙΟ.
  ΛΕΩ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ Κ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ¨ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ? ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ?" ΛΕΣ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΤΑΜΙΑ Κ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕ,ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΩΡΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ΕΓΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΑΣ Κ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΟΥ.
  ΟΥΤΕ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ,ΟΥΤΕ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ.
  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΔΩΡΟ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ 5,6 ΑΙΩΝΑ Π.Χ.
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ.
  Η ΕΛΛΑΔΑ,ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ,ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΑ ΤΟ 198 Π.Χ. ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΚΥΝΟΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ,ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ,ΟΘΩΜΑΝΩΝ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ.
  ΑΥΤΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ,ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,ΣΕ ΛΕΗΛΑΣΙΑ Κ ΣΦΑΓΗ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 1600 ΧΡΟΝΙΑ.
  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟΙΚΙΑ,ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ,ΟΤΙ Η ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΕΙ,
  ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ Κ Ο ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΙΚΙΑ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ,ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1974,ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ Κ ΤΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΑ,ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΡΑΤΟΣ.
  ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΟΥΜΕ.
  ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΗΦΟΡΑ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΠΟΛΛΗ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ.
  ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.ΛΙΤΟΤΗΤΕΣ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΟΚ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ Κ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ.
  ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΟ 300-300 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ. ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΑ 100-150 ΑΝΤΕ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ. ΟΥΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΟΥΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ,ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ Κ ΑΛΛΟΝ ΧΡΟΝΟ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΠΑΤΑΛΗΣΑΜΕ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ,ΣΕ ΔΙΩΓΜΟΥΣ,ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ
  ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 1945 Κ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ,ΕΜΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1975 ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΑΜΕ ΕΙΡΗΝΗ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΠΑΡΤΙΑ.
  ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΒΟΥΝΑ,ΠΑΡΑΛΙΕΣ,ΡΕΜΑΤΑ,ΠΑΝΤΟΥ
  ΟΛΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΣΕ ΧΤΙΣΤΕΣ Κ ΟΛΟ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΑΥΤΟ Κ ΜΕΤΑ ΤΕΛΟΣ.
  ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ Κ ΒΙΑΙΑ ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ.
  Η ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ 900ΤΜ ΜΕ ΓΗ 800ΤΜ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΈΙΑΣ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ 520.000€,ΤΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟ 2000

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Google+