Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Μύκονος: «Χοντρό» παιχνίδι με κόκα για τον Δεκαπενταύγουστο

Κλιμάκιο της Δίωξης Ναρκωτικών βρίσκεται στο «νησί των ανέμων» και σαρώνει τις «κόκκινες ζώνες» - Έχουν ήδη συλληφθεί πέντε άτομα με φιξάκια κοκαΐνης
«Απόβαση» της Δίωξης Ναρκωτικών πραγματοποιείται στη Μύκονο την εβδομάδα του Δεκαπεντάυγουστου.




Κλιμάκιο των αστυνομικών μετέβη το πρωί της Κυριακής στη Μύκονο και σε συνεργασία με τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος «σαρώνουν» τις «κόκκινες ζώνες» του νησιού για να βάλουν στο χέρι κυκλώματα που έφθασαν τις προηγούμενες ημέρες στο κυκλαδίτικο νησί, «φορτωμένοι» ναρκωτικά για να τα σπρώξουν σε επώνυμους και ευκατάστατους πελάτες.

Η πρώτη μεγάλη επιχείρηση έγινε έξω από γνωστό μπαρ στην περιοχή της Παράγκας το μεσημέρι της Κυριακής. Το μεικτό κλιμάκιο των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών και του Α.Τ Μυκονου που είχαν στήσει από νωρίς καρτέρι και παρακολουθούσαν περίεργες κινήσεις μόλις βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία πέρασαν χειροπέδες σε πέντε  άτομα -  τρεις άνδρες και δυο  γυναίκες - που κουβαλούσαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα τα πέντε άτομα – ένας Σέρβος υπήκοος και  οι τέσσερις αλβανικής καταγωγής – πιάστηκαν να έχουν πάνω τους συνολικά 26 φιξάκια κοκαΐνης, 80 χασίς ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 17.500 ευρώ,  1300 δολάρια και μια σιδηρογροθιά.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και του τμήματος Μυκόνου  συνεχίζουν να «σαρώνουν» σημεία που έχουν «χαρτογραφήσει» και οι πληροφορίες λένε πως γίνεται «χοντρό» παιχνίδι από κυκλώματα που εκμεταλλεύονται την  κίνηση του Δεκαπενταύγουστου για να  προμηθεύσουν κυρίως με κοκαΐνη την επώνυμη πελατεία τους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου