Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Νέα τάση! Τα «έξυπνα» παπούτσια που αλλάζουν χρώμα και σχέδια

Τι θα λέγατε αν μπορούσατε να έχετε ένα ζευγάρι αθλητικά που θα μπορούσατε να αλλάζεται την εμφάνισή του ανάλογα με την διάθεσή σας και το οποίο με κάθε βήμα σας θα άλλαζε στιγμιότυπο;



Η νέα ιδέα που συνδυάζει την μόδα με την τεχνολογία ονομάζεται ShiftWear και έκανε πριν λίγο καιρό την εμφάνισή του στη σελίδα της Indiegogo, αναζητώντας χρηματοδότηση 25.000 δολαρίων.
Στόχος που καλύφθηκε σχεδόν άμεσα από όλους αυτούς που έσπευσαν να παραγγείλουν μέσα από τη σελίδα τα νέα «έξυπνα» παπούτσια.

Όπως αναφέρουν οι δημιουργοί των ShiftWear, τα έξυπνα παπούτσια που στην πλαϊνή τους επιφάνεια μπορείτε να προβάλετε τις αγαπημένες σας εικόνες αλλά και κινούμενα γραφικά που επιλέγετε μέσα από μια σχετική εφαρμογή στο smartphone σας, φορτίζονται με κάθε σας βήμα!

Τα «έξυπνα» παπούτσια που αλλάζουν χρώμα και σχέδιαΤα παπούτσια είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά που εμποδίζουν την καταστροφή των εικόνων ενώ μπορείτε ακόμα και να τα πλύνετε στο πλυντήριό σας χωρίς τον παραμικρό φόβο. Οι τιμές τους ξεκινούν από τα 150 δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου