Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Γνωστός ξενοδόχος συνελήφθη για φοροδιαφυγή

Κέρκυρα: Γνωστός ξενοδόχος συνελήφθη για φοροδιαφυγή
Ο 44χρονος επιχειρηματίας δεν ζούσε πια στην Κέρκυρα, αλλά χρειάστηκε να πάει εκεί για άσχετη υπόθεση - Όμως, οι άνδρες της Ασφαλείας είχαν ενημερωθεί για την άφιξή του
Πήγε στο Δικαστικό μέγαρο της Κέρκυρας για να τακτοποιήσει κάποια προσωπική του υπόθεση και βρέθηκε με...




χειροπέδες ένας γνωστός μεγαλοξενοδόχος του νησιού, που εδώ και χρόνια έχει πέσει έξω οικονομικά, καθώς είχε καταδικαστεί για φοροδιαφυγή αλλά δεν είχε εκτίσει την ποινή του!


Ο 44χρονος επιχειρηματίας δεν ζούσε πια στην Κέρκυρα, αλλά χρειάστηκε να πάει εκεί για  άσχετη υπόθεση. Όμως, οι άνδρες της Ασφαλείας είχαν ενημερωθεί για την άφιξή του και, μόλις μπήκε στα Δικαστήρια, τον συνέλαβαν με το αιτιολογικό ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κέρκυρας με την οποία του είχαν επιβληθεί διοικητικές και ποινικές κυρώσεις για παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας.

Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που έδωσε εντολή να εκτελεστεί η καταδικαστική απόφαση και προσήχθη στην Ασφάλεια. Όμως, επικαλέστηκε λόγους υγείας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου