Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Οκτώ χρόνια μετά βρήκαν ποιος το έκανε το ριφιφί στη Δ.Ο.Υ.

Μυτιλήνη: Οκτώ χρόνια μετά βρήκαν ποιος το έκανε το ριφιφί στη Δ.Ο.Υ.
Πρόκειται για έναν 48χρονο (σήμερα) Έλληνα σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή
Συμπληρώθηκαν οκτώ χρόνια από τότε που οι άνδρες της Πυροσβεστικής έφτασαν στο κτίριο όπου στεγάζεται η Δ.Ο.Υ. Μυτιλήνης μετά από ενεργοποίηση του συναγερμού καπνού και βρέθηκαν έκπληκτοι μπροστά σε μια απόπειρα… ριφιφί!




Ήταν 6:30΄ ξημερώματα Κυριακής στις 7 Ιουνίου του 2009 όταν -άγνωστο πώς- διαρρήκτες είχαν τρυπώσει από την ανασφάλιστη είσοδο στο κτίριο στην προκυμαία της πόλης, είχαν ανεβεί στον τρίτο όροφο και προσπάθησαν να τρυπήσουν την τσιμεντένια πλάκα που τον χώριζε από τον δεύτερο όπου βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο!
Όμως, η σκόνη που έπεσε ενεργοποίησε το σύστημα συναγερμού και αναγκάστηκαν να το βάλουν στα πόδια εγκαταλείποντας τα διαρρηκτικά εργαλεία τους.

Η προανάκριση της Ασφαλείας κράτησε μια ολόκληρη οκταετία, αλλά τελικά η ταυτότητα του δράστη αποκαλύφθηκε από την έρευνα του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Αιγαίου.
Πρόκειται για έναν 48χρονο (σήμερα) Έλληνα σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.
Φυσικά, δεν συνελήφθη αλλά θα δικαστεί για το ριφιφί, όπως και τυχόν συνεργοί του για τους οποίους συνεχίζεται η έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου