Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

«Γερό ποτήρι» η βασίλισσα Ελισάβετ: Πίνει τέσσερα ποτά την ημέρα!

«Γερό ποτήρι» η βασίλισσα Ελισάβετ: Πίνει τέσσερα ποτά την ημέρα!
Μπορεί τον Απρίλιο να έγινε 91 ετών, όμως, όχι μόνο εκτελεί στο ακέραιο τα καθήκοντά της, αλλά δεν εγκαταλείπει και τις αγαπημένες συνήθειες σε ό,τι αφορά το αλκοόλ και τις λιχουδιές
Οδηγεί ακόμα, λατρεύει την ιππασία, τα καπέλα, τα δύο σκυλιά της, ράτσας Κόργκι, τις σοκολάτες και το αλκοόλ!




Παρά τα 91 της χρόνια, η «αειθαλής» βασίλισσα Ελισάβετ δεν έχει σταματήσει να ανταποκρίνεται στα καθήκοντά της, αν και έχει εκχωρήσει μερικά από αυτά στην νεότερη γενιά της βασιλικής οικογένειας, αλλά δεν έχει απαρνηθεί και τις αγαπημένες της συνήθειες.

Κάθε πρωί η γηραιότερη μονάρχης στον κόσμο πίνει ένα κοκτέιλ με τζιν, Ντιμπονέ (γαλλικό απεριτίφ), πάγο και λεμόνι, όπως αποκάλυψε ο πρώην βασιλικός σεφ Ντάρεν Μακγκρέϊντι στο περιοδικό Travel+Leisure.

Το μεσημέρι η βασίλισσα τρώει ελαφρά, συνήθως ψάρι στη σχάρα ή κοτόπουλο στη σχάρα με σαλάτα σπανάκι και απαραίτητα συνοδεύει το γεύμα της με ένα ποτήρι κρασί ή σαμπάνια.



«Την λατρεύει (την σαμπάνια)», αποκάλυψε στο περιοδικό ο πρώην σεφ του παλατιού. Στο τέλος της ημέρας η μονάρχης συνηθίζει να πίνει ένα Ντράι Μαρτίνι και ένα ποτήρι σαμπάνια! Βέβαια, η βασίλισσα δεν είναι δυνατόν να απαρνηθεί το «εθνικό» αφέψημα της Γηραιάς Αλβιόνας, το τσάι, που το συνοδεύει με μικρά σάντουιτς με αγγούρι ή καπνιστό σολομό, σύμφωνα με το Business Insider.

Όμως, η Ελισάβετ δεν έχει αδυναμία μόνο στα κοκτέϊλ και στην σαμπάνια, αλλά και στις σοκολάτες! Οι αγαπημένες της σοκολάτες είναι φτηνές ευρωπαϊκές, που εύκολα μπορεί να βρει κανείς στα σούπερ μάρκετ ενώ σύμφωνα με τον πρώην σεφ του Μπάκιγχαμ, σε κάθε γεύμα της η βασίλισσα προσθέτει και κέτσαπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου