Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017

Πριν λίγο! Η οδηγός γκρέμισε κολόνα της ΔΕΗ και δαλύθηκε

email
Πριν λίγο! Η οδηγός γκρέμισε κολόνα της ΔΕΗ και δαλύθηκε
Το αυτοκίνητο - που μπροστά διαλύθηκε - διέθετε αερόσακους που μετρίασαν τη βίαιη σύγκρουση και η 53χρονη μεταφέρθηκε έχοντας τις αισθήσεις της στο Νοσοκομείο Λαμίας
Άγιο είχε 53χρονη οδηγός που κινούνταν λίγο πριν τις 17.15 το απόγευμα του Σαββάτου στην οδό Βουρτσελά προς Μάνου Χατζηδάκη, λίγο μετά το σούπερ - μάρκετ Γαλαξίας στη νότια Λαμία.
Το σκούρο fiesta που οδηγούσε, ξέφυγε της πορείας του βρίσκοντας αρχικά πάνω στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια ξηλώνοντας ένα καφάο και μια κολώνα της ΔΕΗ που έπεσε σαν χάρτινη.

Ευτυχώς το αυτοκίνητο - που μπροστά διαλύθηκε - διέθετε αερόσακους που μετρίασαν τη βίαιη σύγκρουση και η 53χρονη μεταφέρθηκε έχοντας τις αισθήσεις της στο Νοσοκομείο Λαμίας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το ΙΧ έτρεχε αρκετά και η οδηγός για άγνωστο λόγο έκανε ελιγμό και λίγο έλειψε να παρασύρει διερχόμενο ποδηλάτη που κινούταν κανονικά στην πορεία του. Η αντηλιά επίσης πρέπει να έκανε τη δουλειά της για να αιφνιδιάσει την οδηγό που έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και αφού βρήκε στο πεζοδρόμιο ξήλωσε ότι βρήκε μπροστά του.

Ευτύχημα είναι που από το διπλανό σούπερ - μάρκετ δεν υπήρχε κάποιος στο σημείο ή κάποιος άλλος πεζός.

Στο σημείο βρέθηκε και συνεργείο της ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα, καθώς και η ΠΥ με την Τροχαία Λαμίας με την τελευταία υπηρεσία να ενεργεί για την καταγραφή του τροχαίου.


Πηγή: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Google+