Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ;

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ;
Πριν λίγες εβδομάδες είδαμε όλοι εμείς οι χρήστες του λιμενίσκου, ένα έγγραφο κολλημένο στο τζάμι της αίθουσας –εντευκτήριου που έγραφε κάτι για "ανάπλαση των χώρων του Ναυταθλητικού Κέντρου".
Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο αρχικό έγγραφο το χαρακτήριζε ως Αλιευτικό Καταφύγιο(!).
Μετά τα πρώτα σχόλιά μας για τις γνώσεις των ασχέτων που διοικούν το χώρο, το "Αλιευτικό Καταφύγιο" διορθώθηκε σε "ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ".




Αρκετοί χρήστες που ρώτησα για το γεγονός είχαν περίπου την ίδια άποψη με εμένα, ότι δηλαδή ήταν γραφικό λάθος κάποιας γραμματέως του Δήμου τελείως τυχαίο.

Με αυτή την αφορμή ξεκίνησα να αναζητώ την ερμηνεία του όρου "ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΛΙΜΕΝΙΣΚΟΥ"
Κατά αρχήν οι δύο διοικήσεις των δύο ναυτικών ομίλων ( Ν.Ο.Α.Σ.) & (Ι.Ο.Α.Θ.Α) δεν είχαν ενημερωθεί αν και είναι λειτουργοί–χρήστες του ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ από τη δεκαετία του 1970 και του 1980 αντίστοιχα, τότε που ο χώρος ήταν χαρακτηρισμένος ως ΕΘΝΙΚΟ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ, δηλαδή πολύ πριν το έτος 2003 που μετατράπηκε σε ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ.

Είναι τότε που ξεκίνησαν οι μικροί συνδημότες μας να μαθαίνουν σε αυτούς τους χώρους ιστιοπλοϊα και να εξελίσσονται σε πανελληνιονίκες –πρωταθλητές, μέχρι και Ολυμπιονίκες.
Με ιδιαίτερη χαρά σας γνωρίζω ότι κάποιοι από τους τότε μικρούς ναυταθλητές της πόλης μας, αυτές τις ημέρες του Ιουλίου αγωνίζονται στην Τεριέστη της Ιταλίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. (Σ.ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ, Θ.ΧΟΥΝΤΑΣ, Γ.ΣΙΑΡΑΒΑΣ).

Αυτή λοιπόν την κοιτίδα του Αθλητισμού -από την ερευνά μου πληροφορήθηκα- ότι κάποιοι αποφάσισαν να την "Αναπλάσουν".

Πως; 
Κατεδαφίζοντας την αίθουσα εκπαιδεύσεως-εκδηλώσεων- εντευκτήριο, και τα δύο γραφεία των Ιστιοπλοϊκών ομίλων (Ν.Ο.Α.Σ. & Ι.Ο.Α.Θ.Α.). 
Έχοντας πρόθεση να τοποθετήσουν 2-3 conteiners στη νότια άκρη του χώρου για να "εξυπηρετήσουν τη στέγαση των σωματείων" 

Και εδώ αρχίζουν να δημιουργούνται ερωτήματα:
1) Αίθουσα εντευκτηρίου δεν θα υπάρχει πλέον; 
Επ αυτού δόθηκε έμμεση απάντηση στις 11 Ιουλίου που κλήθηκαν τα εν λόγω σωματεία να ενημερωθούν "περί της ανάπλασης". Ναι, μετά από τρία χρόνια, αλλά προς το παρόν δεν θα υπάρχει λόγω περιορισμού του διατιθέμενου προϋπολογισμού ο οποίος δεν θα ξεπεράσει τις 200.000 ευρώ. Άρα αν υπολογίσουμε το κόστος κατεδάφισης και αποκομιδής (όπως συνήθως ξέρουμε πως είναι το κόστος σε Δημόσια έργα) τι περισσεύει για ανοικοδόμηση; ψίχουλα (θα τα ονόμαζα). Επομένως σωστές οι πληροφορίες που έλεγαν ότι "θα τα γκρεμίσουμε και θα τοποθετήσουμε δύο conteiners για να βολευτούν οι όμιλοι και τέλος"
2) Έχει καταρτισθεί κάποιο σχέδιο των νέων εγκαταστάσεων για να εξετασθεί η λειτουργικότητα και η επάρκεια χώρων; 
Η απάντηση εξ ίσου αφοπλιστική: Γι αυτό σας καλέσαμε για να υποβάλετε τις προτάσεις σας εντός είκοσι ημερών. Δηλαδή το Νομικό Πρόσωπο (Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου) ουσιαστικά ο ίδιος ο ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ περιμένει από τις διοικήσεις των Ναυταθλητικών Σωματείων να του υποδείξουν που θα ανεγερθούν κτήρια, που πλατεία, που χώρος περιπάτου και parking οχημάτων; Αυτή είναι η αποστολή τους;
3) Ποιοι ορίσθηκαν ως μέλη της "επιτροπής ανάπλασης"; 
Τέσσερα άτομα εκ των οποίων οι δύο υπάλληλοι του Δήμου, ένας Δημότης, και ως πρόεδρος ορίσθηκε ο αιρετός πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αρτέμιδος. Μα αυτός είναι ο μαγαζάτορας απέναντι από τα υπάρχοντα κτήρια του λιμενίσκου. Ήδη ο εν λόγω ξεκίνησε την "ανάπλαση" απέναντι από το κατάστημά του, απλώνοντας τραπέζια και καρέκλες πάνω στο πεζοδρόμιο του λιμενίσκου πως ως εκ θαύματος (;) το γκαζόν και το παρτέρι με τα λουλούδια σκεπάσθηκαν με γαρμπίλι και έγινε βολική η τοποθέτηση των τραπεζοκαθισμάτων πλέον, οι δε θάμνοι που είχαν αναρριχηθεί στην περίφραξη εξαφανίσθηκαν και εμφανίσθηκε μία λινάτσα να καλύπτει την περίφραξη, προφανώς γιατί δεν έχει πάχος όπως ο κισσός και κρύβει τη θέα και δεν πιάνει χώρο. (βλέπε σχετική φωτογραφία).

Αυτή την "ανάπλαση" ονειρεύεστε κ. πρόεδρε του Τοπικού Συμβουλίου Αρτέμιδος; κ. πρόεδρε του Αθλητικού Οργανισμού; κ.Δήμαρχε; & τέλος κ Αντιδήμαρχε Αρτέμιδος η αγωνία μας για τα παιδιά μας που τόσες φορές έχουμε μοιρασθεί που χάθηκε;

Παραβλέψατε κύριοι ότι ο Ναυταθλητικός λιμενίσκος εξυπηρετεί Κοινωνικές Ανάγκες άθλησης της νεολαίας της πόλης μας και όχι μόνο.

Ποιος διαβεβαίωσε τον "κάθε μαγαζάτορα" ότι όταν ο χώρος γκρεμισθεί και γίνει πλατεία, τότε το μαγαζί του θα σφύζει από πελατεία;

Δεν έχουν παρατηρήσει οι "αναπλαστές" ότι τα καταστήματα γύρω από την πλατεία ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ότι έχουν μπροστά τους πλατεία και μάλιστα την μεγαλύτερη της πόλης μας, αλλά η πολυπόθητη πελατεία είναι ανύπαρκτη διαχρονικά και σε όλες τις επιχειρηματικές προσπάθειες που έγιναν;

Δεν έχουν συνειδητοποιήσει οι "μαγαζάτορες αναπλαστές" ότι η πελατεία τους σε τούτη την άκρη της πόλης ότι προέρχεται κατά κύριο όγκο από τους χρήστες του χώρου, με τους γονείς τους , τους συγγενείς τους και τους φίλους τους ;

Ιστορική γνώση περί της τύχης προηγούμενων προσπαθειών παρόμοιας "ανάπλασης" δεν έχουν για την πορεία των επιχειρήσεων "των τότε επίδοξων αναπλαστών";

Κρίμα γιατί μέχρι σήμερα νόμιζα ότι οι έμποροι – επιχειρηματίες ότι είναι έξυπνοι άνθρωποι .
Έκανα λάθος!

Εμπρός λοιπόν να ξανακάνουμε το παρτέρι, παρτέρι με τα λουλούδια του και το γκαζόν του, απαλλάσσοντας το από το γαρμπίλι, και απελευθερώνοντας το από τα τραπεζοκαθίσματα.

Παναγιωτης Χριστοπουλος

73 σχόλια:

  1. Ο ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕ ΣΟΥΒΛΆΚΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΗ της αγίας Μαρίνας στο σημείο αυτό χωρίς να δίνει αποδείξεις και χωρίς να δώσει ούτε ένα ευρώ στο δήμο όπως οι άλλοι τι νόμιζε είναι το χωράφι του η το μαγαζί του.Βέβαια είχε και την κάλυψη του ΚΑΤΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΩΡΗ ΚΟΤΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ ΑΝΩΝΥΜΑ? ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕΣ ΣΔΟΕ? ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΘΑΝΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ,ΕΔΩ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ ΕΡΧΕΣΤΕ ΓΡΑΦΕΤΕ Κ ΜΕΤΑ ΠΑΤΕ Κ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΑΤΑΤΕ.
      ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ,ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕ Κ ΘΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΣΥΝΕΣΕΙΑ ΤΕΛΟΣ

      Διαγραφή
    2. Είναι ηλικιωμένος δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με τα παιδαρέλια χα χα

      Διαγραφή
    3. ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΔΟΕ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ , ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΑ. ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ...ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ ΟΥΤΕ ΑΚΡΟΑΣΗ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμε 3:41/21.8.2017, επειδή έως 21.8.2017 δεν έχω λάβει καμία επί του θέματος καταγγελία ως ΣτΔΕ, θα σε παρακαλούσα να δημοσιεύσεις τον αριθμό πρωτοκόλλου και την ημερομηνία που κατέθεσες προς εμένα την συγκεκριμένη καταγγελία σου, σύμφωνα με το άρθρο 77 του Ν. 3852/10. Αναμένω, γιατί στο αρχείο του Συμπαραστάτη δεν έχω τέτοια εκκρεμότητα.

      Διαγραφή
  2. Πίστεως ότι όλα γίνονται για να γίνει το μαγαζί του ΚΑΤΣΗ πάνω στην θάλασσα. Θα υπάρξει όμως τέτοια αντίδραση που δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Αγίου Ιωάννου που συνδέει την Αρτέμιδα με την Λ Βραυρώνας έχει τεράστιες επικίνδυνες λακκούβες και ΟΥΔΕΙΣ ΑΡΤΕΜΑΡΧΗΣ-ΑΝΑΠΛΑΣΤΗΣ ενδιαφέρεται.Τέτοια αδιαφορία-αδιαντροπιά για μια ασήμαντη δαπάνη που σώζει ΖΩΈΣ και περιουσίες δεν υπήρξε σε καμιά περίοδο της αυτοδιοικητικής ιστορίας του τόπου.Παρόμοια κατάσταση τραγελαφική επικρατεί σε όλους τους δρόμους του Ενιαίου Δήμου.Τι έργα και επενδύσεις και σχέδια περιφέρουν; Απευθύνονται σε πολίτες ή σε ζώα ...τσίρκου.ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΦΩΝΗ.ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Αγίου Ιωάννου συνδέει τα Σπάτα με την Βραυρώνα για συντομία αλλά είναι τόσο άθλιος ο δρόμος και τόσο επικίνδυνος για δυστύχημα που υποχρεώνεσαι να κάνεις την διαδρομή Λ.Καραμανλή-Λούτσα-Λ.Βραυρώνας με τα διπλάσια χιλιόμετρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ίδιο συμβαίνει και με τους υπόλοιπους δρόμους ακόμα και τον κεντρικό που με το πρώτο ψιλόβροχο γίνονται λιμνοθάλασσες. Δεν τους έκανε έτσι βέβαια ο Δ.Μάρκου ήταν και πριν απο αυτόν στην ίδια κατάσταση απλά δεν έκανε το παραμικρό για να τους φτιάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. o δημαρχος μας ειναι σε μονιμες διακοπες στην αιωρα και ανεβαζει φωτογραφιες σαν τον πατουλη δεν σας φτανει αυτο αχαριστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέτοιοι βρωμεροί δήμαρχοι επιπλέουν δυστυχώς, δες τον Πατούλη πως τον έχουν όλοι λες και είναι πάνω απο πρωθυπουργός ούτε τον Τσίπρα έτσι.

      Διαγραφή
    2. το θεμα ειναι οτι ο πατουλης κανει εργα στον δημο του ενω εδω τιποτα απολυτως μονο πανηγυρια

      Διαγραφή
  7. ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΑΛΉΘΕΙΑ ΑΥΤΌ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΝΑ ΕΛΈΧΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΉΘΗΚΕ ΆΛΛΩΣΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΌΙ ΕΊΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ,ΕΧΕΙ Κ ΚΑΛΑΙΣΘΗΣΙΑ Κ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΩΦΕΛΕΙΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΜΕΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ Κ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΑΕΙΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ Κ ΒΕΛ΄ΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ.
    Ο ΜΟΥΓΚΟΜΑΡΚΟΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΤΟΥΛΗ?
    Ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΟΧΛΟ ΠΙΕΣΗΣ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ.
    ΕΧΩ ΑΚΙΝΗΤΑ Κ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ Κ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ.
    Ο ΜΑΡΚΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΑΛΛΑ ΠΑΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙ 10000€ ΜΑΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ Κ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ.
    ΜΗΝ ΕΙΣΤΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΕΔΩΣΕ 650000€ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ,450000€ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΡΟΜΩΝ,Η Α.ΙΩΑΝΝΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΑΝ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΠΟΤΕ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ Α.ΙΩΑΝΝΟΥ,ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΔΟΣ? ΤΟΣΟ ΚΡΕΑΣ ΞΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θές ψυχίατρο πραγματικά.

      Διαγραφή
    2. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΛΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΦΑΞΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ? ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
      ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ.
      ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΣΚΟΥΣ ΜΕ ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Κ ΠΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ,ΤΙ ΘΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ? ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΑΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ?ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ? ΝΑ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ?

      Διαγραφή
    3. Κάτι δεν πάει καλά όμως με την περίπτωση σου θεοποιείς ας πούμε τον Πατούλη με τα καλύτερα λόγια επειδή πιστεύεις τα κανάλια, με την λογική αυτή και για τον Δ.Μάρκου όποτε έχει τύχει πάντοτε έχουν μιλήσει θετικά τα κανάλια.

      Διαγραφή
    4. Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΜΕΝ.ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ Κ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ,ΑΛΛΑ Κ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ.ΦΥΣΙΚΑ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗ,ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Κ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΕΝΩ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ,ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,ΛΑΜΟΓΙΟ,ΤΕΜΠΕΛΗΣ

      Διαγραφή
    5. Στο τελευταίο έχεις δίκιο αλλά μιλάμε σαν δημάρχους πρώτα απ'όλα όχι σαν επιστήμονες ή σαν ανθρώπους, στο να βελτιώσει την ποιότητα ζωής στον δήμο του μην είσαι τόσο σίγουρο αν κάνεις καμιά βόλτα προς τα κει θα καταλάβεις.
      Πιστεύω έληξε το θέμα.

      Διαγραφή
    6. ΕΧΩ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ Κ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,ΟΠΩΣ ΕΧΩ Κ ΑΛΛΟΥ Κ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ Κ ΕΔΩ ΜΙΛΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
      ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ,ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΜΕ Κ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.
      ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

      Διαγραφή
  9. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΣΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΓΕ ΣΟΒΛΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΗΤΑΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΗ? ΑΝ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΘΑ ΜΕ ΚΙΝΗΓΑΝΕ. ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ Ο Ο ΙΩΣΗΦ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΟΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ,ΟΥΤΕ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΘΑΛΑΜΟ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΔΟΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
      ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Κ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.
      ΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΧΑΝΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ Κ ΕΣΥ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ Κ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΣΔΟΕ

      Διαγραφή
  11. 2:54 μην πιστεύεις τόσο πολύ αυτά που λένε τα κανάλια, δηλαδή αν πει κάποιο κανάλι κάτι καλό για τον Δ.Μάρκου θα πεις πάλι το ίδιο πράγμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ? ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΡΟΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ,ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕΞΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ,ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΨΗΦΙΣΜΕΝΑ Κ ΟΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ.
      ΓΥΦΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠ[ΑΤΕΩΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ.

      Διαγραφή
  12. Μου έχουν πει ότι ο ΛΑΜΠΡΟΥ πήγαινε στις ΛΑΪΚΈΣ και επερνε ΦΑΣΌΛΙΑ και αντί το ΓΑΙΔΟΥΡΙ να πληρώσει τον φουκαρα τον Μικρό πωλητή του έλεγε "ευχαριστώ ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ "και επερνε τα φασόλια απληρωτα και έφευγε! !!!τι ψάχνουμε τώρα????από τόσο μικρολιγουρια! !!!ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΆΛΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΝΤΙΚΌ.....ΣΤΑ ΜΙΚΡΆ ΤΟΥ ΠΑΠΑΡΙΑ!!!!ΤΟ 2019 ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΑΥΤΌ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ! !!Εμείς ας παίζουμε το "πουλάκι μας" "!!!!!!καλή ανταμωση το 2019! !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ?ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΚΡΙΒΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.
      Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ Κ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΘΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2019,ΑΛΛΑ ΗΤΘΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΑ Κ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕ.ΜΑΙΟΣ 2018 Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Κ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΕΣ Κ ΤΕΛΟΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2018 ΟΥΤΕ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΑΥΝΑΝΙΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2019!!!ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ??!!

      Διαγραφή
    3. ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ..ΑΝ ΝΑΙ!! ΤΙΣ ΑΚΟΥΜΕ !!!ΑΛΛΩΣ ΑΝΤΕ ΚΑΙ Γ......Ε!!!!ΑΡΧΙΔΙΑ!!!!

      Διαγραφή
    4. ΒΛΕΠΩ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ 22:48 ΚΑΙ 1:20

      Διαγραφή
    5. Που να πάνε για διακοπές και να ξοδευτούν αφού και η Αρτέμιδα είναι μέρος για διακοπές.

      Διαγραφή
  13. ΓΙΑ ΠΙΟ ΠΡΑΓΜΑ; ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ? ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΓΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ Ο ΛΑΜΠΡΟΥ ΕΞΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑ;ΖΙ ΤΟΥ ΚΑΤΣΗ ΤΗΣ ΑΓ ΜΑΡΙΝΑΣ?ΠΛΗΡΩΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΒ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ .ΟΧΙ. ΤΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ? ΒΡΕ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ Ε ΛΑΜΟΓΙΑ Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΙΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΕΣΕΙς ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΜΠΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΛΕΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΑΜΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ Κ ΛΑΜΠΡΟΥ...ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όταν είχε τον Λάμπρου αντι.όταν θα βάλει όπως έχει υποσχεθεί τον Μπασινα αντί. Τι ψάχνουμε όλοι εμείς????Θεέ και κύριε τον Μπασινα αντί. Τι άλλο μπορούμε να δούμε από αυτόν τον ηλιθιο Σαλτιμπαγκο????βρε τον Μπασινα αντί. Που το μόνο που έχει πει σε όλα μα σε όλα τα Δ.Σ.είναι μόνο ΝΑΙ από γράμματα δε έχει τελειώσει μόνο και μέχρι την Ε'Δημοτικου!!!!ΡΈ ΤΟΝ ΜΠΑΣΙΝΑ????ΘΕΈ ΚΑΙ ΚΎΡΙΕ!!!!ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ.....Οσο για τους υπόλοιπους δημοτικους συμβούλους του,κρίμα τα πτυχία σας!!!όσοι έχετε.....λυγουρια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πρεπει να φτασεις στον πατο για να αρχισεις να ανεβαινεις.
    Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ο απατεωνας ηταν ο τελευταιος,μαζι με ολη την συμμορια του.
    Τελειωσαν ΟΛΕΣ οι γνωστες συμμοριες,Δ.ΜΑΡΚΟΥ,
    Χ.ΜΑΡΚΟΥ,Α.ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ,Ε.ΝΤΕΛΑΚΗ,ο κολοτουμπας τζοκερ ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ κοκ.
    ΟΛΟΙ αυτοι τελειωσαν,για παντα με αυτην την θητεια. Ηδη για τον Δ.ΜΑΡΚΟΥ ερχεται καμπανα μεγατονων,που στην αγωνιωδη προσπαθεια του να γλιτωσει,θα δωσει ολες τισ συμμοριες κ ολους τους συμμοριτες
    Μεχρι τωρα ηταν ευκολο,να κανεις μια συμμορια κ να αρπαξεις την δημαρχεια.Τωρα ομως αλλαξαν ολα
    Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ φανατικος ΣΥΡΙΖΑ,απλα για να σωθει.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πιασει 9-14% στις Γενικες εκλογες?
    Η Ν.Δ.θα πιασει το 13-19% στις Γενικες εκλογες?
    ΟΛΟΙ οι αλλοι θα παλεψουν για ενα 3-7% ο καθενας αν πιασει το 3% στις Γενικες εκλογες?
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ δεν εκλεγεται πια απο την καλη συμμορια κ το Σοι οικογενεια.
    Ο μοναδικος υποψηφιος μς παραδεκτο αριθμο ψηφων ειναι ο Λατιχας,Α.Τουντας,ολοι οι αλλοι πηρανε ψηφο γνωριμιας κ προσωπικης σχεσεως.
    Τα δηθεν Πτυχια τους ειναι αγορασμενα σαν πατατες στην Λαικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τι περιμένετε όταν οι Σπατα ναι οι διαφεντευουν αυτόν τον τόπο. Δήμαρχος Σπατα να ιός αρχηγός σε αντιπολιτευσης Σπαταναιος ξαδελγια Μαρκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ,ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ,ΒΛΑΚΕΙΑ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΟΥΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΡΑΤΣΑ ΞΕΝΙΣΤΗ.Η ΛΠΥΤΣΑ ΕΙΧΕ ΞΕΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ,ΚΑΤΙ ΕΞΟΡΙΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ Κ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΛΠΥΤΣΑ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ.
      ΗΡΘΕ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ,ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΛΑ Κ ΟΤΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΘΑ ΠΙΟΥΝ Κ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΣΚΑΤΑ,ΣΑΝ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
    2. 10:57 σε οποιαδήποτε περίπτωση ο Δ.Μάρκου είναι ο εκπρόσωπος των παλιών κατοίκων. Η οικογένεια του είναι 500 χρόνια στην περιοχή οι άλλοι ήρθαν ενήλικοι, ανήλικοι, γονείς απο αλλού αν είναι ο Δ.Μάρκου τέτοιος είναι και πολλοί απο τους παλιούς κατοίκους το ίδιο.

      Διαγραφή
  18. Οι Σπαταναίοι πάντα διαφέντευαν τον τόπο όπως διαφεντεύουν και οι Μαρκοπουλιώτες το Πόρτο Ράφτη, η μόνη διαφορά είναι οτι την τελευταία εικοσαετία η Λούτσα απέκτησε περισσότερους κατοίκους εσωτερικούς μετανάστες ειδικά απο τα βόρεια της Αθήνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θ Δ.ΜΑΡΚΟΥ,ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΗΓΕΝΗΣ,ΙΘΑΓΕΝΗΣ.ΜΙΣΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΒΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΑΤΑ,ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Κ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ Κ ΦΜΠΟΥ.
    ΣΙΜΑΙ ΝΕΟΥΟΡΚΡΖΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΑΚΡΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ.Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ,ΤΕΜΠΕΛΗΣ,ΑΒΟΥΛΟΣ,ΨΕΥΤΗΣ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ,Η ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟ. ΟΛΗ Η ΑΤΤΙΚΗ ΑΠΟΞΤΗΣΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΟΡΙΣΤΟΥΣ ΣΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΟΝΕΙΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ Κ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑΦΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΑ ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. Η ΛΟΥΤΣΑ ΡΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΥΣ Η ΑΜΜΟΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ.ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΦΤΩΧΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ,ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΓΟΡΑΣΤΟ,ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΟΥΣ Κ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΓΗΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ.
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ Κ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΖΑΜΠΑ ΠΟΛΛΕΣ 100ΑΔΕΣ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΜΕ ΕΛΛΕΝΙΤ,ΞΥΛΑ,ΧΑΡΤΟΝΙΑ,ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥ ΧΟΥΡΙΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΓΕΝΙΕΣ ΗΡΘΑΝ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΞΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΑΡΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΞΕΝΟΙ,ΑΛΛΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ.
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΑΙ Κ ΛΙΓΟ ΤΟΠΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΛΙΓΟΥΡΗ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΥΣ ΔΩΣΑΤΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΑΣ ΛΕΦΤΑ!!ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΧΑΣΙΣΙ???ΑΝΤΕ ΚΑ Γ......ΟΥ ΜΑ.....ΚΑ ΔΩΣΑΤΕ ΠΗΡΑΤΕ!!!ΤΕΛΟΣ ΤΩΡΑ ΦΑΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ !!!!ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΠΑΤΑ!!!ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΗΡΡΘΑΤΕ ΣΚΑΤΟΛΙΓΟΥΡΙΑ ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΞΕΝΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!!!!ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΡΙΞΕΙ Ο ΜΑΡΚΟΥ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΟΥ ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ 60/100 ΣΠΑΤΑΝΑΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ..ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 60/100 ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΥΣ!!!!ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜARE NOSTRYM ΤΟΥΣ!!!!!ΜΑ...ΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΕΙ ΕΧΕΙΣ 100 ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ!! ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΥΠΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΛΙΓΟΥΡΗ!!!!ΙΣΑ ΜΕ 300 ΠΗΧΕΣ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙ ΕΧΕΙΣ!! ΤΟΣΟ ΖΗΤΑΓΑΤΕ ΤΟΣΟ ΣΑΣ ΕΚΟΒΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΙ!! ΛΙΓΟΥΡΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ Κ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟ,ΠΕΙΝΑΛΑ.ΟΤΑΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΘΑ ΤΟΥ ΛΙΓΟΥΡΗ ΟΙ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΙ ΗΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΜΜΟ ΤΟΥΣ ΒΑΛΤΟΥΣ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΑΖΑΝ ΟΥΤΕ ΑΓΚΑΘΙΑ.
      ΘΥΜΑΜΕ Κ ΤΗΝ ΤΙΜΗ 1 ΧΡΥΣΗ ΛΙΡΑ ΑΓΓΛΙΑΣ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ,6 ΛΙΡΕΣ ΤΑ 10 ΣΤΕΜΜΑΤΑ,ΟΧΙΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΛΟΥΤΣΑ-ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ,ΛΙΟΠΕΣΙ,
      ΠΙΚΕΡΜΙ,ΓΕΡΑΚΑ.ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΕΝΑ ΝΤΑΤΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ.ΗΤΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ Η ΑΓΡΙΑ ΠΕΙΝΑ,ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΛΙΡΕΣ,ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΙΜΑ,ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΠΙΒΙΩΝΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ.

      Διαγραφή
    2. Η ΨΕΥΤΟΛΙΓΟΥΡΗ ΕΙΣΑΙ Η ΓΙΟΣ ΚΟΡΑΚΙΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ... ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΑΥΤΑ, ΣΚΑΤΟΤΟΚΟΓΛΥΦΕ ΓΙΕ ΣΚΑΤΟΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!!!ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ "ΠΙΑΤΣΑΣ"ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΕ!!ΑΡΧΙΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ!!!ΠΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ...ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ!!!ΑΡΧΙΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ!!!!ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Η ΦΥΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΟΤΑΝ "ΑΓΓΟΡΑΖΑΝ"ΓΙΑ ΜΙΑ ΛΙΡΑ Η ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΑΛΕΥΡΙ..ΕΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟΤΕ!! ΙΣΑ ΜΕ 10 ΓΕΝΙΕΣ!!ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΣΑΣ ΤΟΤΕ!!!ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ....ΚΟΠΑΝΕ!!!!

      Διαγραφή
  22. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΧΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΛΟΥΤΣΑ ΜΟΝΟ 5 ΔΡΑΧΜΕΣ ...ΕΝΩ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΜΑΤΙ 60 ΔΡΑΧΜΕΣ...ΩΣ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ..... ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΒΡΑΖΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΑΚΙΑ?????ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!!!!!ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΣΑΝ ΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΚΟΗΘΗ ΣΚΑΤΟΛΙΓΟΥΡΙΑ!!!!!!ΒΡΩΜΟΧΩΡΙΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ!!!ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΛΕΡΩΝΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΙΝΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Κ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1902,ΟΛΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΤΕ.
      ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ,ΑΓΟΡΑΖΕ ΚΑΛΑΜΑΚΟ,ΓΛΥΦΑΔΑ,ΒΟΥΛΑ,
      ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ,ΚΑΒΟΥΡΙ,ΣΟΥΝΙΟ.
      ΟΙ ΜΑΡΑΘΩΝΙΤΕΣ ΗΡΘΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΕΥΚΟΛΑ,ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΝΕ ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΙ Κ ΕΠΑΣΑΝ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ Κ ΕΚΕΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΑΓΟΡΑΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ,ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ,ΣΟΥΛΙ,ΣΧΟΙΝΙΑ,ΟΤΙ ΜΗ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΛΙΕΡΓΗΣΙΜΟ.ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΣΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ,ΑΓΟΑΡΖΑ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΤΖΑΜΠΑ.ΕΚΑΛΗ,ΠΟΛΙΤΕΙΑ,ΧΤΥΠΗΤΟ,ΔΙΟΝΥΣΟ,
      ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑ,ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ,ΜΕΝΙΔΙ,ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΔΗΛΑΒΕΡΗ,ΒΛΑΧΟΥ,ΚΑΜΑΤΕΡΟ,ΚΑΚΟΣΑΛΕΣΙ,ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ,ΒΑΡΝΑΒΑ,ΚΑΛΑ,Π,ΠΑΛΑΤΑΚΙΑ ΩΡΟΠΟΥ,
      ΑΙΔΗΨΟ,ΛΟΜΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ Κ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ.
      ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΠΗΓΑΑΙΝΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΜΙΑ ΚΑΝΑΔΕΖΑ 4Χ4 ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ,ΣΤΟΝ ΑΓΡΙΟ ΤΟΠΟ ΑΤΤΙΚΗ.ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΕΡΙΣΕΥΜΑ Κ ΗΤΑΝ ΤΖΑΜΠΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΤΟΤΕ.
      ΚΑΤΙ ΛΙΓΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ,
      ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΕ Η ΑΓΟΡΑ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ Κ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ,Η ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΓΟΝΙΑ.ΑΓΟΡΑΖΑ ΤΟ 59-71 ΜΥΚΟΝΟ,
      ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ,ΠΑΡΟ,ΣΑΜΟ,ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ,ΚΡΗΤΗ Κ ΕΛΕΓΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΣΑΙ? ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΙΔΕΣ? ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΣ ΠΟΤΕ,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ ΠΗΡΑ ΚΤΗΜΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΛΙΩΣΕΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ,ΟΤΑΝ ΒΑΛΟΥΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ.ΛΙΓΑ ΕΙΔΕ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΒΑΛΑΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ,ΧΩΡΙΣ ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ,ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΙΤΗ,ΤΙΠΟΤΑ.ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΩ ΕΒΑΖΑ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ.
      ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΘΗΝΑΙΚΟ,Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΕΥΚΟΛΟ.
      ΕΓΩ ΣΑΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΡΕΤΣΙΝΑΣ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ,ΟΥΡΕΣ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΑΤΑ.
      ΚΑΤΩ ΑΠΟ 10 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΑ,ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ 10 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΤΑ ΕΚΟΒΑ ΣΕ 250ΑΡΙΑ Κ ΤΑ ΠΟΥΛΟΥΣΑ,ΟΣΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΑΓΟΡΑΖΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙΑ.
      ΑΝΤΕ ΨΩΜΟΛΥΣΣΕΣ,ΗΡΘΕ Η Ν.ΙΩΝΙΑ,ΝΙΚΑΙΑ,
      ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ,ΚΑΜΙΝΙΑ,ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,ΑΙΓΑΛΕΩ Κ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ ΛΑΧΙΔΙΑ Κ ΣΩΘΗΚΑΤΕ,ΓΙΝΑΤΕ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ.ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΦΤΩΧΕΙΑ.
      ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΞΕΝΟ ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.

      Διαγραφή
    2. ΜΕ ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΕ!!!!!!ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΑΠΟΥΝΙ ΝΑ ΠΛΥΘΕΙΣ ΒΡΟΜΙΑΡΗ!!ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΑΞΙΑ!!!ΓΕΡΟΛΑΔΑ!!!ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΕ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!!ΑΙΣΧΡΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΕ!!!ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ ΑΞΙΑ!!!ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑ!!!

      Διαγραφή
  23. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΠΙΚΟΣ Κ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ,ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Κ ΗΘΕΛΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Κ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΜΗΝΕΣ,3-10 ΧΡΟΝΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΜΠΕΣΑΛΗΔΕΣ,ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΛΟΓΙΑ,ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.
    Ο ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΣ Κ Ο ΝΗΣΙΩΤΗΣ,ΠΡΩΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕΤΑ ΛΕΦΤΑ.
    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑ!!!!

      Διαγραφή
  24. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ, ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΣΑ!!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!ΨΑΞΕ ΓΕΡΟΛΑΔΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΙΣ"""ΜΠΕΣΑ""" ΑΝ ΚΑΙ ΟΣΟ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!!ΒΡΩΜΙΑΡΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ,ΟΥΤΕ ΓΕΡΟΛΑΔΑΣ.
      ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΤΟΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ,ΑΛΛΑ ΕΜΠΟΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΜΠΟΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΑΝΕΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩ Κ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ.ΧΑΡΙΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΝΟΙΩΘΑ. ΖΗΣΑΜΕ ΩΡΑΙΑ ΖΩΗ Κ ΤΗΝ ΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΙΖΩ ΧΑΡΤΙΑ,ΠΙΝΩ,ΓΛΕΝΤΑΩ,ΟΔΗΓΩ ΑΚΟΜΑ ΚΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΛΑ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΖΩΗ ΤΙΠΟΤΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ,ΤΙΠΟΤΑ ΚΡΑΥΓΑΛΕΟ.ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ 2014,ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΩ.
      ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΤΕΜΠΕΛΗ ΧΩΡΙΑΤΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΥΓΟ,ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ Κ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ.

      Διαγραφή
  25. Την πάτησες Ανώνυμε με τα κεφαλαία, σου την μπήκε άλλος χειρότερος απο σένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ28 Αυγούστου 2017 στις 3:34 μ.μ.

      ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.ΤΑ ΛΕΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ,ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ.ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ,ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.
      ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ ΣΧΟΛΙΣΤΕΣ,ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ,ΑΚΑΚΟΙ Κ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ. ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΑΦΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ Κ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ,ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
      ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΑΠΑΕΤΕΩΝΑ Κ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ 24 ΩΡΕΣ 365 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ,ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΛΕΚΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ.
      ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΒΓΑΙΝΩ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΕΩ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ,ΑΓΟΡΑΖΩ 50€ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΜΕ

      Διαγραφή
  26. Μα δεν τον βλέπεις τον γελοίο!!!!έχω έχω έχω!!!!είμαι είμαι είμαι!!!στα ΠΑΠΑΡΙΑ μας. ...Έχεις ρε γελοιε να δώσεις τίποτα σε εμάς????και δεν εννοώ στρέμματα. ..Αλλά τίποτα που να αξίζει!!!Οπως ιδέες. .. Τι να κάνουμε με τα σημερινά λαμογια????Στα ΠΑΠΑΡΙΑ μας αν έχεις η δεν έχεις!??εμένα όπως και όλους μας, είμαι σίγουρος ότιμας νοιάζει τι θα κάνουμε με τα λαμογια που έχουμε μπλέξει ενθεν και ενθεν!!! Είτε δημαρχος και δημοτικοι σύμβουλοι είτε Τσιπρας Μητσοτάκης κ.ο. κ. Έχεις κάτι να μας πεις??το αν έχεις η δεν έχεις επαναλαμβάνω στα ΠΑΠΑΡΙΑ μας!!!!!Κόμπλεξάρα!!!!τι και αν έχεις στρέμματα παντού από τον Έβρο έως την Κρήτη....ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ μας κομπλεξικε γελοιε !!!!!!!!!Αι και σιχτιρ!!!λερωνω και το στόμα μου. .....Τοκογλιφε Εμπορακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με μεθυστακα μεσιτακο,εχει και πορευτε στην ζωη,αγοραζει πουλαει κονομαη.Δεν ειναι μεσιτακος να πουληση το ξενο να παρει νταβατζιλικι.ολα ειναι μονος του πο@τΑνα νταβατζης εισπρακτορας μονος του.σηκοσατε κεφακι οι χωριατες πουλοντασ οικοπεδα,οχι απο δολεια.Αυτος δουλευει κ εχει δεν πουλαει κληρονομιες μονο.αντε ξεμεθισε να καταλαβις τι λεη ο ανθρωπος
      οραια ξηδιετε παντος

      Διαγραφή
  27. Μαγκια σας!!!αλλά έχω την εντύπωση ότι εμάς δεν μας ενδιαφέρουν! !να και αν έχετε να και αν δεν έχετε!!!!έχετε κάτι άλλο να μας πείτε???αυτά που σας ενδιαφέρουν εσάς...τα απωθημένα σας κρατήστετα για τους εαυτούς σας!!!εμάς να και να!!όσο για τα μεθυσια μου σε ευχαριστώ που κάνεις τον συνηγορο του στομάχιου μου!!!Έχεις να μας πεις κάτι από αυτα που βγαίνουν από το στόμα μου εν αντίθεση με αυτά που μπαινουν??κομπλεξικο καραγκιοζακη????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. αυτος που εχει κ εχει και ξανα εχει μολις θα δει τα ραδικια αναποδα θα εχει οτι εχουμε ολοι.....αντε μαλακα ψοφα να δεις τι εχεις....2χ1 εχεις και απο την κακομοιρια σου ουτε κ αυτο....μαλακα ε μαλακα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Hστε τεκιος μαλκς?Ολοι εκει θα παμε,αλλα οσο ζει εχει απολαυση την επιτυχια,την καλη ζωη,οταν τα κακροση θα εχουν να τρωνε οι κληρονομοι κ θα τα λενε κ λιγα τους αφησε.Εχετε πολυ μισος στον επιτυχιμενο? να ψοφιση κ αυτουνου ο γαιδαρος τεμπαληδρς κοπροσκυλα.Ουτε σασ χροσταη ουτε λεφτα του κρατους τρωη σαν κατι αλλους.Ετσι καταριοντουσαν κ τον τυπο που εκανε το καλιτερο ξενοδοχειο οικοπεδακι οικοπεδακι εκανε 1000 στρεμματα,υευιοι μλκς ηστε κ ετσι θα σας πεταξουν στην τρυοα σας.
      Εγω χαιρομε οταν ακουω για ανθρωπους που πετυχαν στην ζωη τους ζηλευω κ εγω αλλα θετικα οχι να ψοφιση αυτος αλλα να κανο κ εγω τετιες επιτυχιες.
      ΠΑΛΪΟΤΟΜΑΡΑ

      Διαγραφή
  29. ΠΟΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΕΘΕΝΕΙΣ....ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ;ΟΤΙ ΖΗΛΕΥΩ;
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΖΗΛΕΨΩ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΕΠΙΔΕΙΞΙΑ ...ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ...ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι εσυ τι κταλβς? παλιοτομαρο? διαβασε γιατι τα εγραψε τι εχει γιατι οι πονηροι λιγοριδες ο δημαρχοσ κ η παρεα ληστων πανε να γορασουν οικοπεδακια σημερα 1εκτ€ ποσο πιο μλκς θα εισαι οταν μας αρπαξουν 1εκτ€ για οικοπεδακια?
      Καλα κανεις κ ζηλευης κ εγω ζηλευω αλλα μεχρι ενα σημιο. Βγικε το λαμογιο ο τεμπελης ο Χριστοπουλος να κανει μαγκια να παη στιν εισαγγελεα ο κοπριτης

      Διαγραφή
  30. ΒΛΈΠΕΤΕ ΌΤΙ ΌΛΟΙ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΆΡΤΗ ΜΑΣ!!!???ΕΓΏ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΆ ΜΟΥ ΨΩΝΑΡΑ (ΝΑ ΓΊΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΈΕΙ!!!)ΕΣΎ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΆ ΣΟΥ. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΌΤΙ.... ΈΧΕΙΣ! Ο ΆΛΛΟΣ ΌΤΙ ....ΔΕΝ ΈΧΕΙ! Ο ΆΛΛΟΣ ΓΙΑΤΊ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΒΑΛΛΕ Ο ΆΛΛΟΣ,.. ΕΠΊ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ!!!! ΚΑΙ Ο ΧΡΉΣΤΟΣ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣ ...ΔΙΌΤΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΣΑΝ ΕΠΊ ΆΔΙΚΟ!!ΤΟ ΘΈΜΑ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΌΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ!!!ΓΙΑ ΤΊΠΟΤΑ ΆΛΛΟ!!!ΔΥΣΤΥΧΏΣ. . . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΟΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ Δ.ΑΡΧH.ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΕΤΩΝΑΣ Κ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ Η ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ.
    ΕΣΥ Ι.ΤΟΥΝΤΑ ΣΩΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ Κ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΤΟ.
    ΤΟ ΨΩΝ ΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝ ΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΥΠΡΒΟΛΙΚΑ ΤΡΕΛΟ,ΜΙΑ ΕΠΙΘΤΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟΔΕΞΤΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ,ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ Κ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΙΣΟΒΙΑ,ΑΣΤΟ ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΜΕΣΙΤΗ Κ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΙΣ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ Κ ΕΣΥ ΕΦΥΓΕΣ.ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ! ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΧΑΝΕΙ ΟΛΑ.ΤΟ ΚΑΚΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΣΟΥ Κ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΚΑΡΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ Κ ΕΣΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΙΚΗ ΟΣΟ ΤΗΝ ΕΞΑΣΚΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΝΕΣΑΙ,ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙΣΑΡ.ΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΝ ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ Κ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΠΟΙΟΣ? Ο ΜΗΤΣΟΤΘΠΙΤΑΣ,Ο ΛΑΣΤΙΧΑΣ,ΟΙ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΔΕΣ,ΤΟ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡΓΗΡΟΣ Κ Η ΧΟΝΤΡΗ ΣΥΡΙΑΖΑΙΑ ΦΑΛΑΙΝΑ.
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΡΥΨΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΠΑΥΕΩΝΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ,
    ΠΑΛΛΗΝΗ ΝΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΝ Κ ΓΥΡΝΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ρε φιλε...με όλον τον σεβασμό!!!και ελπίζω να μην παρεξήγησης το "ρε"το λέω με όλη την συμπαθεια και το θάρρος που μου δίνει η φιλική σου γραφή..κατά τα άλλα! Δεν είναι όπως τα λες! Αν λέω αν υπήρχε και μια περίπτωση να τους στείλω στον αγυριστο!!!θα το είχα είδη κάνει!!να είσαι σίγουρος για αυτό!!!αλλά στην πολιτική δεν είναι τόσο εύκολα αυτά. ..να τους στείλεις φυλακή δηλαδή!!!πως γιατί??αν ήταν τόσο εύκολο θα το είχε ήδη κάνει ο Ποθουλακης!!!που από δημοσιονομικα και κατά την γνώμη μου δεν παίζεται!!δεν είναι έτσι. ..Εγώ και συγνώμη για τον κομπασμο..αυτό που ειθελα και πιστεύω ότι το κατάφερα ήταν να τους δείξω την πολιτική τους φτώχεια -γυμνια!!!!όσο για τα υπόλοιπα τα του 2019 εννοώ... Τα αφήνω σε όλους μας!!!!!!δεν μπορούσα στην συγκεκριμένη φάση να κάνω κάτι παραπάνω. ...Μακάρι να μπορούσα να γινόταν...Έ!! Δεν γινόταν!!!!Και αν εσύ έχεις να μου υποδηξεις κάποιον συγκεκριμενω τρόπο. ..να είσαι σίγουρος ότι εδώ είμαι! !!!!οπότε χρειαστεί!!!!ελπίζω και εύχομαι να έγινα καταννοητος. .και να μην έχω παρεξηγηθει για ακόμη μια φορά!!!!!Σε ευχαριστώ όπως και να έχει!!!!! Ί.Τ. νυν Δ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΟ Κ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΥΣΙΕΣ,ΠΟΤΑ,
      ΧΡΗΜΑΤΑ,ΑΚΟΛΑΣΙΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΑΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
      ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΟΝ Δ.ΜΑΡΚΟΥ Κ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΤΑΝΕ ΑΠΛΑ,ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΛΕΩ.
      ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΜΟΝΟ Ο ΑΚΙΣ Κ Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΗΓΑΝΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ Κ ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΘΑΑΑΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΟΥΣΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΟΥ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΝΑ @ΜΑΙΛ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΚΟΥ.
      Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΟ +15" ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ.
      Ι.ΤΟΥΝΤΑ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΥΧΤΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ,ΞΕΡΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΠΙΑ ΤΙ Κ ΠΩΣ Κ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙ Κ ΠΩΣ.
      Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΜΕ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Κ ΟΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Κ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ,ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΉΝΥΣΗΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΔΛΔ ΜΟΝΟ Δ.Σ. ΕΣΥ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΩ ΜΗΝΥΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ.
      ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ? ΑΠΆ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΣ,ΜΙΚΡΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ Κ ΜΕΙΝΕ Δ.Σ. ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΖΕΙ Κ ΑΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.
      ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ? ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ,ΑΓΩΓΕΣ,ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ,ΑΚΟΜΑ Κ Ο Γ.Γ. Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ Κ ΤΟΝ ΔΙΝΕΙ ΣΤΕΓΝΑ ΣΤΑ ΜΜΕ,ΑΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Κ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ,ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΚ.
      Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ Κ ΣΥΝΗΘΩΣ ΦΕΥΓΕΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ,ΜΕ ΣΠΑΝΙΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ Κ ΝΟΜΙΖΩ Κ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΤΗΣ,ΑΝ Κ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟ ΤΡΕΞΕΙ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Κ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ.
      ΜΟΝΟ Η ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ,ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΗΝΥΣΗ.

      Διαγραφή
    2. ΛΥΠΆΜΑΙ ΒΛΈΠΩ ΌΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ!!!ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΊΧΕΣ ΔΟΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΎΠΩΣΗ ΕΥΦΥΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΆΝΩ ΕΔΏ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΚΑΙΡΌ ΤΑ ΊΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΊΔΙΑ!!!ΤΟΝ ΑΓΏΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΈΚΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ.....ΤΟ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΩ ΜΆΓΙΣΣΕΣ!!!!Η ΝΑ ΓΊΝΟΜΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΑΛΕΥΟΝ0ΤΑΣ ΧΑΜΈΝΕΣ ΕΞ'ΑΡΧΗΣ ΥΠΟΘΈΣΕΙΣ...ΕΓΏ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΔΕΝ ΤΟ ΚΆΝΩ!!!? ΑΥΤΆ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΣΕ ΆΛΛΟΥΣ!!!!ΑΠΛΆ ΓΙΑΤΊ ΈΧΩ ΜΆΘΕΙ ΌΤΑΝ ΑΣΧΟΛΟΎΜΑΙ ΜΕ ΚΆΤΙ ΝΑ ΚΕΡΔΊΖΩ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΝΑ ΚΕΡΔΊΖΩ!!!!ΈΧΩ ΤΗΝ ΑΠΌΛΥΤΗ ΒΕΒΑΙΌΤΗΤΑ ΌΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ. ...ΤΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΟΈΔΡΟΥ ....ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ!!!!ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΡΟΜΠΑ ΕΝΝΟΏ ....ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΟΎΤΕ ΠΟΤΈ ΥΠΉΡΞΕ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΆΤΕΙΑ ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΆ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ!! ΑΛΛΑ ΔΟΤΟΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ!!!ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΎ ΟΤΙ ΦΥΛΑΚΉ ΚΑΤΆ ΚΥΡΙΟΛΕΞΊΑ ΑΠΌ ΤΑ ΔΕΔΟΜΈΝΑ ΤΕΚΤΕΝΏΜΈΝΑ (ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΟΈΔΡΟΥ )ΔΕΝ ΜΠΕΝΟΥΝ!! !!!ΕΚΤΌΣ ΆΛΛΩΝ ΠΕΡΙΠΤΏΣΕΩΝ (ΟΠΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΆΣ ΠΟΎΜΕ )ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΈΚΥΨΑΝ. ...ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!ΕΓΏ ΈΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΆ! !!ΤΏΡΑ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΆΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΈΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΊΣ! !!ΤΟ 2019 ΕΝΝΟΏ!!!ΜΗ ΤΑ ΠΕΡΙΜΈΝΕΤΕ ΌΛΑ ΑΠΌ ΈΝΑΝ ΑΠΌ ΜΈΝΑ ΔΗΛΑΔΉ! !!ΚΟΥΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΊΣ ΤΑ ΔΙΚΆ ΣΑΣ ΧΈΡΙΑ!!!ΤΏΡΑ ΚΑΙ ΔΎΟ ΛΌΓΙΑ. ..ΓΙΑ ΤΟ E MAIL ΠΟΥ ΣΤΆΛΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ ΒΑΣΙΛΗΣ. ΜΆΡΚΟΥ... ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΈΧΩ ΤΗΝ ΑΠΕΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΤΟΥ ΣΗΜΑΣΊΑ. ..ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΜΈΣΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ!!!ΑΛΛΆ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΉΣΩ. ..ΤΟ Ε MAIL ΣΤΆΛΘΗΚΕ ΤΗΝ ΏΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΑΝ ΌΤΙ Ο ΠΑΤΈΡΑΣ ΤΟΥ (Δ. ΜΆΡΚΟΥ )ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΜΕ ΈΜΦΡΑΓΜΑ Η ΔΕ ΜΗΤΈΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΌΧΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΗ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ (ΥΠΕΦΕΡΕ ΑΠΌ ΥΨΗΛΉ ΠΊΕΣΗ )ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΞΕΦΤΥΛΑΣ....ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΛΟΙΠΌΝ ΑΝΘΡΏΠΙΝΑ (ΕΓΩ)ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΩΣ ΌΤΙ ΣΕ ΌΛΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΌΡΙΑ ΈΔΩΣΑ ΤΌΠΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΉ. ..ΤΟ ΔΕ EMAIL ΈΦΥΓΕ ΑΠΌ ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΣΤΙΓΜΉ! !!ΆΜΕΣΑ ΔΗΛΑΔΉ. .. ΒΡΙΣΚΌΜΟΥΝ ΣΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΊΟ ΤΟΥ Β. ΜΆΡΚΟΥ (ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΌΝΤΩΣ ΤΟΝ ΈΧΩ ΓΑΜΠΡΟ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΌΝΩΣ ΓΡΑΜΕΝΩ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ)ΕΛΥΠΕ! !!ΠΑΡΟΎΣΑ ΉΤΑΝ ΜΌΝΟ Η ΑΔΕΡΦΉ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΣ ΈΧΩ ΜΕΓΆΛΗ ΥΠΟΛΟΙΨΗ!!!ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ???Η ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΛΊΓΟ ΈΩΣ ΠΟΛΎ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ!!!!ΟΠΩΣ ΤΌ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΊΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΆΛΛΩΝ (ΤΑΚΑΣ-ΛΥΤΡΑΣ)ΜΈΣΑ ΣΕ ΈΝΑ ΓΕΜΆΤΟ "ΣΟΦΙΑΝΟ "...ΜΟΥΝΑΚΙΑ. ..ΤΌΣΟ ΈΝΤΟΝΑ ΔΕ, ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΆΓΚΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΊΔΙΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ (ΣΟΦΙΑΝΟ )ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΤΗΡΕΊ ΌΤΙ. .ΦΩΝΆΖΕΙΣ ΠΟΛΎ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΟΎΕΙ ΌΛΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΊ! !!ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΤΡΕΛΌΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΏ ΈΤΣΙ ΣΤΑ ΚΑΛΆ ΚΑΘΟΎΜΕΝΑ. ..ΑΥΤΌ ΈΓΙΝΕ ΌΤΑΝ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟ ΘΡΆΣΟΣ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΕ ΌΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΡΟΥΜΕ ΘΈΣΗ (ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Η ΠΡΟΈΔΡΟΥ Δ. Σ.)ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΛΕΙΨΟΥΜΕ!!!!Ε!ΕΚΕΊ ΕΞΕΜΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΆΝΤΗΣΑ ΕΠΊ ΛΕΞΕΙ (ΤΙ ΕΊΠΕΣ ΡΈ ΜΟΥΝΑΚΙ? ΘΑ ΓΛΕΙΨΩ ΕΣΈΝΑ ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΟΥΝΑΚΙ (ΠΡΟΦΑΝΏΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΕΝΝΟΟΎΣΑ )ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ????ΕΔΏ ΔΕΝ ΕΓΛΥΨΑ ΤΟΝ ΊΔΙΟ ΤΟΝ ΠΑΤΈΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΆΦΗΣΕ ΚΑΙ 3 ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΊΕΣ! !!!ΚΑΙ ΚΆΠΩΣ ΈΤΣΙ ΠΕΡΑΣΕ Η ΒΡΑΔΥΑ! !!ΑΝ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΊΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΊΜΑΙ ΤΙ ΕΊΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΊΜΑΙ ΚΆΝΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΤΗΝ ΧΆΡΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ!!!!!!!ΑΡΚΕΤΈΣ ΦΌΡΕΣΕ ΕΞΗΓΕΙΣΑ ΚΑΙ ΕΣΎ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΊΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ! !!ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΠΟΛΎ!!!!ΑΝΤΕ ΓΕΙΆ. ....ΚΑΙ ΤΈΛΟΣ -ΤΈΛΟΣ ΤΟ ΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΈΦΕΡΕ ΚΑΘΌΛΟΥ ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΉ ΈΩΣ ΣΥΓΟΥΡΗ ΠΑΡΕΞΉΓΗΣΗ ΤΑ ΠΕΡΊ ΥΠΟΤΕΛΟΥΣ ΓΑΜΠΡΟΎ ΜΟΥ (ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΞΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ Δ. ΜΆΡΚΟΥ )ΜΉΠΩΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΜΈΝΑ Η"ΜΠΆΛΑ "..(ΠΕΡΊ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ) ΕΊΝΑΙ ΓΙΑΤΊ ΈΧΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΡΑΜΜΈΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΟΛΎ ΜΕΓΆΛΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ! !!!!!ΑΝΤΕ ΓΕΙΆ!!!!!

      Διαγραφή
    3. ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ Κ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΣ.ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ Δ.ΜΑΡΚΟΥ,Σ,ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ, ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ,ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ Κ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΕΙ,ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝΕ Κ ΛΕΦΤΑ ΜΑΥΡΑ,ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΟΚΑΛΥΨΕΙ,Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.
      ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΑΒΑΣΙΜΑ.ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΦΥΓΕ ΝΥΧΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ Κ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ,ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΟΡΓΑΝΟ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΚΑΣΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΡΑΚΗ,ΤΟ ΚΗΦΗ,ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΡΨΙΛΗΣΤΗΣ Κ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ Κ 30 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ.
      ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ,ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΣΑΙ Κ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΣΟΥΒΛΕΤΖΗ Π.Δ.Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΣΚΟΣ.ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΤΡΩΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ,ΤΑ ΦΥΛΑΕΙ Ο ΒΟΣΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΦΑΞΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ.

      Διαγραφή
    4. Δεν ξέρω αν εννοείς και εμένα πρόβατο του. . Που κινδυνευω να με σφαξει??αυτός ο πολύ λίγος??Η πρόβατο ικανό να το φάει λύκος??αν Ναι....Είσαι και εσύ πολύ λίγος!!!Εγώ πιθανόν να είμαι για καποιου δόντια!!!Αλλά τουλάχιστον πρέπει να είναι Λιοντάρι!!!Ούτε Γιδοβοσκος ουτε λύκος!!!ούτε ανθρωπακι σαν του λόγου σου!!!Τα παπαρια μου είναι πολύ μεγάλα!!!για τα δόντια σας. ..όλων των μαλακων της συνομοναξιάς σου!!αντε και από αυτό!!!Γελοιε. ..Οσο για όσα έγραψα είναι 100/100 Αλήθεια! !!Αν δεν με πιστεύετε. ..Στα τέτοια μου!!!Απλά από την μαλάκια που σε δέρνει δεν έχεις κάτι άλλο να πείς. ...Αρκετά!!!Κοπανε. ...και θου το στοματι μου Κύριε!!!!Αλλά και η υπομονή έχει τα όρια της!!!!

      Διαγραφή
    5. μλκα σου ειπανε τι πρεπει να κανεις,αλλα εσυ εισαι κουνελι ουτε προβατο.Εσενανε παλιοντιρλα σε κοματιασε κ σε πεταξε στα αδεσποτα,που δεν μαζεψε η φαλαινα κ δωσανε τα λεφτα στον κτηνιατρο φιλο του μουγκου στο πολερμι.
      εσενανε δεν σε τρωνε ουτε τα κοπροσκυλα εισαι ιλιτιριο απο το ποτο.

      Διαγραφή
    6. Ο. Κ. ΦΊΛΕ!!!!ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!

      Διαγραφή
    7. Δεν είναι κακός γράφει και σωστά πράγματα αν δεν τον πιάνει το αμόκ για τον δήμαρχο λες και δεν υπάρχουν άλλοι δήμαρχοι χειρότεροι ή άλλοι κλέφτες δημόσιας περιουσίας.

      Διαγραφή
    8. Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ,ΑΥΤΟ ΜΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΜΟΚ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΕΣΥ,ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ,ΛΗΣΤΗ,ΑΝΙΚΑΝΕ.ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Κ ΚΟΙΤΩ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ.
      Ο ΔΗΜΟΣ ΣΠΣΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
      ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΡΥΠΟΓΟΝΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΤΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ.
      ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΥΡΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΛΙΔΙΑ,ΠΛΟΥΣΙΟΙ,ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΕΡΓΙΑ Κ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑΙΝΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΗΤΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ.
      ΕΔΩ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,ΟΠΩΣ Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΑΥΡΑ 10000€/ΜΗΝΑ ΜΑΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΟΜΟΡΦΑ.ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΚΑΚΙ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ.
      ΔΙΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ,
      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΟΡΙΖΕΙ Η ΙΑΤΑ,
      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.
      Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ? ΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΗ ΜΑΙΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 100€ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΙΚΟΕΔΑ?
      ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗ?ΤΟΝ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗ ΠΡΟΕΔΡΟ?ΤΟΝ ΛΑΣΤΙΧΑ? ΟΛΟΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ Κ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΤΑ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
      Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΔΙΩΧΝΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ,ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑ,ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΟΠΕΡΕΤΑ?
      ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ Ι.ΤΟΥΝΤΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ Δ.ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ?
      ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Κ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ? ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ 200 ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΑ ΒΛΕΠΩ Κ ΣΧΟΛΙΑΖΩ,ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ? ΕΙΝΑΙ ΧΑΔΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ,ΣΥΓΚΡΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ.
      ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΘΕΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΑΚΙΑΣ. ΕΝΑΣ ΑΠΌΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΚΑΛΙΕΡΓΗΜΕΝΟΣ Κ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ,ΑΠΟ ΕΣΑΣ.
      ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ,ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΖΩΗΣ,ΠΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ,ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΘΕΤΙΚΑ.
      3ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ? ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΣΤΩ ΕΝΑ.

      Διαγραφή
  33. ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Συμπαραστάτης του Δημότη & της Επιχείρησης)
    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
    Ανώνυμε 3:41/21.8.2017, επειδή έως 21.8.2017 δεν έχω λάβει καμία επί του θέματος καταγγελία ως ΣτΔΕ, θα σε παρακαλούσα να δημοσιεύσεις τον αριθμό πρωτοκόλλου και την ημερομηνία που κατέθεσες προς εμένα την συγκεκριμένη καταγγελία σου, σύμφωνα με το άρθρο 77 του Ν. 3852/10. Αναμένω, γιατί στο αρχείο του Συμπαραστάτη δεν έχω τέτοια εκκρεμότητα.
    Ελπίζω στην ακρίβεια των ισχυρισμών σου και περιμένω τα ανωτέρω στοιχεία, ωστε να είμαι σε θέση να παρέμβω διαμεσολαβητικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο .Β.ΜΑΡΚΟΥ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ @ΜΕΙΛ ΓΙΑ ΤΟΝ Ι.ΤΟΥΝΤΑ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΟΥΝ.ΓΙΑ ΒΓΑΛΕ ΕΣΥ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ Ι.ΤΟΥΝΤΑ ΜΕ ΤΟ @ΜΕΙΛ ΑΠΟ Β.ΜΑΡΚΟΥ,ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ Ι.ΤΟΥΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ,ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΠΙΣΣΑ ΣΑΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.
      ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΠΙΑ ΧΩΡΙΑΤΕΣ,ΧΩΡΙΚΟΙ,ΑΞΕΣΤΟΙ,ΑΝΟΗΤΟΙ.

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου