Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Έκλεψαν τεράστια conteiners αποθήκευσης ανακυκλώσιμων ηλεκτρικών συσκευών στο Δήμο Σαρωνικού!!!

Τα δύο conteiners αποθήκευσης ανακυκλώσιμων ηλεκτρικών συσκευών, που υπήρχαν στην παραλία Αναβύσσου και στα Καλύβια, εκλάπησαν με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χώρος
συγκέντρωσης των αποσυρόμενων συσκευών. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για πολύ μεγάλα conteiners, που θα πρέπει να φορτώθηκαν σε μεγάλα φορτηγά.
Σε σχετική ερώτηση που κατέθεσε η επικεφαλής της αντιπολίτευσης κα Χριστίνα Χριστοφάκη, στο πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου 24/10/2013, για το αν ο Δήμος έχει συνάψει σύμβαση με εταιρεία ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών, όπως έχουν κάνει γειτονικοί Δήμοι, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Μανώλης Τσαλικίδης, υποστήριξε ότι λόγω της κλοπής των conteiners δεν γίνεται συγκέντρωση των ηλεκτρικών συσκευών από το 2011. Σε συνέχεια της ερώτησης, αν έγινε δήλωση κλοπής στην ασφάλεια, ο Δήμαρχος απάντησε ότι ενημερώθηκε η εταιρεία που είχε συνάψει την σύμβαση απόσυρσης των ηλεκτρικών συσκευών και είχε τοποθετήσει τα conteiners.
Επιπλέον, ακούστηκε, ότι επειδή δεν υπάρχει ασφαλής χώρος φύλαξης των conteiners αποθήκευσης, δεν τοποθετήθηκαν νέα, με προφανή κατάληξη αυτών των συσκευών στους κάδους των κοινών απορριμμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου