Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Έκρηξη με έναν τραυματία στη Βουλιαγμένη - Ελλάδα

 Άμεση ήταν η απάντηση του Π. Καμμένου, αναφορικά με έκρηξη από παγιδευμένο με εκρηκτικά
δέμα που σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί της Παρασκευής κοντά στην οικία του. Με ανάρτησή του στο Twitter ο κ Καμμένος σχολίασε ότι  «Είμαι καλά και συνεχίζουμε όλοι δυνατά για να πάρουμε πίσω την Ελλάδα. Δεν απειλούμαστε. Η νέα τάξη πραγμάτων θα νικηθεί. Είμαστε Έλληνες»

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες το δέμα είχε παραλήπτη έναν 40χρονο που διαμένει στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Ήρας στη Βουλιαγμένη. Ο 40χρονος είναι στέλεχος του γνωστού επιχειρηματικού ομίλου Μαντονανάκη που δραστηροποιείται στο χώρο των  ξενοδοχειακών επιχειρήσεων στην Κρήτη. Ο εκρηκτικός μηχανισμός που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν τοποθετημένος μέσα  σε γλάστρα,  εξερράγη και τραυμάτισε τον 40χρονο επιχειρηματία, ο οποιος μεταφέρθηκε αρχικά στο Ασκληπειό Βούλας με κατάγματα στα πόδια. Ωστόσο αυτή τη στιγμή ο τραυματίας μεταφέρεται στον Ερυθρό Σταυρό όπου θα υποβληθεί σε επέμβαση στα κάτω άκρα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο και για ένα σημείωμα που βρισκόταν και αυτό μέσα στη γλάστρα και το οποίο έλεγε " Από έναν παλιό σου φίλο".

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Έκρηξη με έναν τραυματία στη Βουλιαγμένη - Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου