Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

SOS 🆘 Κωπαΐδα SOS 🆘 🆘 χωρίς νερό εδώ 33 μέρες!!

Ο Κηφισός χωρίς νερό οι κάτοικοι υποφέρουν και οι καλλιέργειες ξεραίνονται. Ας μάθει και ο υπόλοιπος κόσμος σε όλην την Ελλάδα Την τραγική κατάσταση που αντιμετωπίζουμε!!!

Πολύ κακή η διανομή ύδατος στους ποταμούς του Κωπαϊδικού πεδίου από τους υπεύθυνους του οργανισμού και της περιφέρειας.

Για 33η ημέρα ο Βοιωτικός Κηφισός κάτω από το Γερμανικό Φράγμα παραμένουν χωρίς καθόλου νερό. Οι καλλιέργειες χωρίς άρδευση είναι καταστροφική. Είναι πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα που έχει διαρκέσει αυτό το τρομερό πρόβλημα και η κατάσταση επιδεινώνεται!!
 
Η κατάσταση επάνω από το Γερμανικό Φράγμα και αυτή σε πολύ κακή κατάσταση. 

Είμαστε Αγρότες κάποια ξέρουν τι σημαίνει αυτό! Για όσους δεν ξέρουν παλεύουμε όλον τον χρόνο για να πάρουμε μέσα σε 3 μήνες τα λεφτά μας!!! 

Έχουμε ενοίκια, σπόρους, λιπάσματα, μεροκάματα, ΔΕΗ, πετρέλαιο κίνησης!!!! Αυτά τα έχουμε δώσει εμείς!!!  
Αλλά εδώ 33 μέρες δεν έχουμε νερό και κανείς κάνει κάτι!!!!!!!!! 
Το θετικό είναι ότι ο Μαυροπόταμος βρίσκεται κοντά στο 100% της χωρητικότητας του και η Εσωτερική - Μέσος σε πολύ καλή στάθμη.
 
Αυτό, λοιπόν, που θα μπορούσε να βελτιώσει την κατάσταση ΑΜΕΣΑ είναι να να ανοίξουν τις πόρτες για να έρθει νερό στον Κηφισό έστω για λίγες ώρες...
Κάποιος πρέπει να ενδιαφερθεί!!! Η κατάσταση είναι τραγική...
 
Φυσικά καλό θα ήταν να γίνει καθαρισμός και εκβάθυνση του καναλιού που συνδέει και τροφοδοτεί τον Κηφισό πάνω από το Γερμανικό Φράγμα. ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ το παρόχθιο που τροφοδοτεί μέσω αγωγού τον Κηφισό κάτω από το Γερμανικό Φράγμα, ώστε να λυθεί το μεγάλο πρόβλημα σε λίγα εικοσιτετράωρα.

 

ΖΗΤΑΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!

Δείτε σχετικό άρθρο:


1 σχόλιο:

  1. Δεν έχουν ανάγκη νερού οι χωριάτες στο πουθενά. Ο Χατζηδάκις ο Μπούλης θέλει λεφτά να πάρει μισθούς και οι δικαστές και Αργόμισθοι ΔΥ
    Ντρέπομαι για τα Λαμόγια που σας παράτησαν Αλλά και Εσείς φύγατε από τα χωριά σας και μαζευτήκατε στο πουθενά όπως Όλοι θέλουν Αθήνα Αττικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου