Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Σε ποιο αεροδρόμιο χρησιμοποιούν το Citroen Ami;

 Το γαλλικό αμιγώς ηλεκτρικό όχημα έχει αρχίσει να κάνει ολοένα και πιο έντονη την παρουσία του στα πιο απίθανα μέρη. Το Citroen Ami είναι ένα όχημα που εξυπηρετεί ανάγκες της καθημερινότητας. Αν και πολλοί το συγκρίνουν με αυτοκίνητο, στην πραγματικότητα δεν έχει καμία απολύτως σχέση, καθώς θεωρείται μία εξελιγμένη έκδοση μοτοποδηλάτου αλλά με τέσσερις ρόδες.



Είναι αμιγώς ηλεκτρικό, η αυτονομία του φτάνει τα 75 χιλιόμετρα και η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 45 χλμ./ώρα. Στην Ελλάδα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, μία με δύο θέσεις και μία ακόμη που χρησιμοποιείται ως επαγγελματικό.





Το γαλλικό μοντέλο το βλέπουμε να κυκλοφορεί όλο και περισσότερο στους δρόμους ενώ πολλές εταιρείες το χρησιμοποιούν για να καλύψουν επαγγελματικές ανάγκες.


Citroen Ami με φωτοβολταϊκό

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό στο αεροδρόμιο της Μαδέρα στον Ατλαντικό ωκεανό (δυτικά από το Μαρόκο). Όπως μπορείτε να δείτε και από τις σχετικές εικόνες που ανέβηκαν στην ομάδα “Citroen Ami”στο Facebook, το γαλλικό μικρό κυκλοφορεί στο εν λόγω αεροδρόμιο.


Μάλιστα στο συγκεκριμένο Ami έχουν γίνει και προσθήκες όπως το φωτοβολταϊκό σύστημα στην οροφή του οχήματος. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνει η αυτονομία του και γίνεται πιο φιλικό στο περιβάλλον.

Σε κάθε περίπτωση ολοένα και περισσότερο τέτοιου είδους οχήματα μικροκινητικότητας κάνουν την εμφάνισή τους σχεδόν… παντού, είτε για να καλύψουν ανάγκες ιδιωτών είτε επαγγελματιών.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου