Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Lamborghini Huracan GT3 Evo2

 Tο νέο ρολόι 45 χλστ. αντανακλά το DNA της Lamborghini Squadra Corse και τροφοδοτείται από το αυτόματο μηχανισμό RD630. Οπτικά, είναι ξεκάθαρο πως είναι εμπνευσμένο από την Huracan GT3 Evo 2.Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πόσα στοιχεία έχει χωρέσει ο σχεδιαστής πάνω στο καντράν του ρολογιού, από αεροδυναμικά βοηθήματα μέχρι και το πλέγμα που διαθέτει η Huracan σε σημεία για την ψύξη του κινητήρα. Ακόμα, τα χρώματα που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι το πράσινο, κίτρινο και κόκκινο, αποχρώσεις που συναντάμε στην GT3 Evo 2.






Σε κατασκευαστικό επίπεδο αξίζει να σημειωθεί πως παρά του πολύπλοκους μηχανισμούς το νέο ρολόι είναι κατά 13% ελαφρύτερο σε σχέση με προηγούμενο μοντέλο κάνοντας έτσι πιο άνετη και ευχάριστη την καθημερινή χρήση του.
Παρόμοιο χρωματισμό ακολουθεί και το λουράκι, που μπορεί να είναι λαστιχένιο και σε λευκή απόχρωση, ωστόσο έχει επενδυθεί με πράσινο δέρμα μοσχαριού, το οποίο είναι διάτρητο και αναδεικνύεται το κόκκινο χρώμα από κάτω ενώ και η κόκκινη ραφή δημιουργεί μια όμορφη αντίθεση στο σύνολο. Τέλος το λουράκι διαθέτει μηχανισμό quick release για να βγαίνει άνετα και γρήγορα από τον καρπό.


Το Roger Dubuis Excalibur Spider Huracan MB προορίζεται μόνο για λίγους και εκλεκτούς, μιας και θα κατασκευαστεί σε 88 κομμάτια συνολικά.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου