Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Ford Mustang e


Αρχικά, η Ford είχε ανακοινώσει ότι η καινούργια Mustang θα παρουσιαζόταν τον προσεχή Απρίλιο αλλά αυτό πιθανότατα να μην ισχύσει. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, το συγκεκριμένο μοντέλο είναι πολύ πιθανόν να κάνει την εμφάνισή του στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, η οποία θα διεξαχθεί από τις 14 έως 25 Σεπτεμβρίου.

Τα στελέχη της Ford δεν επιβεβαιώνουν ούτε διαψεύδουν την είδηση, αποφεύγοντας να αναφέρουν κάτι σχετικό. Οι πληροφορίες που υπάρχουν ως τώρα τονίζουν ότι το αμάξωμα της νέας Mustang θα έχει πιο έντονη σχεδίαση σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο. Στο εσωτερικό, θα υπάρχουν καλύτερης ποιότητας υλικά και έγχρωμες οθόνες στο ταμπλό, προσφέροντας μια πιο σύγχρονη εικόνα.

Αναφορικά με τους κινητήρες, ως τώρα γνωρίζουμε ότι θα διατίθεται με τον δίλιτρο, τετρακύλινδρο, υπερτροφοδοτούμενο σύνολο που θα αποδίδει 324 ίππους, όπως και με τον 2,3 EcoBoost που θα αποδίδει 335 ίππους.

Από τη Ford έχουν επιβεβαιώσει ότι προβλέπεται να υπάρξει και μία έκδοση με κινητήρα υβριδικής διάταξης, ο οποίος θα έχει μέγιστη ισχύ παραπλήσια με αυτή του V8 κινητήρα των 5,0 λίτρων (με απόδοση 450 ίππους στην «απλή» και 460 ίππους στην Mach 1) και καλύτερη ροπή από τις χαμηλές σ.α.λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου