Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Εκτός εαυτού με γείτονά του ο Γενς Λέμαν: Ξήλωσε με αλυσοπρίονο το γκαράζ του επειδή του… έκοψε την θέα!

O άλλοτε τερματοφύλακας της Άρσεναλ και της Εθνικής Γερμανίας, όπως γράφει η Bild είχε εδώ και καιρό έντονη διαμάχη με έναν γείτονά του και αυτή τη φορά ξέφυγε για τα καλά Ο πρώην Γερμανός τερματοφύλακας, Γενς Λέμαν, απασχόλησε και πάλι τα ΜΜΕ στην πατρίδα του για λάθος λόγους. O άλλοτε τερματοφύλακας της Άρσεναλ και της Εθνικής Γερμανίας, όπως γράφει η Bild είχε εδώ και καιρό έντονη διαμάχη με έναν γείτονά του και αυτή τη φορά ξέφυγε για τα καλά.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας είχε ενοχληθεί από τις εργασίες του γείτονά του στο γκαράζ που διέθετε, γιατί του είχε κόψει την θέα που είχε από την βίλα του. Ο γείτονάς του συνέχισε τις εργασίες κανονικά και ο Λέμαν αποφάσισε να διαλύσει το γκαράζ του!



Αφού προσπάθησε να καταστρέψει την κάμερα ασφαλείας ώστε να μην καταγραφεί η πράξη του (δεν το κατάφερε) πήρε το αλυσοπρίονο και άρχισε να καταστρέφει το γκαράζ του γείτονά του. Ο τελευταίος κάλεσε άμεσα την αστυνομία, με τον Λέμαν μάλιστα να κατηγορείται ότι και στο παρελθόν του είχε προκαλέσει ζημιές 15.000 ευρώ στο γκαράζ του. Ο Λέμαν οδηγήθηκε στο τμήμα και η υπόθεση αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια.

Ο πρώην γκολκίπερ έχει μείνει άνεργος από την περσινή σεζόν, όταν απομακρύνθηκε από την διοίκηση της Χέρτα εξαιτίας ενός ρατσιστικού σχολίου που είχε κάνει για τον Ντένις Αογκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου