Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Κως: Συναγερμός στη Μονή του Αγίου Νεκταρίου – Κόλλησαν όλες οι μοναχές

Από τις επτά μοναχές έχουν νοσήσει όλες, ενώ τον ιό κόλλησε και ο φαρμακοποιός που τις επισκέφτηκε προκειμένου να τους κάνει τα τεστ!Όπως αναφέρει μοναχή, η μονή εξακολουθεί να βρίσκεται σε καραντίνα ενώ από τις επτά που νόσησαν οι δύο εμφάνισαν πιο βαριά συμπτώματα: «Δύο αδελφές εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον κορωνοϊό, ωστόσο δεν έχει χρειαστεί -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Εύχομαι να μην χρειαστεί και να πάνε όλα καλά, όμως αγωνίζονται. Και οι δύο αδελφές είναι γύρω στα 60. Η μία έχει πυρετό και κάνει προσπάθειες να τον αντιμετωπίσει, ή άλλη παρουσιάζει άλλο σύμπτωμα».
Υπάρχουν υποψίες πως οι μοναχές κόλλησαν τον ιό στην μεγάλη γιορτή του Αγίου Νεκταρίου όταν τους επισκέφτηκε πλήθος πιστών για προσκύνημα: «Σταδιακά αρχίσαμε να νοσούμε η μία μετά την άλλη, δεν κολλήσαμε όλες μαζί. Στις 9 Νοεμβρίου είχαμε την γιορτή του Αγίου μας, του Αγίου Νεκταρίου και η αλήθεια είναι πως μας επισκέφτηκαν πιστοί. Θεωρούμε πως ίσως εκεί κολλήσαμε γιατί το πρώτο κρούσμα βρέθηκε λίγες ημέρες μετά. Μπήκε ο ιός στη Μονή και κολλήσαμε όλες. Με την βοήθεια του Θεού ευτυχώς οι περισσότερες πάμε καλύτερα».
Για τα μοριακά τεστ εκλήθη φαρμακοποιός της Κω που επίσης βρέθηκε θετικός: «Ο φαρμακοποιός που μας επισκέπτεται πάντα ήρθε μας έκανε τα τεστ και δυστυχώς νόσησε κι εκείνος, όμως μαθαίνουμε πηγαίνει καλά στην υγεία του και πως τελειώνει σε λίγες ημέρες η καραντίνα του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου