Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Η 35χρονη Έφη κρατούσε σημειώσεις για το πώς θα επιτεθεί ξανά στην Ιωάννα μέσα στο νοσοκομείο


Η 35χρονη δράστρια της επίθεσης με βιτριόλι έψαχνε τρόπους για να αποτελειώσει την Ιωάννα - Στο λάπτοπ της βρέθηκαν σημειώσεις - Το «έξυπνο ρολόι» που την πρόδωσε Ασύλληπτο μοιάζει το μέγεθος της εμμονικής συμπεριφοράς της 35χρονης Έφης ενάντια στο θύμα της, την 34χρονη Ιωάννα. Μετά την αποκάλυψη-σοκ ότι η «βιτριολίστρια» σκόπευε να επιτεθεί με... υδροκυάνιο στην Ιωάννα μέσα στο νοσοκομείο, το φως της δημοσιότητας βλέπουν τα στοιχεία εκείνα που πρόδωσαν την δράστρια.
Από την ανάλυση του υπολογιστή της 35χρονης, έχει προκύψει ότι αναζητούσε στο διαδίκτυο διάφορα δηλητήρια, όπως αρσενικό και υδροκυάνιο, αλλά και πιστόλι.
Το εντυπωσιακό, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, που βρέθηκε είναι ότι η 35χρονη είχε κάνει μετάφραση την φράση «θα σου δώσω να της ρίξεις ένα ποτήρι με υγρό» στην γλώσσα του Μπαγκλαντές, με την αστυνομία να εικάζει ότι θα έβαζε άλλον στη θέση της να κάνει την επίθεση.
Όλες οι σημειώσεις και οι αναζητήσεις στο σπίτι της 35χρονης, οδηγούν τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα πως η γυναίκα που συνέλαβαν ήταν αποφασισμένη να συνεχίσει μέχρι να στερήσει τη ζωή στην κοπέλα που είχε στοχοποιήσει, ενώ φαίνονται πεπεισμένοι πως υπάρχουν και συνεργοί
Πρόκειται για μία γυναίκα και τρεις άνδρες, άτομα με τα οποία η 35χρονη είχε διασυνδέσεις μέσω διαδικτύου. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες και με τα στοιχεία που έχουν βρει οι αστυνομικοί, εκφράζονται αμφιβολίες αν ο στόχος την νέας επίθεσης αφορούσε πάλι την άτυχη Ιωάννα.

Το «έξυπνο ρολόι» που την πρόδωσε

Οι αρχές ανακάλυψαν, όπως είπε ο συνήγορος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, ένα «έξυπνο» ρολόι που είχε στην κατοχή της η 35χρονη, το οποίο την τοποθετεί στο σημείο της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα μετρώντας ακόμη και τα ακριβή της βήματα μέχρι να επιβιβαστεί στο ταξί που πήρε μετά.

Επίσης μετά την επίθεση η 35χρονη ήρθε σε επαφή με κάποιο άτομο που γνωρίζουν οι αρχές για να μάθει αν μπορεί να επισκεφθεί το νοσοκομείο που νοσηλευόταν η Ιωάννα και τις ώρες του επισκεπτηρίου για να την σκοτώσει.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Ιωάννας, η 35χρονη δράστρια έψαχνε τρόπους για να αποτελειώσει την Ιωάννα. Και αυτό γιατί στο λάπτοπ της βρέθηκαν σημειώσεις που αποκαλύπτουν πως σχεδιάζει να επιτεθεί ξανά στην Ιωάννα, αυτή την φορά μέσα από το νοσοκομείο που έδινε μάχη για τη ζωή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου