Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Κρήτη - Έπεσε το… ταβάνι στο «Νίκος Καζαντζάκης» - Ποτάμια οι δρόμοι, πλημμύρισαν υπόγεια

ε απόψε προβλήματα στους δρόμους, με τα φρεάτια να μην έχουν τη δυνατότητα απορρόφησης των βρόχινων υδάτων. Σύμφωνα με ενημέρωση η Πυροσβεστική Υπηρεσία μέχρι και αυτήν την ώρα δέχεται κλήσεις για αντλήσεις σε υπόγεια και ημιυπόγεια στα οποία έχουν εισέλθει νερά.

Συνεργεία της ΔΕΥΑΡ βρίσκονται επίσης επί ποδός για να αποσυμφορήσουν τα φρεάτια από υλικά που εμποδίζουν την εισροή ενώ παράλληλα υπάρχει και υπερχείλιση αγωγών από την πίεση που έχει δεχτεί όλο το δίκτυο από τα όμβρια ύδατα.

Ζημιές και στο αεροδρόμιο




Από τη μανία της κακοκαιρίας σύμφωνα με το neakriti.gr δεν γλίτωσε και αίθουσα του αεροδρομίου Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», η οποία προκάλεσε ζημιές, καθώς έπεσε μέρος από το ταβάνι σε αίθουσα και βάζει νερά.




Προβλήματα και στο Ηράκλειο


Στον κόμβο προς Καλλιθέα,ο δρόμος μετατράπηκε σε λίμνη, με αποτέλεσμα να έχουν ακινητοποιηθεί τα οχήματα. Στο σημείο βρίσκεται η Πυροσβεστική, επίσης ο δρόμος έχει αποκλειστεί από την Τροχαία.






Στον ΒΟΑΚ η κίνηση των οχημάτων γίνεται κανονικά με την τροχαία τμήματος ΒΟΑΚ να βρίσκεται σε εγρήγορση. Σε ...ποτάμια έχουν μετατραπεί πολλοί δρόμοι της πόλης και των περιχώρων του Ηρακλείου εξαιτίας της δυνατής βροχώπτωσης που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.



Όπως μεταδίδει το ekriti.gr, η κίνηση των οχημάτων γίνεται με ιδιαίτερη δυσκολία και οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Η Πολιτική Προστασία στην Περιφέρεια Κρήτης και στους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου είναι σε επιφυλακή, μαζί με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Τροχαία, την Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα προκειμένου να αντιμετωπίσουν οποοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Νωρίτερα υπήρχε διακοπή ρεύματος από πτώση κεραυνού, ενώ οι πυροσβέστες κλήθηκαν σε μία τουλάχιστον περίπτωση για απάντληση υδάτων από υπόγειο κατοικίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου