Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Φυλακές Κορυδαλλού: Νέα έφοδος - Βρέθηκαν πολλά αυτοσχέδια μαχαίρια

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιήθηκε και την Τρίτη - Κατασχέθηκαν, μεταξύ
άλλων, ναρκωτικά, αυτοσχέδια όπλα και μαχαίρια
Νέα έφοδος στις φυλακές Κορυδαλλού. Αιφνιδιαστική έρευνα σε κελιά στην πέμπτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού διενήργησε το μεσημέρι της Παρασκευής, από τις 13:00 μέχρι τις 15:00, η Ομάδα Αντιμετώπισης Εκνομων Ενεργειών που ανήκει στην Εξωτερική Φρουρά των Φυλακών.

Στο πλαίσιο της έρευνας βρέθηκαν στην κατοχή των κρατουμένων ένας φορητός υπολογιστής, δώδεκα κινητά, δύο μαχαίρια εμπορίου και πολλά αυτοσχέδια μαχαίρια.
Για το περιστατικό σχηματίζεται δικογραφία.

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στον Κορυδαλλό. Ομάδες αστυνομικών έκαναν έφοδο στο Ψυχιατρείο των φυλακών με σκοπό την έρευνα σε χώρους κράτησης του καταστήματος για όπλα και ναρκωτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά, αυτοσχέδια όπλα, μαχαίρια κτλ ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να δουν τι σχεδίαζαν οι κρατούμενοι με τον αυτοσχέδιο οπλισμό.

Οι πληροφορίες λένε ότι μετά τη διάλυση της μαφίας του Κορυδαλλού με τις μεταγωγές -όπως είχε αποκαλύψει το Πρώτο Θέμα- οι επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζονται προκείμενου να ελεγχθούν οι μαφιόζικες ομάδες που κάνουν κουμάντο στις φυλακές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου