Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Ιταλία: Από την Υεμένη ο 23χρονος που μαχαίρωσε στρατιωτικό

Η αντιτρομοκρατική εισαγγελία του Μιλάνου ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό –
Ο στρατιωτικός πραγματοποιούσε ελέγχους ασφαλείας κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό - Ο δράστης φώναζε «Αλλάχ Άκμπαρ» όταν τον συνέλαβαν
Έναν 23χρονο από την Υεμένη συνέλαβαν οι ιταλικές αρχές, ως δράστη της επίθεσης με μαχαίρι στο Μιλάνο, εις βάρος ενός Ιταλού στρατιωτικού.

Ο στρατιωτικός δέχθηκε επίθεση με ένα μικρό μαχαίρι, κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Μιλάνου, την ώρα που πραγματοποιούσε ελέγχους ασφαλείας.

Ο νεαρός άνδρας, που δεν διαθέτει άδεια παραμονής, χτύπησε από πίσω τον στρατιωτικό. Σύντομα, τον ακινητοποίησαν οι συνάδελφοι του στρατιώτη και τον παρέδωσαν στην αστυνομία, σύμφωνα με τον ιστότοπο της Corriere della Sera.

Η αντιτρομοκρατική εισαγγελία του Μιλάνου ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων AGI, ο νεαρός Υεμενίτης χρησιμοποίησε έναν χαρτοκόπτη, ενώ η Corriere della Sera έγραψε πως επρόκειτο για ένα κοπίδι. Μια τρίτη πηγή αναφέρει πως χρησιμοποίησε ψαλίδι. Αφού τον αφόπλισαν και τον ακινητοποίησαν, ο άνδρας φώναξε «Αλλάχ Άκμπαρ» λένε και οι τρεις πηγές.

Το πρακτορείο ειδήσεων AGI μεταδίδει επίσης πως ο 23χρονος είχε επιχειρήσει χθες το βράδυ, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, να τραυματίσει με ένα στυλό ή ένα μολύβι άλλους ανθρώπους, στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού του Μιλάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου