Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019

Άννα Ραφτοπούλου: Οι αποφάσεις μας παίρνονται με δημοκρατικό τρόπο από όλα τα μέλη της παράταξης μας εκλεγμένα και μη

Μίνι συνέντευξη με την αρχηγό της «αντιπολίτευσης» του δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος
Συνάντηση είχαμε με την αρχηγό της «αντιπολίτευσης» του δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος, κα Άννα Ραφτοπούλου. Η κα Ραφτοπούλου απάντησε στις πιο κάτω ερωτήσεις μας.
Ωστόσο, θα πρέπει να σημειώσουμε, πως στη σύντομη συνομιλία μας κυριαρχούσε στο πρόσωπο και στην ομιλία της η πίκρα που της άφησαν οι πολιτικοί της αντίπαλοι, οι οποίοι προεκλογικά, όπως υποστηρίζει η ίδια, ξεπέρασαν τα όρια όχι μόνο της πολιτικής αντιπαράθεσης, αλλά και της λασπολογίας προκειμένου να αποκομίσουν εκλογικά οφέλη. 
Ως γνωστόν, η οικογένειά της έχει υποβάλει πέντε (5) μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον συγκεκριμένων μελών της νικήτριας παράταξης «Στοχεύουμε μαζί» του δημάρχου κ. Δημήτρη Μάρκου.
Ποια αντιπολιτευτική πολιτική γραμμή σκέπτεστε να ακολουθήσετε μετά την εγκατάσταση της νέας δημοτικής αρχής;
Οι αποφάσεις μας παίρνονται με δημοκρατικό τρόπο από όλα τα μέλη της παράταξης μας εκλεγμένα και μη. Θα παρακολουθούμε τα θέματα και τις ενέργειες της δημοτικής αρχής και φυσικά θα ψηφίζουμε ότι είναι για καλό του δήμου μας. Οπωσδήποτε θα στηρίξουμε την ανέγερση σχολικών κτιρίων καθώς τα προγράμματα για επενδύσεις, ή, αγορές μηχανικού εξοπλισμού που θα κάνει ο δήμος που στόχο θα έχουν τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των δημοτών. Π.χ. και το τελευταίο χωριό διαθέτει θρυμματιστή κλαδιών. Όλοι γνωρίζουμε το πρόβλημα που έχει ο Δήμος μας. Παρόλα ταύτα η σημερινή διοίκηση καταφεύγει σε ατελέσφορες και κοστοβόρες λύσεις.
Η λειτουργία του Δήμου σας ικανοποιεί;
Χωρίς το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό ο Δήμος δεν μπορεί να λειτουργήσει. Είναι ευθύνη του δημάρχου και των αντιδημάρχων να οδηγήσουν και να οργανώσουν τους υπαλλήλους να δουλεύουν σωστά.
Χρήση γης και Πράξεις Εφαρμογής βλέπετε να προχωρούν;
Στο τελευταίο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο που είχε θέμα την αναμόρφωση του προϋπολογισμού, είχε αφαιρεθεί το κονδύλι για τη χρήση γης. Ρώτησα τον δήμαρχο γιατί αφαιρέθηκε και μου απήντησε ότι «θα χρηματοδοτηθεί από το κράτος». Ένα τόσο κρίσιμο θέμα που καίει την Αρτέμιδα πρέπει να προχωρήσει και όχι να το αφήνεις στις χρονοβόρες διαδικασίες του ελληνικού κράτους.
Αλλάξατε θέση, άποψη για το Βιολογικό Καθαρισμό;
Απ’ ότι μαθαίνω το έργο προχωρεί κανονικά. Εμείς σαν παράταξη θα παρακολουθούμε τις διαδικασίες εκτέλεσης του έργου, αν ακολουθούνται κατά γράμμα οι προδιαγραφές της μελέτης θα το στηρίζουμε. Ελπίζω το έργο να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα με τη σύγχρονη τεχνολογία και να αποκτήσουν οι πόλεις μας ένα αγαθό πολιτισμού.


Περισσότερα, όπως μας υποσχέθηκε η κα Άννα Ραφτοπούλου, θα λέμε όταν εγκατασταθεί η νέα δημοτική Αρχή. 

Από τoν Δημήτρη Πνευματικάτο  

15 σχόλια:

 1. ΠΗΓΕ Ο ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΗΣ $ΟΥΤΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΜΡΙΚΑΝΟ ΛΑΝΤΖΕΡΗ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΙΑ 20ΕΥΡΩ ΣΟΥ ΓΡΑΦΗ ΟΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΕΣ.
  ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΗΣ ΡΕ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΕ?
  ΚΟΥΒΑΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ? ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΜΑΚΙΚΗ ΦΑΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ?
  ΕΚΑΝΕΣ 5 ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ Κ ΓΙΑΤΙ? ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑ?
  ΑΛΛΑ ΠΟΜΑΚΟΣ ΞΕΚΟΥΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΠΛΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΣ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΙΣ ΑΚΥΡΩΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΠΟΜΑΚΟΣ.
  ΗΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΜΙΛΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ Κ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ Κ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΡΙΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ.
  ΡΑΦΤΟ ΦΑΜΙΚΙΑ ΠΙΤΣΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΒΤΑΚΙΑ.
  ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΣ ΠΟΜΠΕΣ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝΝΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΑΜΕ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΕΛΑΡΓΟΥ ΓΑΜΟΣ ΜΑΙΜΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΡΝΟΥΖΙ ΚΕΚΟΥΜΠΤΟ?
  ΠΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΝΑ ΦΑΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ? ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΗ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ DNA ΜΕΤΑ ΤΕΛΟΣ ΜΠΟΖΟΥ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΒΡΕΦΩΝ.
  ΤΟ 1ΕΚΤ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙΑ ΑΞΙΑΣ ΖΗΤΗΜΑ 100.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΡΑΥΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ 500.000 ΕΥΡΑ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ
  ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΜΕ ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΗ ΔΗΜΑΡΧΕΣΑ Κ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΧΕΣΑ.
  ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΠΟΣΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΔΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ?
  ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΓΙΟΥΧΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΗΛΙΘΙΑ ΑΝΟΗΤΗ ΧΩΡΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΣ ΒΡΟΜΙΕΣ ΚΡΥΨΟΥ ΝΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η βρωμιά η δυσωδία και η αγραμματοσύνη των υποστηρικτών του πηδηκουλα του πύργου σε ένα σχολιο. Όσο για τα υπόλοιπα που λες ελπίζω ότι η Άννα θα απευθυνθεί εκεί που πρέπει για να σε βρει και να σε γ@μησει όπως σου αξίζει. Σκουπίδι

   Διαγραφή
  2. ΠΙΟ ΒΟΘΡΟ ΒΡΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΦΤΟ ΠΙΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ?
   ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΣΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΟΛΑ ΜΑΖΙ Η ΕΝΑ ΕΝΑ.
   ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΟ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΛΕΣΒΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΩΜΑΛΑ?
   ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ?
   ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΑΝ ΖΗΤΗΕΙ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΓΙΑΤΡΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΒΓΗ ΑΓΟΡΑΣΤΟ ΤΙΓΙΝΕΤΑΙ?
   ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?
   ΑΝΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΡΥΦΟ

   Διαγραφή
  3. Ε αν είναι έτσι γιατί δεν βοηθάς την αλβανίδα να γίνει μάνα; Πήγαινε ρε φτιάξε κανά κήπο και κόψε τις πίπες γιατί τελευταια όταν μιλας κάνει αντίλαλο από πίσω σου.

   Διαγραφή
  4. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ Η ΑΝΝΑ Η ΣΤΕΡΦΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ.
   ΠΗΡΕΣ 2- ΕΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ Η ΤΖΑΜΠΑ?
   Η ΑΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣΒΙΑ Κ ΣΤΕΡΦΑ ΗΘΕΛΕ ΠΑΙΔΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Κ ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΡΑΦΤΟ ΓΙΟΥ.
   ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟ ΡΕΖΙΛΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ.
   ΑΓΟΡΑΣΕ ΨΗΦΟΤΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΓΟΡΑΣΕ ΠΑΙΔΙ Κ ΕΦΑΓΕ ΠΑΛΙ ΧΩΜΑ

   Διαγραφή
  5. Λεφτά για σχόλια παιρνεις εσύ για να έχεις αναθεσουλες. Δεν σου μοιάζουν όλοι.. ευτυχώς!. Τρύπιε!

   Διαγραφή
 2. ΟΧΙ ρε Αννα τοση ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, θα μπορεσουν να την αντεξουν οι εκλεγεντες στο παραμαγαζο σου με αγορασμενες ψηφους?
  Τι λες ρε [αοδο μου, αφου εχεις αποφασισει ηδη απο τωρα τι θα ψηφισουν οι αλλοι, απο το αρθρο σου γιατι αυτο δεν λεγεται συνεντευξη,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΑΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΓΙΑ 20-50 ΕΥΡΑ?
  ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΧΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΧΩΘΗΚΑΤΕ?
  ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ Κ ΟΙ ΔΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Κ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Η ΑΝΝΑ.
  ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ Κ ΓΕΛΙΟ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Ο Κ2ΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΕΣΑ Κ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΧΕΣΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κατά τους δημότες κ και το επίπεδο τους και ο δήμαρχος. Βέβαια ακόμα και αυτός τους κράζει σε διάφορα βίντεο του. Πάντως το επίπεδο φαίνεται και στα σχόλια. Ανά σχόλιο πάνε οι αναθέσεις κηπουρε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. θα ζήσετε την δόξα να είστε σκλάβοι στον Πομάκο, λίγες μέρες έμειναν.
  Το τέλειο ξεκατίνιασμα είναι η Άννα της Λουτσας με Πίτσι Πουλάκι κρόκο Δούρο Βοήθεια σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Προς το παρόν καμαρώνουμε το ύφος και το ήθος του αφαντου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Σε ένα μήνα περίπου ο 'άφαντος' Δήμαρχος θα κλιθεί να διαχειριστεί την ισοψηφία που δεν έχει και μπορεί προεκλογικά να έλαβε στήριξη από διάφορους αλλά οι εκλογές και το αποτέλεσμα των βουλευτικών αποτρέπει την συμμαχία με τους 'αριστερούς' εάν δεν θέλουν το 31% να γίνει 6% και έτσι οι καταστάσεις δυσκολεύουν μια και ο 'άφαντος' είναι 'καβάλα στο καλάμι' και snob όσο για έργα πάλι λίγα πρόχειρα στο τέλος της τετραετίας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ραφτόπουλα, είστε τα χειρότερα χυδαία καθάρματα της περιοχής, βγαίνετε και πληρώνετε τον αποτυχημένο λατζέρη εξ Αμερικής να σας γράψει ένα απολογητικό σημείωμα, για την εγκληματική σας δράση και ζητάτε και τα ρέστα σε τσίχλες?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ?
  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ Ο ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ 12ΔΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ 5-6 ΚΟΜΑΤΙΑ ΖΗΤΗΜΑ.
  ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Η ΟΧΙ?
  ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΜΑΚΟΣ.
  Ο ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ Κ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΛΟΙ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
  ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ Ο ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ 6-7 ΚΟΜΑΤΙΑ?
  ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ Η ΑΝΝΑ ΣΕ 2-3 ΔΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΙΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΤΣΙ Κ ΤΗΝ ΤΣΑΚΑΛΙ ΙΣΩΣ Κ ΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΣΗΦΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Προς το παρόν βέβαια βλέπουμε αποχωρήσεις από τον ενεπαγγελτο. Κάτσε να δεις πόσο ξύλο θα παίξουν σερετηδες νομικοί και ΣΙΑ. Είστε για κλάματα και για γέλια. ευτυχώς που δεν είχε μουστάκι ο φανφαρας γιατί και αυτό θα το ξυριζε για παρει το Σερέτη (αλήθεια αυτός σταμάτησε να ζητάει τηλέφωνα από κυρίες με αντάλλαγμα κάποια εξυπηρέτηση τους;)όπως άλλαξε και όνομα.στην παράταξη του. Τώρα τι νίκη είναι αυτή που πανηγυρίζετε για 160 ψήφους μόνο εσείς ξέρετε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου