Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Άννα Ραφτοπούλου: Οι αποφάσεις μας παίρνονται με δημοκρατικό τρόπο από όλα τα μέλη της παράταξης μας εκλεγμένα και μη

Μίνι συνέντευξη με την αρχηγό της «αντιπολίτευσης» του δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος
Συνάντηση είχαμε με την αρχηγό της «αντιπολίτευσης» του δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος, κα Άννα Ραφτοπούλου. Η κα Ραφτοπούλου απάντησε στις πιο κάτω ερωτήσεις μας.
Ωστόσο, θα πρέπει να σημειώσουμε, πως στη σύντομη συνομιλία μας κυριαρχούσε στο πρόσωπο και στην ομιλία της η πίκρα που της άφησαν οι πολιτικοί της αντίπαλοι, οι οποίοι προεκλογικά, όπως υποστηρίζει η ίδια, ξεπέρασαν τα όρια όχι μόνο της πολιτικής αντιπαράθεσης, αλλά και της λασπολογίας προκειμένου να αποκομίσουν εκλογικά οφέλη. 
Ως γνωστόν, η οικογένειά της έχει υποβάλει πέντε (5) μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον συγκεκριμένων μελών της νικήτριας παράταξης «Στοχεύουμε μαζί» του δημάρχου κ. Δημήτρη Μάρκου.
Ποια αντιπολιτευτική πολιτική γραμμή σκέπτεστε να ακολουθήσετε μετά την εγκατάσταση της νέας δημοτικής αρχής;
Οι αποφάσεις μας παίρνονται με δημοκρατικό τρόπο από όλα τα μέλη της παράταξης μας εκλεγμένα και μη. Θα παρακολουθούμε τα θέματα και τις ενέργειες της δημοτικής αρχής και φυσικά θα ψηφίζουμε ότι είναι για καλό του δήμου μας. Οπωσδήποτε θα στηρίξουμε την ανέγερση σχολικών κτιρίων καθώς τα προγράμματα για επενδύσεις, ή, αγορές μηχανικού εξοπλισμού που θα κάνει ο δήμος που στόχο θα έχουν τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των δημοτών. Π.χ. και το τελευταίο χωριό διαθέτει θρυμματιστή κλαδιών. Όλοι γνωρίζουμε το πρόβλημα που έχει ο Δήμος μας. Παρόλα ταύτα η σημερινή διοίκηση καταφεύγει σε ατελέσφορες και κοστοβόρες λύσεις.
Η λειτουργία του Δήμου σας ικανοποιεί;
Χωρίς το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό ο Δήμος δεν μπορεί να λειτουργήσει. Είναι ευθύνη του δημάρχου και των αντιδημάρχων να οδηγήσουν και να οργανώσουν τους υπαλλήλους να δουλεύουν σωστά.
Χρήση γης και Πράξεις Εφαρμογής βλέπετε να προχωρούν;
Στο τελευταίο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο που είχε θέμα την αναμόρφωση του προϋπολογισμού, είχε αφαιρεθεί το κονδύλι για τη χρήση γης. Ρώτησα τον δήμαρχο γιατί αφαιρέθηκε και μου απήντησε ότι «θα χρηματοδοτηθεί από το κράτος». Ένα τόσο κρίσιμο θέμα που καίει την Αρτέμιδα πρέπει να προχωρήσει και όχι να το αφήνεις στις χρονοβόρες διαδικασίες του ελληνικού κράτους.
Αλλάξατε θέση, άποψη για το Βιολογικό Καθαρισμό;
Απ’ ότι μαθαίνω το έργο προχωρεί κανονικά. Εμείς σαν παράταξη θα παρακολουθούμε τις διαδικασίες εκτέλεσης του έργου, αν ακολουθούνται κατά γράμμα οι προδιαγραφές της μελέτης θα το στηρίζουμε. Ελπίζω το έργο να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα με τη σύγχρονη τεχνολογία και να αποκτήσουν οι πόλεις μας ένα αγαθό πολιτισμού.


Περισσότερα, όπως μας υποσχέθηκε η κα Άννα Ραφτοπούλου, θα λέμε όταν εγκατασταθεί η νέα δημοτική Αρχή. 

Από τoν Δημήτρη Πνευματικάτο  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου