Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Ο Μπάρον Τραμπ μεγάλωσε: Εμφανίστηκε στα μαύρα και με χρυσή αλυσίδα στο λαιμό


Ο 13χρονος γιος του Ντόναλντ και της Μελάνια είναι πλέον ο πιο ψηλός στην οικογένεια και αποκτά το δικό του στυλ
Εντελώς διαφορετικός εμφανίστηκε ο Μπάρον Τραμπ, ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ και της Μελάνια, την περασμένη Κυριακή, όταν οι τρεις τους επέστρεφαν στην Ουάσινγκτον μετά τις διακοπές τους στο θέρετρο της οικογένειας στο Νιου Τζέρσι.

Φαίνεται πως το μικρότερο παιδί του Τραμπ, μεγάλωσε κι αυτό, αφού εκτός του ότι πλέον ο Μπάρον είναι πιο ψηλός και από την μητέρα του και από τον πατέρα του, απέκτησε κι ένα εντελώς διαφορετικό στυλ από αυτό που βλέπαμε έως τώρα.







Φορούσε μαύρο παντελόνι και μαύρο μακό μπλουζάκι, αντι για τα συνήθως μπεζ τύπου πόλο μπλουζάκια και παντελόνια, ενώ στο λαιμό του πολλοί διέκριναν μια χοντρή χρυσή αλυσίδα.



Έχει κόψει τα μαλλιά του πολύ κοντά, εντελώς διαφορετικά από το «καπελάκι» που τον βλέπαμε από όταν μετακόμισε με τους γονείς του στον Λευκό Οίκο τον Ιανουάριο του 2017.

Ο Μπάρρον έκλεισε τα 13 τον περασμένο Μάρτιο και σε φωτογραφίες από την εποχή εκείνη, φαινόταν ακόμα να είναι πιο κοντός από τον πατέρα του, που έχει ύψος 1,89 μέτρα.



Ο Μπάρον Τραμπ είναι μαθητής σε ιδιωτικό σχολείο στο Πότομακ της Ουάσινγκτον, σε απόσταση 20 μιλίων από τον Λευκό Οίκο, γνωστός φανατικός του ποδοσφαίρου και πολύ καλός παίκτης - αν και το ύψος του μάλλον προδιαθέτει για μπασκετμπολίστα.

Πάσχα 2018 Ημέρα Ευχαριστιών 2017 Ορκωμοσία Ντόναλντ Τραμπ, 20 Ιανουαρίου 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου