Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Αν φοβάσαι την αποκάλυψη, υπάρχουν καταφύγια στην Ευρώπη έναντι 35.000 ευρώ

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν δύο επιλογές: Μία είναι η κοινή σουίτα που κοστίζει 35.000 άτομο,
ενώ υπάρχει και το private διαμέρισμα που κάνει 2 εκατ. ο σενάριο μιας μεγάλης καταστροφής στην Γη, δεν αφορά μόνο τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας...
Με την Βόρειο Κορέα να συνεχίζει τις δοκιμές της με πυραύλους, το Ιράν να ανεβάζει τις φιλοδοξίες σχετικά με τα πυρηνικά όπλα και την παγκόσμια ειρήνη να «κρέμεται» από τις διαθέσεις του Ντόναλντ Τραμπ, ο κίνδυνος, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς είναι μεγάλος.

Γίνεται ακόμα μεγαλύτερος μάλιστα, αν προσθέσει κανείς και τα προβλήματα που δημιουργεί η κλιματική αλλαγή.


Για και αρκετοί εκατομμυριούχοι και δισεκατομμυριούχοι επενδύουν αρκετά χρήματα προκειμένου να φτιάξουν ή να αγοράσουν ένα καταφύγιο που θα τους εξασφαλίσει επιβίωση σε ενδεχόμενη αποκάλυψη, οποιασδήποτε μορφής.

Μία τέτοια επιχείρηση έχει ανοίξει και στην Ευρώπη, προσφέροντας καταφύγει δύο ειδών στην Γερμανία και συγκεκριμένα 7 χιλιόμετρα από την Ιένα.
Το συγκρότημα που βρίσκεται μέσα σε ένα βουνό, καλύπτει εκτείνεται σε συνολικά 23.000 τετραγωνικά μέτρα και σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρέχει το site terravivos.com έχει τούνελ 5 χιλιομέτρων όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαδικασία βελτιώσεων των χώρων, αλλά ήδη οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν μία θέση σε αυτό. Είτε επιλέγοντας μία θέση στις κοινόχρηστες σουίτες που κοστίζει 35.000 ευρώ, είτε ένα ολόκληρο διαμέρισμα έναντι 2 εκατομμυρίων.

Στον χώρο θα υπάρχουν πισίνες, θέατρα, γυμναστήρια, μπαρ και άλλοι χώροι που θα μπορούν να περνάνε την ώρα τους, όσοι βρουν καταφύγιο εκεί.

Όποιος αγοράσει διαμέρισμα, αμέσως παίρνει τα κλειδιά και μπορεί να το διαρρυθμίσει όπως θέλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου