Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Παρουσία Πούτιν τα εγκαίνια του εργοστασίου της Mercedes στη Ρωσία

 Παρουσία του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του
νέου εργοστασίου της Mercedes-Benz στην περιοχή της Μόσχας. Το εργοστάσιο που χτίστηκε στο βιομηχανικό πάρκο Εσίποβο στην περιοχή της Μόσχας είναι σχεδιασμένο να παράγει 25.000 αυτοκίνητα ετησίως. Η συνολική επένδυση στο εργοστάσιο άγγιξε τα 291 εκατ. δολ. και όταν τεθεί σε πλήρη λειτουργία, το αναμένεται να απασχολεί πάνω από 1.000 άτομα. Η απόφαση αυτή των επικεφαλής της Daimler πάρθηκε μετά την άνοδο της αγοραστικής τάσης στον τομέα του αυτοκινήτου στη Ρωσία.



«Θα συνεχίσουμε, σίγουρα, να στηρίζουμε τα πρότζεκτ αυτού του είδους, που υλοποιούνται από ρωσικές εταιρείες και τους ξένους εταίρους μας», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Πούτιν, ευχαριστώντας την Daimler για την έναρξη λειτουργίας του εργοστασίου.

O εκπρόσωπος του Κρεμλίνου πριν από την έναρξη της επίσημης τελετής των εγκαινίων στη βιομηχανική ζώνη «Εσίποβο» ανέφερε επίσης με νόημα ότι: «Η Mercedes επεκτείνει την παρουσία της στη Ρωσία. Γνωρίζετε ότι η Ford σταματάει την παραγωγή επιβατικών αυτοκινήτων στην Ρωσία, αλλά αντίθετα άλλες εταιρείες παίρνουν την θέση των ανταγωνιστών τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου