Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Οι συνοδοί του Κιμ Γιονγκ Ουν γυάλισαν και τις χειρολαβές του τρένου του

Απρόοπτο και κατά την άφιξη του θωρακισμένου τρένου που έκανε όπισθεν για να
ευθυγραμμιστεί με το κόκκινο χαλί που θα πατούσε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
Ο Κιμ Γιόνγκ Ουν βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στο Βλαδιβοστόκ ενόψει της αυριανής συνάντησης που θα έχει με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.
Μαζί του είναι για άλλη μια φορά οι πολυάριθμοι άνδρες της προσωπικής του συνοδείας, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν δείξει την αφοσίωση στην αποστολή τους να προστατεύουν και να υπηρετούν τον Κιμ Γιονγκ Ουν.
Αυτή τη φορά δεν θύμισαν... μπαλέτο όπως στη συνάντηση με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας τον περσινό Απρίλιο, αλλά έγιναν... καθαρίστριες.
Όπως φαίνεται στα βίντεο από τη στιγμή της άφιξης του θωρακισμένου τρένου με τον Κιμ Γιονγκ Ουν κάποιοι από τους άνδρες της ασφαλείας του επιφορτίστηκαν με το να γυαλίσουν τις χειρολαβές τις οποίες θα χρησιμοποιούσε ο Βορειοκορεάτης ηγέτης για να αποβιβαστεί από το βαγόνι.

Στη συνέχεια άλλοι άνδρες της ασφάλειας τοποθέτησαν δύο πλατφόρμες για να κατέβει ο Κιμ Γιονγκ Ουν.

Σε αυτό το σημείο της... χορογραφίας υπήρξε ένα μικρό απρόοπτο καθώς θωρακισμένη αμαξοστοιχία δεν κατάφερε να σταματήσει μπροστά από το κόκκινο χαλί που είχε απλωθεί για την υποδοχή.
Έτσι ο Κιμ Γιονγκ Ουν αποβιβάστηκε με καθυστέρηση ενός λεπτού, χαμογελαστός, φορώντας ένα μαύρο πανωφόρι και μαύρο καπέλο φεντόρα, για να τον υποδεχθούν οι Ρώσοι αξιωματούχοι, αφού το τρένο έκανε όπισθεν για λίγα μέτρα ώστε να εξασφαλισθεί ότι η πόρτα του ήταν ευθυγραμμισμένη με το κόκκινο χαλί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου