Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Η σύζυγος του Κασέλ φωτογραφίζεται όπως η Μπελούτσι: Ολόγυμνη και ετοιμόγεννη

Η 21χρονη με τα σχεδόν 30 χρόνια διαφορά ηλικίας από τον σύζυγό της Βενσάν Κασέλ, ποζάρει γυμνή με τα χέρια της να καλύπτουν απλά το στήθος της
Η σύζυγος του Βενσάν Κασέλ, η 21χρονη Τίνα Κουνακέι φωτογραφίζεται έγκυος και ολόγυμνη για εξώφυλλο περιοδικού, ακριβώς όπως και η Μόνικα Μπελούτσι πριν από 9 χρόνια. Το μοντέλο που παντρεύτηκε τον διάσημο Γάλλο ηθοποιό τον περασμένο Αύγουστο, ετοιμάζεται να γεννήσει και θέλησε να κάνει κι αυτή ένα «γυμνό εξώφυλλο» με τη φουσκωμένη κοιλιά της. Στη φωτογραφία, η 21χρονη με τα σχεδόν 30 χρόνια διαφορά ηλικίας από τον σύζυγό της Βενσάν Κασέλ, ποζάρει τελείως γυμνή με τα χέρια της να καλύπτουν απλά το στήθος της.
Ο Βενσάν Κασέλ αποφάσισε το 2013 να ρίξει τίτλους τέλους στον γάμο του με την Μπελούτσι, ύστερα από 14 χρόνια κοινής πορείας. Η φθορά στη σχέση του ζευγαριού ήταν αναπόφευκτη, και το διαζύγιο ήλθε ως φυσικό επακόλουθο πριν από μία τριετία.
Ο ηθοποιός λίγο καιρό αργότερα ξεπέρασε το χωρισμό του, όταν στη ζωή του μπήκε η αιθέρια ύπαρξη με καταγωγή από τη Σικελία, η οποία ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ.
Δείτε παρακάτω την ομοιότητα των εξωφύλλων:

Δείτε επίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου