Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Παιδική πορνογραφία: Συνελήφθησαν εικαστικός και παλιός ρόκερ

Συνελήφθησαν τρία άτομα, εκ των οποίων και μία γυναίκα για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας
- Βρέθηκαν πάνω από 1.000 φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών
Μία υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων με πρωταγωνιστές έναν γνωστό εικαστικό 40 ετών και έναν 67χρονο πρώην ρόκερ αποκαλύφθηκε στην Αθήνα.

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί οι δύο καλλιτέχνες, καθώς και μία 40χρονη γυναίκα. Η σύλληψή τους έγινε στις 17 Απριλίου ενώ ερευνήθηκαν τρεις χώροι από τους οποίους κατασχέθηκε πλήθος φωτογραφικού υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι προσέγγιζαν, σε διάφορους χώρους, ανήλικα κορίτσια και με την υπόσχεση "ανάδειξης" και "προώθησής" τους, τα έπειθαν να συμμετάσχουν σε "ειδική" φωτογράφιση.




Το κοινό σημείο των τριών συλληφθέντων είναι μία 18χρονη, σήμερα, κοπέλα, η οποία ζούσε με ανάδοχη οικογένεια.

Όλα ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια, όταν την 15χρονη τότε κοπέλα πλησίασε ο ρόκερ και της υποσχέθηκε να την κάνει διάσημη και θα έπρεπε να φωτογραφίζεται με τα εσώρουχα.



Οι φωτογραφίες της φωτογραφίες της ανήλικης βρέθηκαν στο σπίτι του 40χρονου, αλλά, μόνο δικές της.

Στο διαμέρισμα του 67χρονου βρέθηκαν πάνω από 1.000 φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών, από τις οποίες έχουν ταυτοποιηθεί τα δέκα

Στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή βρέθηκαν πολλές αποστολές φωτογραφιών και οι διωκτικές αρχές αναζητούν τους παραλήπτες μέσω των email, κάτι που θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο.

Στον εισαγγελέα όπου οδηγήθηκε ο γνωστός καλλιτέχνης επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα.



Επιπρόσθετα ο 40χρονος κατηγορείται για παράβαση της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, επιπλέον, ποσότητα κάνναβης βάρους, δύο σπαθιά, δύο ράβδοι χειρός πολεμικών τεχνών και το χρηματικό ποσό των 6.600 ευρώ.

Επιπρόσθετα ο 40χρονος ημεδαπός κατηγορείται για παράβαση της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε για κυρία ανάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου