Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Η παράταξη Ανασσα στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Στην επίσημη σελίδα της παράταξης Ανασσα σήμερα δημοσιεύθηκε:

Εχθές το πρωί βρεθήκαμε στην Ιερά αρχιεπισκοπή Αθηνών όπου είχαμε την τιμή να συζητήσουμε και να πάρουμε την ευλογία του Μακαριότατου αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου και εν συνεχεία του Θεοφιλέστατου επισκόπου Θεσπιών και πρωτοσύγγελου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Συμεών.

3 σχόλια:

  1. Η Αννα η ανωμαλη πηγε μονη της, για να κουκουλωσει τις βρομιες της.
    Η Εκκλησια μας δεχεται τους παντες, ακομα και τους ανωμαλους και τους φονιαδες και τους ληστες.
    Αυτος ο επικοινωνιλογος της ο σαλταρισμενος, το εχει καμαρι τις εποφες του με την Ιεραρχια και μεσολαβησε να δεχτει την ανωμαλη ο Αρχιεπισκοπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΝΝΑ Η ΑΝΩΜΑΛΗ Η ΨΕΥΤΡΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΠΟΙΑ ΑΝΑΣΑ Κ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ?
    ΜΑΖΕΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΗ ΣΤΑΣΙΔΙ ΣΤΟ ΔΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αννα έφτασες 40-45 χρόνων χτες αποκτησες ένα παιδάκι και το πέταξες στην ακρη, για να κυνηγήσεις την φιλοδοξία και αυταρέσκεια σου να γίνεις Δημαρχος.
    Αν μπορείς με τόση ευκολία να παρατας ένα μωρό σε ξένα χέρια, οποία και να ναι δεν είναι τα δικά σου, με τον Δημο αν ποτέ γίνεις Δημαρχος τι θα κάνεις?
    σε ποιο κοπρόσκυλο θα μας παρατήσεις?
    Τον κάλο άνθρωπο τον έδιωξες και μάζεψες ότι πιο σάπιο έχει ο τόπος, για ξανασκέψου τι βαρβαρότητα κανεις στο μωρό και εμείς ξέρουμε τι θα κάνεις σε εμάς τους δημότες αφού μπορείς να κάνεις τέτοιο έγκλημα, σε ένα μωρό που τόσο ανάγκη έχει την μητρική παρουσία και φροντίδα.
    Τα έργα δείχνουν τον άνθρωπο, στα λόγια όλοι μοιάζουν κάλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου