Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Απόπειρα δολοφονίας στη Νέα Μάκρη: Παραδόθηκε ο δράστης - Έβγαλε... νύχια η εν διαστάσει σύζυγος

Αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης απόπειρας δολοφονίας ενός επιχειρηματία
στην παραλιακή, στο ύψος της Νέας Μάκρης το βράδυ του Σαββάτου.
Ο φερόμενος ως δράστης παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα, ενώ οδηγήθηκε εκ νέου για ανάκριση και εν διαστάσει σύζυγος του θύματος, το οποίο δέχθηκε τα πυρά του 37χρονου και τραυματίστηκε στο ισχίο.
Στο αιματηρό επεισόδιο που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, ενεπλάκησαν δύο άντρες. Αρχικά σχηματίσττηκε η εντύπωση ότι πρόκειται για καυγά οδηγών που αφορούσε την προτεραιότητα. Η έρευνα, όμως, ανέδειξε τα πραγματικά αίτια του επεισοδίου, καθώς η υπόθεση αφορούσε ερωτική αντιζηλία.

Πάνω στον καυγά, ο ένας απο τους δύο οδηγούς τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε προς το μέρος του επιχειρηματία, ο οποίος δέχθηκε μία σφαίρα στο ισχίο. Ο δράστης διέφυγε και το θύμα παρέλαβε ασθενοφόρο. Ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλεύεται.



Το ίδιο βράδυ, προσήχθη και η γυναίκα, η οποία, κατά τα φαινόμενα, αποτελεί το Μήλον της Έριδος, μεταξύ των δύο αντρών.

Η προσαγωγή της 47χρονης γυναίκας, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, συζεί με τον 37χρονο δράστη, ήταν άκρως επεισοδιακή, καθώς η εν διαστάσει σύζυγος του θύματος επιτέθηκε με τα νύχια της στους αστυνομικούς, με συνέπεια η προσαγωγή της να μετατραπεί σε σύλληψη. Η γυναίκα φέρεται να προκάλεσε φθορές στα γραφεία και να γρατζούνισε τους αστυνομικούς στο πρόσωπο και στα χέρια.

Η 47χρονη και ο επιχειρηματίας που δέχθηκε τις σφαίρες του 37χρονου που παραδόθηκε, φέρεται να έχουν οικονομικές διαφορές, οι οποίες κρατούν για πολλά χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου