Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Γλυφάδα: Στο «στίβο» των δημοτικών εκλογών ο ποινικολόγος Παύλος Σαράκης

Με οδηγό τις αρχές της διαφάνειας και της αξιοκρατίας αλλά και αστείρευτη διάθεση
για δημιουργία προκειμένου να η Γλυφάδα να αλλάξει προς το καλύτερο, ο γνωστός ποινικολόγος Παύλος Σαράκης κατεβαίνει στο στίβο των δημοτικών εκλογών συμμετέχοντας στον συνδυασμό κ. Στέλιου Θεοδοσόπουλου «Η Γλυφάδα γυρίζει σελίδα».


Με στρατηγικούς στόχους και πλάνο που αφορά στην ασφάλεια της πόλης με την επανίδρυση του Α.Τ Τερψιθέας, την αναβάθμιση των υποδομών που εξασφαλίζουν ποιότητα στη ζωή των δημοτών, τη βελτίωση των δημοτικών υπηρεσιών, τη στήριξη πολιτών που έχουν ανάγκη με τη δημιουργία Γραφείου Προστασίας του Πολίτη, την τουριστική και οικολογική αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου αλλά και δράσεις που αφορούν στο περιβαλλοντικό, φιλοζωικό και κοινωνικό πεδίο, ο συνδυασμός “Η Γλυφάδα γυρίζει σελίδα” καλεί τους δημότες να συνδράμουν στη βελτίωση της πόλης. “Ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα και να αναλάβουν τα ηνία του τόπου μας πρόσωπα με όρεξη για δουλειά, προσωπική και επαγγελματική διαδρομή που αποτελεί τεκμήριο ικανότητας και διοικητικής επάρκειας” αναφέρει ο κ. Σαράκης και επισημαίνει ότι “Μακριά από κομματικές διαιρέσεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις ενωμένοι με όραμα το σχέδιο, με βάση τις κοινές μας αρχές και αξίες με πρακτικές λύσεις, αποτελεσματικές συνεργασίες και δυναμισμό στις διεκδικήσεις μας. Κανένας δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος”.

Ποιος είναι ο Παύλος Σαράκης

Ο Παύλος Σαράκης είναι δικηγόρος - ποινικολόγος. Σπούδασε Νομικά στοΠανεπιστήμιο Αθηνών και εμβάθυνε τις γνώσεις του στο Ποινικό Δίκαιο στοΠανεπιστήμιο της Ρώμης. Ασκεί μαχόμενη δικηγορία και διευθύνει το ομώνυμοδικηγορικό γραφείο, που δραστηριοποιείται στους περισσότερους τομείς Δικαίου καιδιακρίνεται για το επιστημονικό και επαγγελματικό κύρος του. Έχει συμμετάσχει ως συνήγορος υπεράσπισης σε πολύκροτες δίκες και υποθέσεις μείζονος ενδιαφέροντος.Στην επαγγελματική του πορεία, τόλμησε να συγκρουστεί "μετωπικά" με τα κυκλώματαδιαφθοράς στους μηχανισμούς εξουσίας. Αφοσιωμένος στο επαγγελματικό του καθήκον,διακρίνεται για τη μαχητικότητά του. Με άποψη και αγώνες για τη θεσμοθέτηση τηςδιαφάνειας, της αξιοκρατίας, των ατομικών δικαιωμάτων και των ελευθεριών.Ενεργός πολίτης με θέση και άποψη. Ταγμένος στην προάσπιση του εθνικούσυμφέροντος, της κοινωνικής Δικαιοσύνης, των παραδοσιακών οικογενειακών αξιών.Ενεργός δημότης με παρουσία στα δρώμενα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Μέλος τουΔικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων, μέλος τηςΈνωσης Ελλήνων Νομικών για το Ποινικό Δίκαιο και την Δικαιοσύνη. Διετέλεσε το 2004Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα "Γηροκομείο Αθηνών". Ενεργό μέλοςσυλλόγων – σωματείων – επιμελητηρίων, που προάγουν αντίστοιχα τον αθλητισμό,την κοινωνική αλληλεγγύη, την επιχειρηματική δραστηριότητα . Είναι έγγαμος, πατέρας δύο παιδιών. Ομιλεί την αγγλική και ιταλική γλώσσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου