Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Άγνωστος πέταξε 5χρονο αγόρι από τον 3ο όροφο εμπορικού κέντρου


Ένα πεντάχρονο αγοράκι κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του την Παρασκευή, όταν ένας άγνωστος πέταξε ή έσπρωξε το παιδί από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου του εμπορικού κέντρου «Mall of America» στη Μινεσότα των ΗΠΑ. Ένας άντρας που διέφυγε από το σημείο συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ανακοίνωσε η αστυνομία.



Το παιδί διεκομίστηκε γρήγορα στο νοσοκομείο αφότου αστυνομικοί και περαστικοί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στο σημείο, δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας της Μπλούμινγκτον, ο Τζεφ Ποτς.





Η κατάσταση της υγείας του 5χρονου παραμένει ακόμη άγνωστη.




Λίγο μετά το περιστατικό, η αστυνομία συνέλαβε έναν 24χρονο άντρα μέσα στο εμπορικό κέντρο, αφού είχε εγκαταλείψει το σημείο όπου συνέβη το περιστατικό, δήλωσε ο Ποτς.





Στον ύποπτο, που ταυτοποιήθηκε ως ο Εμμανουέλ Ντεχάουν Αράντα, ο οποίος κατάγεται από την περιοχή, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σύμφωνα με την αστυνομία.








«Αυτή τη στιγμή δεν εκτιμούμε ότι υπάρχει σχέση μεταξύ του υπόπτου και του παιδιού ή της οικογένειας του παιδιού και διερευνούμε γιατί συμβαίνει αυτό το περιστατικό», ανέφερε ο Ποτς σε δημοσιογράφους ακριβώς έξω από το εμπορικό κέντρο.





Η αστυνομία έλαβε μια πρώτη κλήση στις 10:17 το πρωί, τοπική ώρα, που ανέφερε ότι ένα παιδί είχε πέσει από το τρίτο όροφο του εμπορικού κέντρου, αλλά αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι το παιδί ωθήθηκε ή ρίχτηκε από έναν άντρα, τόνισε ο αρχηγός της αστυνομίας.




«Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει απειλή για το κοινό σε αυτή τη φάση καθώς ο ύποπτος έχει συλληφθεί», επισήμανε ο Ποτς, προσθέτοντας ότι το περιστατικό φαίνεται να είναι μεμονωμένο.




Το «Mall of America», ένα από τα κορυφαία τουριστικά αξιοθέατα της πολιτείας, που φιλοξενεί 330 καταστήματα, βρίσκεται στην πόλη Μπλούμινγκτον της Μινεάπολης. Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο του εμπορικού κέντρου, το επισκέπτονται κάθε χρόνο 40 εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο.




Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου