Κυριακή 20 Μαΐου 2018

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ - Άννα Ραφτοπούλου... Ντροπή σου


Η κα Ραφτοπούλου μου έστειλε με email αυτή την ανακοίνωση -μιας και δεν με βρίσκει στα Δημοτικά Συμβούλια και σε μια τόσο μεγάλη παράταξη και πόλη είναι πολύ δύσκολο να με βρει- για να μου εκθέσει την προσωπική άποψή της και την διαφωνία της.

Η παράταξη αυτή δημιουργήθηκε με γνώμονα να ελέγχει όλα τα πεπραγμένα του τόπου και να φέρει την εξυγίανση σε μια πόλη που
είχε λιμνάσει τόσα χρόνια στην λήθη.

Η σημερινή ανακοίνωση είναι η προσωπική της άποψη για σημαντικά θέματα της πόλης και είναι παράνομη και ενάντια στις αρχές της παράταξης.

Εκλεγήκαμε για να προασπίζουμε τα δικαιώματα των δημοτών, όχι για να εξυπηρετήσουμε προσωπικά συμφέροντα, συμπάθειες και μικροπολιτικές.

Όλη αυτή την περίοδο είχε από εμένα την απόλυτη στήριξη, παρόλο που δεν ήταν τόσο μαχητική όσο είχαμε αποφασίσει από την αρχή. Στα καίρια ζητήματα του Δήμου δεν επέδειξε το αναγκαίο ανάστημα αντίστασης. Κρατούσε μια χλιαρή και υποτακτική στάση. Παράδειγμα τρανό, στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο 29 θέματα, ξεπετάχτηκαν σε 20 λεπτά.

Οι ενέργειες μου δεν είχαν ποτέ στόχο να βλάψουν κάποιον, αλλά να σταματήσουν την ανομία και την παρατυπία. Δεν καταφέρθηκα εναντίον των Συλλόγων της πόλης και της Ομοσπονδίας. Έκανα το απλό και αυτονόητο. Κατέφυγα στην δικαιοσύνη για την διερεύνηση της νόμιμης λειτουργίας τους. Αν ήταν νόμιμοι δεν είχαν κάτι να φοβηθούν. Αν είναι παράνομοι θα έπρεπε να κάνουν τα πάντα για να νομιμοποιηθούν άμεσα. Η πράξη μου δεν ήταν εχθρική αλλά ελεγκτική.

Έκανα την απλή ερώτηση αν έχουν ελεγχθεί οι Σύλλογοι και η Ομοσπονδία που συμμετέχουν στην Επιτροπή Διαβούλευσης. Ζήτησα να μάθω που πηγαίνουν οι επιχορηγήσεις από τον Δήμο που έφεραν προς ψήφιση και η πρόεδρος της Ομοσπονδίας μου απάντησε προκλητικά: "Εσένα να μη σε νοιάζει. Είσαι υποχρεωμένος να το ψηφίσεις". Αυτό το Θέμα δεν το ψήφισα και για να μην εκθέσω, την Άννα έφυγα.
Όλο αυτό με ώθησε να καταφύγω στον Εισαγγελέα για διερεύνηση της νομιμότητας.

Είμαι υπέρ των νόμιμων Συλλόγων, Σωματείων και κάθε οργανωμένου Τοπικού φορέα. 
Η διαφάνεια και η διαύγεια είναι το πιο σημαντικό στην Δημοκρατία. 

Από την στιγμή που η Άννα έχει χρηματίσει πρόεδρος αυτής της Ομοσπονδίας και είναι προσωπικά ανακατεμένη ας πρόσεχε. Σε αυτό όμως δεν φταίω εγώ και ούτε είμαι διατεθειμένος να το συγκαλύψω.
Καταγγέλλω την τακτική της Άννας Ραφτοπούλου για συγκάλυψη ατασθαλιών πολλών ετών.
Ζητώ, να συνέλθει η παράταξη των εκλεγμένων μελών της, άμεσα, για τις αρχαιρεσίες που έπρεπε να είχαν γίνει αμέσως μετά τις εκλογές.  Έτσι ώστε να έχει, επιτέλους εκλεγμένο Πρόεδρο που να δικαιούται την εκπροσωπεί δημόσια.

Διαβάστε την ανακοίνωση της κας Ραφτοπούλου:
«Η Δημοτική Παράταξη αν.α.σ.σ.α. δηλώνει ευθέως και κατηγορηματικά ότι πιστεύουμε ακράδαντα στην αρχή της ‘Κοινωνίας των Πολιτών’, που εστιάζει στην ανάγκη - αλλά και τη σπουδαία χρησιμότητα - της ουσιαστικής και δραστήριας κοινωνικής συμμετοχής στα τεκταινόμενα μιας πόλης. Η συμμετοχή αυτή αφορά τόσο στον κάθε πολίτη/δημότη μεμονωμένα, όσο, φυσικά, και στις οργανωμένες τοπικές δομές, όπως είναι οι Σύλλογοι, τα Σωματεία, οι Σύνδεσμοι, κλπ.
Στο πλαίσιο αυτής, ακριβώς, της αρχής, η υπογράφουσα, ως επικεφαλής της παράταξης αν.α.σ.σ.α., εκφράζω την αμέριστη υποστήριξή μου προς κάθε οργανωμένη τοπική κοινωνική δομή και, ταυτόχρονα, αποδοκιμάζω την όποια προσπάθεια απαξίωσης τους.
Σε κάθε περίπτωση, ως επικεφαλής της αν.α.σ.σ.α., οφείλω και να σέβομαι το δικαίωμα του κάθε πολίτη, πολύ μάλιστα του κάθε αιρετού Δημοτικού Συμβούλου, να έχει τις προσωπικές απόψεις του για κάποιο θέμα, αρκεί αυτές να μην προβάλλονται ή να μην εκλαμβάνεται ότι εκφράζουν τις θέσεις της παράταξης μας.
Ως επικεφαλής, ωστόσο, της παράταξης, οφείλω, παράλληλα, να ξεκαθαρίσω πως οι ενέργειες του μέλους της και Δημοτικού Συμβούλου, Χρήστου Μαρλαντή, τόσο σε βάρος της Ομοσπονδίας συλλόγων Σπάτων-Αρτέμιδος όσο και, αναπόφευκτα, των συλλόγων-μελών της ούτε τις ενστερνίζομαι, ούτε αποτελούν θέση της αν.α.σ.σ.α.  

Άννα Ραφτοπούλου
Δημοτική Σύμβουλος
Επικεφαλής Παράταξης αν.α.σ.σ.α.»

224 σχόλια:

  1. ΑΧ. ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.........,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχει ακονίσει τα δόντια της η κοπέλια στην ομοσπονδία και ετοιμάζεται να ροκανίσει και τον δήμο γι αυτό ονειρεύεται την δημαρχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόσο η κεντρική πολιτική σκηνή όσο ΔΥΣΤΥΧΩΣ και η περιφερειακή τοπική ,εκφράζουν, με μικρές ψευτοδιαφορές την απόλυτη συναίνεση στις πολιτικές που έχουν γονατίσει την πιο όμορφη και παραγωγική χώρα του κόσμου με τους καλύτερους πολίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μραβο Άννα έδειξες ότι δεν μασάς. Το λάθος σου είναι που δεν τον διεγραψες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιόν να διαγράψει βρε όρνιο!!Αυτή χρημάτισε Γραμματέας και κολλητή της μετέπειτα Προέδρου πιτσιμιτση και την κάλυπτε συνεχώς. Μαζί τα φρόντιζαν τα κουκιά. Τώρα που ζητούν να καταθέσει την τσούζει γιατί έχει βρεγμένη την φωλιά της;;; Αυτή με τον Νίκο την ταμία και την μιτσιπίτσι δημιούργησαν την ψεφτοομοσπονδία. Να βγούν όλα στην φόρα. Τότε τα χιόνια θα καταπλακώσουν την Αννουλα του χιονιά, αλλά και τους υπόλοιους

      Διαγραφή
    2. Εσύ να κοιτάξεις την Αλβανίδα σου

      Διαγραφή
  5. ΚΑΛΆ ΣΕ ΕΊΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΝΕΚΕ ΡΕ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ. ΤΏΡΑ ΤΟΝ ΓΛΎΦΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΜΕ ΑΥΤΆ ΤΑ ΤΕΡΤΊΠΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΆΜΕ ΤΗΝ ΆΝΝΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΕ

      Διαγραφή
  6. Και συ τι το παίζεις ρε " μεγάλε " βεζύρης στη θέση του βεζύρη ; Τι σου έταξε το τακιμι σου για βγαλεις την Ραφτοπουλου σκαρτη ρε; Ασε μη κουραζεσαι άλλο και χυνεις μελάνι - σε πιστεύουμε είσαι γνωστός για τις μ@λ@ κιες σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ δεν βλεπω τίποτα κακο στην ανακοίνωση της ραφτοπούλου, ξεφτιλα η απάντηση σου Μαρλαντη, Αννα διέγραψε τον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ

      Διαγραφή
    2. Έχεις δίκιο να μην βλέπεις τιποτα μεμπτό στην ανακοίνωση της Αννούλας καθότι αόμματος ών, δεν μπορείς να δείς ουτε την χρυσού (Γραμματέας της παρασπονδίας, ούτε την πιτσιμιτσι στη παράταξη της κομμένης ανασασ. Αφού είναι στην παράταξή της είναι δυνατόν να μην τις υποστηρίξει; Αρα... είσαι τυφλός ανοικτομάτης!!!

      Διαγραφή
  8. Αν δεν ηταν η Ραφτοπουλου ουτε η μάνα σου δε θα σε ήξερε κακομοιρη παγαινε να φυτεψεις κάνα κατιφε τώρα γι αυτά καλός είσαι ΑΣΕ τα πολιτικά γι αλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H ANNA ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΗΣ. ΜΙΑ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ.
    Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΑΝΤΗΕΙΑ.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΡΟΜΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΗΤΑΝ Η ΑΝΝΑ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑΣ, ΜΠΑΜΠΑΣ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ 100 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΜΕΛΗ ΓΡΑΜΑΤΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.
    ΤΟ ΡΑΦΥΟ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΟ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.
    ΤΙ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΙΑΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ.
    Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ.
    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΒΓΑΚΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΒ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΑ Η ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΡΛΑΝΤΗ.
    ΑΝΝΑ ΤΗΣ ΚΟΥΤΣΑΣ ΜΑΣΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΞΕΒΡΑΚΩΝΑ ΣΟΥ
    ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΟΡΙΑ ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑΣ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΕΣΑ? ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΕΣΑ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΟΙΝΗ ΘΑ ΣΟΥΡΙΞΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
    ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν φταις εσύ Μαρλαντη η Ραφτοπούλου φταίει που σε ανέχεται τόσο καιρό και δεν σε έχει διαγράψει από την Παράταξη της ΑΝΆΣΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΑΝΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΛΗ

      Διαγραφή
  11. Η ΑΝΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ 5 ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥ 4 ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΜΑΡΛΑΝΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ.
    Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ Η ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ ΛΙΝΑΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κα Ραφτοπούλου, όπως φαίνεται τελικά σε «κρατάνε» καλά οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας και θυμίζοντάς τους ότι το 2009 σε πήραν από το χεράκι για να σε ……. αναδείξουν πολιτικά, σε χειραγωγούν τελικά σήμερα στον δρόμο του πολιτικού σου ολέθρου.
    Αντί λοιπόν να συμπαραταχθείς με την κάθαρση στους συλλόγους και στην Ομοσπονδία διαφοροποιείσαι και ταυτίζεσαι με τη διαφθορά.
    Τυχαίο ; Όχι βέβαια.
    Είσαι δέσμια του παρελθόντος σου και του παλαιοκομματικού τρόπου που σε έμαθαν να πολιτεύεσαι
    Αλήθεια, τι θα πείτε στον κ. Εισαγγελέα όταν θα σας καλέσει να εξηγήσετε το όπως φαίνεται ψευδές κατά περιεχόμενο έγγραφο του 2009 που υπογράψατε ως Γενική Γραμματέας της Ομοσπονδίας και απευθύνατε προς δημόσια Αρχή ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό ήταν. ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Marladi pes mas ti na kanoume sose mas gine o arhigos mas eisai o theos mas zita ekloges edo kai tora se theloume gia dimarxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σήμερα τελείωσαν πολιτικές καριέρες άντε να δούμε και ποτε θα τελειώσει και η πολιτική καριέρα του άντρα της Αλβανίδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο που η γελοία θα έπρεπε να τον διαγράψει κιόλας .Το κοριτσάκι δεν μπορεί να μιλήσει και ονειρεύεται .Μπραβο στον Μαρλαντη που τους ξεβράκωσε και δεν κράτησε τους τύπους .Αλλα όλοι θέλουν πιόνια να ψηφίζουν τα θέματα δεν μας αρέσει όταν κάποιος εχει άποψη και την τεκμηρίωνει !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΝΝΑ είσαι πια τελείως μπάζα, από κάθε άποψη.
    Ο Μαρλαντης χτύπησε την γνωστή μαφία του τόπου, που δυστυχώς ανήκεις και εσύ και όλη η οικογένεια σου, εκτός από τον Γιαννη τον αδελφό σου.
    Βγαζεις αυτήν την ομολογία, ότι είσαι θεματοφύλακας της απάτης και υπάκουο σκυλάκι της καβουροχελωνας, όλοι ξέρουμε τι σόι σκατοπραγμα είναι αυτή ο άντρας της και η συμμορία τους?
    Εσυ σαν πικροξινη γεροντοκόρη πέρασες από στον βούρκο Ομοσπονδια, μέχρι τώρα κανένας δεν ήθελε να σε συνδέσει με τον βούρκο αυτό παρότι υπήρξες πρόεδρος, ο πατέρας σου στέλεχος.
    Ο Μαρλαντης έκανε το αυτονόητο, που κανένας δεν είχε τα κότσια και αυτός ακόμη πήγε διερευνητικά, όχι με μήνυση, αλλά ζητώντας να ερευνήσει η δικαιοσύνη την νομιμότητα υπάρξεως αυτών των συλλόγων.
    Τι παράνομο έκανε ο Μαρλαντης και διαφωνείς? αντί να συνδράμεις στο ξήλωμα όλων των παράνομων συλλόγων, σωματείων?
    Σε έπιασε σύγκρυο γιατί ο εισαγγελέας έφτασε σε εσένα κ όλο το Ραφτοπουλεικο και Τσεπα?
    Η σε κρατά ισχυρά η καβουροχελωνα που αν ξεράσει θα σε στείλει στο σκαμνί?
    Αυτη η δήλωση ομολογίας ότι συνταυτίζεσαι με βρομερή Μαφια της περιοχής μας και φόλα που έφαγες με τον σύλλογο εμπόρων Αρτεμιδος, σήμανε την κοινωνική και πολιτική σου Αυτοκτονια.
    Αν δλδ κάναμε το λάθος που κάναμε με τον Μητσιαπατεωνα και κάναμε και εσένα Δημαρχεσα, θα μάζευες όλους αυτούς τους Βρυκολακες γύρω σου, να φάτε ότι αφήσανε οι προηγούμενοι?
    Ο Μαρρλαντης είναι ο μοναδικός, εδώ και 50 χρονια που δεν φοβηθηκε την ΚΟΜΟΡΑ και την έδωσε στην Δικαιοσυνη, να αποφανθεί, για το τέλος τους.
    Αννα ζεις και πράττεις παράνομα μέλος τησ ΚΟΜΟΡΑΣ, αντίθετα ο Μαρλαντης έκανε το νόμιμο Κα το πρέπον.
    Τωρα σε καλεί και την παράταξη σας των 5μελων να διαλέξουν ποιον θα ακολουθήσουν. Η Τσακαλη μπορεί να είναι φίλη σου αλλα θέλει να χορτάσει θέλει να μπει στο δημόσιο σαν δικαστής, μια καταδικαστική απόφαση εναντίον της, τελειώνει κάθε όνειρο της.
    Ο Φιλιπογλου έχει κατάστημα δεν θα σε ακολουθήσει, φοβούμενος και αυτός τον διασυρμό.
    Ο Σκιαδαρεσης δεν νομίζω να ρισκάρει την αξιοπρέπεια του και να ακολουθήσει μια υπόδικη εσένα.
    Ο πολιτικος σου Μεντορας ο αχθπφορος της Ο.Α. σου πηρα τα λεφτά και τώρα σε καθαίρεσε και από την παράταξη που νόμιζες ότι είναι δική σου..
    Αννα βλέπω Μαρλαντη Τσακαλη, μαζί στο Δ.Σ. και εσένα μόνη σου, μέχρι να εκδικαστεί η απατη και να πας με την παρέα ΚΟΜΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τώρα αλήθεια κ. Μαρλαντη νομίζετε οτι κάνατε κάνα κακό στην Ραφτοπουλόυ με τα ψέμματα και τις κακοήθειες , κοινο μυστηκο είναι οτι δημιουργησατε το θέμα με την ομοσπονδία για φτάσετε στην Ραφτοπουλου για την ακρίβεια το θέμα δε το δημιουργησατε έσεις ο άλλος σε εβαλε γιατί εσύ έρμαιο είσαι και τζάμπα μάγκας . Πντως χάρη τους έκανες εκεί στην Ανασσα που έφυγες έπρεπε να το έκανες πριν χρόνια για να Ανασανουν Περίτο βαρος είχες καταντήσει όλοι το έλεγαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΝΝΟΥΛΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΙΧΕΣ ΕΚΛΕΓΕΙ ΣΤΙΣ 5.8.2013 ΧΩΡΙΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ; ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΑΣ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕΣ ΣΤΙΣ 30.8.2013 ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΙΝΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΙΤΣΙ ΒΓΗΚΕΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΕ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ ΣΟΥ. ΑΝ ΘΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΣΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΤΙ ΚΑΛΑ ΕΒΑΛΕ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ 13 ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 13. ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΆ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ. ΑΜ' ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΝΕΦΕΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στις 3.11.2013, ώρα 10!40 και κάτι, η κα Ραφτοπούλου, ως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του κ. Θ. ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΥ απάντησε (όσον αφορά τον τρόπο ενεργοποίησης) ότι : "μετά από αδράνεια δέκα και πλέον ετών συγκεντρώθηκαν τα ιδρυτικά μέλη της Ομοσπονδίας ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ και κατόπιν πολλών συνεδριάσεων, Γεν. Συνέλευση & Κ.Σ συγκροτήθηκαν σε σώμα". Τα έχει ομολογήσει όλα μόνη της η κοπέλα. Όλα έγιναν εκτός Πρωτοδικείου και ήταν παρόντα και μη ιδρυτικά μέλη (το γράφουμε με κεφαλαία), παρόλο που αυτό απαγορεύεται από τον νόμο. Για παράδειγμα η Ραφτοπούλου δεν ήταν ιδρυτικό μέλος της Ομοσπονδίας, αλλά παρόλα αυτά ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ συμμετείχε και ανέλαβε και γεν. γραμματέας στην Αρχή. Στημένο παιχνίδι - Ραφτοπουλέϊκο, όπως καλή ώρα να έχουμε επαναλαμβάνεται τώρα τις ημέρες αυτές με το απενεργοποιημένο σωματείο επαγγελματειών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ντροπή όταν εκλέγεστε και νομίζεται ότι οι σύμβουλοι είναι πιόνια ποια Άννα και ποια Σαμαράς .Το κοριτσάκι είναι ανίκανο να βγει εδώ μέχρι και οι φωτογραφίες τις είναι αλλαγμένες και δεν είναι πραγματικές .Αν δεν ήταν ο μπαμπάς να χώνει χρήμα θα μπορούσε να σταθεί πουθενά η Άννα ; Πηφενα κάνει αλλαγή αφού ι άλλος την παράτησε για την Αλβανίδα βλάχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το καταλάβαμε ότι γράφει ο μπαμπάς η μαμά ο Αδελφος ο Σπύρος ο γκόμενος φτάνει ποια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αννουλα έφτιαξε ο καιρός όποτε άνοιξε το καμπριο βάλε μέσα το σκυλάκι και κάνε καμία βόλτα γιατι μόνο γι αυτά είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πάρε κανένα τζακι από τον Σαμάρα να ζεσταίνεσαι τις κρύες νύχτες του χειμώνα γιατι στο ράφι σε βλέπουμε με κρύο και υγρασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σιγά που θα τον διαγράψει κιόλας όταν η πατσαβούρα έπαιρνε τις επιχορηγήσεις από τον χοντρό και το αεροδρόμιο ήταν καλα; Την κεραμοσκεπή και τα τζάμια στο σπίτι τα έφτιαξες ;; Εντάξει όλα καλά; Τότε δεν έχεις λόγο να φοβάσαι τον εισαγγελέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτό το κορίτσι εχει κάνει τα πάντα όμως μα τα πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Να γίνει κάθαρση στην ομοσπονδία και μετά ο εισαγγελέας να πάει και από τον δήμο και να κάνει αυτά που πρέπει μπας και ξεβρωμίσει αυτό το χωριό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η ΑΝΝΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΡΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΙΑ 90ΧΡΟΝΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ 45ΑΡΑΣ.
    ΤΟ ΥΑΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ Ο.Α. ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ.
    ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΟΜΟΡΑΣ.
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΡΦΑΚΙΑ ΒΛΑΚΑ ΚΗΠΟΥΡΕ ΜΑΡΛΑΝΤΗ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΜΟΡΑΣ ΕΝΑ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΧΡΥΣΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΕΣΩΣΕΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΟΡΑ.
    ΜΑΡΛΑΝΤΗ ΚΙΝΗΘΗΚΕΣ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Την τρεμετε τη Ραφτοπουλου ε; τη μια σπάνε το αυτοκίνητο της ενω ηταν στο δημοτικό συμβούλιο την αλλη βγαζετε δράκους απο τη ντουλάπα σας και καλά να την εκθεσετε τόσο πολύ τη φοβάστε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Pios apo tous medores sou grapsane to kimenaki o axthoforos i o frou frou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος μιλάει για μέντορες η σύμβουλος που νιόπαντρη είχε πάρει αμπάριζα όλα τα κρεββατια των συμβούλων ;;;;

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  32. Παιδιά κάντε όλοι μια κοινοποίηση για τον Αθανάσιο Πετσα που εξαφανίστηκε απο τα Σπάτα . Είναι λιγες οι πιθανότητες να βρεθεί ζωντανός απο οτι λένε αλλά ποτε δε ξερεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Βρέθηκε ένας άνθρωπος να πει αλήθειες και τον πήραν από την μούρη και τον λένε κηπουρό .Αυτος δεν είναι σαν το ψεύτο δημαρχο που αλλάζει τις καρέκλες το πολιτικό παιδί που δεν εχει μάθει να δουλεύει ούτε σαν την άλλη που με τον μπαμπά που μοιράζει επιταγές και θέλει να κάνει διοίκηση ούτε με τον άλλο τον άθλιο που λάστιχα άλλαζε και τώρα εχει τα ευρωπαϊκα προγράμματα ούτε με την άλλη την χοντρή που έβγαζε από τα ΒΑΨΙΜΑΤΑ των σχολείων ούτε μοιάζει με Κίτσο ούτε με τον Μητσο ούτε με την άλλη που έβγαλε από τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια αλλά ούτε και με τον άλλον που βγάζει από τους παραγωγούς αλλά και ούτε νε τον άλλο που την είδε πρόεδρος ομάδας αλλά ούτε και με την άλλο που θα άνοιγε τον δρόμο και με τον άλλο που ήθελε Ψυτάλλεια μαζί με την κουδούνατη .Ουτε Αλβανός είναι από τα Ιωάννινα ένας απλής κηπουρός που λέει αλήθειες που πονάνε είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΑΛΛΩΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ποιος είσαι; Από την οικογένεια; Ο Σπύρος η ο άλλος ο γκόμενος ;

      Διαγραφή
    2. ΠΩΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ Κ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ? ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΧΩΡΙΟΥ ΑΣΧΟΛΗΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
      ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΥΠΑΡΑΣΠΗΣΤΕΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
      ΘΑ ΓΙΝΗ Η ΑΝΝΑ Η ΤΡΕΛΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ?

      Διαγραφή
    3. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΡΗ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ

      Διαγραφή
    4. Εσύ είσαι η ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ;;

      Διαγραφή
    5. ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΥΛΑΚΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ?
      ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.
      ΜΕ ΚΑΤΑΡΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΣΩΝΕΣΑΙ

      Διαγραφή
  35. Εδώ και δύο μήνες όλοι ασχολούνται με την υπόθεση "Ομοσπονδία" την οποία ξεκίνησε ο κ. Μαρλαντής και προωθεί, μέσα από δικαστική έρευνα, ο Σ.τ Δ και της Ε.
    Το γεγονός και μόνον ό,τι υπάρχει Εισαγγελική παρέμβαση και το ό,τι η υπόθεση έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις αποδεικνύουν πως "καπνός χωρίς φωτιά" δεν υπάρχει. Η διαφορά έγκειται στην έκταση του καπνού και το μέγεθος της φωτιάς.
    Εκ των μέχρι σήμερα στοιχείων που έχουν αναρτηθεί, όλο αυτό το διάστημα, επιβεβαιώνεται, άνευ ουδεμίας αμφιβολίας, πως η Ομοσπονδία επανασυστήθη δίχως τις από τον νόμο προβλεπόμενες διαδικασίες. Ως εκ τούτου, μέχρι την ημέρα της υποβολής στο Ειρηνοδικείο Κρωπίας του τροποποιημένου Καταστατικού περι ΕΠΑΝΑΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ της, αναβφίβολα αυτή λειτουργούσε εκτός νόμου. Οι δε σύλλογοι που την απάρτιζαν ήταν ένας πολύ μικρός αριθμός των εν ενεργεία συλλόγων και οι υπόλοιποι μη υπαρκτοί.
    Κατόπιν τούτου, το Κ.Σ. της ήταν μη κατοχυρωμένο θεσμικά οι δε αποφάσεις αυτού άκυρες και καταχρηστικές.
    Όσον αφορά την μετά κατοχύρωση στο Ειρηνοδικείο, πρέπει να ελεγχθούν,
    1ον Ο αριθμός των συλλόγων που απαρτίζουν το Κ.Σ.
    2ον Η Νομιμότητα λειτουργίας αυτών.
    3ον Η πληρότητα των προϋποθέσεων συμμετοχής και τέλος και σημαντικότερο, το βιβλίο των πρακτικών προς διαπίστωση παρατυπιών και το βιβλίο ταμείου προς διαπίστωση σωστής οικονομικής διαχείρισης βάσει αποδείξεων εισπράξεων-πληρωμών.
    Πολύ φοβούμαι πως εάν γίνουν όλα αυτά το τέλος της Ομοσπονδίας είναι βέβαιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις πιάσει σωστά το θέμα. Το οτι δεν απαντά η Ομοσπονδία στον ΣτΔΕ φανερώνει την ομολογία ενοχής. Ξέρουν ήδη οτι αυτός που τους ψάχνει ξέρει τι ερευνά και πως το ερευνά. Ο χορός θα αρχίσει όταν οι εκθέσεις του ΣτΔΕ κατατεθούν στον Εισαγγελέα ή στο Σώμα Ελεγκτών. Πάντως οι ελεγκτές πιάνουν δουλειά την ερχόμενη εβδομάδα, των Παθών γάρ.

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΦΑΚΙΑΣ ΟΠΩς ΤΟΝ ΛΕΤΕΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΦΥΤΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΜΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΥς ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ Η ΟΑΛΛΟΣ Ο ΣΤΔΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΥΜΑΜΕ ΠΑΛΙΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΡΦΙ ΤΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΕ.ΑΠΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑΑΝΟΝΥΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΣΟΣΛΟΦ ΧΑΧΑΧΑ.

      Διαγραφή
    3. ΚΥΡΙΕ ΑΝΟΝΥΜΕ ΣΤΔΕ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΥΤΕΙ ΑΡΑΓΕ ΓΙΤΙ ΚΑΝΕΙς ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ Τ2009 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΤΟΥ 2009 ΑΚΟΜΑΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΥ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕΣΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΟΝΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΥΖΕΙΣ ΜΗ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΑΤΡΑΝΟΥΜΕ ΤΖΑΜΠΑ

      Διαγραφή
    4. Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΕΤΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
      ΟΛΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΑΛΛΑ Η ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΑΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΚΑΦΤΑ ΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.

      Διαγραφή
    5. ΑΥΤΑ ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗ ΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ.
      ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΑ ΜΑΡΩ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΒΡΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝΕ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΦΟΡΙΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ 100€ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΛΠΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΚΟ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ.
      ΕΣΥ ΠΟΥ ΖΕΙΣ?
      ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΔΩ?
      ΤΗΝ ΤΣΙΡΙΖΑ ΚΥΡΑ ΜΑΡΩ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΜΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ Η ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ

      Διαγραφή
  36. Φιλαράκια.....
    Καμία ΚΟΜΟΡΑ δεν θα υπήρχε στην πόλη μας ένα δεν τύγχανε της συμπαράστασης της Δημοτικής αρχής. Αυτή στηρίζει κάθε λαμογιά. Χρηματοδοτεί συλλόγους μαϊμούδες και συλλόγους κολλητηράκια και γλύφτες. Βλέπε Ομοσπονδία -πιτσιμίτσι και Πελοποννήσιοι. Αλήθεια... πόσα έδωσε το μουγγό στο Λιαμποτάκη, πιστό του ακόλουθο επιχορηγία;;; και γιατί μόνο στους Πέλοπες;;;; και όχι σε όλους;;;!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΑΙΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΩΝ ΠΕΛΟΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΞΟΔΕΥΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Είναι στην αμαρτωλή λίστα για έλεγχο. ΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΟΛΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΛΟΥΤΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
    ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΗΣ ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΟΙ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΥΝ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ.
    ΕΧΕΙ ΣΑΛΤΑΡΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΤΙ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ-ΠΑΡΑΤΥΠΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Η ΙΔΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΟΜΟΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Διαβάστε την εν λευκώ στήριξη που απέσπασε από τους συλλόγους η Πίτσι και προβληματιστείτε συμπολίτες τι συμβαίνει γύρω σας. Ένα τέτοιο κείμενο δεν το υπογράφει κάποιος έτσι τυχαία, κάπου τον κρατάνε. Μόνο έτσι. Έ, λοιπόν γιατί προβληματίζεστε για τη δήλωση της Ραφτοπούλου. Ξεχνάτε οτι ήταν Γραμματέας της Ομοσπονδίας (2009) και εν συνεχεία Πρόεδρος (2013-αρχές 2014)

    ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
    Των Αντιπροσώπων των Συλλόγων Μελών της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΞΩΡ. - ΠΟΛITΙΣΤΙΚΩΝ – ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

    Οι υπογράφovτες την παρούσα δήλωση, αντιπρόσωποι, αντιστοίχως των Συλλόγων μελών της Ομοσπονδίας με την επωνυμία «Ομοσπονδία εξωραϊστικών – Πολιτιστικών - Μορφωτικών – Περιβ/κών – Αθλητικών και άλλων Συναφών Σωματείων του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος Αττικής
    ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ
    Μετά λόγου γνώσεως και αβίαστα ότι ουδέποτε η Πρόεδρος της ως άνω Ομοσπονδίας κυρία ΕΙΡΗΝΗ ΠΙΤΣΙΓΑΥΔΑΚΗ άσκησε εις βάρος μας οποιασδήποτε μορφής βίας ούτε μας εξανάγκασε στις αποφάσεις που λάβαμε.
    Δηλώνουμε επίσης ότι ουδέποτε μας εκφόβησε ή μετήλθε οποιοδήποτε άλλο παράνομο μέσο, με σκοπό να μας αποσπάσει χρήματα.
    Όσον αφορά την οικονομική ενίσχυση της Ομοσπονδίας από το Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος, που ήταν μοναδική, αυτή έγινε σύννομα και νομότυπα με σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και την τήρηση της διαδικασίας που απαιτεί ο νόμος.
    Τέλος δηλώνουμε ότι η ενημέρωση που μας κάνει με την ιδιότητα της Προέδρου της ως άνω Ομοσπονδίας είναι πάντοτε πλήρης και αντικειμενική.

    Υπογραφές Αντιπροσώπων:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αυτό είναι ένα αντίγραφο ομολογίας όπως έπαιρνε η Χουντα.
      Δεν πίεσε ποτε κανέναν δεν τσάκισε κανέναν στο ξύλο δεν έστειλε κανέναν εξορία.
      Ολοι όσοι έπεσαν στα τέσσερα να υποστηρίξουν την εγκληματική οργάνωση είναι στελέχη και μελη τησ Κομορα Καβουροχελωνας και διατηρούν περιφερειακές δικες τους εγκληματικές οργανώσεις.
      Απλα και καθαρά σαν γνήσια κακοποιός η Καβουροχελωνα είπε αν δεν πέσετε στα τέσσερα, Εγω μονη μου δεν πάω φυλακη θα έρθετε μαζι μου ΟΛΟΙ.
      Δεν έχετε λίγο Αυτοσεβασμο? η Απατη σας τελειωσε, δεν είναι τοπικό θεματάκι, είπε η Αννα είπε η Καβουροχελωνα είπε ο Ποθουλακηε ο εισαγγελέας είπε ότι είναι παράνομα τα πάντα το ποσο παράνομα είναι ψάχνει να βρει για να απαγγείλει επίσημα κατηγοριες.
      Οσο και κάνατε δηλώσεις δεν αφορούν την δικαιοσύνη απλα ανοιγειτε και άλλο την βεντάλια των κατηγορουμένων για υποθαλιψη εγκληματικών πράξεων.
      Απατεωνες ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ

      Διαγραφή
    2. Στο αν είναι παράνομη η Ομοσπονδια απάντησε ο εισαγγελέας, ξεφτγε από το τι λέει ο καθένας μας.
      Ζητα στοιχεια περισσότερα για να το κάνει κακούργημα.

      Διαγραφή
    3. Τη δήλωση αυτή έχει προφανώς υπογράψει και ο Μπαμπάς της Άννας ως εκπρόσωπος συλλόγου στην Ομοσπονδία και αν δεν την υπέγραψε λένε οτι την υποστήριξε στην κατάθεσή του στο Κορωπί, οπότε η Άννα ακολούθησε τον Μπαμπά

      Διαγραφή
    4. Μπορει να είναι όπως τα λες.
      Αλλα ούτε ο Γιαννης πατέρας ούτε η Αννα γραφουν και μιλάνε με τέτοιο αισχρό τρόπο.
      Απορω πως δεχτήκανε να πέσουν τόσο χαμηλά?
      Ο Γιαννης χημικός η Αννα Πολιτικος Μηχαβικος , γραφουν με άλλον τρόπο, αυτό είναι ένα χυδαίο κείμενο πως το υπογαρψε η Άννα και σε τι αποσκοπεί?
      Απο την δικαιοσύνη δεν γλιτώνει και τώρα θα χάσει και την παράταξη από το βλήμα τον κηπουρό αλλα είναι τίμιος και καθαρός.

      Διαγραφή
  41. Η κριτικη πρεπει να γίνει όταν υπάρχει αντικείμενο που θεωρειται οτι χρειζεται ελέγχου και γιατι όχι να βελτιωθεί κάποιος σε κάποια πραγματα. Οτιδήποτε ' βαφτιζεται," σαν κριτική μονο και μονο να έκθεση να συκοφαντήσει χωρίς ίχνος αποδείξεων με σκοπό να επωφεληθούν με τα 5 λεπτα δημοσιότητας ατομα που θέλουν να δημιουργησουν εντυπώσεις και να άκουστει το όνομα τους δε λέγετε κριτική , εμπάθεια είναι μεγαλομανία είναι συκοφαντία είναι και οπωσδήποτε κανεις δε μπορεί να πάρει στα σοβαρά κανεις τέτοιες ενεργειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η υπόθεση Καβουροχελωνα και η Κομορα εκριθει από την Δικαιοσυνη ότι είναι Κομορα τώρα μένει να εξακριβώσει σε πόσες και ποιες εγκληματικές πράξεις είναι ανακατεμένα αυτά τα 100 άτομα που έχουν τους συλλογους-σωματεία και όλα αυτά τα μαϊμού πράγματα.

      Διαγραφή
  42. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΤΑΣΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ; ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΕ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ; ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΑΚΟΜΑ. ΕΚΕΙΝΟ ΔΕ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ !!!! ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑΣ Κ ΤΑ ΡΑΦΟΞΕΠΟΠΟΥΛΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. Ο ΑΡΩΣΤΟΣ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ.
    ΟΣΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΝΟΧΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΩΛΥΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΑΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΡΑΦΥΟΠΟΥΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΕΜΕΝΑΝΕ ΜΕ ΠΑΡΑΞΑΝΕΥΕΙ ΠΩΣ Ο ΠΟΜΑΚΟΣ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΓΙΔΑ,
    ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΣ ΠΟΛΛΗ ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΣ ΜΙΚΡΗ.
    ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΜΩΡΟ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΗ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΞΥΠΝΗ ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΞΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΗΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥ ΟΜΙΛΑΣ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ.
    ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ Η ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑ? ΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ?
    ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΣΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.
    ΤΙ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΗΤΑΝΕ ΑΥΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΜΑ 'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΈΧΕΤΕ ΒΓΆΛΕΙ ΑΠΌ ΤΏΡΑ ΕΤΗΜΥΓΩΡΙΑ!!!ΜΆΛΙΣΤΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΟ!!!
    ΠΌΣΟ ΣΟΒΑΡΟΊ ΝΑ ΕΙΣΤΕ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΠΟΤΈ ΓΊΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΟ!!!!!
      ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΈΠΩ ΜΕ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΔΙΆΒΑΣΑ!!!

      Διαγραφή
  46. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΙΝΕΣ ΘΑ ΦΑΝΕ.
    ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΤΟ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑΒΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΝΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΡΠΑ ΚΟΛΑ.
    ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΠΙΛΙΕΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΟΨΕΙ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΟΡΕΞΗ ΕΧΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ? ΒΑΡΕΣΕ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΣΎΝΤΟΜΑ ΞΕΚΙΝΆΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΉΨΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ! ΕΣΎ Ο ΣΊΓΟΥΡΟΣ ΠΕΡΊ ΕΥΘΥΝΏΝ!! ΤΡΈΞΕ ΚΑΙ ΠΠΙΑΣΕ ΠΌΡΤΑ!!!!
    ΑΛΛΆ! ΡΈ ΦΟΥΚΑΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ φίλε μου ανήκεις στην ΚΟΜΟΡΑ και σε καίει ποτε θα δικαστείτε και πόσο θα φάτε.
      Εμας τους απλούς Δημοτες που δεν είμαστε χωμένοι στον βούρκο σας δεν μας νοιάζει αν θα πατε φυλακη η όχι.
      Το θέμα δεν είναι προσωπικό, ας μείνει έξω και καβουροχελωνα και οι Ραφτοπουλοι .
      Το σημαντικό είναι ότι ητην Κομορα την ξήλωσε η κίνηση Μαρλαντη, όλα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες που ενοχλούν εσάς τα μελη της Κομορας..
      Η δικαιοσύνη και τρόπος και χρόνος απονομής της στην Ελλαδα είναι κατάπτυστος και ένα από τα προαπαιτούμενα των Μνημονιων αυτό επιτρέπει στα κακοποιά στοιχεία να κανετα κάθε έγκλημα ατιμώρητοι.

      Διαγραφή
    2. ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΗ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ Η ΜΑΦΙΑ ΤΡΩΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕΤΕ Κ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.
      ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΣΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΚΑΛΑ ΗΟΙ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΙ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΤΡΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

      Διαγραφή
    3. Πιστεύετε εσείς ότι θα καταδικαστει κάνεις????
      Ρουφιχτε και έρχεται!!!!
      Καλό τους κάνετε! Τους έχετε συνεχώς στην επικαιρότητα!!!
      Καλές επόμενες ΕΚΛΟΓΈΣ!!!!
      Ανοητοι!!!!

      Διαγραφή
    4. ΟΧΙ. Αλλα κάτι αισχροί συμμορίτες σαν εσένα κατάντησαν το χωριό υπόδειγμα εγκληματικότητας.
      Οι περισσότεροι δεν θα δουν το 2019 λόγω γήρατος και των επιπλοκών που προοκαλει η προανάκριση.
      Η Αννα και ο πατέρας της ίσως φάνε κάποια καμπάνα χάδι 1-2 χρόνια με εξαγορά και κάποιο αστείο πρόστιμο 500-1000€.
      Αλλα το ζητούμενο δεν είναι ρεμάλια απατεώνες σαν την καβουροχελωνα να πανε φυλακή αυτό που ήταν το αναγκαίο έγινε.
      Όλα αυτά τα σωματεία σύλλογοι, σφραγίδες με τα ίδια πρόσωπα θα εξαφανιστούν.
      Μην φοβάσαι τόσο πολύ συμμορίτη καρφώνεσαι.

      Διαγραφή
  48. ΒΓΗΚΕ Ο ΣΕΡΕΤΗΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ Κ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΙΣ 10-29 ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Κ ΤΑΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΦΡΕΣΚΑ ΑΒΓΑ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΗΘΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ Κ ΕΓΙΝΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ.
    ΕΚΕΙΝΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ?
    ΑΛΟΜΑ Κ ΣΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά καλές και του Δημάρχου μας η μάνα εχει κότες !! Στα Σπατα μέσα στα σπίτια .Αλλα ο Δήμαρχος μένει Πικερμι και τα εχει χεσμενα τα Σπατα .Η Βλάχα δεν ήθελε τις κότες

      Διαγραφή
  49. Να δημοσιευθούν τα ονόματα των συλλόγων και των προέδρων που υπογράφουν αυτό την ανεπαίσχυντη δήλωση υποτελείας προς την "Καισαρίνα" για να μάθει ο κόσμος ποιοι είναι οι υποτελείς και εμπλεκόμενοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε, το ερώτημα δεν είναι ποιοι υπέγραψαν αυτή τη δήλωση υποτελείας, όπως πολύ σωστά την αποκαλείς, το ερώτημα είναι εάν η απόφαση αυτή είναι εγκεκριμένη από τα Δ.Σ. των Συλλόγων ή είναι απόφαση των προέδρων. Διότι, εάν ισχύει το δεύτερο, τότε η δήλωση αυτή είναι άκυρη.
      Το λέω αυτό διότι γνωρίζω πολύ καλά πως 4 από τους υπογράφοντες δεν έχουν κάνει εκλογές τα τελευταία 7 χρόνια. Ας το ψάξουν.

      Διαγραφή
    2. Σταματήστε επιτέλους να είστε Όλοι ΓΕΛΟΙΟΙ Ποθυλακηδες.
      Ο Ανακριτής θα τα βρει ΟΛΑ και αναλογα θα προτείνει.
      Τώρα εσείς λόγω ηλικίας και άνοιας θέλετε να μάθετε αμέσως, μην πεθάνετε χωρίς να ξέρετε το τελευταίο νέο?
      Το τελευταιο ειναι ο εισαγγελεας ζήτησε και τον Γιννατο και δυο ακόμα προέδρους σωματείων μαϊμού,που θέλει να κουκουλώσει η Αννα και ο μπαμπάς της.
      Η υπόθεση καβουροχελωνα και οι απάτες της έγιναν τσουναμι και θα πνίξουν όλα τα ποντίκια.
      Την δήλωση της Αννας την έστειλα σε ψυχίατρο να μας εξηγήσει γιατί αυτοκτόνησε πολιτικά και κοινωνικά?
      Αν είναι προϊόν στυγνού εκβιασμού από την Καβουροχελωνα η Αννα θα γλιτώσει.
      Αν μόνη της έβαλε τα δάχτυλα της τον αχθοφόρο της ΟΑ να γράψει αυτήν την ομολογία συμπαράστασης στην ΚΟΜΟΡΑ καλά να πάθει.

      Διαγραφή
  50. ΧΡΗΣΤΟ ΞΕΣΚΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ Π@@Τ@Ν@ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΖΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ?
    ΠΗΓΑ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΧΑΜΟΣ?
    ΡΑ ΟΛΑ Π-Σ-Κ ΘΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΛ ΦΤΑΙΕΙ Η "ΠΑΡΑΝΟΜΗ" ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ;;;;;;;ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ....ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ....Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε! ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟ ΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ;ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ! ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ,Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ! ΠΟΙΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΚΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥΣ;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε' οχι κι έτσι. Όλοι ξέρουμε οτι το θέμα του ΚΕΛ το παλεύει ουσιαστικά ο Ποθουλάκης ως συμπαραστάτης. Το ίδιο και το θέμα του αεροδρομίου όπου έφερε συνολικό έλεγχο. Και ενώ ο Ποθουλάκης τα βάζει με θεούς και δαίμονες βγήκε η Πίτσι και τον καταγγέλλει οτι είναι αναρμόδιος και δίνει έτσι όπλα στους αντιπάλους. Τυχαίο λέτε ; Καλά κάνει λοιπόν ο Ποθουλάκης και τους ελέγχει όλους. Δήμο, συλλόγους, Ομοσπονδία και τα ευρήματα στον Εισαγγελέα. Χρήστο ακούς, στον εισαγγελέα όλα

      Διαγραφή
  52. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΚΟ ΜΑΡΛΑΝΤΗ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΜΑΘΑΜΕ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ...ΜΟΝΟ "ΝΑ ΦΥΤΕΥΕΙ" ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΜΠΟΛΙΚΟ "ΛΙΠΑΣΜΑ" ΣΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΟΤΙ ΔΡΟΜΑΚΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΙ ΣΤΗΣΑΝΕ ΚΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟ ΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ! ΠΟΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
      Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
      ΣΑΣ ΑΓΝΟΗΣΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ.
      Η ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΡΟΜΙΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΟΡΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ ΜΕ ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΑΝ Η ΑΠΑΤΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
      Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΗΡΘΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΓΛΥΨΑΝ ΣΚ@ΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΛΠ.
      ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΩΘΕΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
      ΒΑΛΑΤΕ ΠΑΝΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΤΕ.
      ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΡΟΤΣΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.
      ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΟΔΙΚΟΜΑΝΗΣ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΣΟΙ ΦΤΑΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ.

      Διαγραφή
    2. ΝΤΕΛΙΡΙΑΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ,ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΟ,ΑΝΑΞΙΟ ΛΟΓΟΥ,ΓΕΜΑΤΟ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ.ΑΝΑΞΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ...ΜΕΡΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ!ΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΜΟΥ

      Διαγραφή
    3. ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΕΚ ΤΟΥ ΚΝΤ...."ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΜΟΥ"

      Διαγραφή
    4. ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΕΣ ΧΩΘΗΤΕ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΧΥΘΕΙ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΥΕ ΚΑΙ ΒΡΟΜΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

      Διαγραφή
  53. Έχετε πάθει τον πανικό σας και λογικά, 40-50 χρόνια αλωνίζετε με τις συμμορίες σας, γεράσατε τόσο πολύ που δεν καταλάβατε ότι τελειώσατε και εσείς και τα παλιά κόλπα απάτης, που ξέρετε καλά.
    Ο Μαρλαντης σας ήρθε πέτρα στο κεφάλι και σας σκότωσε? Η Άννα και η ψευτο συμμορία της ούτε που υπολόγιζε ότι αυτός ο βλάκας, χωρίς Πίτσι μιτσι συλλογους σωματεία, απάτες λαδώματα και τα γνωστά κόλπα απάτης θα έμπαινε ΔΣ και μάλιστα θριαμβικά.
    Έκατσε καιρό ήσυχος και άκουγε, πως κάνετε τις απάτες πως τρώτε τα λεφτά μας και κάποια στιγμή τα πήρε στο κρανίο και όρμηξε και άρχισε να ξεσκίζει παλιοτόμαρα γνωστούς μας απατεώνες.
    Μέχρι που είδε την Πιτσι να είναι βασίλισσα του σκότους και του είπε σκάσε μην ρωτάς ψήφιζε ότι σου λέμε και επειδή δεν είναι κοριτσάκι, πήγε εκεί που δεν έχει πάει κανείς σας ποτέ.
    Στην Δικαιοσύνη και έθεσε το απλό εύλογο ερώτημα.
    Μπορεί αυτό το τέρας να είναι στο ίδιο τραπέζι με εκλεγμένους και να μέτρα η άποψη της?
    Ο άνθρωπος μαγαζί έχει, δεν είναι κοπρίτης, είδε ότι αυτά τα ξόανα μόνο για αρπαχτές είναι παντού.
    Βγήκε το τσουλάκι της εξώπορτας η Αννουλα να υπερασπιστεί την απάτη, εναντίον του πραγματικού αρχηγού της παρατάξεως, η Αννα απλή επικεφαλής είναι μπροστινή αχυράνθρωπος όλη η παράταξη αν υπάρχει παράταξη είναι μονος του ο Μαρλαντης.
    Ολοι όλες που είστε ανακατεμένες στην απατη Ομοσπονδια ληστών, σκούζετε και φωνάζετε και ακόμα δεν άρχισαν να πέφτουν ποινές, όταν θα έρθει το δια ταύτα πάρε να έχεις, τι θα πάθετε έμφραγμα? η ηρωική αυτοκτονία?
    Κατσε ακόμα δεν ζεστάθηκε το λαδι και τσιρίζετε, σαν τρελές, όταν σαν χώσουν στο τηγάνι τι θα κάνετε?
    Μαύρο Πάσχα κάνατε και τώρα όλα θα είναι μόνο Μαύρα για όλες τις συμμορίες.
    Πολλές και πολλούς τους είδα άλλαξαν και λαϊκή πάνε στην Ραφήνα, ήρθε η ώρα να φύγουν τελείως από όλα τα Μεσόγεια μήπως και την Αττική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Μάλλον είσαι ξεφτιλησμενως ΠΡΟΣΤΥΧΩΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΙΟ ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
      ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ.
      Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΑΝΤΕΡΑ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΙΝΙ.

      Διαγραφή
    2. αυτο ειναι επιπεδο Δ.Σ.....μπράβο και πάλι μπράβο.

      Διαγραφή
    3. Κύριε η κυρία. Αυτό σας πείραξε? Φράσεις που δυστυχώς μεν, αλλά τις ακούς και από πολύ πιο αθωους όπως είναι τα μικρά παιδιά, η οι απίστευτες προστυχιες που βλέπουμε εδώ μέσα? ???αν ΝΑΙ λυπάμαι και για σένα! Γιατί η σεμνοτυπια δεν αγει αξιοπρέπεια! !

      Διαγραφή
    4. ΓΙΑΝΝΗ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΑ ΣΥΖΥΓΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΡΝΤΑΗΛΙΚΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.
      ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ Ο ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΕΡΙΞΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ......

      Διαγραφή
  55. ΠΟΠΟΠΟ ΤΙ ΤΣΙΜΠ@@ΚΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΑΡΦΑΚΙΑΣ ΞΕΚ@ΛΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ?
    ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΡΑΞΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΣΑΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΑΛ ΚΑΠΟΝΙΔΕΣ.
    ΚΑΤΙ ΣΑΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΤΕ ΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ Μ@ΛΑΚΑ.
    ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΕΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ.
    ΕΔΩ ΕΔΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΣΑΣ ΟΛΑ.
    ΟΕΟΕΟΕΟΟΟΟΟ ΠΕΣ ΟΜΟ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.
    ΠΟΘΟΥΛΑΚΑ ΒΑΡΑ ΑΛΥΠΗΤΑ ΗΔΗ ΧΑΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΧΑΜΠΑΚΟΣ Ο ΚΑΡΑΠΙΔΑΚΗΣ ΣΑΡΡΗ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ Η ΕΦΥΓΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Τούντα τόσο ποτό που πίνεις και δημόσια σχόλια, είναι αντικρουόμενα.
    Ή κόβεις το ποτό, ή κόβεις τα σχόλια.
    Δεν σε κατηγορώ, ούτε σε απαξιώνω που είσαι αλκοολικός, μια κακή αθέμιτη ασθένεια είναι και αυτή.
    Κνεις δεν θέλει να έχει γρίπη και τρέχει σε γιατρούς φάρμακα, να την γιατρέψει.
    Εσύ αρνείσαι την θεραπεία της αρρώστιας σου, αρα μάλλον πρέπει να σε αρνηθούμε και να σε απομονώσουμε, δεν μας αφήνεις άλλη επιλογή.
    Κριμα Γιαννη γιατί από όλους αυτούς ήσουν καλύτερος, αλλά αρρώστησες και άφησες να φάει η αρρώστια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Δ. Δ. Σε ευχαριστώ για την αγάπη σου.Δεν θα την ξεχάσω !!
    Όσο για το αν αρρωστησα άστο καλύτερα καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός τα ΠΑΡΆΠΟΥΛΙΑ! !
    Και πως είπαμε το ονοματακι σου? ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιαννη πολλοι σε σεβομασταν, σωστα στα λεει ο τυπος, αλλα πια εσυ το παρακανες και ετσι σε παρατησαμε ολοι.Οταν εισαι καθαρος εισαι ωραιος, αλλα μολις ανεβασεις γραδα μιλαει το ποτο και γ@μησετα, οποιος ειναι κοντα σου ψαχνει να φυγει μονο κατι μεθυστακε ρεμαλια μενουν.

      Διαγραφή
    2. Ανωνυμε 9.47 π.μ.είσαι άδικος! Ο Γιάννης το μόνο που είναι είναι ότι είναι βλακας! Κάθεται και τσιμπάει με τον κάθε τυχοντα. Τώρα θες από φιλότιμο θες από βλακεια? Το θέμα είναι πως τσιμπάει, γιαυτό καλά να τα πάθη!!!

      Διαγραφή
  58. Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΧΩΜΕΝΟΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΔΙΚΟΜΑΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΝΑΝΟΣ ΔΥ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.
    Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΗΣ.
    ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΔΣ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΩΘΕΙ ΣΕ ΒΟΘΡΟΥΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΠΕΤΑΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ.
    ΒΑΡΑΗ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΞΕΒΡΑΚΩΝΗ ΚΑΘΕ ΤΣΑΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΔΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΗΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΧΩΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΚΡΑΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά μη βιάζεσαι, δεν είναι μακριά το 19 χα χα χα

      Διαγραφή
  59. ΤΟ ΚΕΛ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ-ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ. ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΩΘΗΚΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΗΡΕ 2ΕΚΤ ΕΥΡΩ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΑΝ ΚΡΥΦΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΔΟΥΡΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΣΤΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΑΞΙΝΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ.
    Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΗ.
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΡΧΑΙΩΝΟΙ ΤΡΟΠΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 1800 ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ.
    ΤΩΡΑ Η ΚΑΒΟΥΡΩΧΕΛΩΝΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΖΩΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΤΕΤΟΙΟ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΚΟΛΟ ΠΑΕΙ ΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΠΑΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΓΥΦΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
    ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ? ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ?
    ΔΙΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΙΟ ΨΥΧΡΑ ΟΧΙ ΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΗΜΙΚΗ ΜΟΛΥΝΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Εσύ πόσο σοβαρός είσαι? ?και τι αγώνα κάνεις? ?Κάθεσαι μπροστά στο combiouter σου και μας παπαριαζεις???
    Αντε ρε βλακα από εδώ και παγενε πάρα πέρα !!Ζώον ε ζώον! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΠΠΟΥ ΣΕ ΞΕΧΑΣΕ Ο Α.ΠΕΤΡΟΣ Κ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΔΕΙ?
      ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΠΕΘΑΝΕ.
      ΤΗΝ ΧΑΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΝ ΕΘΑΨΑΝ
      ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΞΕΝΟΥΣ.
      ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΕΣΥ Ο ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΕΔΩ ΜΙΛΑΣ ΕΓΩ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΦΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.
      ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ Κ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ?
      ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΟΝΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?
      ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΕΣΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
    2. ΩΡΑΙΕ ΜΟΥ ΝΕΕ. ΑΦΗΣΕ ΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΎΜΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΑΊΕΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ! ΟΠΩΣ ΈΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΙΆΤΑ ΜΟΥ! ΚΑΙ ΕΣΎ ΑΣΧΟΛΕΙΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΛΉΚΤΡΑ ΣΟΥ! !
      Ο ΠΑΠΠΟΎΣ!!!!

      ΓΕΡΑΣΜΕΝΕ ΔΥΣΤΗΧΕ!! ΑΠΌ ΤΑ 20 ΣΟΥ!!!
      ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΌΒΩ ΓΙΑ ΠΆΝΩ ΑΠΌ 40 !!

      Διαγραφή
    3. ΚΕΡΑΤΑΤΟΥΚΛΗ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ ΖΟΜΠΙ ΒΓΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΛΙΓΟ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑ.
      ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΚΟΙΤΟΥΣΕΣ.
      ΣΕ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΛΙΓΟ ΦΩΣ ΑΛΛΑ ΠΝΙΓΗΚΕΣ ΣΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
      ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΚΟΚΚΑΛΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΩΝΙΑ.

      Διαγραφή
    4. ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΟΣ ΕΊΣΑΙ !ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΆΕΙ ΚΆΠΟΙΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΆ ΕΔΏ ΜΈΣΑ.ΚΑΙ ΑΠΌ ΌΤΙ ΜΟΥ ΈΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΣ ΓΙΑΤΊ Η ΓΥΝΑΊΚΑ ΣΟΥ ΕΊΝΑΙ ΞΕΤΡΕΛΑΜΕΝΗ ΜΑΖΊ ΤΟΥ!!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ....

      Διαγραφή
  61. Απο το 1983 που κατοικω στη Λουτσα (Για μενα ειναι και θα ειναι Λουτσα. Το ονομα Αρτεμιδα δεν το αξιζει ακομα) δεν ειδα ποτε κανενα μα κανενα να βαλει το μαχαιρι στο κοκαλο και να βαλει ταξη. Απο χασαπιδες μεχρι γιατρους και μηχανικους. Παντα το προβλημα ηταν ηταν οι κακοι συμβουλοι,μασες,ρεμουλες,νομαρχιες,σπαταναιοι,λουτσιωτες και τα τελευταια χρονια η κριση. Ρε θα βγει καποτε καποιος της προκοπης; Εχω βαρεθει. Για ριξτε καμια γνωμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Δ.Μάρκου είναι ότι το καλύτερο για την Λούτσα, αναγνωρισμένος επιστήμονας, ο πρώτος που κάνει έργα και έχει μεγάλη αποδοχή από τους κατοίκους, τώρα αυτά που τον κατηγορούν ότι μένει Πικέρμι και δεν μένει Λούτσα τα θεωρώ γελοιότητες.

      Διαγραφή
    2. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΜΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ.
      Ο ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑΣ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ 4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ ΧΑΡΤΙΩΝ?
      ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΥΤΕΥΕ ΠΑΡΑΠΟΥΛΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΦΟΙΤΗΤΗ ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙ ΟΝΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΡΧΕΙΑ.
      ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΛΑ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΚΑΝΑΣ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΒΡΕΙ ΛΟΥΤΣΑΙΟΣ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.
      ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΠΡΩΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ.
      ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΠΛΟΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΞΗΡΑ? ΝΑ ΜΗΝ ΓΥΡΝΑΣ 200 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΤ ΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΑΞΕΣ?
      ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ FB ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ? ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΠΟΣΗ ΜΙΖΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ?
      ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

      Διαγραφή
    3. Σοβαρή δικαιολογία είναι τώρα ότι μένει σε γειτονική περιοχή; Στο σπίτι του μόνο για φαγητό και ύπνο πάει τον υπόλοιπο χρόνο τον περνάει στον δήμο του.

      Διαγραφή
    4. ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΦΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΠΛΑ
      ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ Η ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΕΝΕΙΣ?
      ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΕΡΧΕΤΕ 8-19 ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ 2Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΓΙΑ ΠΙΚΕΡΜΙ.
      ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ
      ΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΑΛΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΖΕΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΜΑΣ.
      ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ ΕΙΝΑΙ

      Διαγραφή
    5. Σκέφτεσαι σαν χωριάτης επαρχιώτης, μόνο στα χωριά έχουν οι κάτοικοι την απαίτηση ο δήμαρχος ή ο πρόεδρος παλιότερα να μένει όλη μέρα μαζί τους.

      Διαγραφή
  62. όλο αυτό το ξεκατίνιασμα φέρνει ένα άρωμα τί άρωμα δηλαδή, μια μπόχα εκλογών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΡΘΑΝΕ ΤΟΝ ΜΑΙΟ 2019 ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΔΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΥΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΟΜΑΕΙ.
      ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕ 80-90% ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΤΙΑΚΗ ΑΛΛΑ Μ@ΛΑΚΑΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΦΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.
      ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

      Διαγραφή
  63. ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΣΤΗΝ ΞΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΠΟΡΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΧΩΡΙΑΤΗ ΒΛΑΚΑ.
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.
    ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΥΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙΣ Η ΘΑ ΤΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ.
    Ο ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΔΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΦΕΥΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
    ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΓΕΦΥΡΑ ΣΕ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΛΟΙΑΡΧΟ
    ΓΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ?
    ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος προσπαθεί να το υποβιβάσει, όταν ψηφίστηκε για δήμαρχος δεν ήξεραν που μένει ή το είχε κρύψει;

      Διαγραφή
  64. ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑ ΒΛΑΚΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΤΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ.
    ΑΝΟΗΤΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΌΤΙ ΡΕΖΙΛΕΥΟΥΜΕ, ΕΊΝΑΙ ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΖΗΛΕΎΟΥΜΕ ! ! ΛΈΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΉΣ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΑΞΕΣΤΕ ΧΩΡΙΑΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΕΖΙΛΕΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΡΕΖΙΛΙ.
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΑΛΛΑ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
    Ο ΜΗΤΣΟΠΙΘΕΝΑΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΜΑΣ ΗΡΩΑΣ ΜΑΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΒΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΟΣ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΓΚΑΡΙ ΠΑΤΑΚΙ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΤΙΣ ΓΑΛΟΤΣΕΣ ΤΟΥ Η ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΦΑΕ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑΙΤΕΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1ον.Ο αξεστος χωριατης που αναφέρεις είμαι εγώ!
      2ον.Εγω ποτέ δεν έχω βρισι κάποιον που δεν μου έχει κάνει τίποτα, τόσο χυδεα οπως εσυ. Που το μόνο που κάνεις εδώ και 3.5 χρόνια είναι αυτό. Το να βρίζεις να βρίζεις και μόνο να βρίζεις. ...Φυσικά ανώνυμα, προστυχα !!
      3ον.Πολλες φορές είχα και έχω πολιτικές κόντρες όχι μόνο με τον ΔΗΜΑΡΧΟ αλλά και με πολλούς άλλους ΠΟΛΙΤΙΚΟΎΣ!!!Αλλα τους τα έλεγα αν θες και τους τα εχονα στα ίσια, και πάντα επώνυμα!!!Όχι σαν μιασμα!!!υπουλλα και προστυχα!!!
      Πρόσεξε και άλλαξε γιατί αν πέσεις στα χέρια τους κάποια στιγμή θα βλαστημησεις την στιγμή που γεννήθηκες!!!Όπως φαντάζομαι θα επρατες και εσύ σε όποιον προστυχο σε εβριζε χυδαια!!!!
      Γιαυτό μαζεψου, όχι για τον ΔΗΜΑΡΧΟ η αν θες για τον οποιονδήποτε. Αλλά για σένανε..
      Καλό σου βράδυ. . . . .

      Διαγραφή
  67. ΧΥΔΑΙΟΣ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ ΑΞΕΣΤΟΣ ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΜΗΝ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ.
    ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΙΛΗΣΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΟΥΤΕ ΕΓΛΥΨΑ ΣΚΑΤΑ.
    ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΩΡΦΩ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΣΤΥΚΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.
    Π ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΕ ΠΙΟ ΚΑΦΕΝΕΙ ΘΑ ΠΑΣ ΕΧΗ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΟΥΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΥΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΥΤΕ ΜΗΤΣΟ
    ΚΑΤΙ ΜΕΘΥΣΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΛΕΝΕ Ο ΕΦΤΓΑ ΤΩΡΑ.
    ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΖΩ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΛΟΥΤΣΑ ΕΚΕΙ ΠΙΑ ΑΣΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ.
    ΤΡΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΗ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟΣΑ ΠΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.
    ΞΕΜΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΠΟΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΒΕΡΣΕ ΚΑΙ ΣΕΡΝΕΣΕ ΣΑ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΔΩ ΜΕΣΑ
    ΤΡΑ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ ΦΙΔΙ ΘΑ ΣΕ ΚΟΨΩ ΜΕ ΤΟ ΦΤΙΑΡΙ Κ ΘΑ ΣΕ ΚΑΨΩ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΙ
    ΑΚΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗ Ο ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ ΟΤΙ ΒΡΙΖΩ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ.
    ΤΡΑΒΑ ΠΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΗ ΜΙΑ ΝΤΑΜΤΖΑΝΑ ΚΡΑΣΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΩ ΝΑ ΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ
    ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΑΖΕΥΗΣ ΑΣΠΡΟΣ ΣΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΙΣΕ ΧΡΥΣΗ ΕΠΑΘΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΟΡΔΟΣΗΣ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Δεν ξέρω αν τα πράγματα τα λες με το όνομα τους! Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι το όνομα σου δεν το λες με το όνομα του!!!
    Μην σκας όμως το λέμε εμείς.
    ΜΙΑΣΜΑ. .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αν θες να μου κόψεις το κεφάλι? Έλα, σε περιμένω. Γιατί εγώ και όνομα έχω και διεύθυνση.Και αυτή είναι ΜΎΚ.ΤΑΦΩΝ 26 ΣΠΑΤΑ.
      ΜΙΑΣΜΑ!!!

      Διαγραφή
  69. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΕΜΠΕΣΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΩ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ
    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΜΟΥ ΔΗΜΟΡΓΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΡΚΟΤΑΓΚΟΣ ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΜΙΣΤΟ ΤΟΥ ΠΔΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΠΟΤΟ
    ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ
    ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΑΡΗΣ ΤΗΝ ΝΤΑΜΤΖΑΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΙΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΝΙΛΑ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΗΣ ΝΑ ΠΙΗΣ ΣΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΡΕΣΕ
    ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΑΡΗΣ ΤΗΝ ΝΤΑΜΤΖΑΝΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΩ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΗΣ ΗΣΥΧΟΥΣ
    ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΑΖΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΤΕ Ο ΝΟΜΟΣ
    ΕΓΩ ΜΕ ΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΧΗΣ ΖΑΛΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε ρε βλακα! Κάθομαι και εγώ σαν κοπανος και ασχολούμαι μαζί σου!!!!

      Διαγραφή
  70. ΝΤΙΡΛΑΣ ΕΙΣΑΙ ΤΖΟΝΥ ΧΙΚΙΚ ΟΧΙ ΚΟΠΑΝΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΤΣΙΔΑΚΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΥΤΟ ΓΛΙΤΣΑ ΝΤΙΡΛΑ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Σε παρακαλώ πολύ μη βρίζεις ανθρώπους που δεν βρίσκονται εδώ μέσα... Έμεναν?, γράψε ότι θέλεις. αλλά ,άλλοι η άλλος που δεν μας έχει ενοχλησει εδώ μέσα. Το λιγότερο δεν είναι κομψό !
    Εγώ Ο. Κ. Θα μου τα χοσετε, θα σας τα χοσω .Αλλά άλλοι.οι οποίοι κοιμούνται και δεν έχουν πει λέξη. Ε!Άς τους αφήσουμε στην ησυχία τους. .Συγνώμη. αλλά έτσι δεν είναι? ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΟΥΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ.
    ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΕΣ ΓΟΥΝΙ ΤΟ ΒΡΙΖΕΙΣ?
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ?

    ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΕΙΨΗ.
    ΕΔΩ ΕΔΩ ΣΤΠ ΓΗΠΕΔΟ ΑΥΤΟ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΡΤΙΔΕΣ.
    ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΘΑ ΤΟΝΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
    ΤΖΟΝΙ ΤΣΙΝ ΤΣΙΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΖΩΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΟΤΑΝ ΦΡΕΝΑΡΗΣ ΤΟ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΤΟΥΜΠΑ.
    ΟΣΟ ΓΡΑΦΗΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΑΙΕΣ Μ@ΛΑΚΙΕΣ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΖΕΙ ΣΕ ΓΙΑΛΑ ΜΕ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ
    ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΘΜΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΆΖΕΙ. ΚΑΙ ΣΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΦΤΙΆΧΝΕΙΣ ΤΟ ΚΈΦΙ , ΚΆΤΙ ΆΛΛΕΣ Γ@Μ@ΣΕΤΑ! ΝΑ ΞΈΡΕΙΣ,ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΣΥΜΑΣΙΑ ΤΌΣΟ ΠΟΛΎ ΟΙ ΛΈΞΕΙΣ, ΌΣΟ ΈΧΕΙ ΤΟ ΠΝΕΎΜΑ ΤΟΥ ΛΌΓΟΥ!
      ΤΈΛΟΣ ΠΆΝΤΩΝ ΑΦΟΎ ΚΆΝΕΤΕ ΚΈΦΙ ΧΩΣΤΕΤΑ ..
      ΑΛΛΆ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΈ ΚΆΝΤΕ ΜΕΡΙΚΈΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΛΊΓΟ ΚΡΑΤΗ. ΆΛΛΟ ΒΡΊΖΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΓΊΝΟΜΑΙ ΧΥΔΕΩΣ! ΔΕΣ ΤΟΝ ΑΠΌ ΚΆΤΩ.. ΠΟΥ ΠΙΆΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΌΜΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΆΡΧΟΥ Ε! ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΌΤΕΡΟ ΠΡΟΣΤΥΧΟ, ΕΊΠΑΜΕ ΈΜΕΝΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΆΝΩ. ΝΑΙ ΓΑ@Μ@ΣΕΜΑΙ ΑΛΛΆ Η ΓΥΝΑΊΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΊΕΙ ΡΈ ΚΆΘΕ ΠΡΟΣΤΥΧΕ???ΕΔΏ ΕΊΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΤΡΑΣ ΜΠΟΡΕΊΣ?? ΠΙΑΣΤΟΝ ΚΑΙ Γ@Μ@ΣΕΤΟΝ!!!ΑΝ ΜΠΟΡΕΊΣ ΒΈΒΑΙΑ, ΑΛΛΙΏΣ ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΌ ΣΟΥ!
      ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!

      Διαγραφή
  73. Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ17 Απριλίου 2018 στις 7:35 π.μ.

    O Δήμαρχος οπτασία ο Χουντινι ο εξαφανισμένος γύρισε από την Αλβανία?
    Οι πληροφορίες λένε ετοιμάζει καταφύγιο απόδρασης εκεί να πάει να κρυφτεί , με την Αλβανίδα γυναίκα του όταν σφίξουν τα πράγματα.
    Αν πεθάνει όσο είναι ψευτοδημαρχος θα το μάθουμε,ή θα τον κρατάνε βαλσαμωμένο, να μην χάσουν την ληστεία της πενταετίας ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΤΟ ΠΟΤΟ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ? Η ΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ?
    ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ Η ΑΛΒΑΝΗ ΕΧΩΣΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΣΤΙΛΙΑΡΙ
    ΤΟΥ ΜΕΣΙΤΗ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΚ
    ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΠΧ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
    ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΑΝΕΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ.
    ΠΙΟ ΒΤΟΜΙΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΣΤΙΧΑ ΥΠΑΡΧΕΙ? ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ , ΗΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΟΝ ΤΑΚΑ.
    ΤΟΝ ΦΙΤΡΟΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΗ Κ@ΛΟ ΝΑ ΓΙΝΗ ΠΔΣ ΠΟΥ Γ@ΜΗΣΑΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΕΡΝΟΥΝΕ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΗ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Η ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Η ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΑΡΤΕΜΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΝ ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑ?
    Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΝΟΠΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ Η ΑΝΝΑ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ
    ΑΥΤΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
    Ο ΚΑΥΜΕΝΟΣ Ο ΤΟΥΝΤΑΣ ΕΧΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΑΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΟΗΣΙΕΣ.
    ΑΛΛΑ Η ΛΟΥΤΣΑ ΘΑ ΚΑΘΕΡΙΣΕΙ.
    ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΑΠΙΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2019 ΙΔΟΎ η ΡΌΔΟΣ , ΙΔΟΎ και το ΠΗΔΗΜΑ!!!!!
      ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ ΣΑΛΙΑΡΙΔΕΣ! !

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    3. Έλα τώρα μας έπρηξες τα ούμπανα Συμμορίες και Συμμορίες και Συμμορίες.
      Άν είναι συμμορίες πήγαινε στην τηλεόραση να τους καταγγείλεις όπως πάει ο Τούντας Ανώνυμα νομίζεις ότι θα αλλάξεις τον κόσμο?

      Διαγραφή
    4. Φίλοι μου. ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Την Δευτέρα βγαίνω στον Μυλονακη!
      Όπως ξέρουμε όλοι δεν είναι εύκολο να σου δίνεται η ευκαιρία να έχεις δημόσιο λόγο σε 100.000 και πλέον κόσμο!
      Αν και ο χρόνος είναι ιδιαίτερα ελάχιστος θα ήθελα να σας πω. Ότι αν θέλετε κάτι να μεταφέρω, ευχαρίστως!
      Βέβαιως και έχω σχηματίση γνώμη και αποψη από την κοινωνία. Αλλά όπως και να έχει αν κάτι μπορέσω να μεταφέρω επιπλέον, θα το κάνω! Ευχαρίστως
      ΌΣΟ για τον φιλαράκο που συνεχίζει να δείχνει τον ζήλο του για μένα έχω να του πω τούτο. Φίλε εγώ αν χρειαστεί και χάπια θα πάρω και κάνα ποτήρι θα πιω. Ξέρεις γιατί. Για να μην τα κάνω όλα πουτ@να!Και οι πρώτοι που θα πάρουν το μάθημα τους είναι κάτι ΣΑΛΙΑΡΙΔΕΣ σαν του λόγου σου !
      Ανθρωπακι! !

      Διαγραφή
    5. ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΥΛΟΝΑΚΙ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΥΛ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  77. Σου έχω γίνει εμμονή ιδέα βλέπω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΣΙΡΚΟ ΚΑΙ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΟ Π@@ ΤΑΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ Κ@ΛΟ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ ΕΣΥ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ
    ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΔΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ.
    ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ Ο ΜΥΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΝΤΕΦΙ ΛΕΙΠΕΙ Η ΝΤΙΖΕΖ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΣΟΥ
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.
    ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΑΛΗΤΗΣ ΟΥΤΕ ΛΑΜΟΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΡΕ Μ@ΛΑΚΑ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ ΤΙΣ Μ@ΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ Κ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ?
    ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ? Η ΤΥΦΛΑ Κ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ
    ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ Μ@ΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Την μουτσουνα μου την έχω για να την βλέπει το ωραίο φύλο και όχι κάτι ερμαφροδυτοι σαν του λόγου μερικών εδώ μέσα! !χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΜΑΜΗ ΣΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΩΡΑΙΟ!!! ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ------

      Διαγραφή
  81. Ποιο ωραίο φύλο ρε μ@λ@κ@;;_έχεις μια π.....@ δίπλα σου και νομίζεις ότι μετράς;;;; Μας τα επριξες πάλι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Μην σε δει Νεκροθαφτης. εισαι ετοιμος γιατην κασα ασπρος σαν νεκρος 40 μερων λιγο μαστορεμα η φατσα σου κ φυτεμα.
    Δες μονος σου την φωτογραφια σου η πηγαινε στον νεκροθαφτη για εκτιμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΛΟΙΠΟΝ Ο ΤΖΟΝΙΣ ΠΙΝΩ ΕΙΝΑΙ Γ@ΜΩ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΟΚΟΙ ΕΜΕΙΣ Μ@ΛΑΚΕΣ.
    ΤΟ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΕΝΟΗ ΩΡΑΙΟ ΦΥΛΟ ΑΠΟ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΜΕ ΥΨΙΛΟΝ ΦΙΛΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΦΥΛΟ ΕΓΡΑΨΕ.
    ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΙ ΟΡΧΗΣΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ανώνυμε με τα κεφαλαία μήπως είσαι ο θεός και δεν το ξέρεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Είστε πολύ ωραίοι !!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ! Ασχολήθητε ρε σεις και με κανέναν άλλον !.ΔΕΝ είμαι η αρχή και το τέλος του σύμπαντος ,ένας απλός άνθρωπος είμαι! Εντάξει έχω το θάρρος της γνώμης μου !!.Αλλά δεν είμαι και ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ! !
    Όσο για τις γυναίκες που περασαν από την ζωή μου ήταν όλες μια και μια!!!Πότε δεν υπηρξα σαβουρ@γ@μης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ ρε μας ζαλιζεις τα ουμπ@λ@ με τις υποψηφιοτητες σου και τις ''επιδοσεις'' σου...όσο για τα σχόλια περί τρέλας πουτ@νι@ς και αλκοολισμού ο κοσμος το εχει τούμπανο και εσύ από ότι φαίνεται καμάρι?!!!

      Διαγραφή
    2. Ακούστε παιδάκια! Μια και καλη!!
      Αν νομίζετε ότι έμεναν ο στόχος μου ήταν ποτέ να γίνω Δημαρχουλης η πολιτικουλης μάλλον κάνετε λάθος !Εμενα εκ παιδιοθεν ο στόχος μου ήταν και συνεχίζει να είναι πολύ πολυ μεγάλος! Εσείς νομίζετε ότι πιθανόν να είναι να γίνω βουλευτης! Ε!όχι ούτε βουλευτης με ενδιαφέρει να γίνω! Ουτε πολυ περισσότερο Δημαρχος! Τον εαυτό μου τον βάζω ψιλά πολύ ψιλά! Μη με ρωτήσετε πόσο ψιλά....Τόσο ψιλά, όσο ούτε εγώ ξέρω! Γιατί ψάχνω να βρω εναγωνίως τον μπροσταρη μου. Και που να πάρει ,μέχρι στιγμής δεν τον έχω συναντήσει! !
      Γιαυτό θα προσπαθώ και θα τραβάω μπροστά μέχρι να τον βρω και τότε ναι, να κάνω πίσω! Έτσι ώστε μόλις τον βρω να τον ακολουθεισω και να αισθάνομαι ασφαλής! !
      Συγνώμη, αλλά αυτός είμαι! !

      Διαγραφή
    3. Με τι προσόντα;;;; με πρησμένα ουμπ@λ@ από την αγ@μι@ δεν γίνεται.θελει κοτσια - συνέπεια -χαρακτήρα -ήθος -παιδεια-γνωσεις-ρευστο-κ.τ.λ. που τίποτα από αυτά δεν έχεις ....μόνο έπαρση !!!!!γκαυτό άντε και γα....ου!!!!!

      Διαγραφή
    4. Γιατί ρε Αρχηγε αυτά που λες? δεν μου τα λες από κοντά η έστω επώνυμα!!Γιατί κρυβεσαι?
      Μήπως γιατί εσύ έχεις ουμπ@λα?? Αντε ρε φουκαρα! !

      Διαγραφή
    5. ΟΧΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΣ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΛΟΥΛΗΣ ΕΙΣΑΙ
      Θ Ε Ο Υ Λ Η Σ
      ΕΙΣΑΙ ΦΙΑΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΧΟΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕ ΟΤΙ ΘΕΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ ΔΙΚΟΣΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥΛΗ

      Διαγραφή
  86. ρε π@π@ρα σταματα να γραφεις επιτελους μας ζαλισες με τις π@π@ριες σου αντε γιατι πηδας ολες τις ανακοπινωσεις με την μ@λ@κια που σε δερνει αντε σε κανα γιατρο βλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε χαίρομαι! !!!Χα χα. ..

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ! !

      Διαγραφή
    3. ε ρε τρελα....μεγαλη τρελα εχει ο ανθρωπος και δεν εχει και κανεναν να τον παει σε κανα γιατρο μπας και σωθει....

      Διαγραφή
    4. Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ
      Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

      Διαγραφή
  87. ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΛΙΣΜΟΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΜΩΝΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ! ΤΟ ΠΡΩΊ ΈΚΑΝΑ ΤΟ ΧΡΈΟΣ ΜΟΥ! ΤΏΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΉΣΩ ΝΑ ΑΥΤΟΣΧΟΛΙΑΣΤΗΤΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ο κηπουρός ο βλάκας σας έκανε όλους κ@λοτρυπιδες πίσω του χωρίς να θέλει να κατέβει Δήμαρχος.
    Αν κατεβει κάποιος σοβαρός θα πέφτετε μπροστά του να μην πατήσει λάσπες και τα σκατά που θα φέρει ο μητσοαπατεωνας?
    Κάντε ξαγρύπνιες ευχέλαια να πείσετε τον κηπουρό να γίνει δήμαρχος σας να σωθείτε, αν βτει άλλος κανονικός άνθρωπος θα σας γυρνά στα πανηγύρια κοίτα τι κάνουν οι μαϊμούδες θα σας έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ρε συ ΙΑΣΩΝΑ έτσι νομίζεις γίνεσαι ΔΉΜΑΡΧΟΣ? ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. αν είχα φέρει τα δικαιώματα μου στο χωριο, με εσάς τα σκουπίδια αντιπάλους? Θα έπαιρνα από 97-99,9% αλλά δεν είμαι τόσο τρελός να μπλέξω, με γουρούνια και λαμόγια.
    Στην επιστήμη και το επάγγελμα μου, τα ψεμματα και οι απατεωνιές δεν έχουν θέση, οπότε μάλλον θα ήμουν ο πιο αποτυχημένος Δήμαρχος όλων των εποχών, μόνος μου στο Δημαρχείο γιατί όλοι εσείς θα ήσασταν στην φυλακή.
    Η βρόμα της πολιτικής απάτης δεν με ενδιαφέρει ακόμη,ισως όταν γεράσω, η δεν έχω να ζήσω, υποχρεωτικά θα μπω στον λασπολακκο σας.
    Όσο για εσένα Ι.ΤΟΥΝΤΑ, σου καταμαρτυρούν πολλά και δυστυχώς τα επιβεβαιώνεις μήπως θα ήταν καλύτερο για εμάς πρώτιστα και για εσένα να εξαφανιστείς τουλάχιστον από την εφημερίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Δεν κατάλαβα τίποτα από όσα γράφεις. Μάλλον είσαι σε κατασταση ντελιριο! Το μόνο που "έπιασα "είναι αυτό για το 99.9% ότι θα το επιανες λέει αν κατεβενες σε εκλογές! !Μη στεναχωριεσαι το έχεις ήδη πιάσει !Όχι σε ψήφους βέβαια , αλλά σε βλακεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ι.ΤΟΥΝΤΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΘΥΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ,ΤΟ ΟΤΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ,ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ,ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ, ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ, Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΕ ΒΛΑΚΑ

      Διαγραφή
  93. ESY TZONI NTIRLA MONO TO POTO KATALABAINEIS K SA KATLABAINEI.
    TZOYTSEKIKAPOIOY FYRER EISAI PANTA
    OPOIOS SE BALEI STHN SYNDYASMO TOY UA PAW ALLA TRABA SE NEKROUATH EISAI ETOIMOW XRYSH TELEIVMENH EXEIS.STHNYGEIA SOY OSO ZEIS AKOMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΆ! ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΩ! ΓΡΆΨΑΤΕ ΠΟΛΛΆ! ΤΑ ΔΈΧΟΜΑΙ ΌΛΑ! ΑΛΛΆ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕΣ ΆΣ ΒΡΕΘΕΊ ΑΠΌ ΕΣΑΣ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ "ΑΝΤΡΑΣ"ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΆ ΜΟΥ ΌΤΙ ΕΊΜΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ !ΑΝΤΕ ΚΑΙ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΟΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΕΤΡΙΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ,
      ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΝΣΟΜΑΝΣΙΟΝ ΟΥΤΕ ΒΙΖΙΤΑ.
      ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΣΙΤΕΣ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
      ΜΙΛΑΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΜΑΣ.
      ΟΧΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
      ΕΙΔΕ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ.
      ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΗΣΕΙ ΣΑΝ ΣΚΑΤΟ ΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ. ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΟΥ ΜΕΘΥΣΤΑΚΕΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ
      ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
      ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΘΥΣΜΕΝΑ ΜΟΥΛΑΡΙΑ
      Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΗΔΕΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ Κ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΟΥ
      ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΕΥΕΙΣ ΑΣΤΟ ΝΑ ΡΘΕΙ ΟΠΟΤΕ ΕΡΘΕΙ

      Διαγραφή
  95. ΚΑΛΗΜΕΡΑ !ΦΊΛΟΙ ΜΟΥ! ΑΓΑΠΗΤΌΙ ΑΝΑΓΝΏΣΤΕΣ! ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΊΣΩ Η ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΏΣΩ ΌΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΈΡΟΥΝ. ΌΤΙ ΣΉΜΕΡΑ ΕΊΝΑΙ Η ΜΈΡΑ ΜΟΥ! ΤΟ ΒΡΆΔΥ ΣΤΙΣ 9.30 μ.μ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕ, ΚΑΛΕΣΜΈΝΟΣ ΣΤΟ ΚΑΝΆΛΙ Α.Ρ.Τ. ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΉ "ΕΚΡΗΚΤΙΚΌ ΔΕΛΤΊΟ"ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΕΙ Ο ΑΝΤΏΝΗΣ ΜΥΛΟΝΑΚΗΣ! ΌΣΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΗΤΕ ΆΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ
    ΤΟ ΘΕΩΡΏ ΙΔΙΕΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑΝΕ!!!
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΎ! !
    ΦΥΣΙΚΆ ΕΎΧΟΜΑΙ ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ! ΣΤΟΥΣ ΓΙΏΡΓΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΕΩΡΓΙΕΣ !!ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΖΟ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΤΟ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΟ ΣΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ? ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΜΑΞΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΡΑΣΕΣ ΑΧ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΝΑ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΗΛΙΘΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΤΣΟΝΤΟΚΑΛΟ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΛΛΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ.ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΗΛΙΘΙΕ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΚΟΡΟΙΔΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥΣ. Η ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ , ΟΜΟΣΠ, ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΛΠ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ? ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΛΟΥΤΣΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΛΟΥΤΣΑ FOR EVER. ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΑΡΙΔΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑ. ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΠΡΟΙΚΑ ΘΑ ΤΗ ΓΕΥΤΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΙΟΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Επιτελους μπλοκάρατε τους Χοντικους και τα φασιστοειδή, δεξια, αριστερά, κεντρώα όλα ιδια είναι Καταστρεψαν τα πάντα και συνεχίζουν να καταστρέφουν με αμείωτο ρυθμό κάθε υγιές ζωντανό κύτταρο της ελληνικής κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΖΩΟ.
    ΟΥΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΝΙΒΑΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ.
    ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΦΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΦΑΓΩΣΙΜΟ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Η λογικη τοου Φαιστα οτι δεν με υμνει κ δεν συμφωνει με οσα λεω κ κανω το εξαφανιζω ειναι κ του ΣΥΡΙΖΑ σημερα εκλεισε κ προσπαθει να κλεισει ολα τα καναλια για να μεινει η ΕΡΤ του με τα δικα του παιδια που στις εκλογες ομως δεν θα τον ψηφισουν παλι.
    Τον ψηφισαν τοτε για να μπουν, μπηκανε οργανωθηκανε κ τωρα ο ΣΥΡΙΖΑ τους ειναι ενοχλητικο αφεντικο.
    Ολες οι ΧΟΥΝΤΕΣ πεφτουν απο τους οπαδους που τουσ εκαναν ΧΟΥΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Στάσου λίγο εδώ μέσα υπήρχε παλιά κάποιος Ανώνυμος που έγραφε για διάφορους παράδειγμα τον δήμαρχο εκφράσεις του στυλ θα τον γδάρω ζωντανό, θα τον φυτέψω στο χώμα, θα τον πνίξω στον βόθρο ..
    Εκείνος ήταν ή δεν ήταν χουντικός, αν δεν ήταν χουντικός τι ήταν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ Κ ΕΣΥ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ.
      ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ Κ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΟΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΔΩΡΕΑΝ.
      ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ-ΑΠΡΙΛΙΑΝΟΣ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΥΝΤΑ-ΓΚΟΝΤΖΟ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΟΛΟΥΝ ΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.
      ΧΡΥΣΟΑΥΓΟΚΟΤΟΠΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΟΥΝ.
      ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΡΕΙΠΙΟ ΕΛΛΑΔΑ.
      ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΥΤΟΔΟΙΚΗΣΩ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ Κ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΜΠΡΑΒΑΚΙ,ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΜΕΣΙΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΛΠ ΚΛΠ
      ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΝΤΑΗ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΡΩΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΥΚΛΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΟΥΤΕ ΒΑΖΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΩ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑ Η ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΞΙΩΜΑ.ΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΑ ΒΛΑΚΑΣ ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΕΓΩ.
      ΣΕ ΚΑΕΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΔΑΡΩ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ?
      ΤΟΝ ΑΝΕΛΑΒΕ Η Ε.Ε. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΔΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙ.
      ΕΤΣΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΠΙΑ.
      ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΤΕ Η ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ Η ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.
      ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΑΦΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ.
      ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.
      ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΩ ΕΝΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ Κ ΝΑ ΠΑΩ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑ.
      ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Κ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ.
      ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΑΝ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ Κ ΦΙΛΗΣΥΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Κ ΟΠΟΙΑ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΑΘΩΩΣΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΤΡΥΚ Κ ΑΠΑΤΕΣ ΘΑ ΔΕΧΤΩ Κ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΩ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.
      ΟΠΟΙΑ ΛΛΗ ΗΛΙΘΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.

      Διαγραφή
    2. Να τα μας είδες που κλείνεις το μάτι στην χούντα? Λες θα τον σκότωνες αλλά όχι για προσωπικούς λόγους, θα τον σκότωνες σαν δήμαρχο. Ο δήμαρχος είναι θεσμός της δημοκρατίας, εκλέγεται από τον λαό για 4 χρόνια, όσο κακός και αν είναι μόνο ο λαός μπορεί να το ρίξει, οποιαδήποτε προσωπική απόπειρα χωρίς να το θέλει ο λαός θεωρείται βιασμός της δημοκρατίας. Το ίδιο ισχύει και για τον πρωθυπουργό ή τον οποιονδήποτε άλλο δημοκρατικό θεσμό που έχει εκλεγεί από τον λαό.

      Διαγραφή
    3. ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΤΕ Κ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΕΣΜΟ
      ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑΣ ΟΧΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
      ΕΝΑΣ ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ

      Διαγραφή
  102. Πάντως στην "πιάτσα"δεν έχουμε και πολλούς!!Έχουμε τον ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ που λες εσύ. Έχουμε την ΑΝΝΑΤΟΚΟΓΛΙΦΙΣΑ που λένε άλλοι. Έχουμε τον ΜΕΘΥΣΟΚΑΣΎΜΗ που λένε άλλοι και τον ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΤΙΠΟΤΑ που λένε κι άλλοι! !Εκτός και αν έχεις εσύ κανέναν στα σκαριά και δεν μας το λες? ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΙΣΧΥΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΑΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΩΜΕΝΕΣ ΓΑΛΟΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΥΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.
    Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ Π.Χ. ΑΤΝΩΣΤΟΣ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΟΛΑ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΤΑΕΒΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ 85-90% ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ
    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΞΕ Η ΟΡΕΞΗ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΑΛΙΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΠΟΛΤΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΛΑΝΤΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΝΤΑΡΕΙ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΚΑΘΑΡΟ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ.
    ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΕΧΩ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΝΟ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΝΩ ΗΤΑΝΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΑΝΤΑ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΑΡΛΑΝΤΗ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΠΟΝΗΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΟΜΕΡΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΦΤΑΝΕΙ
    ΕΡΙΞΑ ΤΗΝ ΖΕΜΠΕΚΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΑ ΠΑΩ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΚΥΡΙΟΣ.
    ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΠΗΓΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΩΡΑΙΑ ΑΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟ ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ
    ΜΠΟΡΕΙ Η ΜΑΙΜΟΥ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΕΡΙΠΑΤΟ 60-70%
    ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟ ΡΗΜΑΞΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΜΗ ΧΑΖΟΣ Η ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Άν ήταν να είχαμε νέα υποψηφιότητα όπως ο Μαρλάντης ή ο Ποθουλάκης ή ο Τούντας ή άλλος νεώτερος αυτά τα λένε το λιγότερο ένα χρόνο πιο πριν αλλά μέχρι τώρα νέκρα δεν ακούστηκε τίποτα. Το πιο πιθανό φαίνεται Δ.Μάρκου με κανέναν άλλον από τους παλιούς και να βγαίνει ο Δ.Μάρκου με περίπατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΝ ΜΑΡΛΑΝΤΗ ΕΔΏ ΜΈΣΑ ΤΟΝ ΞΈΡΟΥΝ ΚΆΠΟΙΟΙ. ΈΞΩ ΚΆΝΕΙΣ. ΤΟ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΆΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΚΥΝΗΓΆΕΙ ΑΚΌΜΑ ΤΟ Κ. Ε. Λ.
      ΈΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΌΤΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΘΈΜΑ ΈΧΕΙ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ! ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΝΤΑ ΆΣΤΟΝ ΑΥΤΌΝ, ΠΊΝΕΙ ΤΑ ΞΥΔΙΑ ΤΟΥ!!!

      Διαγραφή
    2. ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑΝΝΑΚΗ
      ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ
      ΗΡΕΜΗΣΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

      Διαγραφή
  105. ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 42 ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΕΧΩ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΕ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 18-33 ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ 267-37 ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΠΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΡΛΑΝΤΗ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΩ.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΜΑΓΑΖΙ ΕΧΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.
    Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΗΝΗΓΑΝΕ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΣΟΥΣ 10 ΖΗΤΗΜΑ 1.
    Η ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΕΝΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΗ ΣΥΝΕΣΕΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΖΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΦΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΖΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ.
    ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ Ο ΤΥΠΟΣ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΑΡΜΕΞΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΗ Η ΘΗΤΕΙΑ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ
    ΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ Κ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙΛΕΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΗ ΚΑΝΗ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΕ 80-90%.
    ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΗ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ 1-2-3 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ 25 ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΕΞΤΡΑ ΕΡΓΑΤΕΣ ΦΡΑΝΕΙ 50-60 ΑΤΟΜΑ.
    ΕΧΕΙ ΔΩΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΦΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΟΧΙ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ
    ΘΑ ΣΑΡΩΝΕ ΑΛΛΑ ΑΜ ΕΧΗΣ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΝ ΜΠΛΕΚΗΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΤΟΙΜΑΖΟΜΝΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΝΕΟ ΨΑΧΝΟΥΝ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΡΛΑΝΤΗ ΣΕΒΟΝΤΕ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ
    ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΗ ΛΑΜΟΓΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΡΈ ΒΛΑΚΑ? ΟΎΤΕ Η ΜΆΝΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ! ΕΠΕΙΔΉ 5 ΨΏΝΙΑ ΕΔΏ ΜΈΣΑ ΑΣΧΟΛΕΊΣΤΕ ΜΑΖΊ ΤΟΥ. ΝΟΜΊΖΕΙΣ ΌΤΙ ΈΧΕΙ 1/100 ΠΙΘΑΝΌΤΗΤΑ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΔΉΜΑΡΧΟΣ? ?
      ΠΟΥ 2-3 ΨΏΝΙΑ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟ!!ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΜΕ 98%ΨΉΦΩΝ???
      ΨΩΝΑΡΕΣ. Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΚΆΝΕΙ ΚΑΛΆ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥ . ΤΊΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ!!
      ΛΟΥΛΟΎΔΙΑ ΠΟΥΛΆΕΙ .ΜΈΧΡΙ ΕΚΕΊ! !

      Διαγραφή
    2. ΤΟΝ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΞΈΧΑΣΕΣ, ΛΈΩ ΝΑ ΒΓΆΛΟΥΜΕ ΑΥΤΌΝ! ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟ Κ. Ε. Λ. !!ΧΑ ΧΑ ΧΑ

      Διαγραφή
    3. κ χάχα γελά καλυτερα ο τελαιυταιος

      Διαγραφή
    4. ΕΓΙΝΕΣ 42 ΤΩΡΑ??

      Διαγραφή
  106. ΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 41 ΠΗΓΑ ΣΤΑ 42 ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΑ 43. ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΑ 100 ΑΦΑΙΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ 96?
    ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΑΓΑΖΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΓΡΑΨΑ.
    ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΜΕΝΑΝΕ ΘΑ ΜΕ ΓΔΑΡΗ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
    ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΗΡΘΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΠΡΑΒΑΚΙ Ο ΓΛΟΜΠΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΗ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ.
    ΘΑ ΤΟΝ ΕΔΕΡΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΗ ΧΑΡΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΩ ΜΙΛΗΤΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ...... Ο ΚΟΝΤΟΠΙΘΑΡΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΣΩ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΞΥΤΙΣΜΕΝΗ ΦΑΛΑΚΡΑ ΕΒΛΕΠΑ.
    ΟΥΕ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΚΗ ΑΛΛΑ Ο ΑΥΤΟΣ ΑΝ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΠΙΝΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΑ ΓΙΑ ΜΑΓΚΙΑ ΠΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΕΣΎ ΚΟΊΤΑΞΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΊ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΆΣΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΎΣΕΙΣ ΓΙΑ ΆΛΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ.
    ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΔΙΑΦΕΡΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΦΙΛΑΡΑΚΙ Κ ΓΩ ΜΑΓΑΖΙ ΕΧΩ ΑΝ ΤΑ ΚΕΡΑΣΗΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΣΙΝΕΧΙΑ
    ΕΓΩ Κ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΝ ΧΡΕΟΝΟ ΚΑΝΟΝΙΑ ΑΠΟΣΗΞΗ Κ ΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΥΧΑΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Έχεις δίκιο για τον Μαρλάντη κανείς δεν έχει αμφισβητήσει την τιμιότητα του αλλά μάλλον δεν θέλει ο ίδιος να είναι υποψήφιος δήμαρχος, αν ήθελε θα έβγαινε τώρα που βλέπει να τον προτείνουν και θα το έλεγε. Μήπως καταλαβαίνει από μόνος του ότι δεν μπορεί? Τα υπόλοιπα ότι θέλει αλλά φοβάται να το πει επειδή έχει μαγαζί φαίνονται αστειότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η σκέψη σου μοιάζει δομημένη, αλλα τελικά είναι δομημένη στην λογική υπαλλήλου.
      Να δηλώσει τώρα υποψήφιος είναι άκαιρο, δεν έχουν δηλώσει οι συμμορίες θα δηλώσει ο άσχετος? και τι όφελος θα είχε να έλεγε σήμερα αύριο θα κατέβω Δήμαρχος αφού δεν ξέρουμε ούτε ποτε θα γινουν τελικά.
      θα μαζεύονταν εναντίον του όλες οι συμμορίες και όλοι οι απόκληροι θα ήθελαν να κατεβούν μαζι του.
      ο Μαρλαντης έχει μαγαζί και δουλειά και προσωπικό πολλούς ανθρώπους, δεν είναι σαν όλους τους άλλους, αργόσχολος, άνεργος η Δημόσιος υπάλληλος που όλη την ημερα κάθεται και ψάχνει να περάσει την ώρα του με συμφέρον μελλοντικό.
      Το ότι έχει μαγαζί είναι πολύ σημαντικό και άλλοι έχουν μαγαζιά αλλα με ένα αφεντικό και έναν υπάλληλο τον εαυτόν τους.
      Άντε πες ότι το κάνει όπως το λες εσύ και βγαίνει και δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή άνετα.
      Δήμαρχος θα είναι για 4-5 χρονια, με εννα μισθό και θα πρέπει να αφήσει την δουλεια του, δυο καρπουζια δεν χωρούν σε μια μασχάλη.
      θα ξαναβγεί δήμαρχος 2-3 φορές ακόμα? η μια φορα και πίσω στην δουλειά του, που την άφησε όταν πήγαινε καλα για να γινει δήμαρχος και θα γυρίσει σε ένα μαγαζί ρημάδι?
      Έχει 20-20 αυτοκίνητα 50-60 άτομα προσωπικό, οπου πας οπου βρεθείς ένα κλουβάκι κηποι Μαρλαντης, παντού σε όλη την αττική δεν τα βλέπεις μονο στα Σπάτα ή την Αρτέμιδα.
      Μήπως τον Μαρλαντη τον ίδιο δεν τον συμφέρει να γινει δήμαρχος?
      αυτό το έχεις σκεφτεί?
      Εγώ δεν θα γινόμουν ούτε δημαρχις Αθηνών, γιατί η δουλεια μου πάει σφαίρα, θα αφήσω το παιδι μου το δημιούργημα μου τώρα που φέρνει λεφτά, μετά από τόσα χρονια κοπων και στερήσεων να γινω δήμαρχος? Έχεις δει ακούσει κάποιον επιτυχημένο να ασχοληται με την πολιτικη?
      Ο Μπουταρης είναι 79 χρονων, ο Ψινακης 75 χρονων, τα έκαναν όλα έγιναν και δήμαρχοι έτσι για να λένε τα εγγόνια είχα παππου τον δήμαρχο.
      Όσο για το αν μπορεί η όχι απόδειξε ότι μπορεί να ξηλώσει συμμορίες 50-60 χρονων που τρώνε τον τόπο, αν ήθελε όπως ξήλωσε τις συμμορίες θα έψαχνε να γινει και δήμαρχος, αλλα με άλλον τρόπο, όχι με συλλόγους, σωματεία και συμμορίες.
      εγώ πιστεύω ότι βαρέθηκε και σιχάθηκε θέλει να τελειώνει αυτή η εμπειρία του και να γυρίσει απερίσπαστος στην δουλειά του.
      εδώ σε αυτό το άρθρο ξεφτιλίζει την Ραφτόπουλου και αυτή δεν λέει ούτε κιχ, κάθεται σαν κότα, να τελειώσει η θητεία και να φύγει ο Μαρλαντης να ησυχάσει απο αυτον.

      Διαγραφή
    2. Θα δείξει, δεν λέει κανείς ότι θα είναι ανίκανος για δήμαρχος αλλά για να γίνεις πρέπει να πέσεις με τα μούτρα στον δήμο και να ξεχάσεις την δουλειά σου. Ο Μαρλάντης δεν δείχνει να έχει σκοπό να το κάνει, δίνει πολύ μεγάλη προτεραιότητα στην δουλειά του που είναι πραγματικά πολύ πετυχημένος, στα δημοτικά ασχολείται περισσότερο με συμβουλευτικό ρόλο όπως ο οποιοσδήποτε πολίτης δεν φαίνεται τόσο ενεργός έτοιμος να πάρει εξουσία δηλαδή.

      Διαγραφή
  112. ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ ΑΛΗΤΗΡΑ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ?
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ Κ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ Κ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ Κ Η ΘΑΛΣΣΑ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ? ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ, ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ, ΚΑΡΑΦΑΛΗ ΜΑΙΜΟΥ, ΧΑΡΤΟΠΑΙΧΤΗΣ, ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΣΤΟ ΟΡΕΙΝΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.
    ΤΑ 500 ΤΟΥ ΤΥΡΑΚΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΜΟΥΓΚΟΣ ΠΗΡΕ ΤΑ 150 Κ ΤΟ ΤΥΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΛΛΑ 100
    Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕΣΙΤΗΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΟΓΚΟ ΣΑΡΑΒΑΛΟ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΠΔΣ Κ [ΗΡΕΣ ΚΛΏΤΣΕΣ
    ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ Κ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?
    ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΝΟ ΤΣΕΡΤΣΕΛΟ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ.
    ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΞΟΔΕΨΟΥΜΕ Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ.
    ΑΣΕ ΡΕ ΝΤΙΡΛΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΠΟΤΟ Κ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΗ ΕΙΣΑΙ ΝΤΙΡΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Προσοχή - προσοχή. Αν το blok κρατήσει αυτήν την ανάρτηση έως τις δημοτικές εκλογές, από εδώ θα βγει Δήμαρχος καλός (Δεν εννοούμε τον μεθύστακα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου