Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Καρέ καρέ η ηρωική διάσωση από φλεγόμενο όχημα Video

Οι δύο αστυνομικοί, που αποφοίτησαν μόλις πριν από τρία χρόνια από την Ακαδημία, πρόκειται να βραβευτούν από το Αστυνομικό Τμήμα όπου ανήκουν
Ούτε δευτερόλεπτο δεν δίστασαν δύο αστυνομικοί από το Γουισκόνσιν που βρέθηκαν την περασμένη Τρίτη μπροστά σε ένα σοβαρό τροχαίο, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα ένα αμάξι με τρεις έφηβους επιβάτες να τυλιχθεί στις φλόγες.




Καρέ καρέ η ηρωική διάσωση δύο έφηβων σε φλεγόμενο όχημα από αστυνομικούς

Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι το όχημα θα μπορούσε να εκραγεί από στιγμή σε στιγμή, οι δύο νεαροί αστυνομικοί έτρεξαν αμέσως να απεγκλωβίσουν τα δύο άτομα που απέμεναν στο φλεγόμενο όχημα, αφού ο ένας επιβάτης είχε ήδη καταφέρει να εξέλθει μόνος του.

Οι 23χρονοι Nicholas Schlei και Nicholas Reid έκαναν περιπολία την περασμένη Τρίτη όταν είδαν ξαφνικά την Pontiac Grand Am του 1999 να ξεφεύγει από την πορεία της, να συγκρούεται με έναν στύλο και να πιάνει φωτιά.
Μέχρι να φτάσουν στο όχημα, οι φλόγες ήταν ήδη υπερβολικά ψηλές για να μπορεί να τις σβήσει πυροσβεστήρας και έτσι οι δύο νεαροί αστυνομικοί αποφάσισαν να δράσουν άμεσα, τραβώντας τα αναίσθητα κορμιά των εφήβων έξω από το αυτοκίνητο.

Οι δύο αστυνομικοί, που αποφοίτησαν μόλις πριν από τρία χρόνια από την Ακαδημία, πρόκειται να βραβευτούν από το Αστυνομικό Τμήμα όπου ανήκουν, δήλωσε η αστυνομία του Γουισκόνσιν στην επίσημη σελίδα της, αποκαλώντας την πράξη τους ηρωική.



«Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από να βοηθάς στο να σωθεί μια ζωή» δήλωσε ο νεαρός αστυνομικός Nicholas Reid σε τοπική εφημερίδα, εκφράζοντας ωστόσο την πεποίθηση ότι το ίδιο θα έκανε στη θέση του οποιοσδήποτε αστυνομικός από οποιαδήποτε γωνιά της χώρας. «Αυτός εξάλλου είναι λόγος που επιλέξαμε να γίνουμε αστυνομικοί», πρόσθεσε ο νεαρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου