Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

ΣΠΑΤΑ.Ι. ΤΟΥΝΤΑΣ Ο ΤΙΜΩΡΟΣ!

Πρώτη δημοσίευση: 01.01.2017

Κύριε Δήμαρχε ο Ι.Τούντας σας έδειξε τον πιο εύκολο δρόμο να μαζέψετε όσα έχετε υφαρπάξει και να εξαφανιστείτε.
Εσείς, συμπεριλαμβανομένης και ολόκληρης της κομπανίας που αποτελεί την παράταξή σας, επιλέξατε να ρίξετε μια ζεμπεκιά μαγκιάς και να σπάσετε πιάτα για να σώσετε την ανύπαρκτη τιμή της κας Ζήσης, χρεώνοντας —από τα χρήματα των δημοτών, σε μια φοβερή περίοδο κρίσης— 6.500€ σε ένα δικηγορικό γραφείο —από το οποία, φυσικά, παίρνετε και τα ποσοστά σας— για ένα θέμα που οι ενέργειες του κυρίου Ι. Τούντα το έχουν καταστήσει οριστικά τελεσίδικο.




Ευτυχώς το "Πασάς στα Σπάτα" τελειώνει όταν φτάσει η ατασταλεία να ελεγχθεί από τον Επόπτη, στην Περιφέρεια.  
Ο Επόπτης κατακεραυνώνει εσένα, τον πονηρό, βλαχοδήμαρχο και φυσικά όλους τους γελοίους Δημοτικούς Συμβούλους που αποδέχθηκαν ένα τόσο υπερβολικό ποσόν απλά και μόνο για το κύρος μιας Δημοτικής Συμβούλου που μπήκε με το ζόρι στο Δημοτικό Συμβούλιο, αφού είναι η τελευταία σε ψήφους.
Εκτός αυτού, η κα Ζήση έχει προϊστορία και ιστορία μαζί σας. Όχι μόνο δεν έπρεπε να διανοηθείτε να την προτείνετε για ΠΔΣ  —ειδικά μετά τα αποδεδειγμένα ατοπήματα και ατασταλίες που έχει κάνει— σύμφωνα και με τις καταγγελίες και του τέως Γ.Γ. του δήμου!
Το μόνο ηθικό δικαίωμα που έχει επειδή είναι αιρετή θα ήταν να κάθεται κάπου παράμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο και όταν εκφωνείται το όνομά της να απαντά "Ναι", "Όχι" ή "Παρών".

Αλλά, βλέπεις κ.Δ.Μάρκου "καιρός γαρ εγγύς". Δεν είμαστε όλοι κουτοπόνηροι, αγράμματοι και άξεστοι σαν εσένα!!

Πρότεινες την Ζήση για ΠΔΣ για να ελευθερωθεί η θέση της προεδρίας της Εκπαιδευτικής επιτροπής, την οποία και πήρες, ειδικά αφού ήξερες ότι επρόκειτο να πραγματοποιηθεί και η αγορά των "χρυσών" χωραφιών και ήθελες να είσαι μόνος σου, χωρίς κάποιον ακόμη να τα μοιραστείτε. Αλλά αγνόησες υπεροπτικά τον άνθρωπο που σε έκανε δήμαρχο, με τις ψήφους του. Είσαι Δήμαρχος "Ελέω" Ι.Τούντα.
Εσύ προσωπικά σαν άτομο ακόμη δεν έχεις εκτεθεί ποτέ στην κοινή γνώμη ώστε να έχεις αποτιμηθεί σε ψήφους. Είσαι ένας απλός, τιποτένιος. αχυράνθρωπος.
Τον Ι.Τούντα όλοι μπορούμε να τον χλευάζουμε για οτιδήποτε αλλά είναι έτσι τα τελευταία 40 χρόνια.
Ο τελευταίος που θα μπορούσε να τον κατηγορήσει είσαι εσύ που ούτε καν ζεις στα όρια του Δήμου που κατοικείς. Όταν έφτιαχνες το ψηφοδέλτιό σου ήξερες πολύ καλά την δύναμή του και αυτό επαληθεύθηκε με τους ψήφους που σου έφερε.
Πέρασαν 4 χρόνια και ήταν η ώρα του, αξιοκρατικά, να πάρει μερίδιο από την εξουσία. Αλλά εσύ, σαν κλασικό λαμόγιο, αφού ξεγέλασες τους δημότες για το ΚΕΛ, νόμιζες ότι μπορούσες να "αλωνίζεις".  Όταν ο Ι.Τούντας έχασε την πρώτη προσφυγή στην Περιφέρεια φαντάστηκες ότι την γλύτωσες. Έλα όμως που ο Ι.Τούντας, ηθικά δεν μπορούσε να αντέξει να είναι ΠΔΣ η τελευταία σε ψήφους και το πήγε και στο Δευτεροβάθμιο.
Μετά από αυτό η υπόθεση τελείωσε. Δεν υπάρχουν ένδικα μέσα ανατροπής αυτής της Απόφασης. Ο Ι.Τούντας σε αποκεφάλισε.
Ο Ι.Τούντας, λειτουργώντας ομαδικά και παραταξιακά, σου έδωσε την ευκαιρία στην Δεύτερη εκλογή να υποχωρήσεις και να γίνει ΠΔΣ.
Εσύ επιμένεις στην απάτη και με την μεγαλύτερη διαπλοκή ξεφορτώνεσαι τον Ι.Τούντα. Όπως επίσης, αδιαφορώντας, καταστρέφεις την πολιτική καριέρα ενός νέου ανθρώπου  (Α.Φύτρου) εξευτελίζοντας τον στην συνείδηση της τοπικής κοινωνίας, γιατί απλά εκείνος είναι μικρότερη και χειρότερη μαριονέτα από εσένα.
Ο Ι.Τούντας καταλαβαίνοντας πλέον πόσο εγωπαθείς, επαρμένος είσαι άλλαξε πολιτική γραμμή, και άφησε τον Φύτρο να αυτοεξευτελίζεται και να γελοιοποιεί εσένα.
Το πόσο σοφή ήταν η πολιτική στροφή του Ι.Τούντα, κάτι που κανείς σας δεν το κατάλαβε!! Φυσικά πως μπορούν να το καταλάβουν οι γύφτοι που κλέβουν μια αντίκα και την πουλάνε για σίδερο, χωρίς να μπορούν να την αποτιμήσουν!
Τώρα έρχεται η απόφαση του επιτρόπου που υποδεικνύει ότι είσαι υπερβολικά "λίγος" για το αξίωμα που κατέχεις.
Ακόμη και ο εξευτελισμός σου, στην διάρκεια της συνεδρίασης, που σηκώθηκες, μελανιασμένος νομίζοντας ότι ο Ι.Τούντας ερχόταν να σε δείρει —ξέροντας από τον εαυτό σου ότι αν είχες την δική του σωματική δύναμη θα πλάκωνες οποιονδήποτε σου αντιτίθεται— στέρησες το νόμιμο δικαίωμα ενός Δημοτικού Συμβούλου να διαβάσει μια δήλωσή του.
Μην μελανιάζεις απ΄τον φόβο, πριν σου συμβεί. αν κάτι τέτοιο ήταν στις προθέσεις του μπορεί να σε κάνει μελιτζανί για μήνες. Αλλά, για άλλη μια φορά, αποδείχθηκε ότι ο Ι.Τούντας έχει αυτοέλεγχο και κινείται πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας.

Τελικά ο Δ.Μάρκου εξώθησε έναν ακόμη Δημοτικό Σύμβουλο να καταφεύγει στα ΜΜΕ μήπως ακουστεί!
Αυτό είναι ντροπιαστικό και υποτιμητικό για το κλίμα που κατάφερε να δημιουργήσει στα Δημοτικά Συμβούλια.

Σας παραθέτω την δήλωση του Ι.Τούντα που δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει και την έστειλε στην anatakti.gr μαζί με το σχετικό Έγγραφο του Επόπτη:


1)Προεδρία Ζήση
α) Κύριε Δήμαρχε γιατί δεν ενεκρίθη απ΄την επίτροπο η εντολή πληρωμής του εντάλματος που (φαντάζομαι κάτω απ΄την ασφυκτική πίεση στους Συμβούλους σας, όσους “ελέγχεται” τέλος πάντων, στην συγκεκριμένη περίπτωση 16) ψηφίστηκε το ποσό των 6.500 ευρώ για την περιβόητη δικηγορική εταιρία «Παπακωνσταντίνου Χλέπα και συνεργάτες» για τις ιδιαίτερες εξειδικευμένες γνώσεις τους σχετικά με την ακύρωση της Απόφασης της επιτροπής του άρθρου 152 (Απόφαση η οποία βγήκε απ΄την επιτροπή κατόπιν δικιάς μου προσφυγής). Μήπως γιατί ο λόγος χρησιμότητας αυτού του εξόδου (6.500ευρώ) ήταν φαιδρός;;;
Όσοι θυμούνται εδώ μέσα (εγώ θυμάμαι). Ο λόγος που επικαλεστήκατε ήταν το ότι αν δεν κυνηγήσετε (δικαστικά) αυτήν την αποτυχημένη επιλογή, μοναδική σε όλη την επικράτεια, κινδυνεύει ο Δήμος μας να πάθει σημαντικές ζημιές!!! Από πιθανή ακύρωση των Δημ. Συμβουλίων που είχαν πραγματοποιηθεί στην σύντομη προεδρία της!!!
Πράγμα που είναι φαιδρό – γελοίο και ψέμα, μεγάλο ψέμα!!! Που αν μη τι άλλο δείχνει και υποδηλώνει πολιτική Ανανδρία!!! Γιατί πως αλλιώς να την χαρακτηρίσω όταν εσκεμμένα και με δόλο ξεγελάσατε τους 16 φουκαράδες δημοτικούς συμβούλους σας (όσοι έχουν απομείνει τέλος πάντων) λέγοντάς τους τέτοια ψέματα!!!
Γιατί μη μου πείτε ότι δεν ξέρατε ότι τέτοιος λόγος δεν συνέτρεχε! Εγώ ένας απλός Δ.Σ. είχα ρωτήσει την Περιφέρεια και είχα μάθει με βεβαιότητα ότι τέτοια περίπτωση δεν υφίστατο!!! Μάλιστα στο ερώτημά μου η περιφέρεια μου είχε πει προφορικά ότι εάν ο Δήμος σας θελήσει και γραπτή απάντηση – τοποθέτηση περί του Αληθούς αυτού που ανέφερα (ότι δεν συντρέχει κίνδυνος) θα την έχει ευχαρίστως εύκολα!!!

Αλλά ας έλθουμε στον θεσμικό σας ρόλο! Έστω και σήμερα έχετε το θάρρος;; Εδώ μέσα παρουσία όλου του Δ.Σ. να πείτε επιτέλους την αλήθεια; Να μας πείτε δηλαδή τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια! Ότι δηλαδή ο λόγος που προβήκατε σε αυτήν την κατάπτυστη ενέργεια σας παρασύροντας και τους 16 φουκαράδες Δημ. Συμβούλους σας; Δεν ήταν αυτός ο γελοίος (το ψέμα σας δηλαδή); Αλλά ότι παλεύεται μάταια να σώσετε το καταρρακωμένο γόητρό σας; Γόητρο που έχει ξευτελιστεί απ΄τις αλλεπάλληλες λάθος επιλογές σας (Ζήση πρώτα, Φύτρο μετά) και μη μου πείτε ότι δεν ήταν λάθος!!! Γιατί και οι δύο επιλογές σας δεν έτυχαν της αποδοχής του σώματος!
Στην πρώτη περίπτωση η κυρία Ζήση πήρε μόνο 12 ψήφους στους 33 Δημ. Συμβούλους.
Στην δεύτερη περίπτωση ο κύριος Φύτρος 15 στο σύνολο.
Ενώ το λιγότερο που χρειάζονταν ήταν 17. Για να μην αναφέρω τους 30 που είχε πάρει ο πραγματικά άξιος Κος Κατραμάδος.

Και ερωτώ Κύριε Δήμαρχε: Γιατί παίζετε με τα χρήματα των συνδημοτών μας; Είναι δικά σας;;;
Αυτός που είχε έννομο συμφέρον ήταν μόνο η κυρία Ζήση και όχι το σώμα (άλλωστε ο κύριος Φύτρας πήρε 3 ψήφους περισσότερους απ΄την κυρία Ζήση 15).
Γιατί λοιπόν σπαταλάτε το ευρώ του κάθε συνδημότη μας που πασχίζει να πληρώσει τους Δ.Φ. τα Δ.Τ. και το νερό του; Μήπως το θεωρείτε δικό σας (τα χρήματα); Αν "ναι" πλανάστε οικτρά!

Εγώ όταν προσέφυγα (σε παρανομία όπως πίστευα και δικαιώθηκα) τα χρήματα για τον Δικηγόρο τα έβαλα από την τσέπη μου και όχι από το ταμείο του Δήμου!
Άλλωστε η κυρία Ζήση έδειχνε ότι έχει οικονομική άνεση. Είχε δηλώσει εδώ μέσα όπως και σε Μ.Μ.Ε. ότι τα χρήματα της αμοιβής της Προέδρου θα τα έδινε στα σχολεία της πόλης μας.
Τώρα τι έγινε; Από εκεί που θα έδινε στα σχολεία όχι μόνο δεν έδωσε αλλά τους ζητάει να πληρώσουν για λογαριασμό της. Ήμαρτον!

2) Προεδρία Φύτρου
Κύριε σημερινέ πρόεδρε Αντώνη Φύτρο (ελπίζω και αυριανέ) τώρα θέλω να έλθω και σε εσάς αν μου επιτρέπεται; Κύριε Φύτρο σε προηγούμενο Δ.Σ. ενοχληθήκατε όταν συνάδελφοί, σας αποκάλεσαν Δοτό(αλήθεια ξέρετε τι σημαίνει Δοτός); Θα μπορούσα εγώ να σας χαρακτηρίσω Διορισμένο!! Αν θέλετε και από τον Καλλικράτη! Πότε όμως; Αν σας διόριζε ο Καλλικράτης!! Εδώ σας διόρισε ως εγκάθετο (αυτό σημαίνει Δοτός) ο κύριος Δήμαρχος ( Γιατί πως αλλιώς να χαρακτηρίσω το όλο σκηνικό που παίχθηκε για να φτάσουμε μετά από 5 ημέρες να γίνεστε εσείς Πρόεδρος;! Ο 12ος στη σειρά;;

Μήπως θυμάστε; Αν όχι να σας το θυμίσω εγώ!! Πριν από εσάς υπήρχαν “προπορευόμενοι σε σταυρούς προτίμησης 11 Δημοτικοί Σύμβουλοι! Μεταξύ αυτών ήμουν και εγώ 7ος και ο κύριος Τυράκης 9ος (ο οποίος βέβαια για τους δικούς του λόγους τότε είχε ανεξαρτητοποιηθεί, που σημαίνει ως μη ανήκοντας στον συνδυασμό δεν είχε την δυνατότητα να διεκδικήσει αυτήν την τόσο τιμητική θέση). Έπρεπε λοιπόν. (Αν και για μένα έπρεπε την ίδια Κυριακή), όπως άλλωστε ορίζει ο Καλλικράτης να είχε γίνει η διαδικασία – Δηλαδή μετά την αποτυχία του εκτιθέμενου (Φύτρου) για την αιρετή και τόσο τιμητική θέση του Προέδρου, Να είχε ανακοινωθεί ο Νέος Πρόεδρος όπως ορίζει ο Καλλικράτης και όχι να μαγειρεύεται απ’ τον ίδιο τον Δήμαρχο, 5 μέρες μετά!! Και γιατί είπα μαγειρεύεται; Γιατί που στραβού Διαβόλου, εντάξει, ο Τυράκης εντάξει, εγώ ( που για μένα θα αναφερθώ στη συνέχεια) όλοι οι άλλοι 9 δεν επιθυμούσαν; ή δεν αισθανόντουσαν ικανοί για αυτήν την τόσο τιμητική θέση!!;;
Δεν ξέρω! Αλλά θα ήθελα όπως και όλοι μας εδώ μέσα να μάθουμε;; Αλήθεια Κύριοι, γιατί δεν την αποδεχθήκατε την θέση;; Μήπως δεν θα σας τιμούσε;; ή μήπως γιατί πιστεύατε ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολη θέση και δεν θα το καταφέρνατε;!!

Αλλά για να μη μακρηγορώ κάπου εκεί μέσα στους 11 ήμουν και εγώ 7ος. Αυτός που δεν θα την αρνιόμουν (αυτό άλλωστε είχε καταγραφεί —την είχα ήδη διεκδικήσει).
Έπρεπε λοιπόν κύριε Φύτρο να βγω και εγώ από την μέση για να φτάσουμε σε εσάς, στον 12ο!!! Και τότε, τι σκαρφίστηκε λοιπόν, ο πολυμήχανος Δήμαρχός μας; Να με πετάξει έξω απ’ τον συνδυασμό (αποπέμποντάς με) για πειθαρχικό παράπτωμα λέει που είχα διαπράξει πριν 7 μήνες!! Άκουσον-Άκουσον, είχε αφήσει 7 μήνες να περάσουν και το θυμήθηκε τώρα που θα του χάλαγε η συνταγή!!

Να μην αναφέρω ποιο ήταν το παράπτωμα, γιατί θα γελάσουν και οι πέτρες. Εδώ όμως υπάρχει και ένα άλλο!!!!!!!
Δυστυχώς υποχρέωσε 14 συναδέλφους μου (του πρώην συνδυασμού μου) να υποκύψουν στις ευτελής -αλαζονικές και αντιδημοκρατικές τακτικές του!!
Δυστυχώς!! Τέλος πάντων, ας είναι!!!

Έτσι λοιπόν κύριε Φύτρο, με αυτά και με αυτά, είστε σήμερα Πρόεδρος!! Δοτός λοιπόν ή αν θέλετε εγκάθετος Πρόεδρος!
Μη παραπονιέστε λοιπόν, όταν σας αποκαλούν έτσι!! Γιατί έχετε δώσει και εσείς με την συγκατάθεση και την αποδοχή σας δικαιώματα!!
Δυστυχώς γιατί είστε ΝΕΟΣ!!!

Ευχαριστώ
Ιωάννης Τούντας

Διαβάστε και την έκθεση του Επόπτη! Είναι πραγματικά αποκαλυπτική! (πατήστε στον σύνδεσμο για να μεγαλώσει:


Μπράβο σου Δ.Μάρκου! Με τις τακτικές σου αυτές εξασφαλίζεις ότι ο επόμενος Δήμαρχος θα είναι ο Ι.Τούντας και με την ιδιαίτερη προσωπική σου αντιπαλότητα θα ξεκινήσεις με χειροπέδες.

65 σχόλια:

  1. τουντα παρε τους τα σωβρακα
    κανεις δεν εχει το κουραγιο και αξιοπρεπεια να παρετηθει η αντιπολιτευση για κλαματα οι αντι δημαρχοι λαμογια με βουλα
    τελικα μονο ενας που να βαραει το χερι στο τραπεζι ειναι καταληλος δωσε πονο μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλέπεις εσύ να φοράνε σωβρακα?????όλοι η παράταξη του εκτός ελάχιστον.. κυλοτες φοράνε!!!!άλλοι μικρό νούμερο άλλοι μεγαλύτερο!!!!!

      Διαγραφή
  2. Τρεις Δημοτικοι Συμβούλοι έχουν ΞΕΧΩΡΊΣΕΙ 1ος Ο Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ 2ος Ο ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ 3ος Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ Μακάρι να είχαμε άλλους 10 Τέτοιους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ ΞΕΡΕΙ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΑ 500€ ΟΑΕΙ ΣΤΑ ΑΛΟΓΑΚΙΑ,ΕΝΑΣ ΞΕΦΤΙΚΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΛΡΚΙΝΟΣ ΞΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ.

    Ο Ι,ΤΟΥΝΤΑΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΟΓΟΥ ΠΡΑΞΕΩΝ.

    Ο Χ,ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΛΛΑ ΤΗΡΕΙ ΣΤΑΣΗ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ Δ.ΜΑΡΞΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ Α.ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΑΚΟΜΑ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΔΗΜΠΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΌΛΟΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΚΆΠΟΙΟ ΔΊΚΙΟ!!!!ΈΣΤΩ ΚΑΙ 1/100 ΑΞΊΖΕΙ ΤΕΛΙΚΆ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΑΚΟΥΣ "!!!!

      Διαγραφή
    2. εδο εχης μοσυ δικιο και πρεπει να γαμ..σης τον τιποτα σου πουλησε νταιλικι μεσα στο δς βγες οξο να τα πουμε αυτος με μπραβους συ μονοσ που σιστε στο πουταναδικο στο πικερμι

      Διαγραφή
  4. Κε.Ι.Τούντας διάβασα το περιστατικό που έγινε στο ΔΣ με εσάς κ τον κ.Δήμαρχο.
    Αυτό που έκανε ο δήμαρχος είναι τραμπουκισμός και μπουλινγκ,σε δημόσια συνεδρίαση με κατάχρηση εξουσίας. Κάνατε επίσημη αναφορά στην Νομαρχία και να ζητάτε την ποινική του δίωξη και παράλληλα με διοικητικές κυρώσεις? που αν υπάρχουν μάρτυρες μπορεί να τον οδηγήσουν σε οριστική παύση? Παντως άμεσα θα πάει σε παύση καθηκόντων για τρεις μήνες. αφού δεν σέβεται το αξίωμα που έχει πρέπει να το στερηθεί. ΑΝΟΙΞΕ έναν ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ προσωπικό πόλεμο με εσάς,αλλά δυστυχώς για τον δήμαρχο εχει μεν την εξουσία,αλλά κάνει προκλητική και χυδαία κατάχρηση της. Αυτη η χυδαία κατάχρηση απο μέρους του σας επιτρέπει νόμιμα και νομότυπα να τον ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕΤΕ πραγματικά,σε 12 ήμερες θα πρέπει να έχει παραδώσει τα κλειδιά και την εξουσία και να πάει σπίτι του,χωρίς δικαίωμα να ΠΑΡΙΣΤΑΤΕ ούτε σαν δημότης στα ΔΣ. Κάποτε κάποιος πρέπει να διώξει τους τυφλοπόντικες της νύχτας από το φως της ημέρας. Αν δεν το κανετε τώρα θα επαναληφθεί με άλλον ΔΣ η δημότη που δεν θα έχει την δικη σας σωματική δύναμη και θα φύγει τρομοκρατημένος από την περιοχή.
    Αυτό το περιστατικό επιβεβαιώνει της φήμες,οτι κάποιοι αντιδήμαρχοι και τοπικοί σύμβουλοι πουλάνε προστασία στην Αρτέμιδα.
    Λένε ότι προσπάθησαν και στα ΣΠΑΤΑ αλλά έφαγαν πολύ ξύλο από τον πρώτο που απείλησαν και έμειναν μόνο στην Αρτέμιδα.
    οι φημες λένε οτι στα ΣΠΑΤΑ τους έδεσαν δυο ώρες και τους ρωτούσαν πιο δάκτυλο θέλουν να τους κόψουν για να θυμούνται να μην ξαναπερασουν από τα ΣΠΑΤΑ,η γυναίκα του σπιτιού τους έσωσε. Αλλα αυτά είναι φήμες,σε ιδιωτικό χώρο μαγαζί, ενώ η απειλή σε εσάς έγινε δημόσια σε ΔΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε μαλακα τουντα οπου τονε βρης μονο του σκστου τα ραματα της αδερφαρας να μαθη να πουλα αντριλικι με μπραβους. Ολοοι θα εθουμε μαρτυρεες οτι πιναμε καρασα μαζι μεχρι το πρωι θα χεις 200 μαρτυρους την αδερφαρα ποιοσ να την πιστεψη? γαματον στο ξιλο να μαθη να φερετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν δεν ενεργήσει για την έκπτωση του Δημαρχου Ο Ι Τούντας σημαίνει ότι τα έχει βρει μαζί του και δεν πρέπει να ξαναμιλήσει. Δεν μπορεί να τον απειλεί να πάνε έξω να παίξουν ΞΎΛΟ και να μην του κάνει μυνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΤΡΌΠΟΣ Η ΤΟ ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΌΤΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΤΑ ΈΧΩ ΒΡΕΙ!!!!
    ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΜΈΧΡΙ ΤΏΡΑ ΖΩΉ ΜΟΥ!!!!
    ΚΑΙ ΒΈΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΟΤΈ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ....ΌΧΙ...ΜΌΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΆ ΜΕ ΚΑΝΈΝΑΝ, ΟΎΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΈΝΑ ΦΥΣΙΚΆ.ΕΠΊ ΤΗ ΒΆΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗΣ ΣΟΥ!!!!
    ΤΏΡΑ ΌΣΟ ΑΦΟΡΆ ΤΟΝ ΔΙΑΚΑΗ ΣΟΥ ΠΟΘΟ...ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΌΠΟ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΌΝΟ ΔΙΚΌΣ ΣΟΥ. ΑΛΛΆ ΜΆΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΆΣ....
    ΝΑ ΞΈΡΕΙΣ ΌΤΙ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΎΝ ΈΤΣΙ!!!!ΚΑΙ ΆΣ ΥΠΟΘΈΣΟΥΜΕ ΌΤΙ ΈΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ "ΞΗΛΩΝΕΙΣ" ΚΆΠΟΙΟΝ!!!
    ΜΕΤΆ ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ???
    ΜΉΠΩΣ ΘΑ ΈΡΘΕΙ Ο ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ????
    ΑΠΌ ΤΟ ΣΥΝΟΘΗΛΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌΥ ΤΟΥ???ΌΠΩΣ ΆΣ ΥΠΟΘΈΣΟΥΜΕ Ο ΑΝΤ 'ΑΥΤΟΎ!!!??
    ΘΑΘΕΛΕΣ ΕΣΎ ΤΗΝ ΤΎΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΝΤ 'ΑΥΤΟΎ????!ΣΥΓΝΏΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΣΟΥ....ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ ΝΑ ΤΟ ΘΈΛΕΙΣ!!!

    ΕΠΊΣΗΣ ΝΑ ΞΈΡΕΙΣ ΌΤΙ ΔΕΝ ΚΆΘΟΜΑΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΈΡΙΑ!!ΑΠΛΆ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΊΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΌΣ ΧΕΡΙΟΎ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ "ΤΟ ΕΔΏ ΚΑΙ ΤΏΡΑ "ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ ΠΆΝΤΑ!!!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από ότι φαίνεται έχεις υπομονή, επιμονή , λαχτάρα προβολής, άδεια τσέπη και.... τρέλα!!!! καλά ξεμπερδεματα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ΠΙΣΤΕΎΩ "ΌΤΙ ΈΧΩ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΉ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΉ.. ΛΑΧΤΆΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΈΛΕΓΑ..ΑΛΛΆ ΜΆΛΛΟΝ ΥΠΕΡΕΧΟΥΣΑ ΕΠΙΘΥΜΊΑ "ΕΞΟΥΣΙΑΣ "ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑΣ!!!!..ΓΙΑΤΊ ΠΆΝΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΟΥΣΊΑ!!!!ΚΑΙ ΌΤΙ ΈΧΕΙ ΣΧΈΣΗ ΜΌΝΟ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗΝ!!!!!!ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΚΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΌ????ΓΙΑΤΊ ΑΝ ΝΑΙ. .ΤΌΤΕ ΣΥΝΧΩΡΕΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΆΠΟΨΉ ΑΛΛΆ ΜΆΛΛΟΝ ΕΣΎ ΕΊΣΑΙ "ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ"....ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΤΟ "ΜΈΤΡΟ""!! ΤΟ ΣΥΝΙΘΗΣΜΕΝΟ ΕΝΝΟΏ!!!!
      ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΆΔΕΙΑ ΤΣΈΠΗ! ΕΊΝΑΙ ΑΛΉΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΈΛΟΣ ΤΟΥ ΜΉΝΑ ΕΊΝΑΙ ΆΔΕΙΑ!!!ΠΕΡΙΟΥΣΊΑ ΜΈΧΡΙ ΤΏΡΑ ΔΌΞΑ ΤΩ ΘΕΌ ΈΧΩ! ΑΛΛΆ ΕΊΜΑΙ ΣΊΓΟΥΡΟΣ ΌΤΙ ΌΛΟΙ ΜΑΣ! ΕΚΤΌΣ ΛΊΓΩΝ ΠΕΡΙΠΤΏΣΕΩΝ. .ΜΕΤΑΞΎ ΑΥΤΏΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΏΝ ΤΟΚΟΓΛΙΦΩΝ ΣΤΗΝ ΊΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΒΡΙΣΚΌΜΑΣΤΕ!!ΚΑΙ ΝΑΙ ..ΑΝ ΘΈΛΕΙΣ ΕΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΆ ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΚΑΛΆ.. ΠΟΥ ΕΊΜΑΙ ΣΤΗΝ ΊΔΙΑ ΘΈΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ!!!!ΚΑΙ ΌΧΙ ΣΤΟ ΥΠΌΓΕΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΤΡΩ ΤΙΣ "ΛΙΡΕΣ " ΜΟΥ!!!!ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΏΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΧΩΡΊΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΆ!!!ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΑΛΛΆ ΑΥΤΉ Η ΑΡΩΣΤΙΑ ΕΊΝΑΙ ΊΣΩΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΊΔΙΟΣ Ο ΑΣΘΕΝΉΣ.. ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΑΣΘΕΝΕΊΣ.. ΝΑ ΤΗΝ ΒΕΒΑΊΩΣΗ!!ΑΛΛΆ ΜΌΝΟ ΤΟ ΕΥΡΙΤΕΡΩ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ ΤΟΥ!!ΟΞΥΘΥΜΟΣ ΠΟΛΛΈΣ ΦΟΡΕΣ ΕΊΜΑΙ! ΝΕΥΡΙΚΟΣ ΕΠΊΣΗΣ! ΑΘΗΡΟΣΤΟΜΟΣ ΤΟ ΊΔΙΟ!!!!ΓΙΑΤΊ ΌΜΩΣ ΈΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΎΠΩΣΗ ΌΤΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΖΆΜΠΑ "ΜΆΓΚΕΣ "ΤΟΥΣ ΈΧΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΥΡΗΜΑΤΙΚΗ (ΣΤΟ ΠΝΕΎΜΑ ΕΝΝΟΏ )ΓΙΑ ΟΔΟΝΤΟΓΛΗΦΙΔΑ????ΕΣΎ ΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΕΊΝΑΙ Η ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΦΑΝΤΑΣΊΑ????ΠΟΥ ΘΕΩΡΏ ΚΆΤΙ ΤΈΤΟΙΟ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ???
      ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ....ΑΥΤΆ ΦΊΛΕ ΜΟΥ! ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΆΝΕΙΣ!!!!ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΕΓΏ ΌΧΙ. ......ΚΑΛΉ ΣΟΥ ΝΎΧΤΑ!!!!Ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΘΑ ΈΛΕΓΑ ΕΓΏ. .. . Ι.Τ. ΝΥΝ Δ.Σ.... ΕΛΠΊΖΩ ΌΧΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΑΣ!!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΡΑΣ ΛΙΡΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ 12.000€ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΜΠΑΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟ ΜΗΝΑ..ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΣΠΑΤΑΝΑΙΩΝ...

      Διαγραφή
    3. Τα ποσα εχει ο καθε Τουντας ειναι δικο του θεμα κ της εφοριας. Αν εσυ κ εγω ειμαστε των 800 ευρω δικο μας προβλημα ο Τουντα με τα 12000 δικο του προσον. Τα 12000 στον τουντα μπορει να μην του φτανουν γιατι ειναι ανοιγμενος σε υποχρεωσεις,τα τρωη αλλα δικα του ειναι δεν τα πηρε απο μας οτι θελη τα κανη. Ο Δημαρχοσ παιρνει επισημα 4000 τον μηνα επισημα και 45000 μαυρα ΑΥΤΑ τα λεφτα με νοιαζουν γιατι ειναι δικα μου απο την δικη μου τσεπη ληπουν.Εναν εργατη για δημαρχο πηρα και μου τρωη το μεδουλη.Το λαμογιο της πολεοδομιας λεει στα καφενεια εγω μαζευω 1000 3000 την μερα απο που τα μαζευη απο τα αμπελια εργατης των 1000 τον μηνα ειναι. Οι Αντιδημαρχοι ολοι μπηκαν πειναλες με χρεη παντου. Ο λαστιχας χροσταγε σε οσους ακουνε μεσα σε τρια χρονια ξεχρεοσε και κανει και δανεια τωρα.
      Σας πιανη η ζηλια και δεν βλεπετε τους ληστες που μας τρονε το βιος αντε μαλαξες γιατι μου την εχει βαρηση

      Διαγραφή
    4. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΡΈ ΦΊΛΕ! ΓΙΑΤΊ ΚΑΙ ΕΓΏ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΕΊΜΑΙ. ...

      Διαγραφή
  9. ΤΟΝ ΤΟΥΝΤΑ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΔΡΤΦΑΡΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ ΤΑΗΣ ΓΑΜΑ ΣΤΕΓΝΑ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΠΟΛΗ ΞΗΛΟ Ο ΒΡΟΜΟΠΟΥΣΤΑΣ ΜΗΤΣΟΣ. Ο ΜΗΤΣΟΣ ΕΤΡΩΓΕ ΞΗΛΟ Κ ΕΚΛΕΓΕ ΣΑΝ ΚΟΡΙΤΣΙ Ο ΤΟΥΝΤΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ Κ ΕΧΗ ΡΙΞΗ ΞΗΛΟ.
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ ΠΟΥ ΕΧΗ ΜΠΡΑΒΟΥΣ Κ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΣΗ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΣ Ο ΜΗΤΣΟΣ Κ Η ΣΠΗΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΙΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΝΤΑΙΛΙΚΙ ΤΣΑΤΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O I.TOYNTAS OTI EIXE NA ΠΕΙ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.Ο ΥΟΥΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΠΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ. Η ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ Δ.ΜΑΡΚΟΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ Κ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΡΓΙΑ. Η ΞΛΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΡΑΦΤΟΠΟΥΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ Κ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΛΕΕΙ Η ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Κ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Κ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΠΡΕΠΕ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΕ Κ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ .ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΣΕ 12 ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΥΠΟΧΡΩΤΙΚΗ ΑΡΓΙΑ ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΟΧΩΝ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΥΣΗ. ΟΙ ΜΗΝΗΣΕΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΑΡΓΟΥΝ ΠΟΛΥ Κ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠ[ΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Η ΣΥΜΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΜΑΦΙΑΣ.
    ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΥΛΕΣ Κ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΑΚΟΣ Κ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΕΛΑ ΕΞΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΤΟΥΝΤΑ.
    ΘΑ ΠΕΙ ΕΛΑ ΜΩΡΗ..... ΕΞΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΝΑ ΣΟΥ ΡΑΝΩ Ξ......Α ΚΛΠ ΚΛΠ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν ο Τούντας είναι''μαγκας'' εγώ έχω φτερά!!!! ένα λαμογιο είναι που το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να προβάλλει τον εαυτό του... το γεγονός ότι ο Μήτσος είναι ανύπαρκτος δήμαρχος είναι άλλο θέμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O TOYNTAΣ ΕΝΑΣ ΔΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΗΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Κ ΠΡΟΣΒΟΛΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
    2. ΈΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΎΝΗ ΑΛΗΘΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕ ΜΆΓΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ! ΟΠΩΣ ΚΆΝΩ ΆΣ ΠΟΎΜΕ ΕΓΏ!!!!!!

      Διαγραφή

    3. Κ.Ι.ΤΟΥΝΤΑ ΕΣυ ΕΣΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ.ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΥΛΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Κ.Ι.ΤΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.

      Διαγραφή
    4. ΦΊΛΕ. 10.50 π. μ. ΔΕΝ ΑΝΑΦΈΡΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΈΝΑ. . ΑΛΛΆ ΣΤΟΝ 8.24 μ. μ. ΒΈΒΑΙΑ ΚΑΙ ΈΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΈΛΕΙΣ, ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ Η ΚΑΙ ΩΣ ΕΠΟΝΥΜΟΣ ΆΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΙΒΩ ΌΤΙ ΚΑΙ ΕΓΏ ΜΕΡΙΚΈΣ ΦΟΡΕΣ ΓΡΆΦΩ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ! ΑΛΛΆ ΤΟ ΝΑ ΧΥΔΕΩΛΟΓΕΙΣ ΣΑΝ ΚΥΛΟΤΟΥΛΑ! ΕΠΕΙΔΉ ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ ΤΊΠΟΤΑ ΆΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΎΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΆΛΛΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ! Ε! ΜΆΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΗΦΕΙΜΙΑ!!!ΤΏΡΑ ΑΝ Ο 8.24 ΈΧΕΙ ΚΆΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΔΏ ΕΊΜΑΣΤΕ ΌΛΟΙ.....ΣΊΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΏ! !

      Διαγραφή
    5. ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΑΝΆΛΥΣΗ ΠΡΟΤΙΜΏ ΝΑ ΜΕ ΠΟΎΝΕ ΚΛΕΦΤΗ!!!ΠΆΡΑ ΨΕΥΤΗ!!!!!ΤΟ ΑΠΑΥΓΑΣΜΑ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ!!!!ΓΙΑΤΊ ΑΝ ΠΕΙΝΑΣΩ ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΌΝ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΚΛΈΨΩ (ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΉΣΩ! ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΩΡΑΊΑ Η ΖΩΉ!!!ΚΑΙ ΕΜΈΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΎ! )ΑΛΛΆ ΑΝ ΜΕ ΠΙΆΣΟΥΝ ΘΑ ΠΩ ΝΑΙ ΡΈ ΦΊΛΕ ΕΚΛΕΨΑ ΓΙΑΤΊ ΠΡΈΠΕΙ ΚΑΙ ΕΓΏ ΝΑ ΖΉΣΩ!!!ΚΑΙ ΑΝ ΘΈΛΕΙΣ ΠΆΡΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΆΛΙ. ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΏ ΑΠΌ ΤΟ ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΙ! !ΑΛΛΆ ΨΈΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ!!!!ΜΗ ΜΕ ΡΏΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΊ? ΑΠΛΆ ΈΤΣΙ ΕΊΝΑΙ Η ΦΤΙΑΞΗ ΜΟΥ! ......ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΈΧΕΙ ΣΟΥ ΖΗΤΏ ΣΥΓΝΏΜΗ ΑΝ ΣΕ ΠΑΡΕΞΉΓΗΣΑ. ....ΚΑΛΌ ΑΠΌΓΕΥΜΑ. .

      Διαγραφή
  12. Έμαθα κάτι! Σε ένα από τα τρία θέματα που είχε ο Ι. Τουντας ενημέρωση το Δ. Σ. Ήταν και ο Φαντης Μπαστουνις Ιδικος Σύμβουλος του ΔΉΜΟΥ ΜΑΣ Δικηγόρος, κύριος ΖΕΡΒΕΆΣ. ..Ιδικός Σύμβουλος που αφελεστατα υποστήριξε και ο Προηγούμενος Δημαρχος Χ. ΜΑΡΚΟΥ ....Ότι ΝΑΙ Ως Ιδικος Σύμβουλος καλώς πληρώνετε με 50.00 ευρώ αμοιβή έως σήμερα!!!!!Κάνεις δεν βρέθηκε να μας ενημέρωση όμως ,ότι ο Κύριος ΑΓΗΣ ΖΕΡΒΕΆΣ είναι ο γιος του Προέδρου Του ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΉ ,όταν ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ μας ήταν τότε ΑΝΤΙΠΡΌΕΔΡΌΣ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ!!!!ΑΝΤΕ ΓΕΙΆ ΜΑΣ!!! Ε!να μην ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ και κάνα ΚΟΛΙΤΟ!!!!!Τι εξουσία έχουμε!!!!!!ΑΝΤΕ ΓΕΙΆ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΟΥΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ
    ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΞΗΛΩΝΕΙ ΤΟ παλτο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟ πακετο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΣ Ο ΤΟΥΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑ
    ΚΑΤΙ ΠΟΥ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΚΑΙ ΑΤΟΛΜΗ
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΕΔΩ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ ΜΗΝ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ Η ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΤΟΥ ΤΟΥΝΤΑ
    ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ γλεντι ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΡΥΘΜΟΥΣ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΠΟΥ ΓΕΛΑ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ
    ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΑ 750.000ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΝΗ
    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΤΟΥΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣ ΚΑΡΟΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΠΌ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ....ΦΤΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΌΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ..


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Ανώνυμος3 Δεκεμβρίου 2017 - 11:25 μ.μ.

    ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ Κ ΠΑΡΑΤΥΠΑ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ. Ο ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΕΝΑΝΤΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΚΑΛΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ.
    Ο ΖΕΡΒΕΑΣ ΔΙΑΛΑΞΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΜΟΙΒΗΣ Κ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΤΟ ΣΚΥΒΑΛΟ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΜΕ ΤΡΕΛΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ. Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ ΘΥΜΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΛΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΗΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΜΕΙΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΥΠΗΡΞΕ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΟΝ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΖΕΡΒΕΑΣ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΕΝΤΟΚΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΑΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ. ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΤΙ Ο ΖΕΡΒΕΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΛΙΓΔΑ ΣΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΩ ΛΙΑΣ ΝΤΕΛΑΚΗ (Η Κ.Λ.ΝΤΕΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΣΘΕΝΗΣ Κ ΤΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Κ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΩΣΗ.ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ Κ ΑΛΛΟ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ) ΑΡΠΑΞΕ 8.5 ΕΚΤ ΕΥΡΩ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥ ΝΤΙΡΛΑ ΑΝ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ Κ ΑΥΤΟΝ Η ΙΔΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ. ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΤΥΠΟ ΠΔΣ ΦΥΤΡΟ.
    Κ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Η ΑΝΝΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΧΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΟΘΡΟ ΕΙΝΑΙ.
    ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΥΓΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ. ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Κ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ Κ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μακάρι να είχες άδικο. Αλλά δυστυχώς δεν έχεις......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΚΆΝΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΤΟΝ Ι. ΤΟΥΝΤΑ! ΠΟΥ ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΞΈΡΕΙ ΕΊΝΑΙ ΑΠΌ ΜΑΣΤΙΓΙΟ....ΧΩΡΊΣ ΚΑΘΌΛΟΥ ΚΑΡΌΤΟ!!!!ΓΙΑΤΊ ΌΛΟΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΘΈΛΟΥΝ!!!ΚΑΙ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΑΣ ΦΆΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ 5 ΦΡΆΓΚΑ!!!Ε! ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΛΟΊ ΘΈΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ ΛΊΓΟ ΣΑΝΟ!!
    ΑΠΌ ΤΟ ΝΑ ΤΡΏΝΕ ΜΌΝΟ ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ!!!ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΌΝΟ!!!ΑΜΆΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ..ΈΧΟΥΜΕ ΚΆΝΕΙ ΜΆΓΚΕΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΦΕΛΟ!!ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ Κ.Ο.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Τουντας δεν γινετε δημαρχος ποτε δεν ειναι οτε αγριοπουστας ουτε ψευτης ουτε απατεωνας.Αυτη ειναι συμμοριες πανε απο τον ενανε στον αλονε ολο οι ιδιοι μονο το ονομα του δημαρχου αλαζη τα αλα τα λαμογια ειναι τα ιδια παντα.
      Ρε ας φανε να χορτασουν αλα να φτιξουν και κατι για μας τους μαλακες. αυτη αρπαζουν την μαρμητα και την κουταλα και τα τρωνε ολα μεχρι να σκασουν και τα χορια μας ειναι σαν να ημαστε γυφτοι

      Διαγραφή
  18. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ 10ΔΗΜ.ΔΥΜΒΟΥΛΟΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ 200ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΜΑ ΣΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ...ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΨΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ Α ΡΕ ΤΟΥΝΤΑ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΤΙ ΤΑ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ Κ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ? ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΠΑΙΔΙ ΜΩΡΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΝΒΕΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΑΥΤΟΙ.
      Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ ΓΥΦΤΩΝ [ΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΕΙΔΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ Κ ΧΑΡΗΚΑΝ. ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Κ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ.ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Κ ΦΕΥΓΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΤΟΝ ΜΑΝΑΒΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΑΝΤΟΥ.

      Διαγραφή
    2. Ο δήμαρχος είναι δήμαρχος δεν μπορεί να ασχολείται όλη μέρα με 100.000 δημότες γι'αυτό είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι υφιστάμενοι του για να επικοινωνούν με τον κόσμο. Θα βρεις τον σύμβουλο θα του πεις τα παράπονα σου και εκείνος θα τα μεταβιβάσει στον δήμαρχο, πήγαινε στο σουβλατζίδικο του Φύτρου μπορείς να τον βρεις όποια ώρα θέλεις.

      Διαγραφή
    3. Ωπαααα αραξε τον γαιδαρο και κατεβα να φας το συιλιαρι που ανηκη στον απατεωνα μητσοπουθενα. Ναι ο δημαρχος ειναι δημαρχος δεν λεο οχι αλλα πρεπει να ειναι δημαρχος οχικλεφτρονι που κριβετε.Τα δυο χωρια μαζι ειχανε 30.000 κοροιδα ο μητσοπουθενας μας εκανε 3000 ουτε δημος δεν θαμαστε πια μετα το μερασμα του μητσοαπατεωνα.
      Εσυ μονος σου λες οτι θα βρουμε τα τσιρακια του γιατι ο μητσοπουθενας μενει στο πικερμι και δεν θελει παρτιδες με αμας μονο τα λεφτα να αρπαξη ηθελα. Ο Φυτρος ειναι στο σουβλατζιδικο του σουβλετζης θα παο σαββατο βραδυ και θα σταματηση την δουλεια που ζη να ακουση εμενα εσενα η αλλονε? Ο μηττσοπουθενας ειναι δημαρχος κ πρεπει να τον βρισκο 24 ωρες το 25ωρο απικο σινεχια σκλαβο αγορασα οχι αφεντικο.Αν δεν μπορει να ακουη και να βλεπη τα αφεντικα του τουσ δηματες να παει στο σπιτι του στο πικερμι. Σε πιο τσουτσεκι συμβουλο θα πνς κατι η θα πλακοσησ στισ κλοτσες τον Φυτρο τον σουβλατζη? μονο δημαρχος υπαρχη εδιοξε τον κατραμαδο εβαλε την ζηση τον ξεσκισε ο τουντας εβαλε τον σουβλατζη φυτρο αρα ολοι ειναι μπαζα αυτος που ειναι το κουμαντο φοβατε μην τον σαπιση ο τουντας στο ξηλο και κυβετε απο ολους γιατι φοβατε το στιλιαρι.Ο μητοσπουθενας αμα σε δη να πας κοντα νομιζη οτι θα φαη κλοτσες γιατι ξερη οτι ειναι για κλοτσες αλλα εσυ να τους πης καλημερα θες μονο. Ρεε απατεονας λαμογιο εινε κ κρυβετε να μην φαη κλοτσες γιατι ξερη οτι του αξιζουν αλλα πιος θα βαριση εναν καομιρη γυφτο που θα παη φυλακη? αυτος νομιζη οτι ολοι μας ημαστε αλητες λαμογια σαν αυτονε.ακου θα παο στο σουβλατζη που μπορη να τον διοξη οτι ωτα γουσταρη σαν τον τουντα. τον δημαρχο θελο τον υπαλληλο μας οι αλλοι εινε κατι οσο καιρο θελει ο δημαρχος

      Διαγραφή
  19. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ real estete ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ EINAI gold real estate

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ? Η ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ? Η ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ? ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΣΤΟ ΣΟΥΒΛΑΣΤΖΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΦΥΤΟΥ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ? ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΙΣΘΟ Κ ΑΝ ΤΥΧΕΙ Κ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΕΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ 4ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΝΤΟ Η ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΓΩ ΑΛΛΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΜΕΤΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ Κ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ.ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΤΟΥ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥ.ΤΟΣΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΣΑΝ ΤΟΝ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΤΑΞΑΝΑΔΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε σεις γιατί ασχολούμαστε μόνο εμείς με τον Δημαρχο??Αντιπολοιτευση δε υπάρχει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. AN ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,Ο ΨΕΥΤΟΜΑΡΚΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΦΥΛΑΚΗ. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΠ Χ.ΜΑΡΚΟΥ ΕΙΝΕ Δ.ΜΑΡΚΟΥ Κ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ Κ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΒΑΡΑΕΙ ΟΤΙ ΔΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ Κ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΗΝ ΜΑΘΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ Κ ΚΑΤΣΕΙ Κ ΓΙΝΕΙ Κ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ ΜΙΚΡΥΝΕΙ ΠΟΛΥ Η ΠΙΤΑ
      ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΜΙΤΑ.ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ Θ.ΜΑΡΓΕΤΗΣ Κ ΚΟΥΤΣΟΜΑΡΚΟΣ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΝΩ ΕΙΧΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΑΝΕΤΑ.
      ΒΓΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ ΟΙ ΓΔΑΡΜΕΝΟΙ Κ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΑΡΥΚΟΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΦΟΙ Κ ΤΥΦΛΟΙ.

      Διαγραφή
  22. Δεν στέκουν αυτά που γράφεις λες από 30.000 έγιναν οι κάτοικοι 3.000 επειδή έγινε δήμαρχος ο Δ.Μάρκου δηλαδή έφυγαν 27.000 κάτοικοι.
    Αυτοί οι 27.000 τον ψήφισαν, τον ψήφισαν για να φύγουν παλαβοί είναι? Έφυγαν μήπως επειδή έκλεισαν όλα τα παράνομα μαγαζιά? Μόνοι τους έβαλαν τα λουκέτα δεν τους έκλεισε ο δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Λυπάμαι για την περιπέτεια σου, αν είναι αλήθεια ελπίζω να τιμωρηθεί ο δήμαρχος σύντομα όπως του αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΡΕ ΦΊΛΕ Η ΠΟΛΎ ΨΕΥΤΗΣ ΕΊΣΑΙ .Η ΠΟΛΎ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ .ΕΓΏ ΠΙΣΤΕΎΩ ΜΆΛΛΟΝ ΤΟ ΔΕΎΤΕΡΟ!!!ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ???ΟΤΙ ΔΉΘΕΝ ΣΕ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ????? Η ΕΓΏ. ΠΆΡΑ ΕΊΜΑΙ ΑΓΑΘΟΣ???ΕΊΝΑΙ ΠΟΤΈ ΔΥΝΑΤΌΝ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΊ ΤΈΤΟΙΑ ΕΓΚΛΉΜΑΤΑ???ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΈΧΟΥΝ ΜΠΕΙ 10 ΧΡΌΝΙΑ ΦΥΛΑΚΉ Ο ΚΑΘΈΝΑΣ ΤΟΥΣ???? Ε! ΕΊΠΑΜΕ ΝΑ ΛΈΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΆΚΙΑ ΑΛΛΆ ΜΟΡΕ ΑΔΕΡΦΆΚΙ ΜΟΥ ΕΣΎ ΤΟ ΠΑΡΑΓΑΜΗΣΕΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΏΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟΎΤΟ...ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΞΈΡΕΙΣ ΠΌΣΟ ΤΟΝ "ΕΚΤΙΜΏ"ΩΣ "ΔΗΜΑΡΧΟ" ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ!!!ΑΛΛΆ ΕΙΠΆΜΕ! ΌΧΙ ΚΑΙ ΈΤΣΙ! ΌΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΈΒΕΙ ΤΟΥ ΚΑΘΈΝΑ.. ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΕΣΈΝΑ ..ΝΑ ΤΗΝ ΑΜΟΛΑΕΙ!!!ΓΙΑΤΊ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΌΣ!!!!ΠΑΛΑΒΕ. .....ΚΑΙ ΕΠΊΣΗΣ ΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΏ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΌΓΟΥ ΣΟΥ ΈΛΕΓΕ ΤΈΤΟΙΟΥ ΕΊΔΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΜΟΥ! ΘΑ ...ΠΈΡΑΝ ΤΟΥ ΌΤΙ ΘΑ ΕΊΧΑ ΚΊΝΗΣΗ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΊΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΎΤΕ ΕΓΛΗΜΑΤΟΣ ...ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΤΟΠΙΣΩ ΌΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΆΛΛΟ. ΑΛΛΆ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΟΥΣΑ ΌΤΙ ΕΊΧΕΣ ΑΓΑΜΗΤΟ. ....ΡΟΥΦΙΑΝΕ!!!!

      Διαγραφή
    2. ρε κρασοκανατα τουντα για τα λαμογια του δημαρχου μιλαη οχι για την αδερφαρα τον μητσο εξαφανισμενο η πουσταρα δεν ξερη που ειναι η λουτσα ουτε εσυ ξερης τι κανουν στην λουτσα το εχουν κανη σε πολλους αυτος ο ξηρισμενος το τσιρακι του νομικου το καλοκαιρι πηρε 100ευρο απο μια μαλακισμενη γητονισα για να καθαριση ενα οικοπεδο απο χορτα και σκουπιδια που ειχε ριξη ο δημος.
      Τουντα μαλακα ζης στα Σπατα που αν τολμηση να το κανη καπιος αυτο θα φαη ντουφεκια στα μουτρα κατεβα να πιης κανα κρασι στην λουτσα οσο κ αι να πιης δρν θα μεθας απο αυτα που θα ακουσης καθε μερα νεο οργιο γιατι ερημοσε η λουτσα τρελαθηκαν κ σηκοθηκαν ξαφνικα και εφυγαν δεν αντεξαν τον φοβο και την κοπανησαν σε μενανε δεν ηρθανε γιατι εχω ντουφεκιση γυφτουσ στο φαχνο και ξερουν θα παθουν τα ιδια αλλα πανε σε ανθρωπους που φοβουντε μην μπλεξουν.
      κατεβα στην λουτσα μαλακα τουντα να τα μαθης προτο χερι αντε μαλακα κολοτουμπα σε εδοξε σαν σκιλι ο απατεονας για να μην μαθης ποσα λεφτα κλεβουν και θα θελες και εσυ μερτικο και εσυ εισαι τσακαλι πηνασμενο θα τους γαμουσες τα ραματα θα επρεπε να σου φερουν μερτικο απο κλεμενα τρια χρονια μαλακα αντε μαλκα πιες τα κρασα σου και αυτη βοτκεσ κερασμενεσ απο τα κοροιδα αν εχειςσλεφτα για βεζινη παρε λεοφοριο και κατεβα να μαθης

      Διαγραφή
  25. ΡΕ ΤΟΥΝΤΑ ΚΑΝΟΣΙΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΜΕΙΝΗ ΚΑΤΙ ΚΑΝΤΟ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΝΑ ΞΑΛΑΦΡΟΣΗΣ. ΔΕΝ Γ...Σ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΥ ΠΕΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΤΕΣΕΡΑ ΞΕΒΡΑΚΟΤΟ ΘΑ ΓΑ...ΣΗΣ ΝΤΥΜΕΝΟΥΣ? ΗΡΕΜΗΣΕ ΘΑ ΠΑΘΗΣ ΚΑΝΑ ΕΦΡΑΓΜΑ ΕΙΣΕ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ ΚΑΡΓΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΣΙ ΘΑ ΠΑΣ ΑΔΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕΣ ΧΩΡΊΣ ΌΝΟΜΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΊΣΗΣ ΈΧΕΙΣ ΑΚΟΎΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΎΔΙ ΠΟΥ ΛΈΕΙ ΠΊΝΩ ΚΑΙ ΜΕΘΩΣ!!! Ε!ΕΓΏ ΠΊΝΩ ΚΑΙ ΓΑΜΩ!!!!!ΑΛΛΆ ΌΧΙ ΑΔΕΡΦΕΣ!!!!ΜΌΝΟ ΓΚΟΜΕΝΕΣ!!!!ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ!!!!!ΑΠΌ ΜΙΝΗ ΝΤΕΝΙΣΗ ΚΑΙ ΠΆΝΩ!!!!!ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΆΣ. .........

      Διαγραφή
    2. Κι'όμως ο Ανώνυμος μπορεί να έχει δίκιο σε πολλά απο αυτά που γράφει αλλά σε καμιά περίπτωση δε σημαίνει αυτό οτι τα κάνει όλα προσωπικά ο δήμαρχος.

      Διαγραφή
    3. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΝ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΧΤΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ Κ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΠΟΙΟΝ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ Η ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ.
      ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ Κ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΤΥΠΙΑ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ? ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑ ΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ?

      Διαγραφή
  27. ... εντυπωσιακό είναι το «πόθεν έσχες» του δημάρχου Σπάτων – Αρτέμιδας Δημήτρη Μάρκου και της συζύγου του Ανδρομάχης (Άντυς) Μέλλιουοι οποίοι δηλώνουν μόνο εισόδημα 32.800 ευρώ και καταθέσεις περίπου 7.000 ευρώ. Στο «πόθεν έσχες» του ζεύγους Μάρκου δεν υπάρχει κανένα άλλο στοιχείο.

    xaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ.
      ΜΟΝΟ Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ 41-42.000€ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ,ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΑΥΤΟΛΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ? ΠΡΟΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΥ?
      ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ ΑΠΑΤΗ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ.

      Διαγραφή
    2. http://www.notioanatolika.gr/images/dec2017/MARKOY_DIMITRIOS_313440.pdf

      Διαγραφή
    3. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ

      Διαγραφή
    4. Πιο χρησιμο για μας ειναι μια αγωγη να παρουμε τα κλεμμενα του ληστη. ρε αυτος κλεβη και το παγκαρι της εκκλησιας,αφου 41 χιλ. ευρα λεει ο προυπολογισμος του δημου οτι τσεπονη πως γραφη 33 χιλ ευρα. Αρχηγος στο ψεμα και την ληστια θελω να δω θα τον καρφοση η εφορια αφου γραφη παπαριες? στην δηλοση του. σε τσαντηρι στα γυφτικα μενει η σε εκεινο το διαμερισμα που αφησε ο στρατηγος στην Λουτσα αλλα αν εμενε στην Λουτσα καποιος θα τον ειχε δει. Μας κοροιδευη κανονικα και κοιταμε οι μαλακες

      Διαγραφή
  28. ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΡΟΚΟΣ
    ΑΝΤΕ ΕΝΑΣ - ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΦΊΛΟΙ ΑΝΑΓΝΏΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ! ΌΛΟΙ ΣΧΕΔΌΝ ΞΈΡΕΤΕ ΤΙ ΚΌΝΤΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΈΧΩ ΕΓΏ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ!!!ΘΈΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΏΣΩ ΌΜΩΣ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΈΤΣΙ ΌΠΩΣ ΤΑ ΛΈΤΕ! Ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΆΡΚΟΥ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΟΎΤΕ ΚΛΈΦΤΗΣ ΟΎΤΕ ΛΑΜΟΓΙΟ! ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΏ ΣΤΟ 100/100 ΧΩΡΊΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΌ ΊΧΝΟΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ! ΕΊΝΑΙ ΑΛΉΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΛΕΎΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ..ΤΟ ΘΈΜΑ ΌΜΩΣ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΕΜΕΊΣ ΣΥΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΙΜΕΝΗ ΑΠΌ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΏΝ ΤΟΥ!!!!!ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΏ..ΣΥΓΟΥΡΑ Η ΠΌΛΗ ΠΟΥ ΖΟΎΜΕ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΉ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΜΕ ΟΎΤΕ ΑΥΤΉ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!!!Ο ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΜΆΡΚΟΥ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΌ ΠΑΙΔΊ. .ΑΛΛΆ ΌΤΑΝ ΤΟ ΕΊΠΑ ΑΥΤΌ ΣΕ ΈΝΑΝ ΆΛΛΟ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΌΤΙ ΔΗΛΑΔΉ Ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΌ ΠΑΙΔΊ. ΜΟΥ ΑΠΆΝΤΗΣΕ .Ε! ΤΌΤΕ ΠΆΡΤΕ ΤΟΥ ΜΙΑ ΣΟΚΟΛΆΤΑ!!!!ΕΊΝΑΙ ΛΟΙΠΌΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΌΤΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΌ ΠΑΙΔΊ ΜΌΝΟ ....ΕΜΆΣ ΔΕΝ ΜΆΣ ΕΊΝΑΙ ΑΡΚΕΤΌ!!!!
    ΕΠΊΣΗΣ ΕΊΝΑΙ ΑΛΉΘΕΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΕΔΏ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ. .ΤΗΝ ΔΙΑΒΆΖΟΥΝ ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ!!! (ΑΥΤΌ ΕΠΙΤΡΈΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ΌΤΙ ΤΟ ΈΧΩ ΤΣΕΚΑΡΙ! ..ΆΛΛΩΣΤΕ ΑΡΚΕΤΈΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΈΧΩ ΚΡΊΝΕΙ Η ΚΑΤΑΚΡΙΝΗ ΚΆΤΙ ΤΑ ΤΗΛΈΦΩΝΑ ΠΟΥ ΔΈΧΟΜΑΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΛΊΓΑ! )ΑΥΤΌ ΛΟΙΠΌΝ ΠΟΥ ΘΈΛΩ ΝΑ ΠΩ. ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΑΠΌ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ ΊΣΩΣ Η ΠΌΛΗ ΒΓΆΛΕΙ ΚΆΠΟΙΟ "ΛΟΥΡΆΚΙ" ..ΑΣ ΑΦΉΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΌΝ ΤΑ fb ΜΈΣΑ ΣΤΑ ΟΠΟΊΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΈΠΕΙΣ ΣΥΝΉΘΩΣ ΌΤΙ ΑΝΟΗΣΊΑ ΘΈΛΕΙΣ!!!ΣΧΌΛΙΑ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΆ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΥΚΑΡΙΑΔΙΚΑ! ΚΑΙ ΆΣ ΑΡΧΊΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΆΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΊΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΧΩΡΊΣ ΦΟΒΩ ΌΤΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΊ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΥΝΗΣΗ! ΗΤΕ ΕΠΕΙΔΉ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΈΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΌΛΙΑ ΜΑΣ ΗΤΕ ΕΠΕΙΔΉ ΈΧΕΙ ΑΡΚΕΤΆ ΧΡΉΜΑΤΑ! !
    ΝΑΙ ΕΊΝΑΙ ΕΠΊΣΗΣ ΑΛΉΘΕΙΑ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΔΏ ΜΈΣΑ ΑΚΟΥΣ ΌΤΙ ΙΔΟΥΣ ΣΧΌΛΙΑ ΘΈΛΕΙΣ! ΑΠΌ ΑΝΟΗΤΑ ΈΩΣ ΧΥΔΕΑ ΚΑΙ ΥΒΡΕΙΣΤΙΚΑ...ΑΛΛΆ ΣΥΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΓΡΆΦΩΝΤΕ ΜΌΝΟ ΤΈΤΟΙΑ!!!
    ΠΆΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΚΡΗΓΟΡΩ. ..ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΠΡΟΤΙΜΏ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΏ ΣΧΟΛΙΑΣΜΌ ΑΠΌ ΤΟΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ!!!!ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΆ ΤΟΥ! ! ΆΣ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΌΝ ΝΑ ΓΡΆΦΟΥΜΕ ΆΣ ΠΡΟΣΤΕΘΟΎΝ ΚΑΙ ΆΛΛΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ. .ΓΙΑΤΊ Η ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ ΙΔΙΚΆ ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΈΣ ΕΠΟΧΈΣ ΕΚΤΌΣ ΤΟΥ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΊΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΗ!!!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ. .
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΈΡΕΤΕ.? .ΜΠΟΡΕΊ! ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ ΌΧΙ? ΕΔΏ ΜΈΣΑ ΚΆΤΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ!!!
    ΚΑΛΉ ΣΥΝΈΧΕΙΑ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
      ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΙΤΗΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΑΦΑΝΙΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΜΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ.
      ΤΟΤΕ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 42.000€ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΗΛΩΝΕΙ 32.800€.ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΟΧΗΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΓΟ ΓΥΦΤΑΚΗ Η ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.
      ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΕ ΕΛΙΩΣΕ ΣΤΟ ΠΑΖΟΔΡΟΜΙΟ ΣΑΝ ΓΟΠΑ ΑΠΟΤΣΙΓΑΡΟ. ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΜΑΙΜΟΥ ΤΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΝΤΕΦΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΤΟΥΝΤΑ.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΟΥΝΤΑ ΣΕ ΞΕΦΤΙΚΙΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ? ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΚΑΛ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΞΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΠΙΟΙ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΜΩΡΑΙΤΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ? ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΤΟ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΝΥΧΤΑ?
      ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΑΝ 4ΕΚΤ ΚΗΦΗ Κ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΟΥΦΑΣΡΙ?
      ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΜΕΣΙΤΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΣΕΙΣ ΙΣΟΒΙΑ. ΑΓΟΡΑΣΕ ΔΥΟ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ 50 ΧΙΛ ΕΥΡΩ 1ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΚΤ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΕΚΑΣ ΖΗΣΗ
      ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 250 ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ 10ΧΙΛ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΜΕ 1 ΕΚΤ ΕΥΡΩ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΚΤΙΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΚΑΜΙΑ 20 ΓΗΠΕΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ. ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Α[ΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥΝΤΑ ΕΠΙΝΕΣ ΤΑ ΞΥΔΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΛΑΚΩΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΥΖΩΝΕΣ ΣΤΗΝ Β.ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ?

      Διαγραφή
    3. Τούντα ....η γνωστή τακτική.... βρίζεις... γλύφεις.... ζητάς συγγνώμη... ΛΑΜΟΓΙΟ!!!!!

      Διαγραφή
    4. ΔΗΜ. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑΤΕ ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ! Ο ΓΝΩΣΤΌΣ ΣΟΥ ΕΊΜΑΙ.... Ο Ι. ΤΟΥΝΤΑΣ.. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ? ΟΤΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΆ ΣΟΥ ΛΌΓΙΑ.. ΟΠΌΤΕ ΣΟΥ ΔΊΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ "ΧΈΡΙ "ΣΟΥ???
      ΈΓΡΑΨΕΣ ΛΈΕΙ ..ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ,.. ΌΤΙ ΤΟ ΓΎΡΙΣΑ ΣΤΗΝ "ΣΚΛΗΡΉ "ΑΝΤΙΠΟΛΟΙΤΕΥΣΗ "ΌΤΑΝ Ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΈΤΡΕΨΕ ΝΑ ΑΝΑΡΙΧΗΘΩ ΣΤΗΝ ΘΈΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΈΔΡΟΥ!!!!ΚΑΛΆ ΡΈ ΦΟΥΚΑΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑΤΕ..ΜΕ ΈΧΕΙΣ ΕΜΈΝΑ ΝΑ ΈΧΩ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΝΑ ΓΊΝΩ Ο ΑΠΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΥΤΟΥ????
      ΝΑ ΓΊΝΩ ΔΗΛΑΔΉ Ο ΠΡΟΈΔΡΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΆΡΧΟΥΛΗ????
      ΤΙ ΛΕΣ? ?ΌΤΙ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΕΓΏ ΕΚΕΊ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΤΟ ΜΠΟ'Ι' ΜΟΥ???ΡΈ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΎΛΗ ΕΓΏ ΓΛΗΤΟΣΑ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΎ ΣΟΥ! ΤΟΥ "ΤΆΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ "ΣΧΕΔΌΝ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΟ ΕΥΡΏ "!!ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΟΜΟΥΝ ΝΑ ΓΊΝΩ ΠΡΟΕΔΡΟΣ???ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΌ! ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΎΤΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΈΧΕΙΣ???
      ΈΧΩ ΔΟΣΕΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΆ ΠΆΝΩ ΑΠΌ 1000000ΕΥΡΩ!!!!ΘΑ ΚΑΘΌΜΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΏ ΜΕ 50 ΡΊΚΑ??
      Ε!ΌΧΙ!!!
      ΑΠΛΆ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΩ ΌΤΙ ΑΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΜΙΑ ΘΈΣΗ.. ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΤΟΥ ΊΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΆΡΧΟΥ!!!!!!
      ΚΑΙΡΟΣ ΕΓΓΉΣ!!2019 ΛΈΕΙ! !ΑΡΚΕΊ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΌΛΟΙ ΚΑΛΆ!!!
      ΑΝ ΜΕ ΡΏΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΕΊΜΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΌΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΈΡΩ? ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΏ ΕΥΘΑΙΩΣ ΌΧΙ!!!!!!ΑΛΛΆ Ο ΣΤΌΧΟΣ ΜΟΥ ΑΥΤΌΣ ΕΊΝΑΙ!!!ΌΧΙ ΠΡΟΈΔΡΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΆΡΧΟΥΛΗ!!ΉΜΑΡΤΟΝ!!ΤΏΡΑ ΑΝ ΘΈΛΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΚΑΛΌ-ΤΙΜΗΤΙΚΌ ΓΙΑ ΜΈΝΑ? ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ!!!
      ΣΎΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΤΑ 50 ΕΥΡΏ!!!
      ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΕΓΏ ΑΠΌ ΤΙΣ ΦΥΛΑΔΕΣ ΣΑΣ Η ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ Η ΤΟΥ "ΑΛΉΘΕΙΑ "ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΩΘΉΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΉΣΕΙ ΤΗΣ ΔΗΝΑΡΧΕΙΑΣ ΜΆΛΛΟΝ ΑΠΑΤΑΣΤΕ!!!
      ΑΝ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΚΆΤΙ ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΜΌΝΟ ΑΠΌ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ!!!!!ΠΟΥ ΓΡΆΦΕΙ ,ΣΧΟΛΙΆΖΕΙ ΕΛΕΎΘΕΡΑ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΗΣ!!!!ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ "ΧΏΝΕΙ "
      ΝΑΙ ΕΓΏ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΏ ΑΠΌ ΤΟ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΧΑ'Ι'ΔΕΥΟΝΤΕ ΣΤΑ ΓΛΥΟΔΕΙ FB ΟΙ ΚΆΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΓΕΙΆ!!!!!

      Διαγραφή
  30. Ο αμερικανος πιατας αποτυχημενος παντου και παντα ακομα ψαχνη να αρπαξη πενηνταρικα? ποσο χρονονε εινε αυτος τορα πρεπει να εχη πιαση τα 85 που τον βρηκες ρε τουντα?
    Τουντα δημαρχος δεν γινεσε με τιποτα.
    Εχασες την ευκαιρια να στηλης φυλακη το λαμογιο τον μουγκονε τελειοσε για σενα.
    Πρεπει να το παραδεχτης και συ και οι αλλη μας επιασε μαλακες ο βλακας ο μουγκος και εχει μαζεψει κατομυρια ευρα.
    Αλλα του τιμαζουν φυλακη αλλος πιο μαγκας απο σας ολους. Δημαρχος μετα τον μουγκονε υπαρχη και θα βγη με τρελο νουμερο ψηφον γιατι θα κληση φυλακη τον μουγκονε και πολλα αλλα λαμογια. Κανονισε Τουντα να βρης πιος εινε να γινης δημοτικος συμβουλος παραπανο δε σε βλεπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΦΊΛΕ ΜΟΥ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΊΝΩ ΌΣΟ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΈΝΑ!!!!!
    ΑΛΛΆ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΙΏΣ ..ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΈΦΕΡΕ ΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΌΜΟΥΝ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΈΝΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΣΕΊΣ ΘΈΛΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΆΚΙΑ! !ΗΤΕ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ ΗΤΕ ΤΟΥ ΚΆΘΕ ΚΟΥΡΗ!!!ΗΤΕ ΤΩΝ FB ...
    ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΙΆΞΟΥΝ ΚΑΜΊΑ ΛΑΚΟΥΩΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΛΛΆΞΟΥΝ ΚΑΜΊΑ ΛΆΜΠΑ! ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΝΑ ΒΓΆΖΟΥΝ ΣΕΛΦ. ..
    ΚΑΙ ΌΧΙ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΕ!!!
    ΝΑ ΣΑΣ ΦΈΡΟΥΝ ΛΈΩ ΤΟ ΦΥΣΙΚΌ ΑΈΡΙΟ, ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΙΆΞΟΥΝ ΣΧΟΛΕΊΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΙΆΞΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΠΑΡΑΛΊΑ ΣΑΣ...;ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΙΆΞΟΥΝ ΓΉΠΕΔΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΟΡΟΎΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΚΆΝΟΥΝ ΜΑΡΊΝΑ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΚΆΝΟΥΝ ΑΛΣΟΣ ΑΝΑΨΥΧΉΣ ΤΗΝ ΛΊΜΝΗ (ΑΛΊΚΗ )ΚΑΙ ΠΟΛΑ ΑΛΛΆ ΤΈΤΟΙΟΥ ΜΕΓΈΘΟΥΣ ΈΡΓΑ!
    ΣΥΝΕΧΊΣΤΕ ΛΟΙΠΌΝ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ!

    ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΏ ΕΊΜΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΌΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΎ ΣΟΥ ΒΕΛΙΝΕΚΟΥΣ!!!
    ΚΑΙ ΌΝΤΩΣ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ!!!!!
    ΑΛΊΜΟΝΟ ΆΛΛΩΣΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ18 Μαΐου 2018 στις 10:43 μ.μ.

    Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου! Έχει ήδη φροντίσει το σχολείο του να με ενοιμερωσει! Και επειδή βλέπω ότι ενδιαφέρεσαι και για τον ανηλικο Γιο μου!.Μαθε ότι μου είπαν (οι καθηγητές του)ότι θα περάσει την τάξη του με 19!!!
    Οπως και να έχει ευχαριστώ για τις ιδιαίτερες ευεσθισιες σου!
    ΑΛΗΤΗ. .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου