Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Μαραθώνος συμπαραστέκεται σε αγώνες μαθητών

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Μαραθώνος συμπαραστέκεται σε αγώνες των μαθητών που γίνονται για την καλυτέρευση των συνθηκών της ζωής τους και της εκπαίδευσής τους.
Για τον λόγο αυτό καλούμε τους Συλλόγους Γονέων, τους Γονείς και τους υπόλοιπους Συλλόγους του Δήμου μας, να συμπαρασταθούν στις κινητοποιήσεις των Μαθητών του ΓΕΛ και Γυμνασίου Μαραθώνα κατά του ΧΥΤΑ.




Όπως έχουν ήδη ανακοινώσει οι μαθητές, σήμερα Παρασκευή 22/12/17, θα συγκεντρωθούν στην κεντρική πλατεία του Μαραθώνα στις 10:00 και θα κάνουν πορεία μέχρι το δημοτικό κατάστημα της Ν. Μάκρης. Οι γονείς μπορούν να συμμετάσχουν στην πορεία, ώστε να συμβάλλουν και στην ασφαλή διεξαγωγή της, ή μπορούν να περιμένουν μπροστά από το δημαρχείο και να υποδεχθούν τα παιδιά.

Είναι υποχρέωση όλων μας να συμπαρασταθούμε στον δίκαιο αγώνα των μαθητών και να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στις μέχρι τώρα αποφάσεις και ενέργειες των αρμοδίων για το ΧΥΤΑ, που δεν εμπνέονται από αγωνιστική διάθεση αλλά με την στάση τους βοηθάνε να προχωράνε τα έργα τόσα χρόνια τώρα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου