Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

«Ελληνοφρένεια»: «Μας φάγανε» - Η εκδοχή του Alpha

 
Η ανακοίνωση της εκπομπής στο Twitter Τι λέει ο τσολιάς της «Ελληνοφρένειας» για το ξαφνικό κόψιμο της εκπομπής - Σύμφωνα με τον Alpha το πρόγραμμα κόπηκε γιατί είχε τηλεθέαση χαμηλότερη από τον μέσο όρο του σταθμούΈπειτα από επτά εκπομπές, αν και η
σύμβαση με τον Alpha ήταν για όλη τη σεζόν, η «Ελληνοφρένεια», η γνωστή σατιρική εκπομπή του καναλιού κόπηκε ξαφνικά με τον τσολιά της «Ελληνοφρένειας» να λέει: «Μας φάγανε». Και ενώ σύμφωνα με τον Alpha το πρόγραμμα κόπηκε γιατί είχε τηλεθέαση χαμηλότερη από τον μέσο όρο του σταθμού, οι συντελεστές της εκπομπής κάνουν λόγο για λογοκρισία και εποικοινώνησαν την εξέλιξη στο Twitter.









Αναφέρει συγκεκριμένα η ανάρτηση της εκπομπής: «Σύντροφοι τηλεθεατές μας έκοψαν αιφνιδίως απ τον @ALPHA_TV !Μας ανακοινώθηκε χθες βράδυ αφού είχε γυριστεί&μονταριστεί η εκπομπή,με αποτέλεσμα να μη μπορέσουμε καν να χαιρετίσουμε το κοινό.Ευχαριστούμε λοιπόν όσους μας παρακολούθησαν αυτά τα 4μισι χρόνια.Ραντεβού στα Γουναράδικα».


 Μιλώντας στο «Έθνος» ο τσολιάς της «Ελληνοφρένειας» για το ξαφνικό κόψιμο της εκπομπής είπε: «Μας φάγανε. Μια εκπομπή πολιτικής σάτιρας δεν κόβεται, λογοκρίνεται. Δεν πρόκειται για τηλεπαιχνίδι. Η σάτιρα είναι ένα είδος από μόνη της -αν βεβαίως θέλεις κι αντέχεις να έχεις μια τέτοια εκπομπή. Κι αν θέλεις να τη διατηρήσεις, ψάχνεις εναλλακτικές: αλλάζεις μέρα και ώρα στην εκπομπή. Τέλος πάντων θα θεωρούσα τίμιο το "δεν θέλω" , όχι αυτό που έγινε. Πάντως εμείς δεν λυπόμαστε καθόλου. Το θεωρούμε παράσημο. Ήταν τόσο νοσηρό και πολεμικό το κλίμα τον τελευταίο καιρό, που σχεδόν ανακουφιστήκαμε. Ξέρουμε άλλωστε ότι η δουλειά μας είναι να ενοχλούμε. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με συνέπεια. Να το επαναλάβω; Με συνέπεια».

Μάλιστα ο τσολιάς της «Ελληνοφρένειας» έδωσε έμφαση και στη χρονική στιγμή που το κανάλι επέλεξε να τους ανακοινώσει το κόψιμο της εκπομπής. «Μας το ανακοίνωσαν αφότου είχα τελειώσει το μοντάζ της επόμενης εκπομπής και το είχα παραδώσει, ώστε να είναι σίγουροι ότι δεν θα πούμε κάτι».

Την ίδια ώρα κύκλοι του Alpha ανέφεραν ότι στη σύμβαση υπήρχε όρος που προέβλεπε το κόψιμο της εκπομπής αν επί τρεις διαδοχικές εκπομπές η τηλεθέαση ήταν κάτω από τον μέσο όρο του καναλιού (περί το 15%). Μάλιστα αποσαφηνιζόταν από το περιβάλλον του καναλιού ότι ο Alpha δεν ενήργησε λογοκριτικά ούτε ανέστειλε την «Ελληνοφρένεια» εξαιτίας πολιτικής παρέμβασης.

5 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΦΥΓΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ.
    ΑΥΤΗ Η ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ Κ ΑΦΡΑΓΚΟΙ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ 50 ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΖΩΕΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΣΤΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ. ΤΟΣΟ ΒΙΑΣΤΙΚΟ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΑΚΟΜΑ ΑΦΟΥ Ο ΑΛΦΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΧΑΜΗΛΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΑΡΑ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ 19-20-21-12-17 Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΠΙΛΑ.
    ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ.
    ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ Κ ΕΔΩΣΕ ΣΗΜΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΞΩ? ΤΟΤΕ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ «Ελληνοφρένεια» ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ «Ελληνοφρένεια» ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΛΦΑ ΚΑΠΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ ΝΟΜΙΖΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΩΝΥΜΟΣ δεν έχει τύχει να την παρακολουθήσω ποτέ αλλά είναι γνωστό ότι είναι σατυρική εκπομπή, εσένα τι σε ενοχλεί αυτό δεν σατιρίζεις συνέχεια τον δήμαρχο σου, απαγορεύεται να σατιρίζουμε την εξουσία όποιος σατιρίζει την εξουσία είναι σκουπίδι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΛΑΚΑΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΜΥΑΛΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΛΛΙΠΗ ΓΝΩΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ-ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΟ ΑΒΑΤΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ. Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ Κ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΥΤΗ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΥΠΟ ΣΚΕΨΕΩΣ Κ ΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
      ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ.
      ΕΔΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΜΕ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ Κ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ.
      ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ Κ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΣ.
      ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ Κ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.
      ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΗΛΙΘΙΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ?

      Διαγραφή
    2. Μπορεί να έχεις δίκιο γιατί θυμάμαι στο παρελθόν παρόμοια περίπτωση του Λαζόπουλου που αποδείχτηκε πραγματικά εγκάθετος.

      Διαγραφή
    3. Ο ΛΑΖΟΒΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
      ΕΠΑΡΧΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΦΥΓΕ ΠΟΤΕ Η ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΙΩΤΗ.
      ΕΞΥΠΝΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΣΠΙΡΤΟΖΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΣΟ ΗΤΑΝΕ ΕΝΑΣ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΛΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ.
      ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ.
      ΜΕΤΑ ΛΙΓΔΩΣΕ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
      ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΟΙΤΑΞΕ ΓΥΡΩ ΤΟΥ Κ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΙ Κ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Κ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΩΝΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
      ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ Κ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΑΡΧΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΛΑΖΟΒΛΑΚΑ.
      ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΧΩΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΣ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΜΙΑ ΖΩΙΤΣΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ
      ΟΜΩΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΥΚΟΦΩΛΙΕΣ ΞΕΝΟΙ ΛΥΚΟΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ Κ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΕΞΩ
      ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΡΟΣ Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΟΙΝΟ.
      ΕΧΑΣΕ ΕΜΑΣ Κ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ
      ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ Κ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου