Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

Honda Grom 2025 Cornering ABS!


Honda ενισχύει τα 125άρια της ανεβάζοντας το επίπεδο τεχνολογίας και εξοπλισμού στο MSX 125 του 2025.Έχει περάσει μια δεκαετία από την πρώτη φορά που η Honda πρόσθεσε στην γκάμα της το MSX 125 Grom και πλέον η μικρή μοτοσικλέτα 125 κ.εκ. είναι από τις πιο αγαπημένες στην κατηγορία. Ο διασκεδαστικός οδηγικός χαρακτήρας, η νεανική εμφάνιση και η εκπληκτική του χρηστικότητα το έχουν κάνει το απόλυτο δίκυκλο διασκεδαστικής αστικής μετακίνησης, έχοντας παράλληλα και πολλά στοιχεία customizing. Είναι με λίγα λόγια το παπί του 2020!



Για το 2025 η Honda δίνει ακόμα μια ώθηση στο μοντέλο φρεσκάροντας την εμφάνιση και προσθέτοντας πλούσια τεχνολογία και εξοπλισμό. Το πρώτο που άλλαξε είναι ο σχεδιασμός ο οποίος απαλλάσσεται πλέον από τα ρετρό στοιχεία και αποκτά μια σπορ εμφάνιση με μοντέρνες λεπτομέρειες.





Ένα έξυπνο στοιχείο του σχεδιασμού είναι τα επανασχεδιασμένα πλευρικά του ρεζερβουάρ που έχουν επιθετικές γωνίες και πιο σπορ αισθητική. Νέος είναι και ο LED προβολέας, ενώ πολύ βελτιωμένη είναι η εργονομία με έμφαση στην άνεση και την προσαρμοστικότητα σε όλα τα μεγέθη αναβατών.
Ο κινητήρας του Grom είναι αερόψυκτος μονοκύλινδρος 125 κ.εκ. με απόδοση 10 ίππους και 10,5 Nm ροπής. Χρησιμοποιεί σύγχρονο ψεκασμό και συνεργάζεται με 5τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ οι επιδόσεις είναι διασκεδαστικές με τελική ταχύτητα 94 χλμ./ώρα. Οδηγικά, το νέο MSX 125 παραμένει πολύ ευχάριστο έχοντας αυξήσει το επίπεδο ασφάλειας που προσφέρει στον αναβάτη.

Το πλαίσιο είναι ατσάλινο και συνεργάζεται με ανεστραμμένο πιρούνι 31 χιλ. εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω. Οι τροχοί είναι 12 ιντσών και τα φρένα αποτελούνται από δίσκο 220 χιλ. εμπρός και 190 χιλ. πίσω. Ίσως το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του νέου Grom είναι το σύστημα ABS που περιλαμβάνει λειτουργία ABS Στροφής μέσω μονάδας ελέγχου IMU, όπως συναντάμε σε σπορ μοτοσικλέτες υψηλής απόδοσης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου