Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Γεωργόπουλος, πρώην Οικονομικός Διευθυντής ΣΥΡΙΖΑ για άδεια ταμεία: «Τι μεσολάβησε και αναβαθμίστηκαν σε «θεωρία του χάους;»

 Σειρά ερωτημάτων προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θέτει ο πρώην Οικονομικός Διευθυντής του κόμματος, Θύμιος Γεωργόπουλος, απαντώντας στις αιτιάσεις της Κουμουνδούρου περί άδειων ταμείων. Σε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα, ο κ. Γεωργόπουλος επισημαίνει ότι οι απολύσεις στα κομματικά ΜΜΕ «τελούν απλώς σε αναστολή, λόγω της μη δυνατότητας καταβολής των κατά νόμο αποζημιώσεων», υπενθυμίζοντας πως «την 1/11/2023 είχαν δοθεί αναλυτικά στοιχεία επί των δημοσιευμάτων (διαρροών) περί παραλαβής δήθεν «καμένης γης», οι οποίες ουδέποτε διαψεύστηκαν από την νέα ηγεσία τότε του ΣΥΡΙΖΑ».





Αναλυτικά, η ανάρτηση:

Την 1/11/2023 είχαν δοθεί αναλυτικά στοιχεία επί των δημοσιευμάτων (διαρροών) περί παραλαβής δήθεν «καμένης γης», οι οποίες ουδέποτε διαψεύστηκαν από την νέα ηγεσία τότε του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι μεσολάβησε και τα «άδεια ταμεία» αναβαθμίστηκαν (8 μήνες μετά) σε «θεωρία του χάους»;

Μήπως η κατάρρευση του αφηγήματος Κασσελάκη από το εκλογικό αποτέλεσμα;

Μήπως η απομάκρυνση της κυβερνησιμότητας του ΣΥΡΙΖΑ μετά το εκλογικό αποτέλεσμα;

Μήπως η κυοφορούμενη γέννα της δημιουργίας μεγάλου πόλου της κεντροαριστεράς που ξεπερνάει το Κασσελακικό «εγώ θα γίνω πρωθυπουργός» (2 τετραετίες);

Ο Σ.Κ. βρήκε τι φταίει:

Φταίει το Οικονομικό «χάος», τα Κομματικά όργανα, τα Ακοστολόγητα Προγράμματα και οι Παλιές καριέρες που εμποδίζουν να χτιστούν Νέες.

Και κάτι τελευταίο: πόσα επαγγελματικά στελέχη και με τι κόστος παρέλαβε ο Κασσελάκης και πόσα και με τι κόστος μισθοδοτεί σήμερα;

Άλλωστε πως θα απορροφηθούν οι αντιδράσεις και ποιος θα φορτωθεί τον «μουτζούρη» που κλείνει η ΑΥΓΗ και την επόμενη Δευτέρα 1/7 οι εργαζόμενοι δεν θα πληρωθούν;

Όσο για τις απολύσεις -που έχει εξαγγείλει-τελούν απλώς σε αναστολή, λόγω της μη δυνατότητας καταβολής των κατά νόμο αποζημιώσεων.

Η δολοφονία χαρακτήρων είναι μια βολική λύση (για την μετάθεση κάθε ευθύνης) ή όπως έλεγε και ο Σκαραβαίος στους «Δέκα μικρούς Μήτσους»:

“Διορθώνομαι”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου