Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Νεκρός ο μόλις 9 ετών αναβάτης, Lorenzo Somaschini! NEWSMOTO

Ο τέταρτος γύρος του Honda Junior 160 Cup επεφύλασσε μία πολύ άσχημη έκπληξη για τους απανταχού φίλους των αγώνων μοτοσικλέτας. Η πίστα του Ιντερλάγκος στιγματίστηκε από ίσως το πιο λυπητερό γεγονός της χρονιάς για τον κόσμο της μοτοσικλέτας.
Διότι εκεί, ο μόλις 9 ετών Αργεντινός αναβάτης, Lorenzo Somaschini είχε μία άσχημη πτώση στη στροφή Pinheirinho , με αποτέλεσμα να χτυπήσει άτσαλα το κεφάλι του, πριν αφήσει την τελευταία του πνοή λίγες ημέρες μετά.



Το παρατσούκλι του ήταν «Lolito» και ήταν γεννημένος στις 17 Ιουλίου του 2014, στο Ροζάριο της Αργεντινής. Έχοντας ξεκινήσει από πολύ μικρός να εκπαιδεύεται στους αγώνες μοτοσικλέτας, ο Somaschini ξεκίνησε πέρυσι να αγωνίζεται στο Superbike Junior Cup της Αργεντινής, ενώ στόχευε να αγωνιστεί το συντομότερο δυνατόν και σε διεθνές επίπεδο.




Δυστυχώς, η μοίρα του έπαιξε το πιο άσχημο παιχνίδι, αφού η πτώση ήταν άτσαλη και η κατάσταση με τα τραύματα στο κεφάλι του ήταν μη αναστρέψιμη. Οι γιατροί του νοσοκομείου του Σάο Πάολο έκαναν το καλύτερό τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να σώσουν τον 9χρονο αναβάτη.



Ο εκπαιδευτής του Lorenzo, Diego Pierluigi, καταρρακωμένος ανέφερε: «Με ραγισμένη καρδιά, θα πρέπει να σε αποχαιρετήσω. Θα μου λείψεις τόσο πολύ Lolito. Σε ευχαριστώ που με άφησες να αποτελέσω μέρος του ονείρου σου. Αναπαύσου εν ειρήνη πρωταθλητή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου