Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Αφελής νεαρός αγόρασε την Rolls-Royce του Ράσφορντ για 184.000 λίρες και του βγήκε σαράβαλο (vid)

Ο Mat Armstrong αγόρασε την παλιά Rolls-Royce του Marcus Rashford, η οποία καταστράφηκε σε ατύχημα τον Σεπτέμβριο, για 185.000 λίρες. Ένας αφελής ΥouΤuber αγόρασε την παλιά Rolls-Royce του Ράσφορντ, η οποία, ωστόσο, είχε υποστεί σοβαρές ζημιές καθώς είχε εμπλακεί σε

σοβαρό τροχαίο τον περασμένο Σεπτέμβριο. Όμως, ο Mat Armstrong απογοητεύτηκε όταν είδε το αμάξι αφού παραδέχθηκε ότι «η ζημιά ήταν πολύ χειρότερη απ' ό,τι νόμιζα αρχικά».

Για το συγκεκριμένο πολυτελές αυτοκίνητο της Rolls Royce, ο Ράσφορντ πλήρωσε αρχικά το ιλιγγιώδες ποσό των 700.000 λιρών για το όχημα.
Ωστόσο, το αυτοκίνητο καταστράφηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν ο Ράσφορντ ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο. Ευτυχώς, ούτε ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ούτε ο άλλος οδηγός τραυματίστηκαν στη σύγκρουση, κατά την οποία το αυτοκίνητο έπεσε και πάνω σε έναν στύλο κυκλοφορίας.

Το τροχαίο προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στην αριστερή πλευρά του οχήματος, με αποτέλεσμα ο γνωστός ποδοσφαιριστής να το βγάλει σε δημοπρασία. Ο YouTuber Mat Armstrong, ο οποίος διαθέτει 2,55 εκατομμύρια συνδρομητές στη πλατφόρμα, αγόρασε το όχημα έναντι 185 χιλιάδων λιρών. Φαινόταν μια απίστευτη ευκαιρία καθώς, όπως προαναφέρθηκε, ο ποδοσφαιριστής είχε πληρώσει 700 χιλιάδες λίρες για το αυτοκίνητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου