Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Φαρ Ουέστ με πυροβολισμούς και συλλήψεις στην Καρδίτσα

Ανήμερα της εθνικής εορτής έβγαλαν τα... κουμπούρια δύο Έλληνες, οι οποίοι διαπληκτίστηκαν για άγνωστο λόγο και δεν δίστασαν να ανοίξουν πυρ ο ένας εναντίον του άλλου, μετατρέποντας μέρα- μεσημέρι σε πεδίο μάχης μια γειτονιά στην Καρδίτσα, με αποτέλεσμα να βρεθούν και οι δυο αντιμέτωποι με σοβαρές κατηγορίες.

Την αρχή έκανε ο ένας από τους δράστες ο οποίος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο προς το μέρος του άλλου, αλλά αστόχησε και τα σκάγια προκάλεσαν ζημιές στο αγροτικό φορτηγάκι του. Στη συνέχεια, ο δεύτερος απάντησε πυροβολώντας και αυτός με κυνηγετικό όπλο προς το μέρος του πρώτου τραυματίζοντάς τον ελαφρά. Στο σημείο έφτασαν αμέσως αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που συνέλαβαν και τους δυο.



Ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου ήδη βρισκόταν ο άλλος. Σε βάρος και των δυο σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, πρόκληση σωματικών βλαβών και φθορά, κατά περίπτωση, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου