Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Audi Q6 e-tron

 Η μελλοντική σειρά μοντέλων Q6 e-tron σηματοδοτεί την απαρχή της ηλεκτρικής κινητικότητας για την Audi, ενώ ήδη δημιουργείται ένα ειδικό τμήμα συναρμολόγησης μπαταριών, το οποίο βρίσκεται μέσα στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Ingolstadt. Ο Γερμανός κατασκευαστής δοκιμάζει επί του παρόντος σε περιοχές πέριξ του Αρκτικού Κύκλου το Q6 e-tron. Η μελλοντική σειρά μοντέλων είναι η πρώτη που θα κατασκευαστεί με τη νέα τεχνολογική πλατφόρμα Premium Platform Electric (PPE).

Με το ηλεκτρικό σύστημα 800V, τους ισχυρούς και αποδοτικούς ηλεκτροκινητήρες, ένα καινοτόμο σύστημα διαχείρισης μπαταριών και φόρτισης και μια καινούρια αρχιτεκτονική ηλεκτρονικών συστημάτων, το πρωτότυπο Q6 e-tron σηματοδοτεί το επόμενο σημαντικό βήμα στην ηλεκτροκίνηση και την ψηφιοποίηση της γκάμας μοντέλων της Audi.

Η επερχόμενη σειρά μοντέλων Q6 e-tron, η οποία διατίθεται σε εκδόσεις αμαξώματος SUV και Sportback, αντιπροσωπεύει τη βιώσιμη παραγωγή, την αναβάθμιση των δεξιοτήτων του εργατικού δυναμικού στην εγκατάσταση του Ingolstadt και το ηλεκτρικό μέλλον της εταιρείας.

Η Audi μεταμορφώνεται με γρήγορο ρυθμό σε κορυφαίο connected πάροχο, πλήρως ηλεκτρικής premium κινητικότητας. Και το κάνει αυτό πάνω σε ισχυρά οικονομικά θεμέλια,καθώς ο Όμιλος Audi έκλεισε το οικονομικό έτος 2022 με αποτελέσματα ρεκόρ.

«Η στρατηγική μας “Vorsprung 2030” παρέχει τις σωστές απαντήσεις, ακόμη και σε περιόδους πολλαπλών κρίσεων», αναφέρει ο CEO της εταιρείας, Markus Duesmann. «Εστιάζουμε πλήρως στη βιωσιμότητα και προωθούμε συστηματικά την ψηφιοποίηση και την ηλεκτροκίνηση των προϊόντων μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου