Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Ferrari 488 Spider

Θα μπορούσε μια Ferrari 488 Spider να σκουριάσει και ο ιδιοκτήτης της να την κυκλοφορεί κανονικά στον δρόμο; Μια Ferrari ούτως ή άλλως ξεχωρίζει στον δρόμο και προσελκύει το ενδιαφέρον και τα βλέμματα των περαστικών. Βεβαίως, για πολλούς από τους ιδιοκτήτες ενός μοντέλου της αυτό δεν είναι αρκετό και επιδιώκουν να κάνουν ό,τι μπορούν να διακριθούν (και ενδεχομένως να επιδειχτούν).



Για τον λόγο αυτό η Ferrari προσφέρει το πρόγραμμα εξατομίκευσης του οχήματός τους. Ωστόσο, αυτό γίνεται με τρόπο που να πληροί τα αυστηρά στάνταρ ποιότητας και αποκλειστικότητας που θέτει η εταιρεία.







Ο κάθε ιδιοκτήτης δεν έχει δικαίωμα να παραποιήσει στο ελάχιστο το αυτοκίνητό του με τρόπο που δεν είναι σύννομος με ό,τι ορίζει ως αποδεκτό η Ferrari. Όταν σε επιλέξει το Maranello για να σου δώσει το μοντέλο που επιθυμείς, αναλαμβάνεις την υποχρέωση να το διαφυλάξεις στον χρόνο στη γνήσια μορφή του. Αυτό γίνεται υπογράφοντας και τον αντίστοιχο όρο στο μακροσκελές συμβόλαιο που συνοδεύει την απόκτηση ενός μοντέλου της.



Αυτό αφορά και στην αλλαγή χρώματος του αμαξώματος. Οποιαδήποτε τροποποίηση θα πρέπει να γίνει έπειτα από αντίστοιχο επίσημο αίτημα προς τη Ferrari, να πραγματοποιηθεί από την ίδια και να καταγραφεί στα έγγραφα πιστοποίησης γνησιότητας που συνοδεύουν το κάθε όχημά της.





Συνεπώς, ξεχνάμε το σενάριο να πάμε στον «κυρ-Μήτσο» (sic) της γειτονιάς μας για να μας βάψει τη Ferrari στο χρώμα που επιθυμούμε, καθώς εάν συμβεί αυτό χάνεται οποιαδήποτε υποστήριξη από την εταιρεία. Οπότε, τι συμβαίνει με τη συγκεκριμένη, «σκουριασμένη» Ferrari 488 Spider, βίντεο της οποίας «ανέβηκε» στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «tik tok»;




Ο ιδιοκτήτης της μάλλον αποφάσισε να αψηφήσει τον συγκεκριμένο κανόνα τής Ferrari και να κάνει το όχημά του να μοιάζει με αυτό που οι Αμερικανοί ονομάζουν «rat paint» (πατίνα, δηλαδή). Είτε το έβαψε είτε χρησιμοποίησε κάποιο αυτοκόλλητο, έκανε την 488 Spider του να ξεχωρίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου