Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Βρετανία: Αστυνομικός είπε ψέματα ότι η κοπέλα του πέθανε από καρκίνο για να παίρνει άδειες και να γλυτώνει υπηρεσίες

Ένας αστυνομικός που για τους δικούς του λόγους ήθελε να αποφεύγει να κάνει υπηρεσίες και να παίρνει άδειες κατάφερε να παραπλανήσει τους προϊσταμένους του στο Γουεστ Μίντλαντς λέγοντάς τους ότι είχε μία κοπέλα η οποία έδινε μάχη με τον καρκίνο. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να πει ότι πέθανε ενώ είπε ψέματα ακόμα και για την κηδεία της.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Guardian, ο Χάρι Σπαρκ επινόησε τη συγκεκριμένη ιστορία τον Οκτώβριο του 2020 και μέχρι τον Ιούνιο του 2021 είχε καταφέρει να έχει μειωμένο και ευέλικτο ωράριο μιας και προφασιζόταν ότι πήγαινε την κοπέλα του στο γιατρό καθώς και για χημειοθεραπείες. Όπως σημειώνει η εφημερίδα η απάτη του Σπαρκ είχε λάβει χώρα σε μία περίοδο όπου η αστυνομία είχε πολλές ελλείψεις λόγω Covid-19 καθώς πολλοί αστυνομικοί είχαν νοσήσει και βρίσκονταν σε καραντίνα.



Το φρικτό ψέμα του αστυνομικού κράτησε για μία «παρατεταμένη περίοδο» μέχρι που αποκαλύφθηκε και εκδιώχθηκε από το αστυνομικό σώμα. Μάλιστα οι επιτελείς της βρετανικής αστυνομίας του απαγόρευσαν να εργαστεί ξανά σε αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου