Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Γνωστός Αμερικανός τηλε-ευαγγελιστής και αρνητής των εμβολίων πέθανε από Covid


Σε ηλικία 64 ετών απεβίωσε ο Μάρκους Λαμπ, συνιδρυτής του τηλεοπτικού δικτύου «Daystar» - Κήρυττε τηλεοπτικό «πόλεμο» κατά των εμβολίων που προστατεύουν από τη νόσο Covid προτρέποντας τους Αμερικανούς να τα αποφύγουν Σε ηλικία 64 ετών απεβίωσε ο Μάρκους Λαμπ, συνιδρυτής του τηλεοπτικού δικτύου «Daystar».



Κήρυττε τηλεοπτικό «πόλεμο» κατά των εμβολίων που προστατεύουν από τη νόσο Covid προτρέποντας τους Αμερικανούς να τα αποφύγουν.



Τελικά ο ίδιος έπεσε θύμα του κορωνοιού.




O γνωστός τηλευαγγελιστής στις ΗΠΑ, Μάρκους Λαμπ, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του συντηρητικού τηλεοπτικού δικτύου « Daystar», άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 64 ετών, ύστερα από επιπλοκές της νόσου Covid-19.



Ο τηλευαγγελιστής και αρνητής των εμβολίων νοσηλευόταν επί εβδομάδες καθώς η νόσος του είχε προκαλέσει πρόβλημα στους πνεύμονες, όπως αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο «NBC».

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε ότι ο Μάρκους Λαμπ, πρόεδρος και ιδρυτής του τηλεοπτικού δικτύου «Daystar» είναι με τον Κύριο από σήμερα ο πρωί», ανέφερε το δίκτυο σε μήνυμά του στο Twitter.







Ο γιος του εκλιπόντα τηλευαγγελιστή, Τζόναθαν Λαμπ, είχε αντικαταστήσει τον πατέρα του σε μία εκπομπή του καναλιού «Daystar» στις 23 Νοεμβρίου, ζητώντας από τους τηλεθεατές να προσευχηθούν για την ταχεία ανάρρωσή του.

Περιγράφοντας τη μόλυνση του πατέρα του από τον κορωνοιό, ο Τζόναθαν είχε υποστηρίξει ότι δεχόταν «πνευματική επίθεση από τον εχθρό».

Η σύζυγος του Μάρκους Λαμπ, Τζον Λαμπ, είχε δηλώσει τηλεφωνικά ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ο σύζυγός της:

«Με αυτό το πράγμα, είναι σαν να οδηγείς τρενάκι του λούνα παρκ. Είναι σαν να σηκώνεσαι και όλα είναι υπέροχα, και μετά , νιώθεις λίγη ηρεμία, μετά κατεβαίνεις και μετά ανεβαίνεις, αλλά με όλους που μιλάω , νομίζω ότι αυτό είναι το μοτίβο. Μπορούμε να νιώσουμε τις προσευχές του κόσμου», είπε και ευχαρίστησε τους τηλεθεατές για την συμπαράστασή τους.

«Προσευχηθείτε ειδικά για τους πνεύμονές του , να καθαρίσουν την πνευμονία από τη νόσο Covid και προσευχηθείτε για το επίπεδο οξυγόνου του, να συνεχίσει να είναι δυνατό και να ανεβαίνει, ώστε να τον απογαλακτίσουμε από το οξυγόνο και να τον φέρουμε σπίτι», πρόσθεσε.

Το συντηρητικό τηλεοπτικό δίκτυο που διηύθυνε ο τηλευαγγελιστής, έχει αφιερώσει ώρες εκπομπών σε ακτιβιστές και ομάδες κατά του lockdown και κατά του εμβολιασμού.

Όπως αναφέρει το δίκτυο NBC, τους τελευταίους μήνες, πολλοί γνωστοί τηλευαγγελιστές στις ΗΠΑ, που τάσσονταν κατά των εμβολίων, έχουν πεθάνει από τη νόσο Covid-19.
Αναφέρουμε ενδεικτικά τους συντηρητικούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς Ντικ Φάρελ, Φιλ Βαλεντάιν και Μαρκ Μπέρνιερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου