Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

ΑΝΤ1: Συμπλήρωσε 30 χρόνια ζωής

  Τριάντα χρόνια ζωής στα τηλεοπτικά δρώμενα συμπλήρωσε ο ΑΝΤ1. Με σταθερές αξίες και πάνω απ’ όλα με σεβασμό στους τηλεθεατές, κατέκτησε την κορυφή στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία. Φέτος, ο Όμιλος γιόρτασε τα γενέθλιά του με έναν διαφορετικό τρόπο, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας.

Διαδικτυακά, με αποστάσεις, αλλά όχι από μακριά. Η απόσταση ήταν μόνο συμβολική γιατί αυτά που ενώνουν τους ανθρώπους του Ομίλου είναι τόσα πολλά που εκμηδενίζουν τις αποστάσεις. Μέσα από μια δυναμική πορεία 30 χρόνων, ο ΑΝΤ1 ισχυροποιήθηκε, πρωτοστάτησε, έκοψε πολλές φορές το νήμα, νίκησε. Ξεκίνησε με λίγους ανθρώπους, αλλά αυτοί οι άνθρωποι υπήρξαν μαχητές.
Όλοι ακολούθησαν το όραμα του Μίνωα Κυριακού και έκαναν τον ANT1 το ισχυρότερο μιντιακό γκρουπ στην ιστορία της χώρας, το οποίο εξελίσσεται συνεχώς, επεκτείνεται σε νέες χώρες και νέες αγορές, και είναι ο μοναδικός ελληνικός Όμιλος που έγινε πολυεθνικός, όπως υπογράμμισε και στον χαιρετισμό του προς τους εργαζόμενους ο Πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, κ. Θοδωρής Κυριακού.

Για τη δυνατή πορεία του Ομίλου, και εκτός συνόρων, αναφέρθηκε στο ευχητήριο μήνυμά του προς τον ΑΝΤ1 και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο Θοδωρής Κυριακού πέτυχε να μετατρέψει ένα κανάλι της χώρας μας σε πολυεθνικό Όμιλο με πολλές επενδύσεις σε ηγετικές εταιρίες MEDIA σε διάφορες χώρες, κάτι που αποδεικνύει ότι με σχέδιο, σκληρή δουλειά και δυναμική ηγεσία οι Έλληνες μπορούν να ανοιχτούν στον κόσμο και να ανταποκριθούν σε διεθνή ανταγωνισμό.
Στο ευχητήριο μήνυμά του προς τον ΑΝΤ1, και ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας εστίασε στη σημαντική πορεία του Ομίλου, ο οποίος κατάφερε, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, όχι μόνο να εδραιωθεί στην Ελλάδα, αλλά να κατακτήσει και το εξωτερικό καθώς και να αποτελεί σήμερα ένα σημείο αναφοράς πλουραλιστικής ενημέρωσης και πρωτοποριακής ψυχαγωγίας.

Ο ΑΝΤ1, πρώτος όλα αυτά τα χρόνια στις καρδιές των τηλεθεατών, αφουγκράζεται τον σφυγμό της κοινωνίας, χωρίς να χάνει ούτε λεπτό τον βηματισμό του και τον σεβασμό του προς τον τηλεθεατή.

Όλα αυτά τα χρόνια προχωρά μπροστά, κατακτά την κορυφή, καινοτομεί και δημιουργεί την εικόνα της σύγχρονης τηλεόρασης.

Αυτή την επιτυχημένη του πορεία γιόρτασε φέτος ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, διαδικτυακά, μέσα από μια νέα πραγματικότητα που επιβάλλει σε όλους την απόσταση ασφαλείας σε κάθε βήμα της επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου