Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Έκλεψε κινητό και τραπεζική κάρτα και έκανε αγορές

Τρύπωσε σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στον Βόλο εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία του υπαλλήλου, άρπαξε το κινητό του και τράπηκε σε φυγή ένας 44χρονος, αλλά στη συνέχεια παραβίασε το παράθυρο ενός μηχανήματος έργων.

Από το εσωτερικό του έκλεψε μια πιστωτική κάρτα και έτρεξε να κάνει τα… ψώνια του! Όταν τον εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που εξιχνίασαν άμεσα την κλοπή της κάρτας και τον συνέλαβαν ο 44χρονος είχε ήδη κάνει ανέπαφες συναλλαγές ύψους 129,70 ευρώ. Στην κατοχή του, εκτός από την κλεμμένη πιστωτική κάρτα, βρέθηκε και το κινητό που διαπιστώθηκε ότι και αυτό ήταν προϊόν κλοπής και αποδόθηκαν και τα δυο στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους. Ο 44χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για κλοπές και αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή.

Έκλεψαν όπλα από σπίτι στην Φθιώτιδα




Λεηλατημένο βρήκε το σπίτι του στην κοινότητα Ροδωνιά Υπάτης στην Φθιώτιδα ένα ζευγάρι αγροτών, όταν επέστρεψε από το μάζεμα της ελιάς, το μεσημέρι της Παρασκευής. Άγνωστοι είχαν παραβιάσει ένα παράθυρο και είχαν κάνει άνω- κάτω τα δωμάτια ψάχνοντας για χρήματα και τιμαλφή, ενώ έκλεψαν και τα κυνηγετικά όπλα του ιδιοκτήτη. Η Ασφάλεια Λαμίας, που αναζητά τον ή τους δράστες, σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του… θύματος για πλημμελή φύλαξη οπλισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου